MAJERUS FRÈRES SPRL

Contactgegevens MAJERUS FRÈRES SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAJERUS FRÈRES SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAJERUS FRÈRES SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Du Bemel 81 1150 Woluwe-Saint-Pierre - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-27-70-20-21 32-27-70-20-21

Fax (fax): 32-22-52-52-15 32-22-52-52-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAJERUS FRÈRES SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAJERUS FRÈRES SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAJERUS FRÈRES SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAJERUS FRÈRES SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAJERUS FRÈRES SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAJERUS FRÈRES SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAJERUS FRÈRES SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAJERUS FRÈRES SPRL
Products information MAJERUS FRÈRES SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07158111572
Ondernemingsnummer: 9669311523
Hoofdstad (capital): 757,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 651,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in MAJERUS FRÈRES SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Machine tools - metal machining

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAJERUS FRÈRES SPRL
(Get full report from official database of BE for MAJERUS FRÈRES SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAJERUS FRÈRES SPRL
Addition kinds of activities for MAJERUS FRÈRES SPRL

2531. Openbaar gebouw en aanverwant meubilair | Public building and related furniture
08119903. Houtkanalen, Naaldhout | Timber tracts, softwood
38430115. Handstukken en delen, tandheelkunde | Hand pieces and parts, dental
51910108. Fosfaatsteen, grond | Phosphate rock, ground
54110105. Supermarkten, 66.000 - 99.000 vierkante meter | Supermarkets, 66,000 - 99,000 square feet

Werken bij MAJERUS FRÈRES SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAJERUS FRÈRES SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAJERUS FRÈRES SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAJERUS FRÈRES SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien (m/v) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd zijn wij opzoek naar een franstalige elektricien. Dit voor het opsporen en herstellen van elektrische storingen aan het machinepark. Ook word er verwacht dat je preventief en curatief onderhoud uitvoert van de machines.

  • Bom van een job zoekt handige Harry/Hariette (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de persoon die door de familie aangesproken wordt om kleine herstellingen uit te voeren ? Weet jij je weg wel te vinden in de draadpuzzel van elektriciteit/ mechanica ? Of heb je er affiniteit mee (door bvb thuis klusjes op te klaren)? JA? Dan zijn wij op zoek naar jou voor een leuke uitdaging aan te gaan waarbij je als technisch goochelaar een volledig product op maat assembleert voor onze klant. Van bekabeling tot sensoren en rasters implementeren; het behoort allemaal tot jou verantwoordelijkheid.

  • Bijwerker intensieve zorgen regio Oost-Vlaanderen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je reeds aan de slag als verpleegkundige? Heb je relevante ervaring binnen de zorgsector? Zou je graag nog een extraatje bijverdienen? Of heb je lege dagen die je graag zou willen opvullen? Voor verschillende ziekenhuizen in de regio Oost-Vlaanderen zijn we op zoek naar verpleegkundigen met een bijzondere beroepstitel om af en toe bij te werken. Je wordt ingeschakeld op afdeling intensieve zorgen/recovery/spoed om de vaste medewerkers bij te staan ter ondersteuning.

  • procesoperator met passie voor chocolade 2 ploegen, Brugge (M/V) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij gefascineerd door productiemachines en -processen maar heb je ook een passie voor chocolade? Dan zoeken wij jou! Voor een chocoladefabriek te Brugge zoeken wij een gemotiveerde operator met verantwoordelijkheidsgevoel. Tot jouw takenpakket behoren onderstaande taken: - Opvolgen van het productieproces van a tot z - Controle van de uitgevoerde werken - Controle van de machines, vb temperatuur, viscositeit,... - Wissels voorbereiden - Afgewerkte paletten naar het magazijn brengen - Documenten invullen m.b.t. productieproces - Reinigen van de machines - Nieuwe medewerkers begeleiden op hun eerste werkdag - Inspringen bij de productiemedewerkers indien nodig - ... Kortom, veel afwisseling in 1 job!

  • Albert Heijn Beveren medewerkers bakkerijafdeling (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de bakkerij in de Albert Heijn winkel zoeken wij 2 medewerkers optie vast. Je bent verantwoordelijk voor het volledige reilen en zeilen van de bakkerij. Afbakken van producten, aanvullen van stock, aanvullen van de rekken, advies geven aan de klanten, vragen beantwoorden van de klanten.. Je bent bereid om te werken in een warme omgeving, maar ook in een koude. Flexibel uurrooster tussen 6u en 20.30u

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Beervelde (BEERVELDE)

    Regio: BEERVELDE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Ieper. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Kelner studentenjob (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: MISTARA

    Type: Studentenjob

    Zoek jij een studentenjob in de horeca? Geen ervaring vereist.

  • Jobstudent (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Toonbankverkoper bouwmaterialen (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in regio Kortrijk zijn we op zoek naar een hands-on toonbankverkoper: - Je staat in voor het onthaal van de klanten en behandelt hun vragen omtrent prijzen, producten en/of toepassingen - Je plaatst de bestellingen van de klanten correct in het systeem - Je maakt dagelijks de planning op voor de interne chauffeur en stuurt hem bij waar nodig - In overleg met jouw Branch Manager maak je de offertes op Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een bedrijf die een belangrijke rol speelt binnen de bouwmaterialenwereld. Het bedrijf staat voor service naar klanten, maar ook voor innovatie en vernieuwing.

  • Accountant M/V (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: DE CEUNYNCK & Co

    Type: Vaste Job

    Als Accountant binnen onze Finance afdeling maken volgende taken deel uit van je takenpakket : Maand afsluitingen : Realiseren of controleren van alle operaties m.b.t. de grootboek transacties BTW en vennootschapsbelasting: fiscale aangiftes opmaken om aan wettelijke verplichtingen te voldoen Jaarrekeningen en alle Belgische wettelijke verplichtingen: opstellen in samenspraak met de bedrijfsrevisoren Begeleiding van de medewerkers van het Shared Service Center (focus op AP) Budgettering en forecast : de BE controller ondersteunen bij het opstellen van de budgetten Andere ad hoc taken gelinkt aan accounting / reporting

  • Verantwoordelijke verpakking (WIJTSCHATE)

    Regio: WIJTSCHATE

    Bedrijf: COVAMEAT

    Type: Vaste Job

    Covameat in Wijtschate is een voedingsbedrijf die gespecialiseerd is in het verwerken en het versnijden van varkens. In de afgelopen decennia is Covameat uitgegroeid tot een vleesspecialist van hoog niveau. Covameat is op zoek naar een verantwoordelijke voor de verpakkingsafdeling. In de verpakkingsafdeling worden verschillende stukken vlees verpakt op een productieve en hygiënische manier. Dit gebeurt in diverse verpakkingslijnen, bezet met een 15-tal medewerkers. Als verantwoordelijke werk je mee in de afdeling & zorg je voor een correct en efficiënt verloop van deze werkzaamheden zoals: Controle op de kwaliteit en de afwerking van de verpakking. Motiveren en sturen van de medewerkers op de juiste manier. Dagelijkse bijsturen in de planning en opmaken personeelsplanning. Pannes in goede banen leiden.

Zoek naar antwoorden van MAJERUS FRÈRES SPRL in sociale netwerken
Look for responds of MAJERUS FRÈRES SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAJERUS FRÈRES SPRL. Laat een reactie achter voor MAJERUS FRÈRES SPRL. MAJERUS FRÈRES SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAJERUS FRÈRES SPRL. Leave a respond for MAJERUS FRÈRES SPRL. MAJERUS FRÈRES SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAJERUS FRÈRES SPRL op de google maps. Adres en contacten MAJERUS FRÈRES SPRL
Location of MAJERUS FRÈRES SPRL on the google maps. Address and contacts of MAJERUS FRÈRES SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come MAJERUS FRÈRES SPRL MAJERUS FRÈRES SPRL: Reichenberg A | Incentive Destinations SPRL | K. STEVENS | PHOTO ANDR? | BERNADETTE ROBIJNS

Other related companies as MAJERUS FRÈRES SPRL: Reichenberg A | Incentive Destinations SPRL | K. STEVENS | PHOTO ANDR? | BERNADETTE ROBIJNS

MAJERUS FRÈRES SPRL is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAJERUS FRÈRES SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07158111572. Het bedrijf MAJERUS FRÈRES SPRL bevindt zich op het adres: Rue Du Bemel 81 1150 Woluwe-Saint-Pierre - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 757,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 651,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Machine tools - metal machining. Producten gemaakt in MAJERUS FRÈRES SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAJERUS FRÈRES SPRL is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAJERUS FRÈRES SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAJERUS FRÈRES SPRL, openstaande posities, locatie van MAJERUS FRÈRES SPRL op de kaart.

MAJERUS FRÈRES SPRL is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAJERUS FRÈRES SPRL, company assigned to the tax number BE07158111572. The company MAJERUS FRÈRES SPRL is located at the address: Rue Du Bemel 81 1150 Woluwe-Saint-Pierre - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 757,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 651,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Machine tools - metal machining. Products created in MAJERUS FRÈRES SPRL were not found.
The main activity of MAJERUS FRÈRES SPRL is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MAJERUS FRÈRES SPRL is not available. You also can look at reviews of MAJERUS FRÈRES SPRL, open positions, location of MAJERUS FRÈRES SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAJERUS FRÈRES SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAJERUS FRÈRES SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAJERUS FRÈRES SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAJERUS FRÈRES SPRL, employees, financial statistics.