Daenen E

Contactgegevens Daenen E: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Daenen E: address, phone, fax, email, website, opening hours

Daenen E

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vlindersstraat 11; 3500; Hasselt, België

Telefoon (phone): 011 22 56 92 (+32-011 22 56 92) 011 22 56 92 (+32-011 22 56 92)

Fax (fax): +32 (87) 208-56-87 +32 (87) 208-56-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Daenen E: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Daenen E"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Daenen E"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Daenen E, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Daenen E. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Daenen E, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Daenen E. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Daenen E
Products information Daenen E

BTW identificatienummer (tax): BE04122589111
Ondernemingsnummer: 2050292968
Hoofdstad (capital): 465,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 338,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in Daenen E zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Health and Medicine:Physicians and Surgeons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Daenen E
(Get full report from official database of BE for Daenen E)

Aanvulling soorten activiteiten voor Daenen E
Addition kinds of activities for Daenen E

091300. schelpdier | Shellfish
275905. Uitnodiging en briefpapier drukwerk en gravure | Invitation and stationery printing and engraving
02139901. Hog feedlot | Hog feedlot
17999904. Bouwmakelaar, inclusief huizen | Building mover, including houses
20990301. Taartvullingen, behalve fruit | Cake fillings, except fruit
33259903. Spoorwegwielen, gegoten staal | Railroad car wheels, cast steel
34489901. Docks, geprefabriceerde metalen | Docks, prefabricated metal
63319907. Vastgoed schade verzekering | Property damage insurance
80829901. Oxygen tent service | Oxygen tent service

Werken bij Daenen E: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Daenen E: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Daenen E. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Daenen E. Looking for open vacancies in other companies

  • Chef / gerant (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: Compass Group Belgilux

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    * Voor onze uitbating te Sint Pieters Woluwe zijn we op zoek naar een gedreven horecaprofessional wie een grote passie voor kwaliteitscatering uitstraalt. * Als chef-gerant van deze uitbating ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de keukenmedewerkers en schrikt het jou niet af om zelf de handen uit de koksmouwen te steken. * Je bent verantwoordelijk voor en neemt deel aan de productie van maaltijden alsook het opstellen van de menu's * Je bent verantwoordelijk voor het coachen van een team van 6 personen: je legt de taken van uw team vast rekening houdend met de motivatie en teamspirit * Je staat in voor de praktische organisatie, uitvoering en controle van de werkzaamheden . * Je zorgt voor efficient werkvoortgang en lost problemen op. * Je waarborgt de naleving van richtlijnen i.v.m. productie (keukenactiviteiten), kwaliteit & hygiëne (HACCP) * Je doet de bestellingen via intranet. * Je controleert en je beheert de foodcost. * Je controleert de leveringen (overeenstemming, kwaliteit, hoeveelheid, respect van de leveringsprocedures) * Je zorgt daarenboven voor een optimaal food cost beheer van jouw keuken waarbij je er steeds in slaagt om kwaliteitsvolle & gezonde maaltijden voor te stellen.

  • Technisch afsteller rolstoelwagens, Heverlee, fulltime (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een specialist inzake ortopedische hulpmiddelen zijn we momenteel op zoek naar een technieker. Je staat in voor het technisch onderhoud en het configureren van de rolwagens die ter beschikking gesteld worden in woon-zorgcentra, multifunctionele centra en andere instellingen. Verantwoordelijkheden: Technische controle van manuele rolstoelen die binnen worden gebracht Beschadigde onderdelen vervangen of herstellen Aanpassen van rolstoelen zoals aangegeven op de bestelbon Administratief verwerken van bestellingen van in- en uitgaande rolstoelen Nauw samenwerken met collega's van andere departementen

  • Technieker binnendienst (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Genk, gespecialiseerd in fullservice onderhoud en herstellingen van industriële aandrijvingen en pompen zoeken wij een gedreven technieker binnendienst. Je bent gepassioneerd door techniek en technologie Je staat in voor preventief onderhoud, oplossen van problemen, ... Schade en oorzaken kunnen bepalen Nodige controles en metingen uitvoeren

  • Huishoudhulp m/v - Regio Kampenhout/Berg/Kapelle-op-den-bos (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Daoust Vilvoorde

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Verkozen tot Entreprise de l'Année 2016, is Daoust een familiaal bedrijf van de 3de generatie, actief in de 3 regio's van het land en in de domeinen van Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. De menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit zijn belangrijk. Daoust wenst dat zijn medewerkers een weerspiegeling vormen van de moderne maatschappij in al haar rijkdom en verscheidenheid. Wij garanderen een objectieve en non-discriminerende selectieprocedure, waarbij kandidaten enkel getest en geselecteerd worden op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! - Schoonmaken - Strijken - Respectvolle communicatie met de klant - Opruimen van ruimtes - Afwassen en de vaat opbergen - Eventueel strijken en wassen van kleding - Schoonmaakmaterieel onderhouden en opbergen

  • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZOMERGEM (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Student bakkerij te Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent sta je in voor volgende taken: verwelkomen van de klanten, snijden van brood en charcuterie, afrekenen van de bestelling, afwassen, keren van de winkelruimte, opruimen na sluitingstijd. Je werkt op woensdagnamiddag en/of een dag in het weekend. De eerste maand werk je op woensdag en een dag in het weekend om jezelf snel te kunnen inwerken.

  • JOBSTUDENT WERFCOÖRDINATOR REGIO OOST- EN WEST-VLAANDEREN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Construct

    Type: Studentenjob

    Ben je een opleiding bouwkunde aan het volgen? Ben je op zoek naar een studentenjob waarin je reeds kan proeven van het echt werk? Dan is dit dé job voor jou! Voor een bouwbedrijf, gespecialiseerd in wegenbouw en infrastructuurwerken, zijn we op zoek naar een jobstudent werfcoördinator voor september en/of oktober. Je zal als werfcoördinator intensief worden begeleid door de werfleider. Je takenpakket zal bestaan uit: het aansturen van de arbeiders; contacten onderhouden met klanten en onderaannemers; bestellingen plaatsen en opvolgen; opmeting uitvoeren op de werf; vorderingsstaten stellen.

  • Reach- en heftruckchauffeur 2 ploegen m/v (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsfirma te regio Roeselare zijn we op zoek naar een reachtruckchauffeur voor de plaatsing van goederen in het magazijn. U werkt in twee ploegen. U beschikt over de nodige ervaring en een reachtruckattest.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Klinisch Psycholoog volwassenen GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te werken in de vestiging GEEL en/of Antwerpen • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

  • Harvey Nash - Software Engineer for Junior Graduate (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job description   Successful engineers in our team will have strong problem solving, design, coding and debugging skills, drive for execution and results, while delivering quality software. We value passion, creativity, agility, accountability and the desire to learn new technical areas. You will be an important part of our team of highly motivated and talented individuals and this is a great opportunity to challenge yourself, grow your career and influence the next generation of mid-office applications.     What you'll do Build the next generation of mid-office applications As an experimented developer, bring us your expertise, your motivation and your commitment Come to manage major projects, express your technical leadership and propose solutions to become a key element and a functional reference Define user requirements for development of new or improvement of existing software solutions Design technical solutions and perform feasibility studies Propose viable technical solutions to Product Management and/or users for validation Model, design and implement databases as necessary Develop software according to the company's standards Conduct unit, package and performance tests of the software and ensure a level of quality in line with the company guidelines Participate in the validation / acceptance phase of the product cycle ensuring the fine-tuning necessary to finalize the product Produce software documentation necessary for the application and issue it to the requesting departments Support the end user in the Production phase by debugging existing software solutions in response to Problem Tracking Records (PTR) and Change Requests (CR) issued from Product Management or Product Definition   Profile Multicultural approach Pro-activity, sense of initiative, autonomy Change management and Flexibility Information gathering Communication English fluent   Required Skills Master degree in Computer Science Unix, Linux Experienced in Object Oriented Programming Language C++, Java, Angular, c# knowledge or willingness to learn Progress 4GL knowledge is a plus (depending on the project) Design-patterns Database modeling and database optimization techniques Oracle knowledge is a plus Progress DB knowledge is a plus (depending on the project) Knowledge of distributed development and service oriented architecture Profound understanding of non-functional requirements   We care about your privacy. Learn how we collect and use your information: www.harveynash.be/privacypolicy.

  • KELNER (VAALBEEK)

    Regio: VAALBEEK

    Bedrijf: DE BIBLIOTHEEK

    Type: Flexijob

    U staat in voor de bediening van onze klanten, dekken van de tafels en ruimt mee af. Meehelpen met de mise-en-place oa botertjes en brood klaarzetten.

Zoek naar antwoorden van Daenen E in sociale netwerken
Look for responds of Daenen E in social networks

Lees alle opmerkingen voor Daenen E. Laat een reactie achter voor Daenen E. Daenen E bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Daenen E. Leave a respond for Daenen E. Daenen E on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Daenen E op de google maps. Adres en contacten Daenen E
Location of Daenen E on the google maps. Address and contacts of Daenen E

Andere gerelateerde bedrijven als come Daenen E Daenen E: THE REAL ESTATE COMPANY | CHATEAU RORIVE | CRC Computer Repair Center | MOERMAN FERNAND | MAURICE HERION

Other related companies as Daenen E: THE REAL ESTATE COMPANY | CHATEAU RORIVE | CRC Computer Repair Center | MOERMAN FERNAND | MAURICE HERION

Daenen E is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Daenen E, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04122589111. Het bedrijf Daenen E bevindt zich op het adres: Vlindersstraat 11; 3500; Hasselt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 465,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 338,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Producten gemaakt in Daenen E zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Daenen E is Food and Kindred Products, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Daenen E is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Daenen E, openstaande posities, locatie van Daenen E op de kaart.

Daenen E is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Daenen E, company assigned to the tax number BE04122589111. The company Daenen E is located at the address: Vlindersstraat 11; 3500; Hasselt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 465,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 338,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Products created in Daenen E were not found.
The main activity of Daenen E is Food and Kindred Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Daenen E is not available. You also can look at reviews of Daenen E, open positions, location of Daenen E on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Daenen E, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Daenen E, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Daenen E, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Daenen E, employees, financial statistics.