Bauwens Maurits

Contactgegevens Bauwens Maurits: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bauwens Maurits: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bauwens Maurits

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Weststraat 50; 8770; Ingelmunster, België

Telefoon (phone): 051 30 07 80 (+32-051 30 07 80) 051 30 07 80 (+32-051 30 07 80)

Fax (fax): +32 (86) 906-12-34 +32 (86) 906-12-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bauwens Maurits: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bauwens Maurits"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bauwens Maurits"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bauwens Maurits, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bauwens Maurits. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bauwens Maurits, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bauwens Maurits. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bauwens Maurits
Products information Bauwens Maurits

BTW identificatienummer (tax): BE01679229736
Ondernemingsnummer: 2770996093
Hoofdstad (capital): 860,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 246,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in Bauwens Maurits zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Health and Medicine:Physicians and Surgeons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bauwens Maurits
(Get full report from official database of BE for Bauwens Maurits)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bauwens Maurits
Addition kinds of activities for Bauwens Maurits

229601. Snoer en stof voor het versterken van rubberen banden | Cord and fabric for reinforcing rubber tires
28139909. Zuurstof, samengeperst of vloeibaar | Oxygen, compressed or liquefied
28910105. Afdichtingswas | Sealing wax
35569904. Zoetwarenmachines | Confectionery machinery
42139903. Contracttransporteurs | Contract haulers
50430101. Darkroom apparaat | Darkroom apparatus

Werken bij Bauwens Maurits: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bauwens Maurits: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bauwens Maurits. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bauwens Maurits. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerkers sales duurzame energie (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je krijgt binnenkomende oproepen van nieuwe klanten die zich willen inschrijven - Alsook behandel je de uitgaande oproepen om de inschrijving te bevestigen - Je geeft klanten extra informatie over producten en diensten om zo hun pakket te optimaliseren. Bij elk contact bekijk je de upsell/cross-sell opportuniteit. - Je stelt de klant centraal door te luisteren, te informeren en te adviseren. - Je registreert de nieuwe klanten en heet hen welkom. - Je volgt je gesprekken administratief op en je werkt je dossier af van A tot Z.

  • Internal Sales employee (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw functie : Als Sales Assistant ben je een belangrijke schakel tussen de verkopers, de binnendienst en de klanten.   In een aanstekelijk team ben je verantwoordelijk voor de commerciële en administratieve ondersteuning van de verkopers. Het begeleiden van aanvragen van klanten en verkopers, het uitwerken en valideren van offertes, het actief meewerken en opvolgen van verkoopkansen is wat er elke dag van jou verwacht wordt.   Samen met de aan jouw toegewezen verkopers heb je één gezamelijk doel: de beste oplossing aan bestaande en toekomstige klanten voorstellen en winnen. Jouw taken: Je begeleidt aanvragen van klanten en verkopers in het verkoopproces zoals specifieke behoeften van een klant, de juiste oplossing voor de klant bepalen, productconfiguratie, prijsberekening, offerte tot bestelbon klant Je bewerkt klantgegevens, klantafspraken, telefoongesprekken, agenda’s ... Opmaken, uitsturen en opvolgen van offertes naar klanten in samenspraak met verkopers en bijkomende correspondentie zijn één van jouw hoofdtaken. Je garandeert een goede samenwerking met de verkopers en bent een belangrijke interface naar andere afdelingen: product team, after sales team, verhuur/occasie team. Daarnaast zal je de verkopers commercieel ondersteunen bij telefonische en administratieve werkzaamheden. tevens hou je je bezog met het optimaliseren van bestaande verkoopprocessen en werk je mee aan verbetertrajecten. Je ondersteunt promotieacties en organiseert product demo’s.

  • Monteur luchtkanalen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Genk zijn we op zoek naar een monteur HVAC: montage van de ventilatie op grote werven, winkels,...; in werking stellen van de installatie; plaatsing van luchtgroepen, kanalen, roosters,...; je test de luchtdichtheid, debieten,...; afwerking en afsluiting van het volledige project.

  • Bekisters gezocht! (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bekister ga je in ploeg mee naar de werven (utiliteitsbouw) en ga je aan de slag met dokapanelen (=systeembekisting: frame opgebouwd uit verticale en horizontale dragers) in de utiliteitsbouw. Start is elke ochtend aan de depot in Aalter. Je komt terecht in een bedrijf waar de gezondheid van de werknemers op de eerste plaats komt en waar je de kans krijgt om door te groeien en je kwaliteiten te ontwikkelen.

  • Industrieel Elektro-technicus (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP ANTWERPEN TECHNICS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Storingen oplossen van zowel elektrische, als mechanische defecten Assisteren bij het implementeren van uitbreidings- of verbeteringswerken. Preventief onderhoud en aanpassingen uitvoeren aan elektrische en mechanische installaties Predictief onderhoud dmv. Moderne meetapparatuur

  • Grondwerker (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    -instaan voor afwerken van gebouwen zoals plaatsen van dakgoten, elestisch opvoegen van gebouwen, isolatie leggen... -zorgen voor een kwalitatieve, efficiënte en veilige afwerking van projecten -werken in eigen streek

  • SCHOONMAAK(ST)ER GRIMBERGEN DEELTIJDS (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: IRON - E

    Type: Dienstenchequebaan

    U zult instaan voor het poetsen bij particulieren zoals afstoffen en dweilen, ramen poetsen, huishoudelijke taken uitvoeren,...

  • Student labo in Wevelgem (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    Voor een labo in Wevelgem kijken we uit naar een student om te werken in het voorbereidend labo: De taak van de Laborant Voorbereiding bestaat hoofdzakelijk uit het voorbereiden van de stalen die binnenkomen voor milieuonderzoek. Dit omvat: Extracties uitvoeren van bodemstalen m.b.v. ASE-toestel en Soxhlet-apparaat Waterextracties uitvoeren

  • Student doe-het-zelf-zaak (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Student gezocht voor doe-het-zelf-zaak. Je bent beschikbaar op zaterdag en zondag en 1 dag in de week (10-18u) Je werkt 4 u aan de kassa en 4 u stock.

  • klantenadviseur Liantis sociaal verzekeringsfonds Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Vaste Job

    Haal je voldoening uit het adviseren van klanten? Heb je zin om bij te leren en uit te groeien tot een deskundige sociaal statuut? Dan ben jij de persoon die we zoeken! •Je behandelt telefonisch vragen m.b.t. sociale zekerheid van de zelfstandige. Door jouw klantgerichte houding en expertise, maak je dagelijks het verschil. Je doet dit met een glimlach. •Een dag per week word je ingeschakeld aan het Liantis ondernemingsloket, waar je de klant face-to-face verder helpt en adviseert bij zijn concrete vragen. •Je zorgt voor de correcte opvolging en aanpassingen van de dossiers binnen jouw klantenportefeuille. •Je bezorgt/vraagt de nodige informatie aan de overheid en andere instanties. •Je bent alert voor opportuniteiten en draagt actief bij aan de verdere uitbouw van Liantis sociaal verzekeringsfonds Brugge.

  • Docent Nederlands (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Pedicure / schoonheidsspecialist (GOOIK)

    Regio: GOOIK

    Bedrijf: SCHOONHEIDSINSTITUUT ANNELIES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je voert voornamelijk pedicures uit. Daarnaast dien je nog andere schoonheidszorgen toe zoals epileren, gelaatsverzorging, manicures en plaats je ook gelnagels.

Zoek naar antwoorden van Bauwens Maurits in sociale netwerken
Look for responds of Bauwens Maurits in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bauwens Maurits. Laat een reactie achter voor Bauwens Maurits. Bauwens Maurits bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bauwens Maurits. Leave a respond for Bauwens Maurits. Bauwens Maurits on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bauwens Maurits op de google maps. Adres en contacten Bauwens Maurits
Location of Bauwens Maurits on the google maps. Address and contacts of Bauwens Maurits

Andere gerelateerde bedrijven als come Bauwens Maurits Bauwens Maurits: COIFFURE ORESTE | Reno | MAISON SIK'S | LAMBELEIN GABRIEL & LUC | INST. ST.VINCENT DE PAUL

Other related companies as Bauwens Maurits: COIFFURE ORESTE | Reno | MAISON SIK'S | LAMBELEIN GABRIEL & LUC | INST. ST.VINCENT DE PAUL

Bauwens Maurits is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bauwens Maurits, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01679229736. Het bedrijf Bauwens Maurits bevindt zich op het adres: Weststraat 50; 8770; Ingelmunster. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 860,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 246,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Producten gemaakt in Bauwens Maurits zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bauwens Maurits is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bauwens Maurits is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bauwens Maurits, openstaande posities, locatie van Bauwens Maurits op de kaart.

Bauwens Maurits is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bauwens Maurits, company assigned to the tax number BE01679229736. The company Bauwens Maurits is located at the address: Weststraat 50; 8770; Ingelmunster. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 860,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 246,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Products created in Bauwens Maurits were not found.
The main activity of Bauwens Maurits is Electric, Gas and Sanitary Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Bauwens Maurits is not available. You also can look at reviews of Bauwens Maurits, open positions, location of Bauwens Maurits on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bauwens Maurits, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bauwens Maurits, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bauwens Maurits, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bauwens Maurits, employees, financial statistics.