Weverberg L

Contactgegevens Weverberg L: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Weverberg L: address, phone, fax, email, website, opening hours

Weverberg L

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gemeenteplein 2; 1861; Meise (Wolvertem), België

Telefoon (phone): 02 269 10 90 (+32-02 269 10 90) 02 269 10 90 (+32-02 269 10 90)

Fax (fax): +32 (53) 869-63-35 +32 (53) 869-63-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Weverberg L: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Weverberg L"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Weverberg L"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Weverberg L, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Weverberg L. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Weverberg L, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Weverberg L. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Weverberg L
Products information Weverberg L

BTW identificatienummer (tax): BE03984985351
Ondernemingsnummer: 7910125732
Hoofdstad (capital): 694,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 862,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in Weverberg L zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bakers and confectioners

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Weverberg L
(Get full report from official database of BE for Weverberg L)

Aanvulling soorten activiteiten voor Weverberg L
Addition kinds of activities for Weverberg L

254201. Postkasten, postrekken en aanverwante producten | Postal lock boxes, mail racks, and related products
501203. Recreatieve voertuigen, motorhomes en aanhangwagens | Recreational vehicles, motor homes, and trailers
27310202. Boekmuziek: uitgeverij en drukwerk | Book music: publishing and printing
33560000. Non-ferro rollen en tekenen, nec | Nonferrous rolling and drawing, nec
39999907. Decalcomania werk, behalve op China en glas | Decalcomania work, except on china and glass
56320201. dancewear | Dancewear

Werken bij Weverberg L: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Weverberg L: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Weverberg L. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Weverberg L. Looking for open vacancies in other companies

  • Gouden operator gezocht (Puurs, 2 ploegen) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als gouden operator bedien je de installaties en volgt het proces op van de machines. Eventueel kan je ook de heftruckchauffeurs vervangen indien nodig. Orde en netheid is een must voor jou en je respecteert de hygiëne en veiligheidsvoorschriften.

  • Ploegleider (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt als people manager de leiding over een groep medewerkers die jij die werken binnen ons productieproces en je werkt nauw samen met andere collega-afdelingsverantwoordelijken. Je beschikt over de maturiteit en uitstraling om mensen aan te sturen, te ondersteunen en om hun vragen te beantwoorden. Je leert de verschillende stappen in het productieproces hands-on aan, zodat je weet wat er moet gebeuren binnen de afdeling. Je rapporteert aan de Productie Manager en kan meedenken over oplossingen. Je verzorgt het administratieve luik van de afdeling, maakt planningen op, volgt het productieproces op en springt bij waar nodig.

  • CHAUFFEUR C NACHTPLOEG (M/V) (HOREBEKE)

    Regio: HOREBEKE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een chauffeur met rijbewijs C die in de vaste nachtploeg aan de slag kan gaan. Je start jouw werkdag door zelf jouw vrachtwagen te laden, nadien leg je een traject af bij vaste klanten en zet je de leveringen op de gevraagde plaats bij de klant af. Je zal 's nachts te werk gaan, dus komt niet in contact met de klanten zelf.

  • Huishoudhulp Eernegem - Ichtegem - Aartrijke! Uurrooster op maat (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds tussen 8u-17u. Een vrije halve dag in de week? Geen probleem! Wij plannen het in! Snelle opstart!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Stevoort, 26 uur per week (STEVOORT)

    Regio: STEVOORT

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 26 uren per week, te presteren in 4 à 5 dagen, voor 2 gastgezinnen wonende te Stevoort. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Bij het opmaken van de plannen houden we uiteraard rekening met jouw planning. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Hulshout (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • jobstudent (e) verkoop (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper Food

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in Ieper zoeken we een jobstudent(e) die instaat voor de verkoop en bediening op zaterdag of zondagvoormiddag. Interesse? Reageer snel!!

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • INDUSTRIAL ELECTRICIAN (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Actemium

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een technisch uitdagende en variërende job in een industriële omgeving? Je bent veiligheidsbewust en een échte teamplayer? Dan is deze job iets voor jou! Met veiligheid als prioriteit, zorg jij als Industrial Electrician bij onze klanten voor de installatie, het onderhoud en het uitvoeren van herstellingen aan elektrische installaties met oog voor kwaliteit.  Functiebeschrijving: Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden, herstellen en in werking stellen van elektrische installaties. Je monteert de nodige kabelbanen, conduct en ondersteuningen. Je trekt kabels van verschillende secties. Je sluit verschillende types van kabels aan. Je installeert en sluit de elektriciteitskasten en verdeeldozen aan. Je voert de nodige testen op elektrische kringen uit. Je rapporteertaan de voorman. Je profiel: Je bent in het bezit van een A2 of A3 Elektriciteit. Ervaring in de industrie is een pluspunt, maar geen vereiste! Je heeft een zeer goede kennis Nederlands. Je bent in het bezit van een VCA-attest en eigen vervoer. Je bent veiligheidsbewust en beschikt over voldoende verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent gemotiveerd en flexibel. Wat bieden wij? Bij Actemium - merk van VINCI Energies - aan de slag gaan, dat betekent kiezen voor een innovatieve omgeving, met gepassioneerde collega’s. We geven je zowel de omkadering (training en coaching) als de opportuniteiten nodig om je loopbaan een échte impuls te geven. Je komt terecht in een bedrijf waar veiligheid en collegialiteit voorop staan, en waar tegelijk ruimte wordt gegeven om je eigen ding te doen. Dankzij onze organisatiestructuur en duidelijke loopbaanpaden heb je zicht op je toekomst en blijf je groeien. Je kan rekenen op een contract van onbepaalde duur, met een compleet en competitief verloningspakket en een interessanteverlofregeling. We organiseren ook tal van sportieve, culturele en familiale activiteiten. We werven aan op basis van competenties ongeacht geslacht, leeftijd, origine of fysieke beperking. Interesse? Solliciteer online of stuur je cv en motivatiebrief naar [email protected] Neem gerust ook een kijkje op onze website www.vinci-energies.be  of op onze Facebook pagina, en ervaar 'the VINCI Energies way of life’!

  • Marketing Coördinator (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Als veelzijdig marketing talent sta je onder meer in voor volgende zaken: Het uitbouwen en implementeren van het algemeen communicatieplan, zowel digitaal als offline. Hierbij beheer je het marketingbudget. Natuurlijk heb je een goede kennis van het digitale media en werkt je dit ook uit: digital content, website, social media, kennis van SEO &SEA, … Deelnames aan opendeurdagen en beurzen behoren ook tot jouw takenpakket net als het ontwerpen van POS samen met de collega’s van Nederland Jij bewaakt onze huisstijl en maakt zelf advertenties met oog voor een creatief design en vormgeving Alle externe communicatie ligt in jouw handen: digitale content, nieuwsbrieven, … Je verwerft op korte tijd de nodige product- en marktkennis. Je werkt binnen het product marketing team en rapporteert aan de product & marketing manager. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een onderneming in Groot-Kortrijk, die een ruim aanbod aan technische oplossingen aanbiedt. Ze zijn in volle groei, en zijn hierdoor op zoek naar iemand om het sales-team te vervoegen.

  • Traineeship Banking (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Vaste Job

    Heb je een Master in een economische of financiële afstudeerrichting, ben je schoolverlater of heb je maximum 3 jaar ervaring? Dan hebben wij een geweldige opportuniteit voor u! Wij, Experts Kempen & Limburg zijn de selectieafdeling voor gekwalificeerde bedienden en managers binnen de Adecco Groep. Wij richten ons op de rekrutering, selectie , testing en assessments van gekwalificeerde bedienden, specifiek voor de regio Kempen & Limburg. Onze specialiteit bevindt zich in Finance, Logistics, Human Resources en Sales. Bij onze klant, grootbank in België, bieden we een Local Commercial Traineeship aan: Zin om vandaag de bank van morgen uit te tekenen? In een bank in een wereld die verandert, maken onze medewerkers van die verandering hun sterkste troef en zetten ze uitdagingen om in opportuniteiten. Ze anticiperen om onze klanten innovatieve oplossingen aan te bieden, die perfect aansluiten bij hun behoeften. Als grootste bank van het land, geeft ze haar medewerkers de kans om zich continu te ontwikkelen in een betekenisvolle, stimulerende en flexibele werkomgeving. Goed nieuws: voor hun Easy Banking Center zoeken ze collega's die klaar staan om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Omdat de klanten zo divers zijn, is het werk dat ook. Je toekomstige job! Het commercieel traineeship duurt 9 tot 12 maanden en bereidt je voor om, in één van de sites van het Easy Banking Center, Adviseur Priority by James of Klantenadviseur te worden. Als Adviseur Priority by James ben je Relation Manager van vermogende, druk bezette klanten die een voorkeur hebben voor advies op afstand. Je analyseert hun beleggingsportefeuille en geeft hen persoonlijk en pro-actief advies . Beleggingen staan hierbij centraal, maar je verstrekt je klant eveneens advies over andere bank- en verzekeringsproducten. Als Klantenadviseur ben je Relation Manager van beroepsactieve klanten die weinig tijd hebben om voor hun advies naar een bankkantoor te gaan. Je adviseert hen per telefoon en per videoconferentie in hun plannen en dromen, en bent expert in de materie van consumenten- en woonkredieten, verzekeringen en digitale bancaire oplossingen. Gedurende het traineeship zal je werken in diverse kantoren van Limburg om zo goed mogelijk alle facetten aan te leren, na afloop kan een vaste locatie bepaald worden.

  • AP ACCOUNTANT (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor een grote speler binnen de logistieke wereld is Hays Response Finance op zoek naar een gemotiveerde AP Accountant. Gevarieerde job Grote speler op de markt Regio Antwerpen-haven Als nieuwe AP Accountant zal je samen met je team de volledige verantwoordelijkheid dragen van de leveranciersboekhouding. Zo zal je o.a. instaan voor de verwerking van alle binnenkomende facturen, opvolgen van openstaande PO's, facturen coderen en analytisch toewijzen aan de juiste kostenplaatsen, boekhoudkundige ondersteuning bieden aan de project engineers, opvolgen van de openstaande purchase orders, intracompany, inboeken bankafschriften, …

Zoek naar antwoorden van Weverberg L in sociale netwerken
Look for responds of Weverberg L in social networks

Lees alle opmerkingen voor Weverberg L. Laat een reactie achter voor Weverberg L. Weverberg L bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Weverberg L. Leave a respond for Weverberg L. Weverberg L on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Weverberg L op de google maps. Adres en contacten Weverberg L
Location of Weverberg L on the google maps. Address and contacts of Weverberg L

Andere gerelateerde bedrijven als come Weverberg L Weverberg L: MARCEL VICTOIR | CONTROLEDIENST VERZEK | JET | MATHIAS KRUCHTEN | Gybec BVBA

Other related companies as Weverberg L: MARCEL VICTOIR | CONTROLEDIENST VERZEK | JET | MATHIAS KRUCHTEN | Gybec BVBA

Weverberg L is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Weverberg L, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03984985351. Het bedrijf Weverberg L bevindt zich op het adres: Gemeenteplein 2; 1861; Meise (Wolvertem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 694,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 862,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Bakers and confectioners. Producten gemaakt in Weverberg L zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Weverberg L is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Weverberg L is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Weverberg L, openstaande posities, locatie van Weverberg L op de kaart.

Weverberg L is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Weverberg L, company assigned to the tax number BE03984985351. The company Weverberg L is located at the address: Gemeenteplein 2; 1861; Meise (Wolvertem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 694,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 862,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Bakers and confectioners. Products created in Weverberg L were not found.
The main activity of Weverberg L is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Weverberg L is not available. You also can look at reviews of Weverberg L, open positions, location of Weverberg L on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Weverberg L, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Weverberg L, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Weverberg L, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Weverberg L, employees, financial statistics.