Alam S

Contactgegevens Alam S: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Alam S: address, phone, fax, email, website, opening hours

Alam S

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Wavre 1284; 1160; Bruxelles (Auderghem), België

Telefoon (phone): 0498 06 15 88 (+32-0498 06 15 88) 0498 06 15 88 (+32-0498 06 15 88)

Fax (fax): +32 (67) 685-80-39 +32 (67) 685-80-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Alam S: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Alam S"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Alam S"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Alam S, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Alam S. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Alam S, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Alam S. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Alam S
Products information Alam S

BTW identificatienummer (tax): BE04069305419
Ondernemingsnummer: 4121765136
Hoofdstad (capital): 927,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 671,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in Alam S zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Health and Medicine:Physicians and Surgeons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Alam S
(Get full report from official database of BE for Alam S)

Aanvulling soorten activiteiten voor Alam S
Addition kinds of activities for Alam S

509402. Munten, medailles en trofeeën | Coins, medals, and trophies
08319900. Bosproducten, nec | Forest products, nec
10810000. Metaal mijnbouw diensten | Metal mining services
22530100. Warm weer breien bovenkleding, inclusief strandkleding | Warm weather knit outerwear, including beachwear
22980102. Kabel, vezel | Cable, fiber
30839901. Gelamineerde kunststof lakens | Laminated plastics sheets
80629907. Ziekenhuis, ama goedgekeurd verblijf | Hospital, ama approved residency
82310102. Medische bibliotheek | Medical library

Werken bij Alam S: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Alam S: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Alam S. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Alam S. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker voltijdse weekendploeg (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een outsourcing bedrijf zijn we op zoek naar een electrotechnieker voor de voltijdse weekendploeg met eventuele uitbreiding naar week opdrachten. Voltijdse weekendploeg (2x12u.) wisselende ploeg: week1 DAG, Week 2 Nacht.

  • ASSISTENT PROCESOPERATOR 2 PLOEGEN (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start als assistent procesoperator. Je controleert de goede werking van de machines en bent verantwoordelijk voor de productiekwaliteit. Je lost kleine technische storingen op en je stelt de machine-instellingen af bij programmawissels, waarbij je het volledige productieproces vanuit de stuurkamer beheerst. Je werkt hierbij steeds volgens de werkinstructies en vastgelegde procedures. Ook het net houden van de procesinstallatie en de werkvloer behoort tot je takenpakket. Je krijgt doorgroeimogelijkheden tot procesoperator.

  • Dynamische Sales Executive (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Internal Sales Talents Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vanuit je hands-on ingesteldheid, goochel je dagelijks met volgende verantwoordelijkheden: Klanten, leveranciers én prospecten horen bijna dagelijks jouw enthousiaste stemgeluid aan de telefoon; Jouw argusogen zorgen voor onberispelijke opmaak en opvolging van offertes; Met jouw blik op de toekomst, doe je prijsaanvragen bij leveranciers; Gezien het kleine team, werk je nauw samen met het Customer Service team en bied je hen ondersteuning; En last but not least volg je de budgetten en targets op. Bedrijfsprofiel: De partner van Sales Talents maakt deel uit van een internationale groep, dat een solide reputatie heeft opgebouwd als leverancier van producten/oplossingen van TOP kwaliteit! Dit voor fabrikanten over de hele wereld. Vandaag zijn ze op zoek naar een dynamische "Sales Executive" die de commerciële afdeling zal ondersteunen.

  • Medewerker dienstencheques assistentiewoningen (m/v) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Time for Quality

    Type: Dienstenchequebaan

    Een assistentiewoning combineert de vrijheid en zelfstandigheid van een eigen woning. Senioren wonen er zelfstandig, maar kunnen een beroep doen op gemeenschappelijke diensten zoals poetshulp, warme maaltijden, thuisverpleging etc. Houd je van afwisseling in je takenpakket? Geeft het je voldoening als alles netjes en proper is? Heb je een hart voor senioren en ben je positief ingesteld? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

  • JOBSTDENT om balustrades/leuningen/trappen te installeren. (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Jobstudent om te helpen bij de installatie van balustrades, leuninigen ne trappen.

  • Verantwoordelijke Aankoopdiensten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Pauwels Consulting

    Type: Vaste Job

    Voorbereiding, behandeling/onderhandeling en afsluiting  van prijsaanvragen en jaarcontracten (administratief, contacten met verkopers, …) Opvolging van prijsaanvragen en leveringen in samenspraak met aanvragende afdelingen teneinde de vereiste noden te respecteren (bv. timing, technische afwijkingen, certificaten, veiligheid, kwaliteit, …) Opmaak van vergelijkende evaluaties Bijhouden van de TA contractmatrixen en RFQ lijsten Opmaak van presentaties ter voorbereiding van de contract committees Opmaak van de bestellingen op een volledig correcte en juiste manier (SAP, LOO, LOI,contract,…) volgens de gevraagde specificaties en bedongen voorwaarden (kwaliteit, veiligheid, certificatie, inspectie, milieuwetgeving, hoeveelheden, …) Opvolging van toepassing en naleving van de contracten, in nauwe samenwerking met de Cost controller en de TA Coördinator Controle van de extra werkzaamheden voor de follow-up van de contract voorwaarden – hoeveelheden, poortlijsten,... Opbouw en onderhoud van goede en ethisch correcte relaties met leveranciers (doel: win-win relatie) Instaan voor tijdige beschikbaarheid van alle materialen voor de TA, volgens de TRA specs en richtlijnen Implementatie van de aankoopfilosofie en –regels van TRA Realisatie van lokale  en regionale aankopen en nagaan of sommige van deze lokale aankopen niet kunnen/moeten  uitgebreid worden naar RC- of groepsaankopen Bijdrage aan de analyse van de interne en externe kosten en kostenstrukturen van leveranciers Technische goedkeuring van bestelbonnen binnen de vastgelegde delegaties/bevoegdheden Bedrijfsprofiel: Pauwels Consulting is een Belgisch consultancy kantoor met meer dan 520 experts op het gebied van engineering, life sciences en IT. Wij helpen vooraanstaande bedrijven in België en het buitenland met consulting, project management en werving en selectie. We hebben kantoren in België, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland (https://www.pauwelsconsulting.com/nl/over-ons/contact/) .

  • Technieker (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    - Je bent in staat om zelfstandig storingen op te lossen - Je voert het preventief onderhoud uit - Je doet aanpassingen aan en optimaliseert de productielijnen - Je begeleidt externe techniekers zodat de uitgevoerde werken overeenstemmen met de gewenste aanpassingen - Je begeleidt regelamtig projecten van ontwerp tot de uiteindelijke uitvoering - Je geeft input om het machinepark continu te verbeteren zodat de efficiëntiegraad hiervan stijgt

  • Telefonist (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Gent Careers

    Type: Vaste Job

    Als telefonist vertegenwoordig je de firma en sta je in voor de telefonische verkoop/promotie van verschillende producten. Dit zijn vb. kranten, magazines, verzekeringen, kreditkaarten, .... Je overtuigt de klant van de toegevoegde waarde van de bestaande producten en diensten: - Je neemt contact op met de bestaande klanten om hen te informeren over de mogelijkheden van het product of de dienst die je vertegenwoordigt - Met commerciële ingesteldheid en luisterend oor, ga je op zoek naar nieuwe en potentiële behoeftes van de klant om hier naderhand op in te spelen - Je bent verantwoordelijk voor het administratieve beheer van je verkoopsgesprekken en het inloggen van je verkopen in het systeem

  • ITS Group Benelux - Linux Administrator (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job description Proactively maintain and develop all Linux infrastructure technology to maintain a 24x7x365 uptime service Engineering of systems administration-related solutions for various project and operational needs Maintain best practices on managing systems and services across all environments Fault finding, analysis and of logging information for reporting of performance exceptions Proactively monitoring system performance and capacity planning Manage, coordinate, and implement software upgrades, patches, hot fixes on servers, workstations, and network Hardware Create and modify scripts or applications to perform tasks Provide input on ways to improve the stability, security, efficiency, and scalability of the environment Collaborate with other teams and team members to develop automation strategies and deployment processes Skills Previous working experience as a Linux Administrator Bachelor's degree in Computer Science, Information Systems or similar relevant degree In depth knowledge of Linux: RedHat, CentOS, Debian, etc. Hands on experience with MySQL and/or MariaDB Familiarity with VMware and SAN management and concepts Solid knowledge of protocols such as DNS, HTTP, LDAP, SMTP and SNMP Additional Linux certifications (RHCT, RHCE and LPIC) will be considered an advantage Strong problem solving and communication skills

  • Mystery Shopper (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

  • Enthousiaste Stagiair(e) - regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

    Wie zijn wij? Robert Half (1948) is wereldwijd marktleider op het gebied van gespecialiseerde arbeidsbemiddeling en telt meer dan 9.900 medewerkers verspreid over ruim 350 kantoren in Noord- en Zuid-Amerika, Europa en de Azi?-Pacific regio. Wat ga je doen? Algemeen kantoorbeheer: Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en kandidaten zowel telefonisch als per mail. Je staat in voor een professioneel en warm onthaal van kandidaten en klanten. Je beheert de kandidaten- en klantendatabank en staat in voor het volledige beheer van onze dossiers van A tot Z. Je staat in voor een optimaal klassement van documenten. Business ondersteuning: Je biedt ondersteuning aan de consultants, sales assistants en managers bij het optimaal verwerken van kandidatendossiers. Je beheert de algemene mailbox en verwerkt binnenkomende kandidaturen en vacatures. Je bent verantwoordelijk voor het online adverteren op de verschillende websites. Je stuurt gerichte mailings uit naar klanten en beheert de reacties. Mogelijke projecten: Je doet een marktonderzoek naar online visibiliteit. Je ontwikkelt een tool om tijdens het interview de talen van onze kandidaten te testen voor onze 3 divisies. Je analyseert onze bestaande klanten- en kandidatenmailings en past deze aan volgens de noden van de markt. Je doet een onderzoek naar de belangen van studenten op de arbeidsmarkt en hoe wij hieraan tegemoet kunnen komen. Je werkt een handleiding uit voor onze tool 'e-learning' en presenteert deze ook aan alle collega's. Je ontwikkelt een nieuwe archiveringsmethode van A-Z. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • AFWASSER/flexijob (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: RESTAURANT SANS CRAVATE

    Type: Flexijob

    Je doet de afwas (hoofdzakelijk machinaal). Je werkt op vrijdag en zaterdagavond

Zoek naar antwoorden van Alam S in sociale netwerken
Look for responds of Alam S in social networks

Lees alle opmerkingen voor Alam S. Laat een reactie achter voor Alam S. Alam S bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Alam S. Leave a respond for Alam S. Alam S on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Alam S op de google maps. Adres en contacten Alam S
Location of Alam S on the google maps. Address and contacts of Alam S

Andere gerelateerde bedrijven als come Alam S Alam S: HUIS ´T KABOUTERTJE | ODORATUS | LE PR? GOURMAND | SONY CENTER | Adminiservice-Sylvain Demuydt

Other related companies as Alam S: HUIS ´T KABOUTERTJE | ODORATUS | LE PR? GOURMAND | SONY CENTER | Adminiservice-Sylvain Demuydt

Alam S is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Alam S, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04069305419. Het bedrijf Alam S bevindt zich op het adres: Chaussée de Wavre 1284; 1160; Bruxelles (Auderghem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 927,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 671,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Producten gemaakt in Alam S zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Alam S is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Alam S is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Alam S, openstaande posities, locatie van Alam S op de kaart.

Alam S is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Alam S, company assigned to the tax number BE04069305419. The company Alam S is located at the address: Chaussée de Wavre 1284; 1160; Bruxelles (Auderghem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 927,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 671,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Products created in Alam S were not found.
The main activity of Alam S is Insurance Agents, Brokers and Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Alam S is not available. You also can look at reviews of Alam S, open positions, location of Alam S on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Alam S, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Alam S, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Alam S, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Alam S, employees, financial statistics.