EHLEN-BOURGUIGNON SPRL

Contactgegevens EHLEN-BOURGUIGNON SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EHLEN-BOURGUIGNON SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

EHLEN-BOURGUIGNON SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Nandrin 4; 4550; Nandrin (Yernée-Fraineux), België

Telefoon (phone): 085 51 11 69 (+32-085 51 11 69) 085 51 11 69 (+32-085 51 11 69)

Fax (fax): 085 51 33 50 (+32-085 51 33 50) 085 51 33 50 (+32-085 51 33 50)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EHLEN-BOURGUIGNON SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EHLEN-BOURGUIGNON SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EHLEN-BOURGUIGNON SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EHLEN-BOURGUIGNON SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EHLEN-BOURGUIGNON SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EHLEN-BOURGUIGNON SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EHLEN-BOURGUIGNON SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EHLEN-BOURGUIGNON SPRL
Products information EHLEN-BOURGUIGNON SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06169342041
Ondernemingsnummer: 5428588867
Hoofdstad (capital): 125,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 857,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Housewares - Retail; Stoves - Retail & Repair

Product categorie (product category): Hardware - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EHLEN-BOURGUIGNON SPRL
(Get full report from official database of BE for EHLEN-BOURGUIGNON SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor EHLEN-BOURGUIGNON SPRL
Addition kinds of activities for EHLEN-BOURGUIGNON SPRL

09199905. Sealjacht | Seal hunting
23859903. Luierdeksels, waterdicht: gemaakt van aangekochte materialen | Diaper covers, waterproof: made from purchased materials
38420112. Bescherming van de ademhalingsbescherming, persoonlijk | Respiratory protection equipment, personal
39449912. Verf sets, kinderen | Paint sets, children's
50470300. Medische apparatuur en benodigdheden | Medical equipment and supplies
50990305. Brandwerende kleding | Fireproof clothing
75320000. Top- en lichaamsreparatie- en verfwinkels | Top and body repair and paint shops
79480103. Race auto-eigenaren | Race car owners

Werken bij EHLEN-BOURGUIGNON SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EHLEN-BOURGUIGNON SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EHLEN-BOURGUIGNON SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EHLEN-BOURGUIGNON SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • maatschappelijk werker kinderarmoede B1-B3 (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: OCMW DENDERMONDE

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als maatschappelijk werker kinderarmoede binnen het sociaal huis bent u het aanspreekpunt rond het thema kinderarmoede. U staat mee in voor het ontwikkelen en uitwerken van projecten rond kinderarmoede en dit in samenwerking met diverse welzijnsactoren. Bovendien draagt u (pro-)actief bij tot de bestrijding van kinderarmoede in Dendermonde, zowel op beleids- als op operationeel niveau.

  • Productiemedewerkers 2 ploegen - Gent Zeehaven (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers die zich willen engageren voor een lange periode. Assemblage en montagen in de automotive.

  • Reachtruckcauffeur (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bocholt zijn wij op zoek naar reachtruckchauffeurs. Je takenpakket bestaat uit: - Het wegbrengen van de goederen naar het magazijn met de reachtruck - Stapelen van de goederen in de rekken met de reachtruck - Bevoorraden van de productielijnen - Laden van vrachtwagen

  • Operator vaste nacht (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Operator voor de snijzaal zorg jij ervoordat alle finishingmachines blijven draaien en er goede kwaliteit geproduceerd wordt. Je takenpakket als operator finishing bestaat uit: · Inleggen van weefselrollen · Weefsel aannaaien aan de vorige rol d.m.v. de naaimachine · Kuisen van de foulard en productieklaar maken van de machine en tussentijd onderhoud · Inscheren van de voorloper + doorhalen koord · Werken met bepaalde transacties in SAP · Invullen van kwaliteitsdocumenten · Afsnijden van stalen en inpakken van weefselrollen · Noteren van alle productiefouten · Controleren van proces parameters zoals de druk, temperatuur,... · Orde en netheid machinepark in stand houden

  • Elektricien (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Konvert Construct Kortrijk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken voor een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in ontwerp, levering en service van apparatuur voor horeca, bedrijven en instellingen zowel in binnen en buitenland: - een elektricien voor het aansluiten van de toestellen in de keukens.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Lievens-Houtem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Balen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan eveneens in combinatie met regio Olmen, Meerhout en/of Mol indien vervoer geen probleem is.

  • Etudiant élève infirmier(e) (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Nous recherchons d'urgence des étudiants en soins infirmiers pour toute l'année (en semaine et week-end)! Vous devez avoir réussi votre 1ère année au minimum et posséder le visa aide soignant (obligatoire). Nous pouvons vous offrir des expériences enrichissantes dans différents services et/ou institutions en fonction de vos disponibilités.

  • Confectiemedewerkers (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf actief in de productie van zonwering zijn wij op zoek naar machineoperatoren. Na een opleiding van 1 jaar, waar je alles leert van de snijbewerkingen, lasbewerkingen, tot en met eindcontrole, krijg je je post toegewezen. We zoeken dus mensen die heel goed met de handen kunnen werken maar tevens ook metrisch en ruimtelijk kunnen denken. Je zal de “stiel” in het bedrijf zelf leren, zodat je na de opleiding zelfstandig van A tot Z een doek kan confectioneren.

  • Accountant / Dossierbeheerder voor groeiend familiaal kantoor (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit accountantskantoor, gelegen in Neerpelt, is een middelgroot kantoor met een 30-tal medewerkers. Ze zijn opgericht in 1970 en hebben hun klantenbestand sindsdien sterk weten uit te bouwen. Hun portfolio is gediversifieerd opgesteld uit KMO's, eenmanszaken en vrije beroepers uit verschillende sectoren. Omdat ze nog steeds jaar na jaar een duurzame groei blijven realiseren zijn ze op zoek naar een gemotiveerde Accountant / Dossierbeheerder met reeds enkele jaren ervaring in een boekhoudkantoor of accountantskantoor. Accountant / Dossierbeheerder - Verantwoordelijkheden Boekhoudkundig en fiscaal dossierbeheer voor je eigen portfolio. Dit zal, afhankelijk van je ervaring, bestaan uit een 30 tot 40 dossiers. Hierin denk je ook mee over hoe je klanten hun onderneming fiscaal kunnen optimaliseren.

  • ACCOUNTMANAGER BOUW WEST- EN OOST-VLAANDEREN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Select HR

    Type: Vaste Job

    Als Accountmanager sta je in voor volgende taken: Na grondige opleiding sta je in voor het behoud en de verdere uitbouw van het klantenbestand, dat voornamelijk uit bestaat groothandelaars Je stelt de producten voor, geeft technisch advies en maakt offertes, die je kan afronden in een order. Voor de offertes werk je nauw samen met de binnendienst en studiedienst Jouw succes bestaat uit regelmatige klant- en projectbezoeken, een goede relatie opbouw en vooral het geven van deskundig advies In deze functie rapporteer je aan de Sales Manager Trefwoorden: technisch, account manager, vertegenwoordiger, bouw, groothandelaars, ...   Bedrijfsprofiel: Voor een klant actief in projectbouw zijn we op zoek naar een accountmanager (m/v) voor West-Vlaanderen en een stuk van Oost-Vlaanderen.    

  • Onafhankelijk consultant (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: SUNNY LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Een zakelijke kans? Een bijverdienste? Wij bieden u, dankzij ons nieuw en uniek concept, de kans om andere mensen te begeleiden naar een verbetering van 2 belangrijke pijlers in hun leven: welzijn & gezondheid, en een extra inkomen. U wordt omringd met enthousiaste collega's waarvoor teamwork het belangrijkste is. U krijgt opleiding op maat en wordt met positieve energie begeleid in uw groeiproces. Uw belangrijkste bestaat erin mensen te begeleiden naar een beter welzijn, te coachen om hun doelen te behalen en de mogelijkheid te bieden om zichzelf financieel te verbeteren.

Zoek naar antwoorden van EHLEN-BOURGUIGNON SPRL in sociale netwerken
Look for responds of EHLEN-BOURGUIGNON SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor EHLEN-BOURGUIGNON SPRL. Laat een reactie achter voor EHLEN-BOURGUIGNON SPRL. EHLEN-BOURGUIGNON SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EHLEN-BOURGUIGNON SPRL. Leave a respond for EHLEN-BOURGUIGNON SPRL. EHLEN-BOURGUIGNON SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EHLEN-BOURGUIGNON SPRL op de google maps. Adres en contacten EHLEN-BOURGUIGNON SPRL
Location of EHLEN-BOURGUIGNON SPRL on the google maps. Address and contacts of EHLEN-BOURGUIGNON SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come EHLEN-BOURGUIGNON SPRL EHLEN-BOURGUIGNON SPRL: GABRIEL | PR?MAMAN | Martiene | FA. DELBAUF | JOZEF HAUWAERT

Other related companies as EHLEN-BOURGUIGNON SPRL: GABRIEL | PR?MAMAN | Martiene | FA. DELBAUF | JOZEF HAUWAERT

EHLEN-BOURGUIGNON SPRL is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EHLEN-BOURGUIGNON SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06169342041. Het bedrijf EHLEN-BOURGUIGNON SPRL bevindt zich op het adres: Rue de Nandrin 4; 4550; Nandrin (Yernée-Fraineux). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 125,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 857,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hardware - Retail. Lijst met producten zijn Housewares - Retail; Stoves - Retail & Repair.
De hoofdactiviteit van EHLEN-BOURGUIGNON SPRL is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EHLEN-BOURGUIGNON SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EHLEN-BOURGUIGNON SPRL, openstaande posities, locatie van EHLEN-BOURGUIGNON SPRL op de kaart.

EHLEN-BOURGUIGNON SPRL is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is EHLEN-BOURGUIGNON SPRL, company assigned to the tax number BE06169342041. The company EHLEN-BOURGUIGNON SPRL is located at the address: Rue de Nandrin 4; 4550; Nandrin (Yernée-Fraineux). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 125,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 857,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hardware - Retail. List of products are Housewares - Retail; Stoves - Retail & Repair.
The main activity of EHLEN-BOURGUIGNON SPRL is Electric, Gas and Sanitary Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of EHLEN-BOURGUIGNON SPRL is not available. You also can look at reviews of EHLEN-BOURGUIGNON SPRL, open positions, location of EHLEN-BOURGUIGNON SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EHLEN-BOURGUIGNON SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EHLEN-BOURGUIGNON SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EHLEN-BOURGUIGNON SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EHLEN-BOURGUIGNON SPRL, employees, financial statistics.