Buxant Frédéric

Contactgegevens Buxant Frédéric: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Buxant Frédéric: address, phone, fax, email, website, opening hours

Buxant Frédéric

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue R. M. Henriette 33; 1190; Bruxelles (Forest), België

Telefoon (phone): 02 344 69 23 (+32-02 344 69 23) 02 344 69 23 (+32-02 344 69 23)

Fax (fax): 02 344 69 23 (+32-02 344 69 23) 02 344 69 23 (+32-02 344 69 23)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Buxant Frédéric: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Buxant Frédéric"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Buxant Frédéric"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Buxant Frédéric, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Buxant Frédéric. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Buxant Frédéric, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Buxant Frédéric. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Buxant Frédéric
Products information Buxant Frédéric

BTW identificatienummer (tax): BE06927947998
Ondernemingsnummer: 8782165527
Hoofdstad (capital): 815,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 740,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in Buxant Frédéric zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Health and Medicine:Physicians and Surgeons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Buxant Frédéric
(Get full report from official database of BE for Buxant Frédéric)

Aanvulling soorten activiteiten voor Buxant Frédéric
Addition kinds of activities for Buxant Frédéric

01749900. Citrusvruchten, nec | Citrus fruits, nec
22530204. Sjaals en mufflers, breien | Scarves and mufflers, knit
50840706. Verontreiniging apparatuur, lucht (milieu) | Pollution control equipment, air (environmental)
51690901. Gelatine | Gelatin
54210101. Vismarkten | Fish markets

Werken bij Buxant Frédéric: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Buxant Frédéric: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Buxant Frédéric. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Buxant Frédéric. Looking for open vacancies in other companies

  • Project staffing verpleegkundige spoed (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige maximaal ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is Project Staffing beslist iets voor jou. Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportfolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren. Begint het bij jou al te kriebelen om ons team te komen versterken? Bedrijfsprofiel: Care Talents bestaat intussen negen jaar en is een gevestigde waarde in de dienstverlening binnen de healthcare. We zijn pionier op de markt wat betreft projectstaffing. We innoveren en investeren dagelijks in een team van ongeveer 150 projectstaffing verpleegkundigen. Care Talents vindt het enorm belangrijk dat je een persoonlijke begeleiding krijgt gedurende je loopbaan zodat je er nooit alleen voor staat binnen jouw variërende projecten.

  • Huishoudhulp Retie (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: 'T PLANKSKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

  • Polyvalent verkoopsmedewerker (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak/supermarkt in Sint-Martens-Latem is Tempo-Team op zoek naar een verkoopsmedewerker. Als medewerker sta je in voor verschillende taken in de winkel: afbakken van brood, maken van belegde broodjes, aanvullen en op orde houden in de winkel en afrekenen aan de kassa. Ben je van nature klantgericht en gemotiveerd om in een traiteurzaak te werken, dan is deze job iets voor jou! Je werkt ofwel fulltime in een flexibel uurrooster. De winkel is open van maandag tot zondag. Openingsuren liggen tussen 06u30 en 22u30.

  • Studenten (10/09 - 14/09) (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Ben je student en volgende week vrij om te werken van 10/09 tot 14/09? We zoeken 20 studenten om te werken van 10/09 tot 14/09. Ook als je maar enkele dagen kan werken, zijn er opties! Je werkt voor een verpakkingsbedrijf in Kampenhout Je taken bestaan uit het inpakken en sorteren van drankflessen of chocolade in daguren van 7u30 - 16u30. Interesse? Bel snel op het nummer 015250720!

  • Bijlesgever economie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor economie aan leerlingen van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Jobstudent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Service Technieker Buitenland (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Deinze/Nazareth zijn we dringend op zoek naar een service technieker die tot 70% van de tijd wil werken in het buitenland. Dit kunnen occasioneel verplaatsingen zijn van maandag tot vrijdag, maar ook gedurende een aantal weken. Als servicetechnieker ben je verantwoordelijk voor onderhoud en herstelling (zowel mechanisch als elektrisch) van silo-installaties, transport- en doseerinstallaties in België en regelmatig in het buitenland. Na een vakkundige opleiding word je ingeschakeld in een permanentieregeling.

  • Accountant (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als accountant zorg je voor algemene boekhoudkundige verwerking, inclusief controles en tijdige rapporteringen en aangiftes. Rekening houdend met de wettelijk verplichtingen en termijnen. Daarnaast hou je je ook  bezig met het debiteuren- en crediteurenbeheer. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is een snelgroeiend en dynamisch metaalverwerkend productiebedrijf (industriële toeleverancier van flexibele en starre buisverbindingen).

  • toonbankverkoper m/v (LIERDE)

    Regio: LIERDE

    Bedrijf: SANITAIR & CV DE MEYER

    Type: Vaste Job

    dagelijks klanten begeleiden, technisch advies geven naar de juiste keuze van goederen offertes maken & opnemen van bestellingen aanvullen van goederen orde en netheid behouden in het magazijn

  • Regional Sales Manager - Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: HARVEY NASH

    Type: Vaste Job

    Zin om een internationaal team aan te sturen? Heb je ervaring in sales en people management en in de beautysector? Als regional sales manager ben jij verantwoordelijk voor het verlenen van advies en aansturen van een matuur team. Je gaat mee op de baan, denkt na over pakketverkoop samen met jouw marketing-collega's, je evalueert en coacht jouw team en daarnaast werk je voor/met exclusieve klanten.

  • Kinesitherapeut(e) (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Patri Corpus

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gemotiveerde, zelfstandige kinesitherapeut(e) gezocht voor een fulltime job in onze groepspraktijk te Dessel in een multidisciplinair kader.

  • Functional Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Blake & Partners is currently looking for a Freelance Functional Analyst for one of our partners operational in the Security sector in Brussels. This SME Company will offer you a familial, informal and flexible environment witch is NOT that common in Brussels ! Function Translate the needs expressed by the business into a functional solution to guide the technical team You document functional specifications using standard methods (UML) and tools. You interact with business analysts and technical staff to build the best possible solution. Contribute to the estimation of effort, cost, time and resources required for the success of each development project You are part of a multi-functional team in which you work closely with the IT Director, Developers, Architects and the Board. Several Agile teams of 5 - 8 people Profile and Techs You have more than 4 years of experience in Functional Analysis You speak English and French or Dutch Experience in Agile / Scrum teams Good Experience with UML Experience with application development : Java, SOA, Web, Rest, SQL, DB2 Entreprise Architecture Technical environment Java EE Object Oriented programming Web Services Rest, API, Java Web development: JavaScript, XML, HTML, CSS SQL, DB2, GIT Windows, Linux Details of the mission Location: Brussels Center - Easy accessible Start: ASAP Length: 6 months + Extension Flexibility, home working and familial atmosphere Interested? to get in touch with me if you are interested or if you have any question regarding the mission, please APPLY via the button below.

Zoek naar antwoorden van Buxant Frédéric in sociale netwerken
Look for responds of Buxant Frédéric in social networks

Lees alle opmerkingen voor Buxant Frédéric. Laat een reactie achter voor Buxant Frédéric. Buxant Frédéric bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Buxant Frédéric. Leave a respond for Buxant Frédéric. Buxant Frédéric on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Buxant Frédéric op de google maps. Adres en contacten Buxant Frédéric
Location of Buxant Frédéric on the google maps. Address and contacts of Buxant Frédéric

Andere gerelateerde bedrijven als come Buxant Frédéric Buxant Frédéric: TAARTENHUIS | HUNKEM?LLER | ?T SOETEHUYS | LANCKMANS | KRIS LAGAISSE

Other related companies as Buxant Frédéric: TAARTENHUIS | HUNKEM?LLER | ?T SOETEHUYS | LANCKMANS | KRIS LAGAISSE

Buxant Frédéric is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Buxant Frédéric, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06927947998. Het bedrijf Buxant Frédéric bevindt zich op het adres: Avenue R. M. Henriette 33; 1190; Bruxelles (Forest). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 815,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 740,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Producten gemaakt in Buxant Frédéric zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Buxant Frédéric is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Buxant Frédéric is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Buxant Frédéric, openstaande posities, locatie van Buxant Frédéric op de kaart.

Buxant Frédéric is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Buxant Frédéric, company assigned to the tax number BE06927947998. The company Buxant Frédéric is located at the address: Avenue R. M. Henriette 33; 1190; Bruxelles (Forest). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 815,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 740,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Products created in Buxant Frédéric were not found.
The main activity of Buxant Frédéric is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Buxant Frédéric is not available. You also can look at reviews of Buxant Frédéric, open positions, location of Buxant Frédéric on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Buxant Frédéric, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Buxant Frédéric, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Buxant Frédéric, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Buxant Frédéric, employees, financial statistics.