de Laminne de Bex Caroline

Contactgegevens de Laminne de Bex Caroline: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data de Laminne de Bex Caroline: address, phone, fax, email, website, opening hours

de Laminne de Bex Caroline

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue d'Aumale 76; 1070; Bruxelles (Anderlecht), België

Telefoon (phone): 02 521 09 89 (+32-02 521 09 89) 02 521 09 89 (+32-02 521 09 89)

Fax (fax): +32 (14) 735-79-80 +32 (14) 735-79-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) de Laminne de Bex Caroline: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "de Laminne de Bex Caroline"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "de Laminne de Bex Caroline"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van de Laminne de Bex Caroline, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen de Laminne de Bex Caroline. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of de Laminne de Bex Caroline, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees de Laminne de Bex Caroline. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti de Laminne de Bex Caroline
Products information de Laminne de Bex Caroline

BTW identificatienummer (tax): BE03129425048
Ondernemingsnummer: 2990722656
Hoofdstad (capital): 707,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 638,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in de Laminne de Bex Caroline zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Health and Medicine:Physicians and Surgeons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor de Laminne de Bex Caroline
(Get full report from official database of BE for de Laminne de Bex Caroline)

Aanvulling soorten activiteiten voor de Laminne de Bex Caroline
Addition kinds of activities for de Laminne de Bex Caroline

2121. sigaren | Cigars
336601. Bussen en lagers | Bushings and bearings
20329901. Babyvoeding, inclusief vlees: verpakt in blikjes, potten, enz. | Baby foods, including meats: packaged in cans, jars, etc.
27890204. Gilding van boeken, kaarten of papier | Gilding books, cards, or paper
37990100. Aanhangwagens en aanhangwagens | Trailers and trailer equipment
39310114. Muziekrollen, geperforeerd | Music rolls, perforated
50510214. Pijp en buizen, staal | Pipe and tubing, steel
73891303. Bondsperson | Bondsperson

Werken bij de Laminne de Bex Caroline: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in de Laminne de Bex Caroline: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor de Laminne de Bex Caroline. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for de Laminne de Bex Caroline. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpoperator dag (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zin om de operator bij een metaalbedrijf een handje toe te steken? Wij stellen jou graag deze vacature voor met mooie daguren!Waar ga je werken? Je gaat aan de slag bij een firma die topkwaliteit biedt op vlak van metalen dakprofielen en wandbekleding in metaal. Al jaren leveren ze bij klanten actief in de bouwsector, maar ook architecten, landbouwers, kleine en grote ondernemingen, ... Wat ga je doen? instructies volgen voor de verpakking inpakwerk console resetten rollen vastplakken machine bedienen

  • Allround medewerker (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent actief in de opbouw van woningelementen. Hierbij sta je in voor de voorbereiding in de productiehal. Jouw takenpakket bestaat uit: - elektriciteitswerken - plaatsing van sanitairinstallatie - vloeren en plaatsen van gyprocwanden, gevelbekleding,... - algemene metaalbewerking - productie van ramen en deuren ...

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio DEINZE– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp 32u: directe opstart! (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: AMBY TORHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ASSE - TERNAT - DILBEEK (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: GREENHOUSE ASSE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Asse, Dilbeek en Ternat zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft het schoonmaken van hun woning en af en toe strijkwerk. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Enthousiaste THUISHULP/HUISHOUDHULP te Lombardsijde/Westende (LOMBARDSIJDE)

    Regio: LOMBARDSIJDE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden

  • Technisch operator nacht (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Talentus Hasselt

    Type: Vaste Job

    Als technisch operator heb jij de verantwoordelijkheid om jouw productielijn draaiende te houden. Hiernaast bouw je de machines om en voorziet de juiste materialen. Indien een toestel vastloopt zorg jij ervoor dat deze storing opgelost wordt. Hiervoor krijg je een grondige interne opleiding zodat je alle toestellen correct kan besturen. Ten slotte verplaatst je de producten met de heftruck. Dit alles doe je volgens de vooropgestelde veiligheidsrichtlijnen. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een gezonde en groeiende onderneming. De afdelingen bestaan uit enthousiaste collega's en hechte teams.

  • KELNER (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw taken als kelner zijn: klanten bedienen bar afruimen uitleg geven over sauna Je wil graag bijverdienen als extra of flexijob

  • Vastgoedmakelaar met BIV nr (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je krijgt optimale kansen om zowel je commerciële skills als je juridische kennis bij te schaven en te vervolmaken, en dit zowel door in-huis training als middels externe opleidingen. Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt

  • Docent Duits (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Stage Werving & Selectie (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: HUMANUS SOLUTIONS

    Type: Leercontract

    Het werk als recruiter. Op ons kantoor te Antwerpen mogen wij een leuke en dynamische werkplek aanbieden. Je bent tijdens je stageperiode betrokken bij het werving- en selectietraject welke wij voeren voor het kantoor. Je werkt met de zelfstandig om de groei van het bestaande salesteam te optimaliseren. Dagelijks houd jij je bezig met het maken van een voorselectie van potentiële kandidaten en het telefonisch interviewen van kandidaten. De Manager ontvangt dagelijks de kandidaten en voert de persoonlijke gesprekken. Je zult de kans krijgen deze bij te wonen, om hieruit te leren op welke manier gesprekken worden gevoerd.

  • zaalhulp en barhulp (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FANNY

    Type: Flexijob

    Wij zoeken iemand die in de weekends ons team, verantwoordelijk voor de zaal, komt helpen. Dit kan als student of via het flexi-systeem. Wat houdt dit allemaal in? Klanten verwelkomen, hun bestellingen van drankjes klaar nemen en serveren, hun eten serveren en afruimen, de bar en zaal proper houden, opruimen en aanvullen... Kortom een beetje als voorzien om de klanten een gezellige en waardevolle avond te bezorgen.

Zoek naar antwoorden van de Laminne de Bex Caroline in sociale netwerken
Look for responds of de Laminne de Bex Caroline in social networks

Lees alle opmerkingen voor de Laminne de Bex Caroline. Laat een reactie achter voor de Laminne de Bex Caroline. de Laminne de Bex Caroline bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for de Laminne de Bex Caroline. Leave a respond for de Laminne de Bex Caroline. de Laminne de Bex Caroline on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie de Laminne de Bex Caroline op de google maps. Adres en contacten de Laminne de Bex Caroline
Location of de Laminne de Bex Caroline on the google maps. Address and contacts of de Laminne de Bex Caroline

Andere gerelateerde bedrijven als come de Laminne de Bex Caroline de Laminne de Bex Caroline: LA VIGNE | PIERRE COUVREUR | Brasserie du Centre | A. VAN DURME | LUDOVICUS GIJSELS

Other related companies as de Laminne de Bex Caroline: LA VIGNE | PIERRE COUVREUR | Brasserie du Centre | A. VAN DURME | LUDOVICUS GIJSELS

de Laminne de Bex Caroline is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is de Laminne de Bex Caroline, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03129425048. Het bedrijf de Laminne de Bex Caroline bevindt zich op het adres: Rue d'Aumale 76; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 707,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 638,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Producten gemaakt in de Laminne de Bex Caroline zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van de Laminne de Bex Caroline is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van de Laminne de Bex Caroline is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van de Laminne de Bex Caroline, openstaande posities, locatie van de Laminne de Bex Caroline op de kaart.

de Laminne de Bex Caroline is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is de Laminne de Bex Caroline, company assigned to the tax number BE03129425048. The company de Laminne de Bex Caroline is located at the address: Rue d'Aumale 76; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 707,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 638,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Products created in de Laminne de Bex Caroline were not found.
The main activity of de Laminne de Bex Caroline is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of de Laminne de Bex Caroline is not available. You also can look at reviews of de Laminne de Bex Caroline, open positions, location of de Laminne de Bex Caroline on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over de Laminne de Bex Caroline, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf de Laminne de Bex Caroline, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about de Laminne de Bex Caroline, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company de Laminne de Bex Caroline, employees, financial statistics.