Transports Fockedey S.A.

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • Transports Fockedey S.A.
Private companiesDepository Institutions • Transports Fockedey S.A.

Contactgegevens Transports Fockedey S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Transports Fockedey S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Transports Fockedey S.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zone Industrielle de l'Europe 20 7900 Leuze-en-Hainaut, België

Telefoon (phone): 70 (+32-70) 70 (+32-70)

Fax (fax): 70 (+32-70) 70 (+32-70)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Transports Fockedey S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Transports Fockedey S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Transports Fockedey S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Transports Fockedey S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Transports Fockedey S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Transports Fockedey S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Transports Fockedey S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Transports Fockedey S.A.
Products information Transports Fockedey S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE03045104980
Ondernemingsnummer: 6779083251
Hoofdstad (capital): 474,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 829,000 EUR
Werknemers (employees): 40 to 100
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Hazardous materials transportation

Product categorie (product category): Hazardous Materials Transportation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Transports Fockedey S.A.
(Get full report from official database of BE for Transports Fockedey S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Transports Fockedey S.A.
Addition kinds of activities for Transports Fockedey S.A.

25420202. Kasten: show, display of opslag: behalve hout | Cabinets: show, display, or storage: except wood
26790504. Cadeaupapier, papier: gemaakt van aangekocht materiaal | Gift wrap, paper: made from purchased material
30520400. Plastic riemen | Plastic belting
31310304. Kraan, schoen | Taps, shoe
38420102. Kleding, brandwerend en beschermend | Clothing, fire resistant and protective

Werken bij Transports Fockedey S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Transports Fockedey S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Transports Fockedey S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Transports Fockedey S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Tweetalig(NL-FR) administratief bediende aankoop (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Gent Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf die zich specialiseerd in horeca benodigdheden zijn we op zoek naar een administratief bediende aankoop. Het bedrijf zoekt iemand die volgende taken op zich kan nemen: bestellingen plaatsen; bestellingen verwerken (leverbonnen vergelijken met eerder geplaatste bestellingen); prijzen controleren en zien of het effectief besteld is; prijzen aanpassen in het systeem; leveringen opvolgen; leveranciers bij problemen opbellen; retours afhandelen; klachten behandelen en afhandelen; nieuwe artikels in het systeem zetten.

  • Magazijnier: groothandel zonnepanelen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt tewerkgesteld in groothandel van zonnepanelen en omvormers, actief sinds 2005. Functie: magazijnier: inkomende goederen sorteren en stockeren manueel orderpicken (geen gebruik van scanners mogelijk) goederen verzamelen met behulp van een elektrische transpallet bestelling inputten in pc orders naar pickingzone brengen en via wikkelaar klaarmaken voor verzending

  • Productiemedewerker (m/v) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het is je taak om de goederen in te pakken, te etiketteren en bestellingen klaar te zetten. Je bent bereid om in een koudere omgeving te werken.

  • TORENKRAANBESTUURDER/MONTAGEKRAAN (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant uit Eeklo zijn we op zoek naar een torenkraanbestuurder/montagekraan machinist. Het bedrijf is gespecialiseerd in grond- en afbraakwerken.

  • Deeltijds buschauffeur (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken nog deeltijdse chauffeurs D voor Oost-Vlaanderen Wij zoeken mensen om enerzijds werklieden te vervoeren naar de bedrijven vanuit het station, anderszijds zoeken wij chauffeurs die voor scholen willen rijden in een vroege en late shift. Ook zoeken wij regelmatig chauffeurs voor het vervoer van mindervaliden naar scholen en centra. Ben jij op zoek naar werk als chauffeur D en ben jij graag met mensen bezig, dan is dit misschien wel iets voor jouw. Wij bieden werk aan van ongeveer 20u-24u per week in verschillende regio's en functies. Het schoolbussenvervoer is van bepaalde duur (wel langetermijn,) vervoer voor werklieden en personen met een beperking is onbepaalde duur. Voor meer info kan je ons zeker bereiken.

  • Customer Service Medewerker (OCF) NL/FR (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Customer Service Medewerker kom je terecht in een dynamisch team dat zich elke dag inzet voor onze klanten, en op die manier voor een veiligere & efficiëntere samenleving. Onze klant is namelijk actief bij verschillende types klanten en ze hebben onze expertise en organisatie uitgebouwd op vlak van zowel openbare als residentiële gebouwen, maar ze zijn ook erg ondernemend in de energiesector, inclusief nucleaire activiteiten. Voor de Customer Service-afdeling van onze klant te Vilvoorde zijn we op zoek naar een collega die ons team komt versterken. Jij staat in voor een vlekkeloos verloop van het volledig OCF - proces (offerte – contract – facturatie). Je volgt de bestellingen, contracten en facturen nauwkeurig op en zorgt nadien voor een correcte verwerking. Daarnaast weet je ook steeds snel een antwoord te formuleren wanneer (interne) klanten jou contacteren met vragen. • Je bent nauwkeurig & werkt gestructureerd. Collega’s kunnen steeds op jou rekenen. • Jij kan ook steeds vertrouwen op je collega’s – gedreven experten die je graag verder helpen. • Daarnaast ondersteunt onze klant jou ook in het uitdiepen en verbreden van jouw expertises. Daar gaan we op je eerste dag al mee van start, want je krijgt bij ons eerst een doorgedreven on-the-job-training, alvorens je zelfstandig aan de slag gaat.

  • Telefonist(e) verkoop regio Gent (deeltijds) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als telefonist(e) bij een jong, maar dynamisch bedrijf ga je: potentiële klanten contacteren Informatie verschaffen over de producten Afspraken inplannen voor de verkopers

  • Chauffeur CE container wagen met haaksysteem (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur CE sta je in voor het afzetten van lege containers en ophalen van volle containers bij verschillende klanten. De volle containers breng je naar het depot waar deze geledigd worden en waarna u opnieuw naar de volgende klant vertrekt. U weet perfect hoe u met het haaksysteem werkt om de containers af te zetten. U kan kan met trekker oplegger rijden. U vertrekt steeds tussen 4u en 6 u 's morgens afhankelijk van uw klanten en de regio waar u naar toe moet. Per dag werkt u tussen de 9u en 11u.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lanaken (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: PUUUR BILZEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap. Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen.

  • Informaticus (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Studentenjob

    Voor een callcenter zijn we op zoek naar een ICT'er. U wordt deeltijds tewerkgesteld. Takenpakket: - problemen verhelpen (server, lijnen, computers) - automatiseren van het proces - programmatie - administratie - u bent tijdens de werkuren van het callcenter ook steeds beschikbaar (telefonisch, mail, ...) met raad en daad

  • Junior Boekhouder / Schoolverlater (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Financial Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Inboeken van aan- en verkoopfacturen  Inboeken van het financieel  Voorbereiding van de BTW aangifte Het opmaken en de opvolging van verkoopfacturen Opmaak van dienstveleningscontracten Voorbereiden van de tussentijdse afsluiting en eindejaarsafsluiting (dit onder begeleiding) Voorbereiden van de jaarrekening, met ondersteuning van de Hoofdboekhoudster Naast de boekhoudkundige taken komen ook nog heel wat administratieve taken aan bod Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een sterk groeiend investeringsfonds, zijn we momenteel op zoek naar een hulpboekhouder die ondersteuning zal bieden aan de Hoofdboekhoudster/Group Controller. Een fulltime of 4/5 is hier mogelijk.

  • Zaalmedewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: LA VIGNETTE

    Type: Flexijob

    Je neemt de bestellingen op, bedient de klanten en ruimt de tafels af.

Zoek naar antwoorden van Transports Fockedey S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Transports Fockedey S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Transports Fockedey S.A.. Laat een reactie achter voor Transports Fockedey S.A.. Transports Fockedey S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Transports Fockedey S.A.. Leave a respond for Transports Fockedey S.A.. Transports Fockedey S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Transports Fockedey S.A. op de google maps. Adres en contacten Transports Fockedey S.A.
Location of Transports Fockedey S.A. on the google maps. Address and contacts of Transports Fockedey S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Transports Fockedey S.A. Transports Fockedey S.A.: BERNARD WEYRICH | C.B. MONTAGE | JEAN-PAUL DELIVEYNE | Wens P | CORDONNERIE MARTENS

Other related companies as Transports Fockedey S.A.: BERNARD WEYRICH | C.B. MONTAGE | JEAN-PAUL DELIVEYNE | Wens P | CORDONNERIE MARTENS

Transports Fockedey S.A. is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Transports Fockedey S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03045104980. Het bedrijf Transports Fockedey S.A. bevindt zich op het adres: Zone Industrielle de l'Europe 20 7900 Leuze-en-Hainaut. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 474,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 829,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hazardous Materials Transportation. Lijst met producten zijn Hazardous materials transportation.
De hoofdactiviteit van Transports Fockedey S.A. is Depotinstellingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Transports Fockedey S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Transports Fockedey S.A., openstaande posities, locatie van Transports Fockedey S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Transports Fockedey S.A. is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Transports Fockedey S.A., company assigned to the tax number BE03045104980. The company Transports Fockedey S.A. is located at the address: Zone Industrielle de l'Europe 20 7900 Leuze-en-Hainaut. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40 to 100 employees work in this company. Capital - 474,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 829,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hazardous Materials Transportation. List of products are Hazardous materials transportation.
The main activity of Transports Fockedey S.A. is Depository Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Transports Fockedey S.A. is not available. You also can look at reviews of Transports Fockedey S.A., open positions, location of Transports Fockedey S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Transports Fockedey S.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Transports Fockedey S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Transports Fockedey S.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Transports Fockedey S.A., employees, financial statistics.