De Buggenoms V

Contactgegevens De Buggenoms V: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Buggenoms V: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Buggenoms V

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Erables 21; 1040; Bruxelles (Etterbeek), België

Telefoon (phone): 02 640 56 62 (+32-02 640 56 62) 02 640 56 62 (+32-02 640 56 62)

Fax (fax): 02 649 10 14 (+32-02 649 10 14) 02 649 10 14 (+32-02 649 10 14)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Buggenoms V: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Buggenoms V"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Buggenoms V"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Buggenoms V, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Buggenoms V. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Buggenoms V, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Buggenoms V. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Buggenoms V
Products information De Buggenoms V

BTW identificatienummer (tax): BE04744689941
Ondernemingsnummer: 5468414306
Hoofdstad (capital): 716,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 722,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in De Buggenoms V zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Health and Medicine:Physicians and Surgeons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Buggenoms V
(Get full report from official database of BE for De Buggenoms V)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Buggenoms V
Addition kinds of activities for De Buggenoms V

306909. Stationer's rubberen diversen | Stationer's rubber sundries
864103. Jeugdorganisaties | Youth organizations
17990608. Verf en behang strippen | Paint and wallpaper stripping
60190000. Centrale reserveverzekering, nv | Central reserve depository, nec
64110201. Verzekeringsaangifte, niet in dienst van verzekeringsmaatschappij | Insurance claim adjusters, not employed by insurance company
95320202. Stedelijk vernieuwingsbureau, overheid | Urban renewal agency, government

Werken bij De Buggenoms V: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Buggenoms V: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Buggenoms V. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Buggenoms V. Looking for open vacancies in other companies

  • medewerker bloemen- en boomkwekerij (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in een of meerdere van de diverse afdelingen (azalea's, boomkwekerij,...) waarbij je allerhande taken hebt zoals onderhoud, proeven voorbereiden,...

  • HULP ELEKTRICIEN (M/V) (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Interpreten van elektrische schema's. Plaatsen van kabelgoten, trekken van kabels en aansluitingen. Installatie, onderhoud en depannage van verschillende industriële installaties. Respecteren van veiligheidsvoorschriften. Het volgen van het AREI.

  • Logistiek medewerker (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als logistiek medewerker sta je in voor de volgende taken: - behandeling van de magazijnbons - orderpicken via een scanningssysteem en bijhorende administratie - verpakken  van de goederen - laden van de vrachtwagen - geloste goederen op de juiste plaats wegzetten - administratieve klusjes (zoals CMR) - meedenken aan optimalisatieproces

  • Top Technisch operator (KESSEL)

    Regio: KESSEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bewaakt en bedient een machine of automatische productielijn voor de verwerking van voedingsproducten. Werkt volgens de hygiëne- en veiligheidsvoorschriften en de productierichtlijnen (kwaliteit, kosten, termijnen, ...). Voert kwaliteitscontroles uit op de grondstoffen en de (half)afgewerkte producten. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: manuele handelingen die aan het product gelinkt zijn uitvoeren (garneren, ...), de installaties monteren en afstellen, het basisonderhoud uitvoeren en een team coördineren (operatoren, bestuurders, ...).

  • PIJPFITTER (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio EEKLO zijn wij op zoek naar een PIJPFITTERS. Je komt terecht in een firma met een ijzersterke reputatie als bouwer van drukapparaten en piping projecten. De firma staat voor garant voor hun open sfeer en communicatie. Er wordt gewerkt in firma\\\'s in de chemie-, energie- en voedingssector. Als pijpfitter sta je in voor het samenstellen en plaatsen van pijpleidingsystemen. Het maken van supports, alsook het monteren en demonteren van flensverbindingen behoort tot je takenpakket. Een eerste relevante ervaring is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. Moest je in het bezit zijn van een VCA-attest is dit een extra troef.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS EVERGEM/ ERTVELDE (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE EEKLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Evergem/ Ertvelde zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Student bakkerij Gentbrugge (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij, regio Gentbrugge, zoeken wij een enthousiaste student(e)/ weekendwerker die op zoek is naar een leuke bijverdienste. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de bakkerij en de opkuis aan het einde van de dag. Je zal in het weekend worden ingeschakeld en eventueel op weekdagen ook indien je beschikbaar bent.  Er is ook kans op een langere tewerkstelling tijdens schoolvakanties. Bij voorkeur kan je in het weekend afwisselen tussen werken op zaterdag en werken op zondag. 

  • Bemiddelaar (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • Auti-coach (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: HOUVASST Auti-coaching

    Type: Zelfstandige activiteit

    HouvASSt is op zoek naar aan auti-coach om het huidige team te versterken in haar vestiging te AALST. Als auti-coach begeleid je als zelfstandige (in bijberoep) kinderen, jongeren en/of volwassenen met (een vermoeden van) autisme en hun omgeving. Dit kan gaan over schoolcoaching, levensloopbegeleiding, psycho-educatie, gezinsbegeleiding,... en elk ander traject op maat. Elke coach wordt ingezet volgens zijn/haar sterktes en expertise! Je krijgt de kans een eigen klantenbestand op te bouwen en werkt op flexibele basis minstens een aantal uren per week.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Press Shop Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv.   De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. Profiel Je bent zelfstandige of je bent bereid zelfstandige te worden Ervaring in een gelijkaardige functie is een pluspunt Klantenservice vind je erg belangrijk. Je doet alles wat nodig is om je klanten tevreden te houden Je bent stressbestendig en hebt geen schrik van een lange rij klanten aan de kassa Je denkt in oplossingen, niet in problemen Je bent nauwkeurig en je volgt je dagelijkse administratie goed op Je bent resultaatgericht en streeft naar betere verkoopcijfers Je bent flexibel en hebt geen problemen met de openingsuren Je wil altijd bijleren en luistert graag naar feedback Aanbod Een instapklare winkel op een topligging Geen uitbatingskosten, enkel inbreng van een waarborg Je ontvangt een commissie gebaseerd op het zakencijfer Ondersteuning van het hoofdkantoor (op administratief, financieel en juridisch vlak, alsook op gebied van sales & marketing) Een doorgedreven opleidingsaanbod, zowel theorie als praktijk De winkel Rijselstraat 39, 8930 Menen Openingsuren van maandag tot vrijdag van 6u00 tot 18u30, op zaterdag van 7u tot 18u, op zondag gesloten Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

Zoek naar antwoorden van De Buggenoms V in sociale netwerken
Look for responds of De Buggenoms V in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Buggenoms V. Laat een reactie achter voor De Buggenoms V. De Buggenoms V bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Buggenoms V. Leave a respond for De Buggenoms V. De Buggenoms V on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Buggenoms V op de google maps. Adres en contacten De Buggenoms V
Location of De Buggenoms V on the google maps. Address and contacts of De Buggenoms V

Andere gerelateerde bedrijven als come De Buggenoms V De Buggenoms V: METAALWERKEN SWERTS | FRAN?OISE HAYAER | FR?D?RIQUE TOUSSAINT | Beekens P | Vincent G

Other related companies as De Buggenoms V: METAALWERKEN SWERTS | FRAN?OISE HAYAER | FR?D?RIQUE TOUSSAINT | Beekens P | Vincent G

De Buggenoms V is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Buggenoms V, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04744689941. Het bedrijf De Buggenoms V bevindt zich op het adres: Rue des Erables 21; 1040; Bruxelles (Etterbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 716,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 722,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Producten gemaakt in De Buggenoms V zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Buggenoms V is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Buggenoms V is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Buggenoms V, openstaande posities, locatie van De Buggenoms V op de kaart.

De Buggenoms V is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Buggenoms V, company assigned to the tax number BE04744689941. The company De Buggenoms V is located at the address: Rue des Erables 21; 1040; Bruxelles (Etterbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 716,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 722,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Products created in De Buggenoms V were not found.
The main activity of De Buggenoms V is Electric, Gas and Sanitary Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of De Buggenoms V is not available. You also can look at reviews of De Buggenoms V, open positions, location of De Buggenoms V on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Buggenoms V, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Buggenoms V, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Buggenoms V, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Buggenoms V, employees, financial statistics.