Bollen Kamiel

Contactgegevens Bollen Kamiel: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bollen Kamiel: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bollen Kamiel

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Tongersesteenweg 47D; 3730; Hoeselt, België

Telefoon (phone): 089 41 57 65 (+32-089 41 57 65) 089 41 57 65 (+32-089 41 57 65)

Fax (fax): +32 (53) 106-25-61 +32 (53) 106-25-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bollen Kamiel: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bollen Kamiel"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bollen Kamiel"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bollen Kamiel, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bollen Kamiel. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bollen Kamiel, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bollen Kamiel. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bollen Kamiel
Products information Bollen Kamiel

BTW identificatienummer (tax): BE08194396972
Ondernemingsnummer: 6263824462
Hoofdstad (capital): 159,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 235,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in Bollen Kamiel zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Health and Medicine:Physicians and Surgeons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bollen Kamiel
(Get full report from official database of BE for Bollen Kamiel)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bollen Kamiel
Addition kinds of activities for Bollen Kamiel

018200. Voedselgewassen die onder dekking worden gegroeid | Food crops grown under cover
863100. Arbeidsorganisaties | Labor organizations
26310408. Matrix bord | Matrix board
32720323. Muurbasis, prefab terrazzo | Wall base, precast terrazzo
49119901. Distributie, elektrische stroom | Distribution, electric power

Werken bij Bollen Kamiel: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bollen Kamiel: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bollen Kamiel. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bollen Kamiel. Looking for open vacancies in other companies

  • Tester / Foutzoeker (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Oostkamp zijn wij opzoek naar testers/foutzoekers Samen met een team van collega's sta je in voor het elektrisch afregelen, testen van en foutzoeken op onderdelen en eindproducten De producten omvatten een combinatie van analoge, digitale en hoogfrequente technologieën Je draagt persoonlijk bij tot het hoge kwaliteitsniveau van de uitgeleverde producten Hiervoor sta je niet alleen in voor het opsporen van de fouten, maar eveneens voor het analyseren van de foutoorzaak en het voorstellen van correctieve acties Je kan goed samenwerken met de testassistenten en testingenieurs Je stelt zelfstandig testrapporten op met de nodige zorg

  • Orderpicker | 2 ploegen | Eindhout (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistiek bedrijf met vestigingen in Geel en Eindhout zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers en magazijniers. Je pickt aan de hand van pickbonnen en voice picking.

  • Service monteur (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant gelegen te Mechelen zoekt momenteel 2 servicemonteurs. Als ervaren monteur sluit je poortautomatisatie aan volgens de wensen van de professionele klant. Zowel domotica als plc-sturingen hebben hierdoor geen geheimen voor jou. Ook voer je onderhouds- en herstellingswerken dagdagelijks uit.

  • Poetshulp regio Tielt - Actief NV (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Tielt

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen, strijken of boodschappen doen, doe je met een glimlach? Dan is een job als huishoudhulp iets voor jou.

  • Enthousiaste huishoudhulpen te Nazareth (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Schoonmaker studentencafé (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Gent

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een student die voor een gekend studentencafé in Gent de dagelijkse schoonmaak kan verzorgen. Je zorgt ervoor dat de bar en het café volledig proper zijn.

  • Student verkoop charcuterie Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt in Westerlo weekend werk op zondag Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • International Business Development Junior Manager - Rough Diamond (NL/FR/ENG) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Antwerpse Diamantsector

    Type: Vaste Job

    Antwerp World Diamond Centre (AWDC) of AWDC vertegenwoordigt officieel de Antwerpse diamantsector. In die rol promoot AWDC de gehele diamantsector in binnen - en buitenland en wordt AWDC ook internationaal erkend als ontmoetingsplaats, woordvoerder en bemiddelaar voor de gehele Belgische diamantgemeenschap. Functieomschrijving: AWDC is voortdurend op zoek naar nieuwe markten en mogelijkheden om de kritische massa ruwe en geslepen diamant op de Antwerpse diamantmarkt te behouden en idealiter te versterken. In dit verband is AWDC op zoek naar een dynamisch persoon als International Business Development Junior Manager (m/v) om een strategie Business Development Ruw uit te werken en uit te voeren. AWDC biedt een voltijdse betrekking aan van onbepaalde duur. Takenpakket: Verkennen van nieuwe markten (via studiewerk en prospectiereizen) met als doel meer ruwe diamant naar Antwerpen te halen (zoals beschreven in het Antwerp Diamond Masterplan dat gelanceerd werd in februari 2012). De focus zal hierbij vooral liggen op artisanale diamant en op het Afrikaans continent. Onderzoek en analyse van de macro-economische omstandigheden van een land om te kijken of er potentieel zit als afzetmarkt voor ruwe diamant uit Antwerpen. Daarmee aansluitend analyse van data en de opmaak van en het presenteren bij high level bezoeken. Het ontwikkelen van nieuwe commerciële initiatieven met steeds één doel voor ogen, het behouden en versterken van Antwerpen als werelddiamantcentrum voor ruwe diamant. Daarbij aansluitend het ontwikkelen en begeleiden van projecten om artisanale diamant beter toegang te bieden tot de internationale Antwerpse markt kaderend in een aid for trade beleid. Bovendien zal de junior-manager verantwoordelijk zijn voor de inhoudelijke en operationele sturing van het product ‘African Diamond Conference’. Creëren en onderhouden van relaties met overheden, mijnbedrijven, handelaars en (interne en externe) partners op alle niveaus, zowel in Antwerpen als internationaal. Intern afstemmen met verschillende AWDC departementen. De verworven kennis en analyse in een duidelijke rapportering schetsen naar het directiecomité en de sector. Je zal hierbij deel uitmaken van het departement Public Affairs.

  • Marketing Medewerker Social Media (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: KNOPS PUBLISHING

    Type: Vaste Job

    Als marketing medewerker social media bent u bezig met het dagelijks social meda beleid van ons producten. U denkt mee over social campagnes en de (online) marketing van onze producten. U wil samen met ons de juridische markt innoveren en Advocatennet.be, Jubel.be en KnopsPublishing.be laten groeien en bloeien.

  • VERKOPER / VERKOOPSTER KREFEL SCHOTEN (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: KREFEL SCHOTEN

    Type: Vaste Job

    Als gedreven voltijdse verkoper (m/v) (35u/week) informeer je de klanten over het uitgebreide gamma en de service van Krëfel in onze winkel te Schoten. Je adviseert de klanten over de werking en mogelijkheden van de toestellen. Je helpt hen juist te kiezen en je zorgt voor tevreden klanten. Jouw profiel: Je bent klant- en servicegerichten hebt bij voorkeur reeds ervaring in het omgaan met klanten. Je hebt een sterke interesse in multimedia en huishoudelektro, je communiceert zeer vlot in het Nederlands en je houdt van verkopen. Je werkt als dynamische bediende graag in een gedreven team. Je bent accuraat, integer, georganiseerd, enthousiast en contactvaardig. Je geeft blijk van verantwoordelijkheidszin, bent stressbestendig en werkt volgens de regels. Niet je opleiding, wel je ingesteldheid en motivatie zijn voor ons belangrijk.

  • Gemotiveerde draaier- frezer met kennis CNC (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: QJOBS @WORK

    Type: Vaste Job

    Als zager werk je met een breed programma materialen (hoofdzakelijk staal en RVS, maar ook met diverse non-ferro’s) die jij op maat verzaagt. Naast het zagen van de materialen, zorg je ook voor een goed beheer van ons magazijn. Je bent precies in het verzagen van de juiste materialen en het afhandelen van de bijhorende administratie. Je hebt een positief karakter, je kunt omgaan met dynamiek en je werkt graag in teamverband.

  • Consulent(e) victoria juwelen (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: VICTORIA JUWELEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar enthousiaste, energieke collega's met een passie voor juwelen.Op professionele wijze werken wij aan een optimale dienstverlening voor onze klanten. Je gaat langs bij de klanten thuis en demonstreert victoria juwelen. Je staat ook in voor de dienst na verkoop. Lijkt dit iets voor u? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer info. Zowel in bijberoep als voor werklozen met behoud van werkloosheidsuitkering!

Zoek naar antwoorden van Bollen Kamiel in sociale netwerken
Look for responds of Bollen Kamiel in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bollen Kamiel. Laat een reactie achter voor Bollen Kamiel. Bollen Kamiel bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bollen Kamiel. Leave a respond for Bollen Kamiel. Bollen Kamiel on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bollen Kamiel op de google maps. Adres en contacten Bollen Kamiel
Location of Bollen Kamiel on the google maps. Address and contacts of Bollen Kamiel

Andere gerelateerde bedrijven als come Bollen Kamiel Bollen Kamiel: JOHANNS/JOSEPH JOHANNS | PARCS A CONTENEURS COMINES-WARNETON | M. LEDUC | Decoratiecentrum De Moey NV | Automobile Performance

Other related companies as Bollen Kamiel: JOHANNS/JOSEPH JOHANNS | PARCS A CONTENEURS COMINES-WARNETON | M. LEDUC | Decoratiecentrum De Moey NV | Automobile Performance

Bollen Kamiel is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bollen Kamiel, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08194396972. Het bedrijf Bollen Kamiel bevindt zich op het adres: Tongersesteenweg 47D; 3730; Hoeselt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 159,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 235,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Producten gemaakt in Bollen Kamiel zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bollen Kamiel is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bollen Kamiel is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bollen Kamiel, openstaande posities, locatie van Bollen Kamiel op de kaart.

Bollen Kamiel is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bollen Kamiel, company assigned to the tax number BE08194396972. The company Bollen Kamiel is located at the address: Tongersesteenweg 47D; 3730; Hoeselt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 159,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 235,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Products created in Bollen Kamiel were not found.
The main activity of Bollen Kamiel is Fishing, Hunting and Trapping, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Bollen Kamiel is not available. You also can look at reviews of Bollen Kamiel, open positions, location of Bollen Kamiel on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bollen Kamiel, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bollen Kamiel, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bollen Kamiel, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bollen Kamiel, employees, financial statistics.