DE CLERCQ VEERLE

Contactgegevens DE CLERCQ VEERLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE CLERCQ VEERLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE CLERCQ VEERLE

Regio (region): Gent, België

Adres (address): SINT-DENIJSLAAN 201; 9000; GENT-CENTRUM, België

Telefoon (phone): 92228919 (+32-92228919) 92228919 (+32-92228919)

Fax (fax): +32 (63) 883-89-47 +32 (63) 883-89-47

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE CLERCQ VEERLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE CLERCQ VEERLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE CLERCQ VEERLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE CLERCQ VEERLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE CLERCQ VEERLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE CLERCQ VEERLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE CLERCQ VEERLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE CLERCQ VEERLE
Products information DE CLERCQ VEERLE

BTW identificatienummer (tax): BE04821868896
Ondernemingsnummer: 3349426269
Hoofdstad (capital): 343,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 683,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Types de Conseillers: Avocats.. Services: Pratique Judiciaire Générale.. Spécialités: Pratique Judiciaire Générale.

Product categorie (product category): Balie van Gent. Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE CLERCQ VEERLE
(Get full report from official database of BE for DE CLERCQ VEERLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE CLERCQ VEERLE
Addition kinds of activities for DE CLERCQ VEERLE

6371. Pensioen-, gezondheids- en welzijnsfondsen | Pension, health, and welfare funds
01619900. Groenten en meloenen, nec | Vegetables and melons, nec
24990810. Spaken, hout | Spokes, wood
36430100. Stopcontacten en stopcontacten | Power outlets and sockets
38739906. Bewegingen, horloge of klok | Movements, watch or clock
79999918. Nachtclub, geen alcoholische dranken | Night club, not serving alcoholic beverages

Werken bij DE CLERCQ VEERLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE CLERCQ VEERLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE CLERCQ VEERLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE CLERCQ VEERLE. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers/magazijniers nachtploeg in Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vanuit het hoogtechnologische distributiecentrum in Olen en Westerlo (Heultje) voorziet CASA al haar Europese winkels van hippe interieurartikelen. Voor de vaste nachtploeg zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers. Je maakt de bestellingen klaar voor de winkels. Je werkt zelfstandig en je bent voortdurend in beweging. Je werkt met een manuele of elektrische transpallet. Ervaring is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. Bij jouw opstart wordt er een goed uitgewerkte opleiding voorzien. Wij bieden jouw: Een snelle opstart met goede begeleiding in een nieuw geautomatiseerd distributiecentrum. Een marktconform loon met maaltijdcheques en fietsvergoeding. Een kans om te werken in een groeiende onderneming met leuke werksfeer!

  • Medewerker Commerciële Binnendienst (DOTTENIJS)

    Regio: DOTTENIJS

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Unique Kortrijk kijkt uit naar een ervaren commerciële binnendienst voor een bedrijf regio Dottenijs. Dit betreft echt een commerciële functie met bijkomende nodige administratie. Je maakt telefonische afspraken op basis van binnenkomende leads van huidige klanten. Je luistert naar de klant en detecteert de noden bij potentiële klanten. Bijkomend maak je een afspraak voor de vertegenwoordiger. Vervolgens hou je een overzicht van de afspraken en volg je alles administratief nauwkeurig op. Daarnaast heb je enkele administratieve taken: creatie van verkochte dossiers en input van alle info in ons CRM-pakket.

  • Jobstudent (m/v) Begijnendijk (Betekom) (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • Gemotiveerd Horeca-personeel voor verscheidene topevenementen (LEUVEN) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: FLYING SERVICE LEUVEN

    Type: Studentenjob

    Als horeca-projectbureau, opgericht in 2004 zijn wij gespecialiseerd in het ondersteunen van grote en kleine evenementen met eigen opgeleid horecapersoneel. Zo zijn wij al 14 jaar actief in de boeiende wereld van events en hospitality, met uiteenlopende opdrachten van sportevenementen (Ronde van Vlaanderen, Memorial van Damme, veldrijden, vip van verschillende 1°klasse voetbalploegen,…), entertainment (sportpaleis, musicals, festivals als tomorrowland- werchter-..., …) als internationale congressen, bedrijfsevenementen en exclusieve private feestjes en dit zowel in de keuken als voor de zaalbediening. Voor de uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar gemotiveerde kelners. Je beslist zelf hoeveel je wil werken. Je bepaalt zelf de drukte in je agenda. Wij willen onze brigade van kelners van alle leeftijden graag uitbreiden met nieuwe gemotiveerde krachten.

  • Productiemedewerker volcontinu TOPVERDIENSTE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor een familiaal multimediabedrijf kijken wij uit naar productiemedewerkers voor de afwerking en de rotatie. FUNCTIE: •Je maakt deel uit van het productieteam dat werkzaam is aan de offset rotatiepersen, verzamelhechters of de verpakkingsmachines. •Je maakt, mits een doorgedreven opleiding, kennis met de diverse aspecten van het druk –en afwerkingsprocédé. •Je verwerft gaandeweg de nodige kennis en ervaring die jou toelaten zelfstandig één of meerdere delen van de drukpersen of afwerkingsmachines te bedienen.

  • ORACLE DEVELOPER (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Bachelor informatica of gelijkwaardig door ervaring Goede Oracle forms/reports kennis Regio Kortrijk Voor onze klant, uitgesproken marktleider in België binnen de interieursector, is Hays IT op zoek naar een Oracle Developer. Als Oracle developer ben je verantwoordelijk voor het programmeerwerk binnen een Oracle database omgeving. Je krijgt als enige binnen het IT team de verantwoordelijkheid over alles wat betreft de interne Oracle database, maar kunt steeds terugvallen op de IT verantwoordelijke voor vragen of begeleiding indien nodig. Je staat in voor onderhoud, zoekt naar optimalisaties in het pakket en helpt collega's ook met hun vragen betreffende de Oracle database.

  • Diagnosetechnieker / Mecanicien bestel- en vrachtwagens (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ANACONDA

    Type: Vaste Job

    Werkzaamheden aan bestel- en vrachtwagens uitvoeren en ervoor zorgen dat de werkprocessen en resultaten beantwoorden aan de kwaliteits- veiligheids- en milieunormen

  • Enthousiaste vertegenwoordigers voor energiecontracten (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Brand Promoters

    Type: Vaste Job

    Brand Promoters is een sales - jong en dynamisch bedrijf met NO LIMITS Waardoor we ook opzoek zijn naar jong en dynamische vertegenwoordigers zonder grenzen. - Zegt het je wel wat, een uurtje later beginnen ? - Zit verkopen in je bloed ? - Deins je er niet voor om koude prospectie te doen ? - Spreekt werken in je eigen omgeving, met de nodige vrijheid je aan ? Brand Promoters is een sales bedrijf die de verkoop van groene en hernieuwbare energieproducten realiseert. Met verscheidene producten in ons gamma kunnen wij de ideale oplossing bieden aan zowel partucilieren als zelfstandigen. Voor een groot energiebedrijf in Belgie zoeken we enkele verkopers (fulltime of parttime mogelijk) die verantwoordelijk zijn voor het bezoeken van B2C en B2B prospecten (deur aan deur), het peilen naar hun behoefte en het genereren van een verkoop.

  • Franchise manager voor bakkerij Carl M/V (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: BAKKERIJ CARL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving: Als Shopmanager sta je in voor het dagelijks beleid en beheer van de winkel. Je hebt oog voor Visual Merchandising. Je plaatst en volgt de bestellingen op. Je verzorgt het KPI- Management (Omzet, Productiviteit, Loonkost, Algemene kosten, …). Je staat in als Shopmanager voor de werving, selectie en opvolging van je medewerkers. Je staat in voor het opmaken van de planning en organisatie van je personeel. Profielomschrijving: Als Shopmanager ben je een geboren People Manager met oog voor zijn/haar medewerkers. Je hebt communicatieve vaardigheden intern en extern. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en denkt na over nieuwe manieren om betere verkoopresultaten te behalen. Door je hands-on-mentaliteit werk je doelgericht en doelbewust. Je hebt als Shopmanager een gevoel voor organisatie en planning. Zie jij deze baan als Shopmanager bij Bakkerij Carl wel zitten? Solliciteer dan via [email protected]

  • Technisch en commercieel medewerk(st)er - product specialist e-commerce (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Mazouttanks Bollaert

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben je iemand die zelfstandig kan werken, met naast je commerciële vaardigheden ook voldoende technisch inzicht? Ben je vlot aan de telefoon in zowel Nederlands als Frans? Heb je MS office vlot onder de knie? Dan is deze job echt iets voor jou! Hoofdtaken: Opmaken offertes in 2 landstalen (NL + FR) Telefonisch contact in beide landstalen Technische ondersteuning via telefoon Interesse in de IT-wereld om de IT-medewerkers te ondersteunen bij de uitwerking en het onderhoud van de websites is een pluspunt. Webshopklanten op weg helpen doorheen onze webshops via telefoon · Opmaken offertes / technische fiches in 2 landstalen (NL + FR) : Voor een groot deel gaat dit over standaardwerk. Naarmate je meer ervaring hebt opgebouwd en wat meer productkennis hebt, kan dit al wat technischer worden. · Telefonisch contact in beide landstalen: Het is een must dat je beide landstalen goed beheerst. Meer dan 50% van onze klanten zijn Franstalig. · Technische ondersteuning via telefoon: algemene technische bagage en inzicht volstaat. Specifieke zaken leer je wel stapsgewijs. · Assisteren bij inhoudelijke opmaak nieuwe websites (bv. http://www.tankkopen.be/ www.mazouttank.be/fr/prix-citerne-a-mazout).: Schrijven van korte, duidelijke teksten die to the point zijn. Actieve webshops Bollaert: https://www.tankkopen.be/ https://www.tankkopen.nl/ https://www.cuve-ibc.be/ https://www.cuve.be/ https://www.cuve-shop.fr/

  • DERMATOLOOG (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: THUISZORG BIJDEHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je voert consultaties in verband met huidziektes en voetproblemen.

  • 3D-ICT - Project Manager Junior (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are looking for an IT Patient Safety Solutions Architect and Technical Project Manager.      Role   The candidate will work on the release of several small projects and interact mainly with offshore vendors. The main tasks will be:  Coordinate the implementation & validation activities of IT projects in patient safety systems like:  Oracle Argus 8  Oracle Empirica Signal RxLogix PVSignal  PVI CaseIntake  Collaborate with the external technical support group to implement changes  Assist validation lead with design, review, and approval of test plans and test scripts  Author, and review system design documents and validation documents    Required experience Ability to communicate with non-technical experts and translate details into non-technical language  Driven by the motivation to deliver results  Ambition to work independently and to structure workload  Project management experience  Knowledge of PL/SQL is a plus  Experience in working with offshore partners is a plus  3 to 5 years experience and at least 1 to 2 year of project management experience Language: Dutch/French + English   The position is for Braine site and the candidate can work remotely

Zoek naar antwoorden van DE CLERCQ VEERLE in sociale netwerken
Look for responds of DE CLERCQ VEERLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE CLERCQ VEERLE. Laat een reactie achter voor DE CLERCQ VEERLE. DE CLERCQ VEERLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE CLERCQ VEERLE. Leave a respond for DE CLERCQ VEERLE. DE CLERCQ VEERLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE CLERCQ VEERLE op de google maps. Adres en contacten DE CLERCQ VEERLE
Location of DE CLERCQ VEERLE on the google maps. Address and contacts of DE CLERCQ VEERLE

Andere gerelateerde bedrijven als come DE CLERCQ VEERLE DE CLERCQ VEERLE: De Berk P en Zn | Louis Eric | RENAULT-VAN BORTEL | LABO ADDENT | PIERRE BAUCHE

Other related companies as DE CLERCQ VEERLE: De Berk P en Zn | Louis Eric | RENAULT-VAN BORTEL | LABO ADDENT | PIERRE BAUCHE

DE CLERCQ VEERLE is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is DE CLERCQ VEERLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04821868896. Het bedrijf DE CLERCQ VEERLE bevindt zich op het adres: SINT-DENIJSLAAN 201; 9000; GENT-CENTRUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 343,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 683,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Balie van Gent. Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Types de Conseillers: Avocats.. Services: Pratique Judiciaire Générale.. Spécialités: Pratique Judiciaire Générale..
De hoofdactiviteit van DE CLERCQ VEERLE is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE CLERCQ VEERLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE CLERCQ VEERLE, openstaande posities, locatie van DE CLERCQ VEERLE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DE CLERCQ VEERLE is a company, that was registered 1987 in Gent region, Belgium. Full name of company is DE CLERCQ VEERLE, company assigned to the tax number BE04821868896. The company DE CLERCQ VEERLE is located at the address: SINT-DENIJSLAAN 201; 9000; GENT-CENTRUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 343,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 683,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Balie van Gent. Avocats and conseillers juridiques. List of products are Types de Conseillers: Avocats.. Services: Pratique Judiciaire Générale.. Spécialités: Pratique Judiciaire Générale..
The main activity of DE CLERCQ VEERLE is Electric, Gas and Sanitary Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DE CLERCQ VEERLE is not available. You also can look at reviews of DE CLERCQ VEERLE, open positions, location of DE CLERCQ VEERLE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE CLERCQ VEERLE, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE CLERCQ VEERLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE CLERCQ VEERLE, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE CLERCQ VEERLE, employees, financial statistics.