Derny N-Cardyn

Contactgegevens Derny N-Cardyn: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Derny N-Cardyn: address, phone, fax, email, website, opening hours

Derny N-Cardyn

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hoornzeelstraat 25; 3080; Tervuren, België

Telefoon (phone): 02 767 55 11 (+32-02 767 55 11) 02 767 55 11 (+32-02 767 55 11)

Fax (fax): +32 (11) 976-36-41 +32 (11) 976-36-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Derny N-Cardyn: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Derny N-Cardyn"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Derny N-Cardyn"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Derny N-Cardyn, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Derny N-Cardyn. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Derny N-Cardyn, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Derny N-Cardyn. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Derny N-Cardyn
Products information Derny N-Cardyn

BTW identificatienummer (tax): BE06973541259
Ondernemingsnummer: 2277709960
Hoofdstad (capital): 531,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 572,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Derny N-Cardyn zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Handicraft

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Derny N-Cardyn
(Get full report from official database of BE for Derny N-Cardyn)

Aanvulling soorten activiteiten voor Derny N-Cardyn
Addition kinds of activities for Derny N-Cardyn

2754. Commercieel drukwerk, gravure | Commercial printing, gravure
5947. Cadeau, nieuwigheid en souvenirwinkel | Gift, novelty, and souvenir shop
14759900. Fosfaatsteen, nec | Phosphate rock, nec
39999944. Wollen trek | Wool pulling
54210102. Vismarkt | Seafood markets
59420000. Boekwinkels | Book stores
72170203. Tapijt- en tapijtverfplant | Carpet and rug dyeing plant

Werken bij Derny N-Cardyn: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Derny N-Cardyn: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Derny N-Cardyn. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Derny N-Cardyn. Looking for open vacancies in other companies

  • MACHINEBEDIENERS 2 PLOEGEN (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een multinational in de regio van Waregem gaat Forum Jobs op zoek naar machinebedieners om te werken in 2 ploegen. Als machinebediener: - verzorg je, samen met jouw collega's, de voorbereiding van de verschillende orders op 2 productielijnen van de afdeling. - bewaak je het productieproces en controleer je de volledige productielijn. - sta je in voor het instellen van de machine met de juiste parameters, de kwaliteitscontrole en het verpakken van het geïmpregneerde papier.

  • Commercieel bediende binnendienst (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je administratief sterk en vind je een goede service geven aan klanten zeer belangrijk? Ben je op zoek naar een voltijdse functie in Kortenberg? Voor onze klant zoeken wij een commercieel bediende voor de binnendienst (M/V). Je zal verantwoordelijk zijn voor het klantenbestand in Nederland. Je taken bestaan onder ander uit: Orderinput Backorderlijst verwerken Opvolging van leveringen Opvolgen van facturatie Oplossen van verzendingsproblemen Opvolgen van voorraad Klachtenbehandeling : garanties behandelen en opvolgen Assistentie van de vertegenwoordigers Klanten opbellen en opvolgen (gaande van productvragen, voorraden doorgeven, prijzen, klachten, ...) Regelmatig in contact met klanten via evenementen, bezoeken, ... Vervullen van ad hoc administratieve taken : telefonie, bijhouden van dealerlijsten, onderhouden van klantengegevens, bestellen van kantoormateriaal, plannen van benodigdheden voor beurzen en evenementen, ...

  • Inpakker (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    als inpakker ben je verantwoordelijk om de kwaliteit van elk afgewerkt product te garanderen en de producten per order correct te verpakken.

  • Maritiem Dossierbeheerder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Start People Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Administratieve verwerking van transportdocumenten - Verzamelen van offertes van onderaannemers - Overleg en rapportering met de klanten

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Londerzeel (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Gezocht: Jong en sociaal geweld voor in de eventsector (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: FORUM JOBS KONTICH

    Type: Studentenjob

    Hou jij van de sfeer en gezelligheid van evenementen? Voel je jezelf als in vis in het water als je omringd wordt door verschillende mensen? Heb jij de nodige goesting om de eventwereld te ontdekken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant, een belangrijke speler in de eventsector zijn wij op zoek naar het jonge geweld. Je staat in voor het ontvangen van de mogelijke klanten; JE BENT BESCHIKBAAR OP 17/11 DE HELE DAG! je biedt ze een drankje aan; je haalt de topfotograaf in jezelf boven en legt enkele sfeerbeelden vast met een polaroid; je bent gewoon je mooie zelf; je bent flexibel om dagen in de week of in het weekend te werken.

  • HUISHOUDHULP JOBSTUDENT (afdeling gehandicaptenzorg) (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: BORGERSTEIN VZW

    Type: Studentenjob

    Een job waarbinnen je huishoudelijke taken (poetsen, wassen en strijken, voorbereiding warme maaltijd) zelfstandig organiseert in samenspraak met de begeleidende teams. Je zal tewerkgesteld worden in verschillende huizen van onze voorziening waar onze cliënten verblijven.

  • Technisch-comm medewerker bouw voor topbedrijf! (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    U komt terecht in een team met 3 collega's. U rapporteert aan de technisch-commercieel verantwoordelijke, die de effectieve sales op zich neemt. U bent een calculator met een aantal jaar ervaring bij een algemene aannemer. U bestudeert lastenboeken, meetstaten, plannen enz. Er wordt vaak in bouwteams gewerkt waar u samen met uw collega instaat voor het bedenken en communiceren van oplossingen voor mogelijke problemen, je reikt alternatieve uitvoeringsmethodieken aan in ontwerpfase aan de klant. U denkt mee met de klant, de architect en het studiebureau over het ontwerp, mogelijke varianten in uitwerking etc in een heel vroeg stadium van het bouwproces. U overlegt vaak met de de bouwheer, gebruikers van gebouwen, architect, studiebureau, onderaannemers, collega's, leveranciers,...

  • Internal Sales & Purchasing Officer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: MBS Group

    Type: Vaste Job

    MBS Group, met de vestigingen in Roeselare, Gent, Le Rœulx en Bilzen is een gevestigde waarde als specialist in service en optimalisatie van de transportbandsystemen. Om onze groeiambities te realiseren zijn we op zoek naar een klantgerichte teamplayer voor de commerciële binnendienst in de hoofdzetel te Roeselare. Functieomschrijving Je draagt bij tot uitbouwen van ons merkwaarde en de sterke klanten- en leveranciersrelaties. Je verwerkt prijsaanvragen die direct en via de account managers binnenkomen. Je maakt offertes op, en volgt die op. Bij bestelling maak je het order op, plaats je bestellingen bij onze leveranciers en maak je productie orders op voor onze werkplaats. Je krijgt een gerichte opleiding die je toelaat oplossingen te bieden aan bestaande en potentiële klanten.

  • Dierenarts (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: ABARIS DIERENARTSENPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dierenartsenpraktijk Abaris te Wilsele (Leuven) zoekt een enthousiaste en gemotiveerde collega dierenarts met zelfstandig statuut voor onmiddellijke langdurig samenwerking.

  • Agent de radioprotection allround (Regio Huy)

    Regio: Regio Huy

    Bedrijf: ECS

    Type: Werfreserve

    En tant qu’agent de radioprotection allround, vous êtes responsable de la réalisation de contrôles radiologiques sur des sites nucléaires en Belgique. Votre motivation, savoir-faire et communication ouverte vous permettent d’être engagé auprès de tous nos clients. Vous rejoignez une équipe jeune et stable. Vous servez d’exemple pour tout ce qui est de la sécurité et de la sûreté nucléaire ; vos tâches sont entre autres les suivantes : Réalisation de mesures de radiation et d’activité ; Rapportage quotidien des tâches réalisées / anomalies / propositions d’amélioration etc. ; Suivi de travaux comportant des risques radioactifs ; Détermination d’équipements de protection individuelle des opérateurs ; …

Zoek naar antwoorden van Derny N-Cardyn in sociale netwerken
Look for responds of Derny N-Cardyn in social networks

Lees alle opmerkingen voor Derny N-Cardyn. Laat een reactie achter voor Derny N-Cardyn. Derny N-Cardyn bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Derny N-Cardyn. Leave a respond for Derny N-Cardyn. Derny N-Cardyn on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Derny N-Cardyn op de google maps. Adres en contacten Derny N-Cardyn
Location of Derny N-Cardyn on the google maps. Address and contacts of Derny N-Cardyn

Andere gerelateerde bedrijven als come Derny N-Cardyn Derny N-Cardyn: De Vos BVBA | Van den Eynde-Voets BVBA | HOTEL RESTAURANT LE BELVEDERE | SALONS LA LUCIOLE | 'T KAASSTOLPKE

Other related companies as Derny N-Cardyn: De Vos BVBA | Van den Eynde-Voets BVBA | HOTEL RESTAURANT LE BELVEDERE | SALONS LA LUCIOLE | 'T KAASSTOLPKE

Derny N-Cardyn is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Derny N-Cardyn, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06973541259. Het bedrijf Derny N-Cardyn bevindt zich op het adres: Hoornzeelstraat 25; 3080; Tervuren. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 531,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 572,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Handicraft. Producten gemaakt in Derny N-Cardyn zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Derny N-Cardyn is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Derny N-Cardyn is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Derny N-Cardyn, openstaande posities, locatie van Derny N-Cardyn op de kaart.

Derny N-Cardyn is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Derny N-Cardyn, company assigned to the tax number BE06973541259. The company Derny N-Cardyn is located at the address: Hoornzeelstraat 25; 3080; Tervuren. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 531,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 572,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Handicraft. Products created in Derny N-Cardyn were not found.
The main activity of Derny N-Cardyn is Fishing, Hunting and Trapping, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Derny N-Cardyn is not available. You also can look at reviews of Derny N-Cardyn, open positions, location of Derny N-Cardyn on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Derny N-Cardyn, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Derny N-Cardyn, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Derny N-Cardyn, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Derny N-Cardyn, employees, financial statistics.