Desaedeleer A

Contactgegevens Desaedeleer A: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Desaedeleer A: address, phone, fax, email, website, opening hours

Desaedeleer A

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Gilly 41; 6040; Charleroi (Jumet), België

Telefoon (phone): 071 35 80 72 (+32-071 35 80 72) 071 35 80 72 (+32-071 35 80 72)

Fax (fax): +32 (60) 864-28-81 +32 (60) 864-28-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Desaedeleer A: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Desaedeleer A"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Desaedeleer A"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Desaedeleer A, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Desaedeleer A. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Desaedeleer A, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Desaedeleer A. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Desaedeleer A
Products information Desaedeleer A

BTW identificatienummer (tax): BE02294189453
Ondernemingsnummer: 7858489990
Hoofdstad (capital): 505,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 782,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Desaedeleer A zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Health and Medicine:Physicians and Surgeons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Desaedeleer A
(Get full report from official database of BE for Desaedeleer A)

Aanvulling soorten activiteiten voor Desaedeleer A
Addition kinds of activities for Desaedeleer A

554100. Benzine tankstations | Gasoline service stations
799701. Ijs sporten | Ice sports
12210102. Culm bank mijnbouw | Culm bank mining
22730504. Tapijten, tufted | Rugs, tufted
23539908. hoedenzaak | Millinery
27210203. Statistische rapporten (tijdschriften): uitgeverij en drukwerk | Statistical reports (periodicals): publishing and printing
30890203. Kappen, kunststoffen | Caps, plastics

Werken bij Desaedeleer A: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Desaedeleer A: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Desaedeleer A. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Desaedeleer A. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker - Regio Waregem - M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Waregem zijn we op zoek naar een tijdelijke orderpicker. (tot zeker eind 2018) Dit voor in de verschoven namiddag: De ene week van 11u - 19u De andere week van 13u - 21u

  • Plaatser van natuursteen M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het plaatsen van natuursteen bij de mensen thuis. Dit zijn heel zware bladen dus je fysiek moet zeker in orde zijn.

  • Customer service assistant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zorgt voor een continue input en actualisatie van zowel de opleidings- als klantgegevens in onze programmadatabank. Je verwerkt inschrijvingen, staat klanten te woord en beantwoordt alle vragen op een klantgerichte en efficiënte wijze, zowel telefonisch als per email. Je staat in voor een correcte versturing en verwerking van de facturatie en je verwerkt nauwgezet administratie rond opleidingscheques. Je beantwoordt klantenvragen mbt ons opleidingsaanbod. Je maakt overeenkomsten op en wisselt informatie uit in verband met de praktische organisatie van een training. Op drukke momenten sta je het operations team bij in de uitvoering van de opleidingen. Hiervoor contacteer je klanten of docenten, je bereidt de documentatie voor en verzorgt de praktische uitvoering van opleidingen en congressen.

  • Ervaren tuinman (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: t-interim Menen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit tuinbedrijf in volle groei zoekt een tuinman die zelfstandig kan werken en zal instaan voor de uitvoering van verschillende tuinwerken. Een tuinarbeider die zelfstandig op de baan kan en nog andere tuinarbeider(s) kan meenemen. Op vlak van tuinaanleg moet je als persoon in staat zijn om alles correct op te meten, zorgen voor een goede communicatie met de werkgever en volgens plan te werken. Nadien is het natuurlijk van belang om het project zelf op een efficiënte manier tot een goed einde te brengen door het werk goed te verdelen onder jezelf en de medewerkers. Op vlak van tuinonderhoud moet je kunnen inschatten welke werken er nog nodig zijn en, in overleg met de klant, de tuin in orde te brengen. Kennis en afleveren van kwaliteit is noodzakelijk! Je werkzaamheden bestaan uit: tuinen aanleggen volgens ontwerpplan uitvoeren grondwerken leggen terrassen en opritten plaatsen omheiningen snoeien van bomen, hagen, heesters,... maaien van gras algemeen onderhoud tuinen Bedrijfsprofiel: Dit tuinbedrijf werkt momenteel met 3 personen, en werkt zowel voor particuliere klanten als voor bedrijven. Door de continue groei is men op zoek naar een ervaren tuinman die mee kan leiding geven over een nieuwe ploeg in de toekomst.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, booschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's wij trachten u te werk te stellen in je eigen regio en de omgeving

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Boortmeerbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren . Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Roeselare-Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Productiemedewerker/operator (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: AQUATREAT

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een veelzijdige en gemotiveerde productiemedewerker, die punctueel en nauwkeurig in een groep kan werken. Tot het takenpakket behoren: aanmaak van fijnchemicaliën, magazijnbeheer, administratie, manueel afvullen in kleinere verpakkingen, kleine technische herstellingen, eenvoudig onderhoud aan toestellen, kwaliteitscontrole in labo. Een degelijke chemische kennis is vereist.

  • Meestergast / metselaar (regio Ninove) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zoeken wij op heden een meetsergast, metselaar regio Ninove. Je staat in voor: het meewerken op de werf opvolgen van de werkzaamheden op de werf opleiden van nieuw personeel op de werf

  • Proces engineer (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Functie: Jouw takenpakket bestaat uit de personeelsplanning, de onderhoudsplanning en de opvolging. Daarnaast bepaal je de prioriteiten en kan jouw team steeds bij jou terecht voor vragen of problemen. Je bent vaak op de werkvloer aanwezig en je werkt actief mee aan het verhelpen van storingen. Verder analyseer je de problemen en doe je verbetervoorstellen. Tenslotte werk je mee aan nieuwe automatiseringsprojecten in samenwerking met de verantwoordelijke ingenieur. Werkuren: Maandag tot vrijdag: ploegensysteem - vroeg, dag en laat

  • PROJECTMANAGER ELEKTROMECHANICA / WERKTUIGKUNDE (VAST OF FREELANCE) REGIO ANTWERPSE HAVEN (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: People 4 Projects

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Projectmanager - Ingenieur Elektromechanica / Werktuigkunde ben je het aanspreekpunt voor klanten en onderhoud nauw contact met klanten en prospecten binnen de industrie, chemie en petrochemie. Tijdens een bedrijfs –en werfbezoek overleg je met engineering en projectleiding en bepaal je de scope. Je analyseert de werf en schat je de werken in. Tijdens de uitvoeringsfase voorzie je opvolging van één of meerdere werven. Je bent aanspreekpunt voor de klant, (onder)aannemers, interne contacten en de werfleiders onsite. Je stuurt de werfvergaderingen en maakt de planning en deelplanning op. Je volgt de uitvoering op. Je leidt meerdere projecten op technisch, administratief en financieel vlak. Je voorziet de nodige projectadministratie tot voorbereiding en opmaak van de facturatie.

  • Sales Consultant Freelance Uniek beleggingsproject (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Na een individuele opleiding waarin je door de zaakvoerder wordt geïntroduceerd en in detail opgeleid, benader je vanuit je professioneel netwerk potentiële klanten met je uniek product. - Je staat zelf in voor je afspraken en je agendabeheer. - Je peilt naar hun behoeften en informeert hen over de mogelijkheden. Indien interesse van hun kant, wordt de verdere afhandeling en de effectieve verkoop vanuit het hoofdkantoor afgehandeld. - Je benadert klanten individueel of je organiseert seminars in je regio waar je een groep potentieel geïnteresseerden samenbrengt rond dit thema. Jij organiseert het praktische luik ism het hotel of locatieverantwoordelijke, maar de inhoudelijke presentatie als de facturatie wordt verzorgd door het hoofdkantoor. - Ook indirecte verkopen via boekhouders en fiscale raadgevers neem jij voor jouw rekening. - Na de verkoop volg je je klantenportefeuille op regelmatige basis verder op en pols je naar eventuele interesse in nieuwe aankopen.

Zoek naar antwoorden van Desaedeleer A in sociale netwerken
Look for responds of Desaedeleer A in social networks

Lees alle opmerkingen voor Desaedeleer A. Laat een reactie achter voor Desaedeleer A. Desaedeleer A bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Desaedeleer A. Leave a respond for Desaedeleer A. Desaedeleer A on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Desaedeleer A op de google maps. Adres en contacten Desaedeleer A
Location of Desaedeleer A on the google maps. Address and contacts of Desaedeleer A

Andere gerelateerde bedrijven als come Desaedeleer A Desaedeleer A: TANKSTATION PETROKDO | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | CENTRE EDUC. HENRI DUNANT | Gr茅try & Fils | Lequeux Charlotte

Other related companies as Desaedeleer A: TANKSTATION PETROKDO | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | CENTRE EDUC. HENRI DUNANT | Gr茅try & Fils | Lequeux Charlotte

Desaedeleer A is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Desaedeleer A, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02294189453. Het bedrijf Desaedeleer A bevindt zich op het adres: Chaussée de Gilly 41; 6040; Charleroi (Jumet). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 505,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 782,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Producten gemaakt in Desaedeleer A zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Desaedeleer A is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Desaedeleer A is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Desaedeleer A, openstaande posities, locatie van Desaedeleer A op de kaart.

Desaedeleer A is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Desaedeleer A, company assigned to the tax number BE02294189453. The company Desaedeleer A is located at the address: Chaussée de Gilly 41; 6040; Charleroi (Jumet). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 505,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 782,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Products created in Desaedeleer A were not found.
The main activity of Desaedeleer A is Fishing, Hunting and Trapping, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Desaedeleer A is not available. You also can look at reviews of Desaedeleer A, open positions, location of Desaedeleer A on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Desaedeleer A, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Desaedeleer A, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Desaedeleer A, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Desaedeleer A, employees, financial statistics.