ETS GEORGES FERNAND SA

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • ETS GEORGES FERNAND SA
Private companiesMotor Freight Transportation • ETS GEORGES FERNAND SA

Contactgegevens ETS GEORGES FERNAND SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETS GEORGES FERNAND SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETS GEORGES FERNAND SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue des Etats Unis 30; 6041; Charleroi (Gosselies), België

Telefoon (phone): 071 25 00 60; 071 25 00 95 (+32-071 25 00 60; 071 25 00 95) 071 25 00 60; 071 25 00 95 (+32-071 25 00 60; 071 25 00 95)

Fax (fax): 071 25 00 69; 071 25 01 19 (+32-071 25 00 69; 071 25 01 19) 071 25 00 69; 071 25 01 19 (+32-071 25 00 69; 071 25 01 19)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETS GEORGES FERNAND SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETS GEORGES FERNAND SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETS GEORGES FERNAND SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETS GEORGES FERNAND SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETS GEORGES FERNAND SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETS GEORGES FERNAND SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETS GEORGES FERNAND SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETS GEORGES FERNAND SA
Products information ETS GEORGES FERNAND SA

BTW identificatienummer (tax): BE08281463623
Ondernemingsnummer: 5987243652
Hoofdstad (capital): 972,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 786,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Hardware - Builders' & furniture; Tools (Electric); Tools - General; Woodworking machinery & equipment; Access-control (Systems for)

Product categorie (product category): Hardware - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETS GEORGES FERNAND SA
(Get full report from official database of BE for ETS GEORGES FERNAND SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETS GEORGES FERNAND SA
Addition kinds of activities for ETS GEORGES FERNAND SA

327202. Vaste bevattende eenheden, beton | Solid containing units, concrete
355499. Papierindustrie machines, nec | Paper industries machinery, nec
28360500. Toxines, virussen en soortgelijke stoffen, waaronder gif | Toxins, viruses, and similar substances, including venom
28420301. Rug, stoffering of reinigingsmiddelen of spotters | Rug, upholstery, or dry cleaning detergents or spotters
35650203. Kartonnen verpakkingsmachines | Carton packing machines
36740101. Gecontroleerde gelijkrichters, vaste toestand | Controlled rectifiers, solid state

Werken bij ETS GEORGES FERNAND SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETS GEORGES FERNAND SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETS GEORGES FERNAND SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETS GEORGES FERNAND SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Digital marketing manager, fulltime, Evere (snelle opstart) (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het hoofdkantoor van Toyota Motor Europe zoeken we een digital marketeer die volgende taken op zich kan nemen: digitale marketingstrategie uitwerken en coördineren digitale marketingcampagnes uitwerken en lanceren via verschillende kanalen om een zo breed mogelijk publiek te bereiken (display, social media, website, SEO/SEM, CRM etc.) nauw samenwerken met interne en externe partners en departementen strakke planning en deadlines respecteren integreren van CRM & Marketing platforms (Salesforce Marketing Cloud, Media Platform, Google Analytics etc.) inhoud en content van de website updaten om een doorzichtige en vloeiende samenwerking en conversatie op gang te houden ( on-site and off-site SEO strategy) rapport uitbrengen van doelen (behaalde en nog te bereiken) en de plaats die de marketingstrategie inneemt (ROI and KPIs) trends en klanteninzichten capteren en integreren in campagnes

  • Frituurmedewerker - Deeltijds (KAPRIJKE)

    Regio: KAPRIJKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een trouwe klant in Kaprijke zijn wij, AGO Jobs&HR Zelzate, op zoek naar een DEELTIJDSE FRITUURMEDEWERKER. Jij straalt als het uithangbord van de frituur en verwelkomt alle klanten met je eeuwige glimlach. Je neemt vervolgens correct de bestellingen op en bereidt deze zodat de klant tevreden kan eten. Als deeltijdse kracht werk je steeds elke woensdag, donderdag en vrijdag, steeds elke middag en avond. Uren zijn: 11u30 - 13u30 en 17u00 - 21u00/22u00. Andere dagen (zaterdag en zondag) zijn bespreekbaar, maar geen verplichting.

  • Lasser M/V (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Houthalen zijn we nog op zoek naar een lasser M/V. Jouw taken: - Het aflassen van samengestelde constructies voor industriebouw. - Halfautomaat lassen.

  • Administratief bediende regio Izegem (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als administratief bediende zal je instaan voor volgende taken: - Opmaken van offertes - Briefwisseling - Kopieerwerk - Contact met sociaal bureau, alle sociale documenten in orde brengen van het personeel - Klassement - ...

  • HUISHOUDHULPEN WAREGEM (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Waregem zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp met dienstencheques (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: PWA-DIENSTEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke activiteiten bij particulieren aan huis, regio Halen

  • Huishoudelijke Hulp (Rollegem en omgeving) (ROLLEGEM)

    Regio: ROLLEGEM

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten: schoonmaken, wassen, strijken en bereiden van maaltijden. Dagelijkse boodschappen zoals naar het postkantoor of de bakker gaan, kunnen ook.

  • Huishoudhulp regio Heist-op-den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • LESGEVER KLEUTEROMNISPORTKAMP (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een omnisportkamp aan kleuters van 29- 31 oktober 2018 (8:30-12:00/12:45-17:00) in Oostende zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Logistiek medewerker / magazijnier (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ADDAX MOTORS

    Type: Vaste Job

    Addax Motors Addax Motors is de eerste Belgische constructeur die elektrische utilitaire voertuigen ontwikkelt en produceert. De onderneming is in Deerlijk gevestigd en werkt met lokale partners voor de uitvoering van bepaalde hoofdtaken. Een deel van de R&D van Addax wordt uitgevoerd in samenwerking met de KULeuven en Flanders Make. De wagens worden vanaf januari 2019 in Deerlijk geassembleerd. Door onze groei en evolutie zijn we op zoek naar een purchasing assistant. Jobomschrijving Als logistiek medewerker staat u in voor: Ontvangen, uitpakken, controleren en inscannen van geleverde goederen en toekennen aan de juiste magazijnlocatie Controleren en aanvullen van de voorraden op de productielijn en klaarzetten van voorraadbakken voor de verschillende werkposten Verpakken van de onderdelen voor klantenorders Het uitboeken van de huidige stock Op eigen initiatief de werkplek opruimen en deze proper houden Flexibel inzetbaar zijn op de verschillende werkposten en zones Inventarisatie

  • Klusjesman (MARKEGEM)

    Regio: MARKEGEM

    Bedrijf: MAES & COUCKE

    Type: Vaste Job

    . Je staat in voor het uitvoeren van kleine opdrachten op de werf: plaatsen van resterende plinten, uitvoeren van kitwerk, retoucheren van schilderwerken, plaatsen van werfinrichting (hekkens, werfketen), ... . Het uitvoeren van algemene opkuis op de werven. . Je bent in staat om zowel zelfstandig als in groep te werken.

  • Barman/Barvrouw (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DEN BUREAU

    Type: Flexijob

    - Klanten bedienen en bestellingen ontvangen in een volkscafé - Vrijdag en zaterdagavond van 18u - 01u00

Zoek naar antwoorden van ETS GEORGES FERNAND SA in sociale netwerken
Look for responds of ETS GEORGES FERNAND SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETS GEORGES FERNAND SA. Laat een reactie achter voor ETS GEORGES FERNAND SA. ETS GEORGES FERNAND SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETS GEORGES FERNAND SA. Leave a respond for ETS GEORGES FERNAND SA. ETS GEORGES FERNAND SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETS GEORGES FERNAND SA op de google maps. Adres en contacten ETS GEORGES FERNAND SA
Location of ETS GEORGES FERNAND SA on the google maps. Address and contacts of ETS GEORGES FERNAND SA

Andere gerelateerde bedrijven als come ETS GEORGES FERNAND SA ETS GEORGES FERNAND SA: DI MEO | WOLCOM BVBA | KAMIEL DE SMUL | Jansen V.O.F. Verzekeringsburo | DEPREZ MAT?RIAUX CONTAINERS

Other related companies as ETS GEORGES FERNAND SA: DI MEO | WOLCOM BVBA | KAMIEL DE SMUL | Jansen V.O.F. Verzekeringsburo | DEPREZ MAT?RIAUX CONTAINERS

ETS GEORGES FERNAND SA is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ETS GEORGES FERNAND SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08281463623. Het bedrijf ETS GEORGES FERNAND SA bevindt zich op het adres: Avenue des Etats Unis 30; 6041; Charleroi (Gosselies). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 972,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 786,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Hardware - Retail. Lijst met producten zijn Hardware - Builders' & furniture; Tools (Electric); Tools - General; Woodworking machinery & equipment; Access-control (Systems for).
De hoofdactiviteit van ETS GEORGES FERNAND SA is Motorvrachtvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETS GEORGES FERNAND SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETS GEORGES FERNAND SA, openstaande posities, locatie van ETS GEORGES FERNAND SA op de kaart.

ETS GEORGES FERNAND SA is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is ETS GEORGES FERNAND SA, company assigned to the tax number BE08281463623. The company ETS GEORGES FERNAND SA is located at the address: Avenue des Etats Unis 30; 6041; Charleroi (Gosselies). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 972,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 786,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Hardware - Retail. List of products are Hardware - Builders' & furniture; Tools (Electric); Tools - General; Woodworking machinery & equipment; Access-control (Systems for).
The main activity of ETS GEORGES FERNAND SA is Motor Freight Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ETS GEORGES FERNAND SA is not available. You also can look at reviews of ETS GEORGES FERNAND SA, open positions, location of ETS GEORGES FERNAND SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETS GEORGES FERNAND SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETS GEORGES FERNAND SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETS GEORGES FERNAND SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETS GEORGES FERNAND SA, employees, financial statistics.