Dewez Jean-Claude

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • Dewez Jean-Claude
Private companiesTransportation Services • Dewez Jean-Claude

Contactgegevens Dewez Jean-Claude: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dewez Jean-Claude: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dewez Jean-Claude

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Charleroi 15; 5000; Namur, België

Telefoon (phone): 081 73 69 34; 0475 64 67 00 (+32-081 73 69 34; 0475 64 67 00) 081 73 69 34; 0475 64 67 00 (+32-081 73 69 34; 0475 64 67 00)

Fax (fax): 081 73 69 34 (+32-081 73 69 34) 081 73 69 34 (+32-081 73 69 34)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dewez Jean-Claude: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dewez Jean-Claude"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dewez Jean-Claude"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dewez Jean-Claude, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dewez Jean-Claude. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dewez Jean-Claude, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dewez Jean-Claude. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dewez Jean-Claude
Products information Dewez Jean-Claude

BTW identificatienummer (tax): BE02980560302
Ondernemingsnummer: 5252258300
Hoofdstad (capital): 811,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 600,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in Dewez Jean-Claude zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Health and Medicine:Physicians and Surgeons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dewez Jean-Claude
(Get full report from official database of BE for Dewez Jean-Claude)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dewez Jean-Claude
Addition kinds of activities for Dewez Jean-Claude

581205. Familie restaurants | Family restaurants
22210801. Duvetyn, synthetische vezel en zijde | Duvetyn, manmade fiber and silk
28440503. lipsticks | Lipsticks
39440308. Schakenmakers en schaakborden | Chessmen and chessboards
50990700. Antiek, souvenirs en nieuwigheden | Antiques, souvenirs, and novelties

Werken bij Dewez Jean-Claude: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dewez Jean-Claude: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dewez Jean-Claude. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dewez Jean-Claude. Looking for open vacancies in other companies

  • DRINGEND: afvuloperator petrochemie (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een internationaal bedrijf actief in de petrochemie zijn we op zoek naar een afvuloperator. Je kan werken in 3 ploegen. Snelle opstart, in eerste instantie een tijdelijke opdracht tem eind september. Verlenging mogelijk mits goede evaluatie.

  • Schilder (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: INFINITY JOBS OUDENAARDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Je hebt kennis van plamuren, vlies kleven/behangen, vinyl,... * Je hebt oog voor detail * Je hebt geen hoogtevrees * Je bent een harde werker en enorm gemotiveerd * Je bent onmiddellijk beschikbaar

  • Conventioneel draaier/frezer (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Alken gaan we op zoek naar een conventioneel draaier/frezer M/V Als conventioneel draaier/frezer sta je in voor de volgende taken: Conventioneel draaien en frezen aan elektromotoren, trilmotoren, reductoren, explosieve motoren, ventilatoren, pompen, ... Het vervangen van versleten of zwaar beschadigde onderdelen vb: lagers, tandwielen, dichtingen,.... Het monteren van deze onderdelen Het elektrisch nameten van de onderdelen

  • Huishoudhulp regio Beernem - voltijds / deeltijds (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Beernem zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten.

  • Poetshulp regio Zwijndrecht - Melsele (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF WAASLAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Jij schrobt en poetst tot ieder plekje blinkt? Je maakt er een eer van om de huizen van je cliënten kraaknet achter te laten? DAN BEN JIJ DIEGENE DIE WIJ ZOEKEN!! Voor de regio Zwijndrecht/Melsele is Dienstenbedrijf Waasland op zoek naar een gemotiveerde poetshulp die wekelijks vaste klanten bezoekt om er te gaan poetsen. Je werkt van 8u tot 12u en van 13u tot 17u. Je vrije halve dagen kan je zelf mee bepalen.

  • Werken als huishoudhulp Rijmenam (RIJMENAM)

    Regio: RIJMENAM

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Poetsen via dienstencheques (GEETBETS)

    Regio: GEETBETS

    Bedrijf: DCO Geetbets

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen via dienstencheques bij privé-personen.

  • Jobstudenten Alma restaurants (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ALMA Studentenrestaurants en Catering

    Type: Studentenjob

    Ben jij een enthousiaste student? Steek jij graag de handen uit de mouwen? En wil jij graag een extra centje bijverdienen? Dan zijn wij op zoek naar jouw hulp! Kan je één of meerdere dagen per week werken? Werk je liever met flexibele uren? Bij Alma kan het allemaal. Wij bieden je een divers aanbod aan taken... Je kan vlot de kassa bedienen, je staat in voor de afwas, je bereidt verschillende verse broodjes of je voorziet de klanten van een overheerlijke maaltijd achter het buffet. Aarzel dan niet en stel je kandidaat !

  • JOBSTUDENTEN POLYVALENT MEDEWERKER IJSSALON (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: AUSTRALIAN ICE CREAM

    Type: Studentenjob

    Voor ons ijssalon in het Shoppingcenter zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker die verschillende taken op zich zal nemen. Het takenpakket zal onder andere bestaan uit: bereiden van verschillende soorten ijs bedienen van de klanten ontvangen van betalingen aanvullen van de toonbank en winkel netjes houden van de winkel ...

  • ACCOUNT MANAGER CARROSSERIE (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Hays Antwerpen

    Type: Vaste Job

    * Account Manager Carrosserie * Regio Antwerpen-Limburg-Kempen * Gedreven verkoopstalent met een passie voor carrosserie De komende maanden zal onze klant zijn verkoopteam versterken met een Account Manager Carrosserie regio Antwerpen-Limburg-Kempen. Hiervoor is Hays Antwerpen samen met deze organisatie op zoek naar een Account Manager Carrosserie met passie voor de automotive regio Antwerpen-Limburg-Kempen. In deze functie als Account Manager Carrosserie sta je in voor het accountmanagement van een portfolio van bestaande klanten. Na een diepgaande verkoops- en productopleiding ontvang je het portfolio van de klant dat je autonoom zal behandelen in regio Antwerpen-Limburg-Kempen. Je zal ongeveer 4-5 klanten per dag bezoeken, waar de nadruk ligt op kleine KMO ondernemingen en de iets grotere ketens. Je bent verantwoordelijk voor het stimuleren van de verkoop en het ondernemen van acties om de vooropgestelde verkoopvolumes te behalen. Bovendien identificeer en benader je potentiële nieuwe klanten om de activiteiten in je specifieke regio te vergroten. Jouw rol bestaat uit het adviseren van de klanten door middel van up- of cross-selling, het zorgvuldig uitvoeren van demo's en het verlenen van technische bijstand aan klanten in de automotive. Verder kan je rekenen op de ondersteuning van je collega's van de inside sales voor offerteopvolging. Ten slotte rapporteer je aan de Sales Manager.

  • Automation Engineer Pharma (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: Advipro Project Support - Testing - Consulting

    Type: Vaste Job

    Als automation engineer ben jij het uithangbord van Advipro, een onafhankelijke specialist die vooraanstaande farmaceutische organisaties ondersteunt op vlak van realisatie van kwalitatief hoogwaardige projecten en processen. Iedere dag zet jij je schouders onder projecten rond automatisering, Wil jij ook deel uitmaken van een team vol enthousiaste professionals? Dan ben je van harte welkom in ons “A-team”. Voor onze afdeling Project Support zijn we op zoek naar een enthousiaste Automation Engineer Pharma Functieomschrijving: De ondersteuning en optimalisatie van lopende productie activiteiten en de projectteams vallen onder jouw verantwoordelijkheid. Bij acute problemen rond automatisering ben jij het aanspreekpunt. Je hebt een duidelijke toekomstvisie op automatisering. De samenhang tussen diverse IT-systemen is een uitdaging voor jou. Als expert werk je samen met verschillende afdelingen en externe partners. Je expertise wil je steeds verder uitbouwen door ontwikkelingen binnen het vakdomein op de voet te volgen.

  • Technisch ontwerper trekhaken (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    Onze klant ontwikkelt jaarlijks een 55 à 65- tal nieuwe trekhaken en hiervoor zijn ze op zoek naar een medewerker voor hun ontwerpbureau: Je staat in voor de prototypebouw van nieuwe trekhaken  Via FEA analyse voer je een simulatieberekening uit Nieuwe trekhaken dienen ook getest te worden, ook dit maakt onderdeel uit van jouw takenpakket Na de opmaak van de trekhaak, zorg je voor het voorbereidend werk voor de productie op de werkvloer; het stappenplan voor het ontwerp wordt uitgewerkt voor de productie van de trekhaken Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een KMO actief in de automotive sector, zijn we op zoek naar een Technisch Ontwerper Trekhaken.

Zoek naar antwoorden van Dewez Jean-Claude in sociale netwerken
Look for responds of Dewez Jean-Claude in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dewez Jean-Claude. Laat een reactie achter voor Dewez Jean-Claude. Dewez Jean-Claude bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dewez Jean-Claude. Leave a respond for Dewez Jean-Claude. Dewez Jean-Claude on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dewez Jean-Claude op de google maps. Adres en contacten Dewez Jean-Claude
Location of Dewez Jean-Claude on the google maps. Address and contacts of Dewez Jean-Claude

Andere gerelateerde bedrijven als come Dewez Jean-Claude Dewez Jean-Claude: GARAGE AUTO WASTIAU | M. ANTHONIS | Anciaux Geraldine | VERONGO BOUWPROMOTIE | JAN CROONENBERGHS

Other related companies as Dewez Jean-Claude: GARAGE AUTO WASTIAU | M. ANTHONIS | Anciaux Geraldine | VERONGO BOUWPROMOTIE | JAN CROONENBERGHS

Dewez Jean-Claude is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dewez Jean-Claude, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02980560302. Het bedrijf Dewez Jean-Claude bevindt zich op het adres: Chaussée de Charleroi 15; 5000; Namur. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 811,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 600,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Producten gemaakt in Dewez Jean-Claude zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dewez Jean-Claude is Transportdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dewez Jean-Claude is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dewez Jean-Claude, openstaande posities, locatie van Dewez Jean-Claude op de kaart.

Dewez Jean-Claude is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dewez Jean-Claude, company assigned to the tax number BE02980560302. The company Dewez Jean-Claude is located at the address: Chaussée de Charleroi 15; 5000; Namur. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 811,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 600,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Products created in Dewez Jean-Claude were not found.
The main activity of Dewez Jean-Claude is Transportation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Dewez Jean-Claude is not available. You also can look at reviews of Dewez Jean-Claude, open positions, location of Dewez Jean-Claude on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dewez Jean-Claude, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dewez Jean-Claude, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dewez Jean-Claude, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dewez Jean-Claude, employees, financial statistics.