LA QUINCAILL DE TRAZEGNIES SA

Contactgegevens LA QUINCAILL DE TRAZEGNIES SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LA QUINCAILL DE TRAZEGNIES SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

LA QUINCAILL DE TRAZEGNIES SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Adolphe Rectem 49-51; 6183; Courcelles (Trazegnies), België

Telefoon (phone): 071 45 40 70 (+32-071 45 40 70) 071 45 40 70 (+32-071 45 40 70)

Fax (fax): 071 45 80 79 (+32-071 45 80 79) 071 45 80 79 (+32-071 45 80 79)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LA QUINCAILL DE TRAZEGNIES SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LA QUINCAILL DE TRAZEGNIES SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LA QUINCAILL DE TRAZEGNIES SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LA QUINCAILL DE TRAZEGNIES SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LA QUINCAILL DE TRAZEGNIES SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LA QUINCAILL DE TRAZEGNIES SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LA QUINCAILL DE TRAZEGNIES SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LA QUINCAILL DE TRAZEGNIES SA
Products information LA QUINCAILL DE TRAZEGNIES SA

BTW identificatienummer (tax): BE02815490722
Ondernemingsnummer: 2994293212
Hoofdstad (capital): 648,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 106,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Tools - General

Product categorie (product category): Hardware - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LA QUINCAILL DE TRAZEGNIES SA
(Get full report from official database of BE for LA QUINCAILL DE TRAZEGNIES SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor LA QUINCAILL DE TRAZEGNIES SA
Addition kinds of activities for LA QUINCAILL DE TRAZEGNIES SA

20910316. Vissen: verpakt in blikjes, potten, enz. | Fish: packaged in cans, jars, etc.
22810204. Modacryl garen, gesponnen: gemaakt van gekochte stapel | Modacrylic yarn, spun: made from purchased staple
23319903. T-shirts en tops, vrouwen: gemaakt van aangekochte materialen | T-shirts and tops, women's: made from purchased materials
28420106. Schoonmaakmakers | Paint and wallpaper cleaners
32950200. Aarden, gemalen of anderszins behandeld | Earths, ground or otherwise treated
47259903. Rondleidingen, uitgevoerd | Tours, conducted
73899923. Fondsverhogende organisaties | Fund raising organizations

Werken bij LA QUINCAILL DE TRAZEGNIES SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LA QUINCAILL DE TRAZEGNIES SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LA QUINCAILL DE TRAZEGNIES SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LA QUINCAILL DE TRAZEGNIES SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Teamleader (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het beheer, de planning en de organisatie van alle activiteiten Je staat in voor de dagelijkse activiteiten van de ploeg en geeft heldere instructies aan de medewerkers Je ziet toe op de productiviteit en bezetting van de medewerkers aan de hand van een planning Je zorgt ervoor dat alle procedures (veiligheid, orde en netheid, …) nageleefd worden Je garandeert de continuïteit en treedt op waar nodig Je dragt actief bij tot het verbeterproces van productie of expeditie Je bent verantwoordelijk voor het opleidingstraject van alle medewerkers Bedrijfsprofiel: Onze klant is een nationaal, dynamisch bedrijf dat produceert voor de retailsector.

  • Verantwoordelijke Carrosserie (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten regio Beveren zijn we op zoek naar Verantwoordelijke Carrosserie (m/v) - Heb jij een groot verantwoordelijkheid gevoel en kan je een team aansturen? - Heb jij een grote kennis en passie van auto’s ? - Heb jij ervaring met het programma Informex? Dan zoeken wij jou !! Taken : Je zal een team van 2 à 3 mensen aansturen. Je ontvangt klanten en onderhandeld met experts Je maakt bestekken op Je maakt planningen op.

  • Medewerker houtbedrijf (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt ingeschakeld binnen de productieomgeving. DAGUREN opstart: onmiddellijk. - opleggen en afnemen van de machine. - Helpen met kwaliteitscontrole. - Helpen met inpak.

  • Chauffeur Rijbewijs CE (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Opglabbeek zijn wij op zoek naar een chauffeur CE. Dit bedrijf is een grote spelere in de bouw. 

  • Supply Chain Planner (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als supply chain planner sta je voornamelijk in voor het managen van de bestellingen van de verschillende materialen alsook het regelen van de activiteiten binnen het magazijn. Hiervoor horen de volgende taken tot uw functie: het opstellen van een high-level planning het checken van de noden orders ingeven in het ERP-systeem alsook de beschikbaarheid van bepaalde producten garanderen de nood van materialen binnen productie omzetten naar concrete orders en verzekeren van de beschikbaarheid van de ruwe materialen alsook verpakking ervan monitoring van de planning om na te gaan of alles loopt volgens plan de accuraatheid van de documentatie voorzien van de product master data het nagaan van de levertijden zodat klanten tijdig kunnen geholpen worden volgens de afgesproken termijn binnen het onderhoudscontract contacten onderhouden en afspraken maken met verschillend leveranciers team coaching van 4 warehouse operatoren (planning resultaten training...) de activiteiten in het warehouse optimaliseren (kwalitatief en kwantitatief) time management voor de inkomende en uitgaande goederen instaan voor de veiligheidsvoorschriften binnen het magazijn

  • HUISHOUDHULP (M/V) BACHTE-MARIA-LEERNE (voltijds) (BACHTE-MARIA-LEERNE)

    Regio: BACHTE-MARIA-LEERNE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u bij een gezin te Izegem , combineren met andere gezinnen mogelijk. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! 20 u te presteren bij 1 gezin, de uren zijn bespreekbaar. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-DENIJS-WESTREM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Nespresso Coffee Advisor te Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Coffee Advisor. Ben jij een Nespresso-fan? Dan doen termen als ‘Lungo’ en ‘Ristretto’ zeker een belletje rinkelen. Met jouw basis productkennis geef je advies en raadt je doelgericht producten aan. Je deinst niet terug voor een demontratie of een degustatie.

  • Lasser-Constructeur-monteur (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: DE WITTE PAUL

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het samenstellen en oplassen van constructies. Dit zijnde constructies in staal & inox voor allerhande industriele toepassingen. Je staat eventueel ook in voor de constructie die je gemaakt hebt te gaan monteren op verplaatsing. (Soms uitslapen op hotel indien je dit wilt) Gaande van transportbanden, opslagtanks, buffertanks, installaties voor zandoverslag, tankbouw, structuurbouw in potrailles en zoveel meer. Je bent in staat zelfstandig aan een constructie te beginnen en dit tot een goed einde te leiden. Voor alle constructies worden er 2D en 3D plannen gegeven dus deze moet je ook kunnen lezen. Je hebt de ervaring om te weten hoe je een bepaalde constructie oplast en afwerkt (bv; lakwerk of galvanisatie (staal)) Alle constructies worden gemaakt op schragen en buizen. Er is een groot assortiment aan werktuigen voorzien (heftrucks, rolbruggen, schragen, klein werkmateriaal, enz...) Lassen van staal met Halfautomaat is een vereiste. Lassen van inox met TIG en MIG is een pluspunt.

  • Machinist bandenkraan (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je voert graafwerken uit voor rioleringswerken en wegenwerken in een ploeg van 2 tot 3 mensen. Je zal hiervoor een moderne graafkraan gebruiken, uitgerust met de nieuwste technologieën (GPS-sturing, rototilt, ..). Je draagt een grote verantwoordelijkheid over de publieke veiligheid.

  • Akros Solutions - Systems Manager (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are looking for a Systems Manager to start working ASAP in Brussels, Leuven or Hasselt.     Mission This means concretely you will do the design, installation, follow-up and daily maintenance of the DataCenter system services within voice communication, data communication, specific contact center hard-and software platforms. The systems Manager is also responsible for the preparation, realization and maintenance of the systems/Data Center Roadmap On daily basis, he/she manages a team of 7 to 10 specialists and takes care of the planning, prioritisation and daily management of these people. The primary focus is the availability of the mission-critical systems and platforms, complemented by a strategic contribution to planning and proactive efforts to optimize and improve the technological architecture. For this purpose, the systems Manager works closely with colleagues and his/her team to ensure maximum availability of all systems. Finally, he/she acts as SPOC to Senior management for all of their system technical issues and provides technical consultancy to internal and external customers regarding decisions, changes, market trends and technological developments. He/she works closely with quality controller, improvement Manager (s) and other IT services in the pursuit of continuous quality and process improvements.   Skills At least 5 years experience with system and/or application At least 5 years experience in leading technology migrations and projects At least 2 years of experience in a leading role/people management Very good verbal and written knowledge of Dutch, French and English Technical conceptual knowledge of and experience with LAN and WAN Technologies (MPLS, IP VPN, Ethernet) Experience with ISO27001 and GDPR are a major asset Experience with cost and quality management in an ICT environment In-depth knowledge and experience in the design and implementation of voice and data technologies in a contact center environment, contact Center technologies and related Hardware and software (dialer platforms, CTI solutions, voice recording and Quality Monitoring systems). Able to take charge of voice and data troubleshooting. Project Management Certification is a plus (ITIL, Prince2, 6-Sigma...)   Please get in touch ASAP with your updated CV.

Zoek naar antwoorden van LA QUINCAILL DE TRAZEGNIES SA in sociale netwerken
Look for responds of LA QUINCAILL DE TRAZEGNIES SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor LA QUINCAILL DE TRAZEGNIES SA. Laat een reactie achter voor LA QUINCAILL DE TRAZEGNIES SA. LA QUINCAILL DE TRAZEGNIES SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LA QUINCAILL DE TRAZEGNIES SA. Leave a respond for LA QUINCAILL DE TRAZEGNIES SA. LA QUINCAILL DE TRAZEGNIES SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LA QUINCAILL DE TRAZEGNIES SA op de google maps. Adres en contacten LA QUINCAILL DE TRAZEGNIES SA
Location of LA QUINCAILL DE TRAZEGNIES SA on the google maps. Address and contacts of LA QUINCAILL DE TRAZEGNIES SA

Andere gerelateerde bedrijven als come LA QUINCAILL DE TRAZEGNIES SA LA QUINCAILL DE TRAZEGNIES SA: Miss Roomijs | STADHUIS | Van Laere Josan NV | LOUIS BOUVY | CUISINES REGNIER

Other related companies as LA QUINCAILL DE TRAZEGNIES SA: Miss Roomijs | STADHUIS | Van Laere Josan NV | LOUIS BOUVY | CUISINES REGNIER

LA QUINCAILL DE TRAZEGNIES SA is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LA QUINCAILL DE TRAZEGNIES SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02815490722. Het bedrijf LA QUINCAILL DE TRAZEGNIES SA bevindt zich op het adres: Rue Adolphe Rectem 49-51; 6183; Courcelles (Trazegnies). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 648,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 106,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hardware - Retail. Lijst met producten zijn Tools - General.
De hoofdactiviteit van LA QUINCAILL DE TRAZEGNIES SA is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LA QUINCAILL DE TRAZEGNIES SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LA QUINCAILL DE TRAZEGNIES SA, openstaande posities, locatie van LA QUINCAILL DE TRAZEGNIES SA op de kaart.

LA QUINCAILL DE TRAZEGNIES SA is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is LA QUINCAILL DE TRAZEGNIES SA, company assigned to the tax number BE02815490722. The company LA QUINCAILL DE TRAZEGNIES SA is located at the address: Rue Adolphe Rectem 49-51; 6183; Courcelles (Trazegnies). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 648,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 106,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hardware - Retail. List of products are Tools - General.
The main activity of LA QUINCAILL DE TRAZEGNIES SA is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LA QUINCAILL DE TRAZEGNIES SA is not available. You also can look at reviews of LA QUINCAILL DE TRAZEGNIES SA, open positions, location of LA QUINCAILL DE TRAZEGNIES SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LA QUINCAILL DE TRAZEGNIES SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LA QUINCAILL DE TRAZEGNIES SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LA QUINCAILL DE TRAZEGNIES SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LA QUINCAILL DE TRAZEGNIES SA, employees, financial statistics.