HITACHI-STEVENS J & Cie

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • HITACHI-STEVENS J & Cie
Private companiesEating and Drinking Places • HITACHI-STEVENS J & Cie

Contactgegevens HITACHI-STEVENS J & Cie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HITACHI-STEVENS J & Cie: address, phone, fax, email, website, opening hours

HITACHI-STEVENS J & Cie

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Quai au Foin 59-65; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 217 61 97 (+32-02 217 61 97) 02 217 61 97 (+32-02 217 61 97)

Fax (fax): 02 219 36 16 (+32-02 219 36 16) 02 219 36 16 (+32-02 219 36 16)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HITACHI-STEVENS J & Cie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HITACHI-STEVENS J & Cie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HITACHI-STEVENS J & Cie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HITACHI-STEVENS J & Cie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HITACHI-STEVENS J & Cie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HITACHI-STEVENS J & Cie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HITACHI-STEVENS J & Cie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HITACHI-STEVENS J & Cie
Products information HITACHI-STEVENS J & Cie

BTW identificatienummer (tax): BE01641601562
Ondernemingsnummer: 3259613037
Hoofdstad (capital): 575,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 245,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Locks & keys; Hardware - Builders' & furniture; Door closers; Tools - General; Tools (Electric); Hardware - Mfg. & Whol; Access-control (Systems for)

Product categorie (product category): Hardware - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HITACHI-STEVENS J & Cie
(Get full report from official database of BE for HITACHI-STEVENS J & Cie)

Aanvulling soorten activiteiten voor HITACHI-STEVENS J & Cie
Addition kinds of activities for HITACHI-STEVENS J & Cie

736301. Arbeidsbemiddelingsdiensten | Labor resource services
07230202. Corn shelling diensten | Corn shelling services
10310000. Lood en zinkerts | Lead and zinc ores
10410000. Gouden ertsen | Gold ores
37249901. Lucht scoops, vliegtuigen | Air scoops, aircraft
38230303. Gasstroom computers, industrieel proces type | Gas flow computers, industrial process type
51690203. Kooldioxide | Carbon dioxide
73891310. Repossession service | Repossession service
75349902. Recycling van de band | Tire recapping
95310403. Behuisingsprogramma's, provincie overheid | Housing programs, county government

Werken bij HITACHI-STEVENS J & Cie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HITACHI-STEVENS J & Cie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HITACHI-STEVENS J & Cie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HITACHI-STEVENS J & Cie. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur daguren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor: -Het (ver)plaatsen van containers -Het uitvoeren van een aantal kwaliteitscontroles -Het voorzien van alle verpakkingen voor de verschillende machines -Het plaatsen van ingepakte paletten in een rek of vrachtwagen   Je werkt in mooie daguren en hebt een afwisselende job. Bedrijfsprofiel: Voor een voedingsbedrijf, regio Lokeren, zoeken wij een heftruckchauffeur ter versterking van het team.

  • Goedbetaalde procesoperator in een groeiend veevoederbedrijf (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend veevoederbedrijf zijn we op zoek naar een menger, met andere woorden een procesoperator. Wat zijn je taken? 1. Inname verzorgen van grondstoffen 2. Bediening van de menginstallatie 3. Bediening van de persinstallatie 4. Bediening van bulkbelading 5. Beheer installatie en ook - Assistentie verlenen mengmeester - Aanvullen stocks van uit magazijn + opvullen microdoseercellen - Laden en lossen van vrachten met heftruck en/of verreiker - Reiniging + vervangen kleine onderdelen installatie - Bediening afzakposten en graandroger - Reinigen van fabrieksruimten - Lossen van schepen Alles wordt aangeleerd maar je moet de motivatie en capaciteiten hebben om alles aan te leren. Je werkt in 2 ploegen. Je krijgt een heel interessant loon, met kans op verhoging na het opdoen van de nodige ervaring.

  • HUISHOUDHULP Kasterlee, Lichtaart, Tielen - direct VAST contract én maaltijdcheques (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis via het systeem van dienstencheques. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op en we houden rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Ook het aantal uur is bespreekbaar: wanneer een voltijdse job voor jou niet haalbaar is, kan je werken in een deeltijds rooster van minimaal 13 uur per week. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Kasterlee, Lichtaart en Tielen. Woon je niet in Kasterlee? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht.. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Student(e) reiniger in Gent-Zeehaven gezocht (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een transportbedrijf in Drongen zijn wij actief op zoek naar gemotiveerde studenten die als industrieel reiniger aan de slag willen gaan. Werken van 8-16u06 in Gent - Zeehaven. Het takenpakket zal bestaan uit het reinigen van vrachtwagens met een hogedrukreiniger.

  • Excel wonder met opleiding IT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Onze klant is gespecialiseerd in beheer van gebouwen en residenties. Ze zijn op zoek naar een student, met een opleiding in of affiniteit met IT, meer bepaald met Word en excel, die een of meerdere dagen vrij heeft door de week en graag een centje willen bijverdienen. Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig opmaken van invulplatforms in Word/excel. Je beheert deze platforms , vult data aan, put gegevens in en verwerkt deze gegevens.

  • Studenten gezocht industriële reiniging | Weekdagen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Kan je doorheen de week werken als student als industriële schoonmaak? Je gaat samen met andere studenten en vaste werknemers werken bij verschillende bedrijven/ziekenhuizen/labo's/... om industrieel te reinigen.

  • Student Shopbediende tankstation (M/V) (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student (m/v) voor onze klant in St Truiden: - broodjesbar, groenten snijden en kuisen - klanten bedienden - rekken aanvullen, drank aanvullen - opvolgen tanken en geld innen - kassa - onderhoud van de winkel

  • Hoofdverantwoordelijke 100% (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: PZ DUFFEL

    Type: Vaste Job

    voor onze academische afdeling van het zorgprogramma stemming Jij - geeft leiding aan een multidisciplinair team - zorgt voor een vlotte organisatie van het dagelijkse werk op de afdeling op vlak van personeel, materieel en logistiek - ontwikkelt samen met het team een coherent afdelingsbeleid - onderschrijft de principes van herstel ondersteunende zorg

  • ZELFSTANDIG LOGOPEDIST(E) (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: DEGRYSE VALERIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In de praktijk wordt vooral gewerkt met kinderen: behandeling van taal-, spraak-, leer- en stemproblemen. In mindere mate worden ook volwassenen behandeld: afasie, dysarthrie en stemproblemen. - deeltijdse opdracht - geen ervaring vereist, mogelijkheid tot begeleiding in de praktijk.

  • Fascia-therapeut (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: COMPLEMENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Complement is een dynamische groepspraktijk aan de Expo in Antwerpen. Als team van therapeuten werken wij vanuit een energetische holistische visie op gezondheid en welzijn. Momenteel bieden wij volgende disciplines aan: acupunctuur, cranio-sacrale therapie, energetische loopbaancoaching, voedingsadvies, voetreflexologie, healing, yoga 1-op-1 en Feng Shui. Het Complement is op zoek naar een gemotiveerde fascia-therapeut om het team te versterken.

  • Taaltrainer Frans (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Eurospeak biedt specifieke taaltrainingen op maat. De hoofddoelgroep bestaat vooral uit bedrijven, organisaties en professionelen, maar ook studenten en particulieren kunnen bij ons terecht. De opleidingen zijn praktijkgericht en op maat.*******Taken: Taaltrainer Frans voor individuele opleidingen of in kleine groepjes. Doelgroep: expats of kinderen van expats. In de ruime regio van Brussel.

  • RESERVE schoonmaak regio Knokke 2018 (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Knokke zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van HITACHI-STEVENS J & Cie in sociale netwerken
Look for responds of HITACHI-STEVENS J & Cie in social networks

Lees alle opmerkingen voor HITACHI-STEVENS J & Cie. Laat een reactie achter voor HITACHI-STEVENS J & Cie. HITACHI-STEVENS J & Cie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HITACHI-STEVENS J & Cie. Leave a respond for HITACHI-STEVENS J & Cie. HITACHI-STEVENS J & Cie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HITACHI-STEVENS J & Cie op de google maps. Adres en contacten HITACHI-STEVENS J & Cie
Location of HITACHI-STEVENS J & Cie on the google maps. Address and contacts of HITACHI-STEVENS J & Cie

Andere gerelateerde bedrijven als come HITACHI-STEVENS J & Cie HITACHI-STEVENS J & Cie: KBC | Ramackers Laurent et Compagnie S.P.R.L. | AGLAIA | Spega BVBA | Desmaco NV

Other related companies as HITACHI-STEVENS J & Cie: KBC | Ramackers Laurent et Compagnie S.P.R.L. | AGLAIA | Spega BVBA | Desmaco NV

HITACHI-STEVENS J & Cie is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HITACHI-STEVENS J & Cie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01641601562. Het bedrijf HITACHI-STEVENS J & Cie bevindt zich op het adres: Quai au Foin 59-65; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 575,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 245,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hardware - Retail. Lijst met producten zijn Locks & keys; Hardware - Builders' & furniture; Door closers; Tools - General; Tools (Electric); Hardware - Mfg. & Whol; Access-control (Systems for).
De hoofdactiviteit van HITACHI-STEVENS J & Cie is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HITACHI-STEVENS J & Cie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HITACHI-STEVENS J & Cie, openstaande posities, locatie van HITACHI-STEVENS J & Cie op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

HITACHI-STEVENS J & Cie is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is HITACHI-STEVENS J & Cie, company assigned to the tax number BE01641601562. The company HITACHI-STEVENS J & Cie is located at the address: Quai au Foin 59-65; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 575,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 245,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hardware - Retail. List of products are Locks & keys; Hardware - Builders' & furniture; Door closers; Tools - General; Tools (Electric); Hardware - Mfg. & Whol; Access-control (Systems for).
The main activity of HITACHI-STEVENS J & Cie is Eating and Drinking Places, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of HITACHI-STEVENS J & Cie is not available. You also can look at reviews of HITACHI-STEVENS J & Cie, open positions, location of HITACHI-STEVENS J & Cie on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over HITACHI-STEVENS J & Cie, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HITACHI-STEVENS J & Cie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HITACHI-STEVENS J & Cie, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HITACHI-STEVENS J & Cie, employees, financial statistics.