LVD - COMPANY NV

Contactgegevens LVD - COMPANY NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LVD - COMPANY NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

LVD - COMPANY NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nijverheidsln. 2 8560 Wevelgem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-56-43-05-11 32-56-43-05-11

Fax (fax): 32-56-43-25-00 32-56-43-25-00

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LVD - COMPANY NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LVD - COMPANY NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LVD - COMPANY NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LVD - COMPANY NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LVD - COMPANY NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LVD - COMPANY NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LVD - COMPANY NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LVD - COMPANY NV
Products information LVD - COMPANY NV

BTW identificatienummer (tax): BE07944458007
Ondernemingsnummer: 1691864013
Hoofdstad (capital): 547,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 745,000 EUR
Werknemers (employees): 201 to 500
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in LVD - COMPANY NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Stamping - machine tools

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LVD - COMPANY NV
(Get full report from official database of BE for LVD - COMPANY NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor LVD - COMPANY NV
Addition kinds of activities for LVD - COMPANY NV

3692. Primaire batterijen, droog en nat | Primary batteries, dry and wet
5169. Chemische producten en geassocieerde producten, niet inbegrepen | Chemicals and allied products, nec
24510202. Mobiele klaslokalen | Mobile classrooms
24910200. Bruggen en bochten, behandeld hout | Bridges and trestles, treated wood
25310201. Altaren en preekstoelen | Altars and pulpits
34829909. Shotgun ammunitie: leeg, leeg of geladen | Shotgun ammunition: empty, blank, or loaded
35590202. Leren werkmachines | Leather working machinery
36340111. Kookplaten, elektrisch | Hot plates, electric
81110208. Milieuwet | Environmental law

Werken bij LVD - COMPANY NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LVD - COMPANY NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LVD - COMPANY NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LVD - COMPANY NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker Colruyt Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Showroom verantwoordelijke M/V (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: JOBMATCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een zaak die gespecialiseerd is sanitaire voorzieningen zijn we op zoek naar showroom verantwoordelijke. Je bent verantwoordelijk voor het volledige verkoop proces van offerte tot dienst na verkoop. Je geeft leiding aan een team van verkopers. Daarnaast is commercieel beheer van de showroom ook je taak. Streven naar mooie resultaten met het ganse team om zo het zakencijfer te ontwikkelen en te laten groeien. Je bent zelf ook betrokken in het dagdagelijks werking van de showroom namelijk bij de verkoop zelf.

  • Administratief Wonder (M/V) met kennis boekhouding (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wegens uitbreiding bij één van onze klanten te Hasselt, zoeken we een Nauwkeurig Administratief Wonder (M/V) ter ondersteuning van de boekhouding. Je komt terecht in een team van 4 personen waarbij jij stoel nummer 5 zal invullen. Een greep uit je taken: - Je ondersteunt samen met je collega’s de boekhoudkundige afdeling. Zo maak je creditnota’s op, verstuur je rappels, … ; -Je controleert leveringen en bijbehorende facturatie. Indien je een fout ziet zorg jij ervoor dat deze fout wordt rechtgezet of het probleem wordt uitgezocht en opgelost; - Je maakt o.a. transportvergoedingen en commisienota’s op voor onderaannemers en houdt rekening met de contractuele afspraken; - Je beheert verder ook tankkaarten, tankkaartfacturen en accijnzen; - Je biedt bijkomende administratieve ondersteuning waar het nodig is; - Indien je verbeterideeën hebt voor de administratieve flow rapporteer je deze;

  • Monteur met kennis Hydraulica (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Veurne zijn wij op zoek naar een monteur met goede kennis hydraulica (m/v) Je staat in voor het monteren en aansluiten van hydraulische, elektrische, pneumatische,.. componenten 

  • Meewerkende assistent ploegbaas - 2 ploegen - logistiek (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ASAP XL Cummins

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor Cummins in Rumst zijn we op zoek naar een assistent ploegbaas. 90% van de taak draai je mee als meewerkende magazijnier. De overige tijd ondersteun je mee je ploegbaas en als deze afwezig is, vervang je hem. Hierdoor dien je enerzijds goed mee te draaien in teamverband, anderszijds dien je afstand te bewaren want indien je deze vervangt, wordt je geacht om je team aan te sturen. Hoofdtaak: - verwerken van inkomende goederen - werken met een handscanner - correcte input in het warehousesysteem - ervaring met machines (reachtruk, heftruck,...) is een pluspunt backup: - vervangen van de ploegbaas gedurende zijn afwezigheid (ziekte, vakantie, opleiding,...) - team aansturen (+-10 a 15 personen) - overzicht houden van de productiviteit die behaald moet worden - correcte input in de datasystemen - basiskennis Excel en Engelse taal is vereist Indien interesse, stuur zeker je cv door naar [email protected]

  • Lasser (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, één van de Europese marktleiders in PREFAB beton, in Grobbendonk, regio Herentals,  zijn we op zoek naar een lasser Je wordt ingeschakeld in een geautomatiseerde productieafdeling voor dubbele wanden en vloerplaten. Als lasser ben je verantwoordelijk voor het maken van de juiste wapeningskorven. Dit gebeurt op basis van wapeningsplannen.

  • Enthousiaste huishoudhulpen regio Herselt, Langdorp, Averbode, Testelt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Start 2018 goed en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Westerlo, Geel, Laakdal, Olen, Oevel, Herselt, Heist op den Berg, Hulshout, Houtvenne, Wiekevorst Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel een fiets? Wij bekijken graag met jou de mogelijkheden.

  • Attractiebediener Bellewaerde (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services

    Type: Studentenjob

    In Bellewaerde sta je in voor de bediening van een attractie en de begeleiding en controle van de bezoekers. Tevens houd je toezicht op de veiligheid. Je kan eventuele problemen inschatten en tijdig de parkverantwoordelijke verwittigen. Enige technische bagage is een pluspunt maar niet noodzakelijk.

  • HOSTESS / HOST HORECABEURS (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student die beschikbaar is om te werken op de horecabeurs van 19/11 tot en met 22/11 Horecabeurs gaat door in Expo Gent. Taken : onthaal en bediening op de stand maandag starten om 12u, andere dagen om 13u, te werken tot maximum 19u

  • Flexibele schrijnwerkers (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: BLUE GROUP TEAM

    Type: Vaste Job

    Blue Group Team is een solide bedrijf die gemotiveerde medewerkers matcht aan afwisselende opdrachten. De tuinsector is onze corebusiness daarnaast zijn we ook actief in de technische sector. Blue Group Team blijft evolueren, waardoor wij jou nodig hebben om onze groei mogelijk te maken. Binnenkomende opdrachten worden gelinkt aan de vaardigheden van de schrijnwerker dit kan zowel voor korte als lange opdrachten zijn. De vaardigheden zijn zeer uitgebreid dit kan van een kleine reparatie gaan tot het volledig aanleggen van nieuwe Poolhouses. Ook moeten onze schrijnwerkers interesse hebben in de groen sector doordat we ook daar soms extra hulp kunnen gebruiken.

  • Projectleider machinebouw (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TecQuality Brugge

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf actief in machinebouw regio Roeselare, zijn we momenteel op zoek naar een projectleider. Takenpakket: - je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en coördineren van verschillende projecten - je start vanaf het eerste klantencontact waarbij je ter plaatse de vraag van de klant analyseert, opmeet en aansluitend de lay-out of machine uittekent - je volgt het project op van A tot Z en stuurt bij waar nodig

  • pilates instructeur (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde pilates instructeur. Je werkt in een praktijkhuis met yoga instructeur, kinesist, voetreflexoloog,... Meer info op www.praktijkhuissen.be

Zoek naar antwoorden van LVD - COMPANY NV in sociale netwerken
Look for responds of LVD - COMPANY NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor LVD - COMPANY NV. Laat een reactie achter voor LVD - COMPANY NV. LVD - COMPANY NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LVD - COMPANY NV. Leave a respond for LVD - COMPANY NV. LVD - COMPANY NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LVD - COMPANY NV op de google maps. Adres en contacten LVD - COMPANY NV
Location of LVD - COMPANY NV on the google maps. Address and contacts of LVD - COMPANY NV

Andere gerelateerde bedrijven als come LVD - COMPANY NV LVD - COMPANY NV: Vermeulen & Zn | JOHANN KLEIN | DECORATIE VANDEVYVER | AIDE FAMILIALE | JANS METAALBEWERKING NV

Other related companies as LVD - COMPANY NV: Vermeulen & Zn | JOHANN KLEIN | DECORATIE VANDEVYVER | AIDE FAMILIALE | JANS METAALBEWERKING NV

LVD - COMPANY NV is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LVD - COMPANY NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07944458007. Het bedrijf LVD - COMPANY NV bevindt zich op het adres: Nijverheidsln. 2 8560 Wevelgem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 201 to 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 547,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 745,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Stamping - machine tools. Producten gemaakt in LVD - COMPANY NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LVD - COMPANY NV is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LVD - COMPANY NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LVD - COMPANY NV, openstaande posities, locatie van LVD - COMPANY NV op de kaart.

LVD - COMPANY NV is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is LVD - COMPANY NV, company assigned to the tax number BE07944458007. The company LVD - COMPANY NV is located at the address: Nijverheidsln. 2 8560 Wevelgem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 201 to 500 employees work in this company. Capital - 547,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 745,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Stamping - machine tools. Products created in LVD - COMPANY NV were not found.
The main activity of LVD - COMPANY NV is Insurance Agents, Brokers and Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LVD - COMPANY NV is not available. You also can look at reviews of LVD - COMPANY NV, open positions, location of LVD - COMPANY NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LVD - COMPANY NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LVD - COMPANY NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LVD - COMPANY NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LVD - COMPANY NV, employees, financial statistics.