Dewulf Caroline

Contactgegevens Dewulf Caroline: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dewulf Caroline: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dewulf Caroline

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Jozef Wautersstraat 77; 3010; Leuven (Kessel-Lo), België

Telefoon (phone): 016 25 44 00 (+32-016 25 44 00) 016 25 44 00 (+32-016 25 44 00)

Fax (fax): +32 (63) 842-17-14 +32 (63) 842-17-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dewulf Caroline: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dewulf Caroline"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dewulf Caroline"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dewulf Caroline, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dewulf Caroline. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dewulf Caroline, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dewulf Caroline. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dewulf Caroline
Products information Dewulf Caroline

BTW identificatienummer (tax): BE09319671630
Ondernemingsnummer: 1440002441
Hoofdstad (capital): 330,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 329,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in Dewulf Caroline zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Health and Medicine:Physicians and Surgeons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dewulf Caroline
(Get full report from official database of BE for Dewulf Caroline)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dewulf Caroline
Addition kinds of activities for Dewulf Caroline

17990102. Hofbouw, indoor atletisch | Court construction, indoor athletic
20110201. Spek, plakken en gesneden, uit vlees geslacht op het terrein | Bacon, slab and sliced, from meat slaughtered on site
24260300. Voorraden: pistool, handvat, voertuig, enz. | Stocks: gun, handle, vehicle, etc.
27549904. Facsimile letters: gravure printing | Facsimile letters: gravure printing
35110101. Gas turbine generator set units, compleet | Gas turbine generator set units, complete
79410100. Professionele en semi-professionele sportclubs | Professional and semi-professional sports clubs
96310402. Regeling, administratie van nutsbedrijven, overheidsregering | Regulation, administration of utilities, state government

Werken bij Dewulf Caroline: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dewulf Caroline: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dewulf Caroline. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dewulf Caroline. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief medewerker orderprocessing (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Dienst orderprocessing: ontvangen van monsters en controle van aanvraagformulieren registratie van nieuwe monsters in het LIMS - Ondersteuning labo microbiologie: voorbereiden monsters voor analyses microbiologie uitvoeren van microbiologische analyses op vnl. voeding, diervoeder en water onderhoud uitvoeren van apparatuur en ruimtes - Algemene administratieve taken: klasseren van documenten documenten opzoeken in het archief

  • CORPORATE TRAVEL CONSULTANT (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend en continu groeiend reisbureau zoeken wij een corporate travel consultant om het team in Antwerpen te versterken. * Je werkt in een klein, dynamisch team dat zijn eigen corporate klanten bedient. * Je geeft advies, reisinformatie, berekent prijzen, geeft tickets uit en dit allemaal in functie van de met de klant gemaakte afspraken. * Je bent eindverantwoordelijke voor je dossiers. * Je helpt elke dag mee om de dienstverlening net dat stapje verder te tillen dan de concurrentie door je dynamische en flexibele houding. * Je bent gebeten door de drang om elk contact om te zetten in een recurrente, langdurige klantenbinding gebaseerd op vertrouwen.

  • Operator 2-ploegen (m/v) (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: FORUM JOBS DENDERMONDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Merchtem zoeken wij een operator die zal werken op de laklijn. Je wenst in 2 ploegen te werken. Je zal diverse machines bedienen en stuurt bij indien er zich problemen voordoen. Alle afgewerkte producten registreer je in de PC. Daarnaast sta je in nauw contact met de heftruckchauffeur die grondstoffen en afgewerkte producten aan -en afvoert.

  • Huishoudhulp regio Hamme (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Burst (BURST)

    Regio: BURST

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Student winkelbediende (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Dag student! Ben je nog op zoek naar een bijverdienste in het weekend of een dag in de week? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als winkelbediende in deze gekende voedingszaak in Eeklo sta je in voor het bedienen van de klanten: opnemen van bestellingen, deze versnijden, inpakken en afrekenen. Ook help je achteraan mee met het klaarzetten van bestellingen en de afwas.

  • Student supermarkt op vrijdag M/V (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben je student met een vrije dag op vrijdag en nog op zoek naar een leuke studentenjob? Voor een supermarkt in de regio van Deinze gaan wij op zoek naar een student. Je staat in voor het aanvullen van de winkel en het bijsprigen aan de kassa. Je wordt wekelijks tewerkgesteld op vrijdag en dit in de oneven weken

  • Verkoper Bloemenwinkel - Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het onderhouden en proper houden van de winkel. Ook het onderhoud van de planten behoort tot je takenpakket. Daarnaast ontvang je alle klanten in de winkel en rekent af aan de kassa.

  • Zaalverantwoordelijke (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: RESTAURANT ZITA

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar zaalverantwoordelijken om ons team te versterken. Je zal instaan voor volgende taken: -Bestellingen opnemen, borden opdienen en afruimen -dranken serveren -tafels afruimen en opnieuw dekken, etc. Daarnaast help je mee voor de reservaties, het beantwoorden van e-mails en het opvolgen van bestellingen.

  • Bakker / Hulpbakker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: PINSON BISCUITERIE

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een industriële koekjesbakkerij in Veurne, en zijn op zoek naar een bakker/hulpbakker. In eerste fase sta je in voor het inbrengen van het deeg in de spuitmachines, het instellen van de machines, gewichtscontrole en afwegen van ingrediënten volgens het recept. Na de inwerkperiode zal ook de deegbereiding volgens de opgegeven recepturen aangeleerd worden. Je respecteert hierbij de normen voor de hygiëne, netheid en onderhoud.

  • SALES ENGINEER GROENE VOERTUIGEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Hays Kortrijk

    Type: Vaste Job

    ● Technische bachelor (autotechnologie / elektriciteit) of gelijkwaardig ● Heavy duty voertuigen ● Sleutelrol binnen het salesteam Voor een bedrijf in regio Roeselare, actief in de automobielsector en gespecialiseerd in heavy duty voertuigen, is HAYS Engineering Kortrijk op zoek naar een Salesmanager om het oostelijk deel van het land en een stuk van Nederland te bewerken. In deze job als sales engineer ben je verantwoordelijk voor de technische ondersteuning van verschillende vestigingen en importeurs aangaande ecologische voertuigen. Je staat in voor de begeleiding van lopende offertes bij overheden en kmo's: je begeleidt de klanten in hun technische vraagstukken. Hierbij heb je oog voor commerciële opportuniteiten. Daarnaast stel je landspecifieke specificaties conform de wetgeving op. Door jouw technische kennis fungeer je als aanspreekpunt voor kandidaat-klanten, klanten en collega's en dit voor de verschillende sites.

Zoek naar antwoorden van Dewulf Caroline in sociale netwerken
Look for responds of Dewulf Caroline in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dewulf Caroline. Laat een reactie achter voor Dewulf Caroline. Dewulf Caroline bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dewulf Caroline. Leave a respond for Dewulf Caroline. Dewulf Caroline on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dewulf Caroline op de google maps. Adres en contacten Dewulf Caroline
Location of Dewulf Caroline on the google maps. Address and contacts of Dewulf Caroline

Andere gerelateerde bedrijven als come Dewulf Caroline Dewulf Caroline: FRANS DE VOS | BLANCHISSERIE NOTRE DAME | PLAN LIBRE | SAID AKDIM | NATHALIE DELAERE

Other related companies as Dewulf Caroline: FRANS DE VOS | BLANCHISSERIE NOTRE DAME | PLAN LIBRE | SAID AKDIM | NATHALIE DELAERE

Dewulf Caroline is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dewulf Caroline, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09319671630. Het bedrijf Dewulf Caroline bevindt zich op het adres: Jozef Wautersstraat 77; 3010; Leuven (Kessel-Lo). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 330,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 329,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Producten gemaakt in Dewulf Caroline zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dewulf Caroline is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dewulf Caroline is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dewulf Caroline, openstaande posities, locatie van Dewulf Caroline op de kaart.

Dewulf Caroline is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dewulf Caroline, company assigned to the tax number BE09319671630. The company Dewulf Caroline is located at the address: Jozef Wautersstraat 77; 3010; Leuven (Kessel-Lo). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 330,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 329,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Products created in Dewulf Caroline were not found.
The main activity of Dewulf Caroline is Insurance Agents, Brokers and Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Dewulf Caroline is not available. You also can look at reviews of Dewulf Caroline, open positions, location of Dewulf Caroline on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dewulf Caroline, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dewulf Caroline, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dewulf Caroline, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dewulf Caroline, employees, financial statistics.