BUYSE GEERT

Contactgegevens BUYSE GEERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUYSE GEERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUYSE GEERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Elisabethlaan 25; 8400; Oostende, België

Telefoon (phone): 059 51 11 25 (+32-059 51 11 25) 059 51 11 25 (+32-059 51 11 25)

Fax (fax): 059 51 09 95 (+32-059 51 09 95) 059 51 09 95 (+32-059 51 09 95)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUYSE GEERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUYSE GEERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUYSE GEERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUYSE GEERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUYSE GEERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUYSE GEERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUYSE GEERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUYSE GEERT
Products information BUYSE GEERT

BTW identificatienummer (tax): BE08092498779
Ondernemingsnummer: 3776794433
Hoofdstad (capital): 719,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 800,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in BUYSE GEERT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Health and Medicine:Physicians and Surgeons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUYSE GEERT
(Get full report from official database of BE for BUYSE GEERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUYSE GEERT
Addition kinds of activities for BUYSE GEERT

4731. Vrachtvervoer regeling | Freight transportation arrangement
354199. Gereedschapsmachines, metalen snij type, nec | Machine tools, metal cutting type, nec
355501. Drukpersen | Printing presses
01759901. appelboomgaard | Apple orchard
25149906. Nieuwigheden meubilair, huishouden: metaal | Novelty furniture, household: metal
38129904. Indicatieve afwijking indicatoren | Pictorial deviation indicators
39140408. Toiletartikelen, geplateerd (alle metalen) | Toilet ware, plated (all metals)
72130100. Linnen levering, niet-kleding | Linen supply, non-clothing
73710201. Computer code auteurs | Computer code authors

Werken bij BUYSE GEERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUYSE GEERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUYSE GEERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUYSE GEERT. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek medewerker Black Friday 20-30 november | 3-ploegensysteem | Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je tijdens de periode van 20 - 30 november vrij? Wil je graag de handen uit de mouwen steken bij een grote logistieke speler in fashion en lifestyle? In Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken, ... . Denk jij onze kandidaat te zijn? Twijfel dan niet om ons te contacteren op 014404330 of via [email protected].

  • financial controller (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wegens groei zijn wij momenteel opzoek naar een Financial Controller Hierbij ben je verantwoordelijk voor het opmaken van managementrapporteringen die de financiële en operationele doelstellingen in kaart brengen. Aanleveren van informatie voor en het begeleiden van het opstellen van een businessplan Continu meedenken over optimaliseren van bestaande rapporteringsprocessen. Hierbij neemt u Proactief initiatief m.b.t. efficiëntiemaatregelen m.b.t. deze processen. Beheren en optimaliseren van processen m.b.t. administratieve organisatie / interne controle. En hierbij het implementeren van de nodige controles m.b.t. risk-management. Adviseren van het management inzake financiële en organisatorische issues op korte en langere termijn Meewerken aan de optimalisatie van diverse bedrijfsprocessen en ontwikkelen van diverse verbeteringsinitiatieven. Bv. het uitwerken van processen voor budgettering Je bent de functionele rechterhand van de Financieel Directeur en werkt nauw samen met de hoofdboekhouders.

  • logistiek bediende (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De papieren van de chauffeurs sorteren. CMR's en interchanges aan elkaar koppelen en aan de juiste transportopdracht linken. Leren werken met AX Dynamics om de gewichten vanop de CMR's in het programma in te putten aslook kijken of de prijzen correct zijn. Zorgen dat alle papieren binnen zijn van de chauffeurs en hen desnoods opbellen om die te verkrijgen. Als een planner in verlof is de aardappelplanning en de containerplanning overnemen.

  • bekister m/v (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als bekister ben je zeer gedreven om aan de slag te gaan. Dit takenpakket wordt jou toevertrouwd: Uitvoeren van kleine en grote bekistingswerken; Je leest plannen en werktekeningen; Met houten planken en panelen maak je mallen; je timmert en monteert de bekisting en voegt ze samen; Je stort het beton in de bekisting; Wanneer het beton is uitgehard tot een bouwelement verwijder je de bekisting; Je verstevigt beton met ijzeren vlechtwerk of wapening daarvoor knip buig en verbind je metalen staven; Voor grote betonconstructies zijn er geprefabriceerde metalen bekistingelementen die je aan elkaar monteert. Werken op werven van bouw van industriegebouwen appartementsgebouwen zwembaden kantoorgebouwen ziekenhuizen scholen rust- en verzorgingstehuizen sportzalen ... zowel nieuwbouw als renovatie.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tongerlo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGERLO)

    Regio: TONGERLO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Staden 20 u bij 1 gezin. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Koerier delicious Fried chicken (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: TIJARI

    Type: Studentenjob

    Koerier met B rijbewijs om maaltijden aan huis te brengen. liefst student

  • Group Manager (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: MAKRO MACHELEN

    Type: Vaste Job

    Gedetailleerde omschrijving kan je vinden op onze website www.makro.be.

  • Product Manager Accountancy (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Certio

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, actief in Accountancy en Fiscaliteit, zijn we op zoek ter uitbreiding van het bestaande team naar een Product Manager Accountancy. Binnen deze functie, werk je mee aan onderstaande activiteiten: - Bepaling strategie rond accountancy en financiële rapportering binnen het dienstenportfolio - Implementatie van producten, tools, opleidingen en consultancy vanuit de wetgeving ter zake - Je neemt de verantwoordelijkheid rond het productaanbod en fungeert als process owner - Je bent continu op zoek naar improvements binnen het product portfolio om de diensten aan de klanten te kunnen verbeteren - Vanuit het strategisch plan, werk je mee aan een overkoepelende insteek om gepaste producten commercieel te kunnen aanbieden aan de klanten In deze functie, volg je nauwlettend alle evoluties op de markt alsook binnen de wetgeving van fiscaliteit. Je hebt een algemeen overzicht waardoor je dankzij verworven kennis, ervaring en comptententies de vertaalslag weet te maken naar innoverende tools en producten,

  • Plaatser aluminium ramen (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als plaatser voor ramen en deuren sta je in voor : - Het uitbreken van oude ramen en deuren; - Het plaatsen van ramen en deuren in aluminium, schuiframen, vouwwanden, beglazing, zonnewering, verluchtingen, rolluiken.. - de afwerking van ramen met MDF of gyproc dagkanten.

  • Chauffeur CE (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: BUYL TRANSPORT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een chauffeur met rijbewijs CE voor nationaal transport. Je staat in voor korte dagritten.

  • ADMINISTRATIEVE & COMMERCIELE BEDIENDE (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: ALCIMEX

    Type: Vaste Job

    Aanmaken en onderhouden databases voor websites, ERP en kassa software. Communicatie met leveranciers Informeren en begeleiden van collegas en klanten in gebruik nieuwe software.

Zoek naar antwoorden van BUYSE GEERT in sociale netwerken
Look for responds of BUYSE GEERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUYSE GEERT. Laat een reactie achter voor BUYSE GEERT. BUYSE GEERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUYSE GEERT. Leave a respond for BUYSE GEERT. BUYSE GEERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUYSE GEERT op de google maps. Adres en contacten BUYSE GEERT
Location of BUYSE GEERT on the google maps. Address and contacts of BUYSE GEERT

Andere gerelateerde bedrijven als come BUYSE GEERT BUYSE GEERT: GABRIEL KESCH | BUREAU E.S.F. | Schneider M | V.C. KOKAZ KONTICH | LUCY DEVILLERS

Other related companies as BUYSE GEERT: GABRIEL KESCH | BUREAU E.S.F. | Schneider M | V.C. KOKAZ KONTICH | LUCY DEVILLERS

BUYSE GEERT is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUYSE GEERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08092498779. Het bedrijf BUYSE GEERT bevindt zich op het adres: Elisabethlaan 25; 8400; Oostende. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 719,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 800,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Producten gemaakt in BUYSE GEERT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BUYSE GEERT is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUYSE GEERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUYSE GEERT, openstaande posities, locatie van BUYSE GEERT op de kaart.

BUYSE GEERT is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUYSE GEERT, company assigned to the tax number BE08092498779. The company BUYSE GEERT is located at the address: Elisabethlaan 25; 8400; Oostende. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 719,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 800,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Products created in BUYSE GEERT were not found.
The main activity of BUYSE GEERT is Amusement and Recreation Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BUYSE GEERT is not available. You also can look at reviews of BUYSE GEERT, open positions, location of BUYSE GEERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUYSE GEERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUYSE GEERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUYSE GEERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUYSE GEERT, employees, financial statistics.