GOOSSENS ANNE MARIEKE

Contactgegevens GOOSSENS ANNE MARIEKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GOOSSENS ANNE MARIEKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

GOOSSENS ANNE MARIEKE

Regio (region): Gent, België

Adres (address): KETELPOORT 37; 9000; GENT-CENTRUM, België

Telefoon (phone): 92235628 (+32-92235628) 92235628 (+32-92235628)

Fax (fax): +32 (83) 843-98-18 +32 (83) 843-98-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GOOSSENS ANNE MARIEKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GOOSSENS ANNE MARIEKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GOOSSENS ANNE MARIEKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GOOSSENS ANNE MARIEKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GOOSSENS ANNE MARIEKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GOOSSENS ANNE MARIEKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GOOSSENS ANNE MARIEKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GOOSSENS ANNE MARIEKE
Products information GOOSSENS ANNE MARIEKE

BTW identificatienummer (tax): BE08185607910
Ondernemingsnummer: 7626129150
Hoofdstad (capital): 106,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 422,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Types de Conseillers: Avocats.. Services: Pratique Judiciaire Générale.. Spécialités: Pratique Judiciaire Générale.

Product categorie (product category): Balie van Gent. Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GOOSSENS ANNE MARIEKE
(Get full report from official database of BE for GOOSSENS ANNE MARIEKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor GOOSSENS ANNE MARIEKE
Addition kinds of activities for GOOSSENS ANNE MARIEKE

3264. Porselein elektrische benodigdheden | Porcelain electrical supplies
204499. Rijstmalen, nec | Rice milling, nec
225901. Handschoenen en mittens, breien | Gloves and mittens, knit
20139906. Bevroren vlees, van gekocht vlees | Frozen meats, from purchased meat
33550300. Aluminium staaf | Aluminum ingot
50840400. Petroleumindustrie machines | Petroleum industry machinery
51691202. Antivriesverbindingen | Anti-freeze compounds
76999901. Kasregister reparatie | Cash register repair

Werken bij GOOSSENS ANNE MARIEKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GOOSSENS ANNE MARIEKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GOOSSENS ANNE MARIEKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GOOSSENS ANNE MARIEKE. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnmedewerker (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Hulshout zijn wij opzoek naar magazijnmedewerkers/orderpickers voor verschillende afdelingen: - Goederen ontvangst: Manueel laden en lossen van vrachtwagens - Consolidatie: Stapelen en wikkelen van goederen - Expeditie: laden met een elektrisch transpallet Het is een zeer afwisselende job omdat je op verschillende afdelingen zal werken aan de hand van een doorschuifsysteem. Je zal ook werken als orderpicker met een voicepicking-systeem. Je zal hierbij soms zware goederen zoals tuinmeubelen moeten picken.

  • Staalnemer Oil Gas Chemicals (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor het begeleiden van los- en laadoperaties van petroleumproducten, chemicaliën en vloeibare gassen bij raffinaderijen, chemische plants en opslagterminals. • Na je opleiding zal je in overleg met de coördinatoren, volgens je dienstverband en opgebouwde skills worden tewerkgesteld op één of meerdere installaties waar je de geplande inspectieopdrachten uitvoert conform de aangeleverde werkopdrachten. • Je taken bestaan steeds uit een gedeelte “Quantity inspection” waarvoor je o.a. hoeveelheidsbepalingen zal uitvoeren en het nodige zal berekenen en rapporteren. Je zal hierbij ook de eventueel vastgestelde afwijkingen op een goede manier documenteren en communiceren. • Aanvullend behoren ook “Quality Inspection” activiteiten tot je takenpakket wat betekent dat je representatieve stalen zal nemen van de betreffende producten alsook enkele field-testen of labanalyses zelf hierop uitvoert. • Je werkt hiervoor nauwgezet samen met de scheepscrews, terminal medewerkers en eigen SGS organisatie en communiceert met hen over de status van de opdracht, de eventele oponthouden, problemen etc. • Verder zorg je ervoor dat de genomen stalen op een correcte manier gelabeld en getransporteerd worden naar de labo's of klanten, waarbij je ook de verdere opvolging en overdracht van de opdracht weet te garanderen. • Je noteert al je bevindingen en berekeningen in een rapportagesysteem op een uitgebreide en nauwkeurige manier en brengt de betrokken partijen op de hoogte conform de in de opdracht voorziene afspaken. • Door je on-the-job opgebouwde expertise, kennis en onafhankelijke houding weet je steeds de belangen te behartigen van alle betrokken partijen en naargelang te communiceren. • Je voert dit alles uit in overeenstemming met de SGS normen en waarden zoals integriteit, neutraliteit en veiligheid. • Opmerking: deze job houdt in dat bepaalde fysieke inspanningen onderdeel uitmaken van je dagelijkse activiteiten.

  • CNC Operator (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt ervaring met CNC operator ? Je kijkt uit naar een voltijdse job in dag, regio Oostende? Dan ben jij de persoon die wij zoeken om het team van dit groeiend familiebedrijf te versterken! Als cnc operator sta je in voor het plooien en snijden van metaal, alsook het instellen van de cnc machine. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het realiseren van metaalwerken op maat, metalen trappen en balustrades. Als cnc machinebediener werk je op zowel klein-als grootschalige projecten.

  • Ploegbaas wegenis- en infrastructuurwerken regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als meewerkend ploegbaas stuur je een vaste ploeg werknemers aan en je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de ploeg. Je assisteert de werfleider. Je kunt plan lezen, meten en uitzetten. Je controleert de kwaliteit en vooruitgang van het werk. Je werkt en bent verantwoordelijk voor je eigen machines, werfgereedschappen, camionette,…

  • Huishoudhulp Dienstencheques (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: GLANZER DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp - dagelijkse schoonmaak bij mensen thuis, regio Zandhoven

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP (M/V) REGIO OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder,daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten. trefwoorden: (dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO WONDELGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio GEETBETS (GEETBETS)

    Regio: GEETBETS

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Geetbets en omgeving

  • Vuilnisophaler te Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Studentenjob

    Al eens gedacht om te werken als vuilnisman of vuilnisvrouw? Renewi te Puurs is op zoek naar een betrouwbare flexibele vuilnisvrouw of vuilnisman voor achter een vuilniswagen. Ben je gemotiveerd en heb jij eigen vervoer? Dan ben jij misschien wel dé vuilnisman of vuilnisvrouw die wij zoeken! Hoe ziet een dag als vuilnisvrouw of vuilnisman er uit? Je meldt je aan om 6h 's morgens op de site te Puurs. Samen met de chauffeur zal je de afvalcontainers ophalen bij de klanten van Renewi. Zodra de route is afgerond, zal je samen met de chauffeur terug naar de site te Puurs rijden.

  • Student winkelmedewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Mechelen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student. Heb jij een paar vrije avonden per week? En kan je je ook vrijmaken in het weekend? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken. Je takenpakket bestaat uit: Rekken aanvullen De winkel op orde houden Bestelling uitpakken

  • Jobstudent (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Schilder (m/v) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SCHOLENGROEP Fluxus

    Type: Vaste Job

    Wat is het doel van de functie? Je staat in voor het opfrissen van schoolgebouwen en het schilderen van gerenoveerde ruimtes. Wat zijn je taken? Je voert zowel binnen als buiten schilderwerken uit. Je legt linoleum. Je werkt bezettingswerken bij. Je werkt zowel zelfstandig als in team.

Zoek naar antwoorden van GOOSSENS ANNE MARIEKE in sociale netwerken
Look for responds of GOOSSENS ANNE MARIEKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor GOOSSENS ANNE MARIEKE. Laat een reactie achter voor GOOSSENS ANNE MARIEKE. GOOSSENS ANNE MARIEKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GOOSSENS ANNE MARIEKE. Leave a respond for GOOSSENS ANNE MARIEKE. GOOSSENS ANNE MARIEKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GOOSSENS ANNE MARIEKE op de google maps. Adres en contacten GOOSSENS ANNE MARIEKE
Location of GOOSSENS ANNE MARIEKE on the google maps. Address and contacts of GOOSSENS ANNE MARIEKE

Andere gerelateerde bedrijven als come GOOSSENS ANNE MARIEKE GOOSSENS ANNE MARIEKE: COIFFURE JASMIN | Bertrand J-M SPRL | Lepage A | CREATION PARIS | B'nai B'rith asbl

Other related companies as GOOSSENS ANNE MARIEKE: COIFFURE JASMIN | Bertrand J-M SPRL | Lepage A | CREATION PARIS | B'nai B'rith asbl

GOOSSENS ANNE MARIEKE is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is GOOSSENS ANNE MARIEKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08185607910. Het bedrijf GOOSSENS ANNE MARIEKE bevindt zich op het adres: KETELPOORT 37; 9000; GENT-CENTRUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 106,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 422,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Balie van Gent. Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Types de Conseillers: Avocats.. Services: Pratique Judiciaire Générale.. Spécialités: Pratique Judiciaire Générale..
De hoofdactiviteit van GOOSSENS ANNE MARIEKE is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GOOSSENS ANNE MARIEKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GOOSSENS ANNE MARIEKE, openstaande posities, locatie van GOOSSENS ANNE MARIEKE op de kaart.

GOOSSENS ANNE MARIEKE is a company, that was registered 2001 in Gent region, Belgium. Full name of company is GOOSSENS ANNE MARIEKE, company assigned to the tax number BE08185607910. The company GOOSSENS ANNE MARIEKE is located at the address: KETELPOORT 37; 9000; GENT-CENTRUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 106,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 422,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Balie van Gent. Avocats and conseillers juridiques. List of products are Types de Conseillers: Avocats.. Services: Pratique Judiciaire Générale.. Spécialités: Pratique Judiciaire Générale..
The main activity of GOOSSENS ANNE MARIEKE is Insurance Agents, Brokers and Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GOOSSENS ANNE MARIEKE is not available. You also can look at reviews of GOOSSENS ANNE MARIEKE, open positions, location of GOOSSENS ANNE MARIEKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GOOSSENS ANNE MARIEKE, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GOOSSENS ANNE MARIEKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GOOSSENS ANNE MARIEKE, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GOOSSENS ANNE MARIEKE, employees, financial statistics.