Bayers Nicole

Contactgegevens Bayers Nicole: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bayers Nicole: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bayers Nicole

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Cloutiers 48; 4621; Fléron (Retinne), België

Telefoon (phone): 04 358 78 94 (+32-04 358 78 94) 04 358 78 94 (+32-04 358 78 94)

Fax (fax): +32 (64) 179-43-92 +32 (64) 179-43-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bayers Nicole: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bayers Nicole"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bayers Nicole"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bayers Nicole, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bayers Nicole. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bayers Nicole, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bayers Nicole. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bayers Nicole
Products information Bayers Nicole

BTW identificatienummer (tax): BE02120330810
Ondernemingsnummer: 6962829589
Hoofdstad (capital): 289,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 475,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in Bayers Nicole zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Health and Medicine:Physicians and Surgeons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bayers Nicole
(Get full report from official database of BE for Bayers Nicole)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bayers Nicole
Addition kinds of activities for Bayers Nicole

3088. Kunststof loodgieterswerk | Plastics plumbing fixtures
326102. Loodgieterswerk, glanzend china | Plumbing fixtures, vitreous china
14299904. Ganister, verpletterd en gebroken-steengroeven | Ganister, crushed and broken-quarrying
20450200. Deeg en beslag, van gekochte bloem | Doughs and batters, from purchased flour
22610208. Suiwerende katoenen breedgeweven goederen | Sueding cotton broadwoven goods
28799904. Planthormonen | Plant hormones
50999906. Lichtgevende producten (niet-elektrische) | Luminous products (non-electrical)

Werken bij Bayers Nicole: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bayers Nicole: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bayers Nicole. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bayers Nicole. Looking for open vacancies in other companies

  • Installateur Branddetectie (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Dilsen - Stokkem zijn we op zoek naar een installateur Je takenpakket bestaat uit: - Kabelwerkzaamheden, zoals het leggen en verleggen van kabels - Mechanische werkzaamheden, zoals het plaatsen van kabelbanen, kabelgoten en buizen - Elektro-werkzaamheden, zoals het aansluiten van elektromotoren, motorisch en pneumatisch aangedreven kleppen, stroomverdeelkasten en panelen, het onderhoud van elektrische installaties, testen en in bedrijf stellen. - Op verplaatsing werken

  • ELEKTRICIEN (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA CONSTRUCT WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als elektricien instaan voor het werken binnen het atelier, dit voor het afwerken van veranda's, het plaatsen van spotten, stopcontacten, elektrische zonnewering, voorzieningen voor airco, verwarming, ... Allround zal je ervoor zorgen dat de veranda, bijgebouw van alle elektriciteit voorzien is.

  • POLYVALENTE MAGAZIJNIER - METAALSECTOR 7270626 / 6 C (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een stabiele KMO te Evergem en actief als toeleverancier in metaalsector Samen met hen zijn wij op zoek naar een HANDIGE EN POLYVALENTE MAGAZIJNIER Samen met een andere collega magazijnier, krijg je een zeer gevarieerd takenpakket toebedeeld : Je staat in voor het controleren van de goederenontvangst waarbij je de bestelbon vergelijkt met de leveringsbon Je helpt om vrachtwagens te laden en te lossen Je staat in voor het picken van technisch materiaal op afroep voor bestaande klanten Je staat in voor het verpakken van afgewerkt materiaal, het bestickeren en de verzending ervan Daarnaast help je bij het afzagen van bruut materiaal op maat per order, het graveren van stukken en eventueel wat laswerk

  • HUISHOUDHULP (M/V) - REGIO Sint-Amandsberg! Kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: OPERUIMD AFDELING ALKEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Om ons antennepunt in Alken op een professionele manier te ondersteunen zijn we op zoek naar bijkomende huishoudhulpen. Je staat hoofdzakelijk in voor het poetsen bij onze klanten. Eventueel kan er ook gevraagd worden om te strijken.

  • student inventaris (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak in Ninove zijn we op zoek naar studenten die kunnen helpen met het maken van de inventaris op maandag 5 november. Je kan werken van 7u-13u of van 17u30-22u.

  • kelner, jobstudent, extra, bijverdienste (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: VOLTAIRE

    Type: Studentenjob

    klanten bedienen

  • Operator met Technische skills (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het bedienen en instellen van diverse machines en kan met jouw technische skills ook kleine pannes en storingen oplossen. Door jouw leergierigheid ben je instaat om de verschillende machines in een mum van tijd aan te leren.

  • Personal trainer regio Brasschaat (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: B FIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    B-Fit is een team van sport- en gezondheidscoaches, gespecialiseerd in personal training en performance coaching. Wij zijn op zoek naar een gedreven trainer op zelfstandige basis om ons team te versterken in de omgeving van Brasschaat, zowel voor begeleiding in het fitness-centrum als thuisbegeleiding. Mensen coaches naar meer gezondheid, een actievere levensstijl en een beter voedingspatroon is je eerste taak. Je zorgt voor gevarieerde trainingen, voert bepaalde testen uit en maakt trainingsschema’s. Je geeft steeds accurate informatie over training en voeding, en coacht mensen naar meer levenskwaliteit. Naast het coachen van mensen, schrijf en ontwikkel je ook mee content. Dit kunnen blogposts, artikels of social media-posts zijn. Je bent steeds up-to date en geïnteresseerd in nieuwe ontwikkelingen binnen je werkgebied en je draagt die over op het hele team. Je zorgt voor een prettige werkverhouding, zowel met de klant als met je collega’s. Samen met de collega's help je meedenken naar nieuwe initiatieven en je werkt ze uit. Onze website: www.bfitpersonaltraining.be

  • Architect (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Architect werk je mee aan investeringsprojecten (stations, parkings, dienstgebouwen, technische gebouwen, werkplaatsen,…) Dit houdt volgende opdrachten in: Het ontwerpen van gebouwen, van schetsontwerp tot volledige uitvoeringsdossiers Het coördineren van het ontwerpteam (tekenaars, studies technische uitrusting, uitvoerende dienst) Het standaardiseren door typeteksten en typeplans Het opvolgen van de regelgeving en het opstellen van technische richtlijnen De aanpak is projectmatig, met respect voor de klassieke regels van projectwerk. Het coördineren van het ontwerpteam, de opvolging van de bouwkundige tekenaars, aanspreekpunt voor de ontwerpers van de technische uitrustingen. Instaan voor het overleg tussen alle betrokken partijen. Het waken over de kosten en planning van het project. Het optreden als technisch adviseur en de districten bijstaan tijdens de uitvoering van het bouwproject. Instaan voor de technische controle van de uitvoeringsdossiers van de districten. Het permanent opvolgen van de regelgeving en technische ontwikkelingen in het vakgebied en instaan voor het opstellen van richtlijnen, typebeschrijvingen en standaardisatie door procedures.

  • Payroll Officer FR/ENG freelance (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Day-to-day payroll administration and social legislation administration, including payroll queries • Meeting all day-to-day statutory and business compliance requirements, including GAN and URSSAF • Supporting the Payroll Managers with all aspects of Project and Change Management preparing all required documentation in liaison with the Third Party Vendors. • Statutory compliance projects preparing for upcoming legislation changes • Consolidation of the different entity payrolls to one location and platform • Managing the relationship with the Payroll Provider • Managing current time data setup and supporting HRIS with configuring the Kronos time system • Coordinating testing of the new systems and software updates as required • Creating schedules for the management of monthly/Year-End statutory payments and reporting. • Work with internal and external audit teams to ensure system and processes meet best practice.

  • Gepassioneerde Flexijobber voor een frituur! (M/V) (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een goed draaiende zaak, zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega die graag een mooi centje willen bijverdienen! Heb je reeds een fulltime job (minstens 4/5de) of ben je een nog bruisende en actieve gepensioneerde (volwaardig pensioenstatuut) en wil je nog onder de mensen zijn en meedraaien in een leuk team? Dan ben jij de volgende geschikte collega! * Je werkt elke week een 15 à 20-tal uren op woensdag, donderdag en vrijdag zowel 's middags (11u30-14u) als 's avonds (17u- 20u30

Zoek naar antwoorden van Bayers Nicole in sociale netwerken
Look for responds of Bayers Nicole in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bayers Nicole. Laat een reactie achter voor Bayers Nicole. Bayers Nicole bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bayers Nicole. Leave a respond for Bayers Nicole. Bayers Nicole on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bayers Nicole op de google maps. Adres en contacten Bayers Nicole
Location of Bayers Nicole on the google maps. Address and contacts of Bayers Nicole

Andere gerelateerde bedrijven als come Bayers Nicole Bayers Nicole: Baby-Lux | JOSEPH PIRE | L. DECLERCK | GARAGE NOVA | Frudicom NV

Other related companies as Bayers Nicole: Baby-Lux | JOSEPH PIRE | L. DECLERCK | GARAGE NOVA | Frudicom NV

Bayers Nicole is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bayers Nicole, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02120330810. Het bedrijf Bayers Nicole bevindt zich op het adres: Rue des Cloutiers 48; 4621; Fléron (Retinne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 289,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 475,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Producten gemaakt in Bayers Nicole zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bayers Nicole is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bayers Nicole is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bayers Nicole, openstaande posities, locatie van Bayers Nicole op de kaart.

Bayers Nicole is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bayers Nicole, company assigned to the tax number BE02120330810. The company Bayers Nicole is located at the address: Rue des Cloutiers 48; 4621; Fléron (Retinne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 289,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 475,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Products created in Bayers Nicole were not found.
The main activity of Bayers Nicole is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Bayers Nicole is not available. You also can look at reviews of Bayers Nicole, open positions, location of Bayers Nicole on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bayers Nicole, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bayers Nicole, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bayers Nicole, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bayers Nicole, employees, financial statistics.