ONS HUIS ST-ANNA/ OCMW BRUGGE

Contactgegevens ONS HUIS ST-ANNA/ OCMW BRUGGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ONS HUIS ST-ANNA/ OCMW BRUGGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ONS HUIS ST-ANNA/ OCMW BRUGGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Annarei 6; 8000; Brugge, België

Telefoon (phone): 050 33 98 38 (+32-050 33 98 38) 050 33 98 38 (+32-050 33 98 38)

Fax (fax): 050 34 79 35 (+32-050 34 79 35) 050 34 79 35 (+32-050 34 79 35)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ONS HUIS ST-ANNA/ OCMW BRUGGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ONS HUIS ST-ANNA/ OCMW BRUGGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ONS HUIS ST-ANNA/ OCMW BRUGGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ONS HUIS ST-ANNA/ OCMW BRUGGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ONS HUIS ST-ANNA/ OCMW BRUGGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ONS HUIS ST-ANNA/ OCMW BRUGGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ONS HUIS ST-ANNA/ OCMW BRUGGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ONS HUIS ST-ANNA/ OCMW BRUGGE
Products information ONS HUIS ST-ANNA/ OCMW BRUGGE

BTW identificatienummer (tax): BE03495819091
Ondernemingsnummer: 5262145996
Hoofdstad (capital): 579,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 854,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in ONS HUIS ST-ANNA/ OCMW BRUGGE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Handicapped - Services and centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ONS HUIS ST-ANNA/ OCMW BRUGGE
(Get full report from official database of BE for ONS HUIS ST-ANNA/ OCMW BRUGGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ONS HUIS ST-ANNA/ OCMW BRUGGE
Addition kinds of activities for ONS HUIS ST-ANNA/ OCMW BRUGGE

01910000. Algemene boerderijen, voornamelijk gewas | General farms, primarily crop
24260301. Gun voorraad, hout | Gun stocks, wood
27829903. Papieren uitspraak | Paper ruling
38240209. Productie tellers | Production counters
38250310. Instrumenten voor het meten van elektrische hoeveelheden | Instruments for measuring electrical quantities
42129900. Lokale vrachtwagens, zonder opslag, nec | Local trucking, without storage, nec

Werken bij ONS HUIS ST-ANNA/ OCMW BRUGGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ONS HUIS ST-ANNA/ OCMW BRUGGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ONS HUIS ST-ANNA/ OCMW BRUGGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ONS HUIS ST-ANNA/ OCMW BRUGGE. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR - POMPER – RAND – SCHEEPSLOSSER (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    JOBOMSCHRIJVING Als OPERATOR PRS (Pomper-Rand-Scheepslosser) staat u o.a. in voor: - laden en lossen van bulk citernes en containers (field- en beeldschermwerk); - alle administratie rond laden en lossen van citernes en containers (CMR, weegtickets, laadbons,...); - lossen van schepen + administratie; - lossen additieven, hulpgrondstoffen en verpakkingsmateriaal + administratie; - staalname en stockmanagement; - opvolging van een deel van de nutsvoorzieningen zoals slibontwatering, warmte-recuperatie, …; - interne transfers (bulk en stukgoed) U werkt in 2 ploegen (vroeg / laat) van maandag tot vrijdag en rapporteert aan de production supervisor oils & fats. De job is hoofdzakelijk fieldwerk, waarbij een nauwe samenwerking met de andere operatoren, onderhoudsdienst, laboranten, ...vereist is om een optimale werking van de ganse fabriek te garanderen.

  • Procesoperator hars (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innoverend en internationaal opererend bedrijf zoeken we een procesoperator. Taken: je beheerst het proces van het maken van hars, je controleert en evalueert grondstoffen en producten, je voorziet de lijn van de nodige producten, etc.

  • Verantwoordelijke bar regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Lummen zijn we op zoek naar een gemotiveerde barman/barvrouw. Jouw taken: De dranken klaarmaken en aan de toog, in de zaal, op het terras aan de klant serveren De tafels, toog afruimen De bar- en zaaluitrusting onderhouden en schoonmaken De glazen afwassen De betaling voor de consumpties innen De klant ontvangen en de bestelling van dranken opnemen De ruimtes en de bar inrichten en opnieuw op orde zetten Het betreft een fulltime functie, maar deeltijds is bespreekbaar.

  • Onderhoudstechnieker (Electrich+Mechanisch) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een storingstechnieker en/of onderhoudstechnieker om te werken in regio Limburg   Als storingstechnieker staat u in voor het curatief en preventief onderhoud van machines in een productieomgeving U werkt op verplaatsing voor verschillende langlopende projecten (duurtijd minimaal 1 jaar) U werkt in 3-ploegen (vroege, late, nacht)

  • tuinonderhoud (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: LC & DV

    Type: Studentenjob

    je zal een paar uur per week een tuin onderhouden, gras maaien, onkruid verwijderen, snoeien, opruimen, bladeren verwijderen.

  • Student promo Marche-En-Famenne (NAMUR)

    Regio: NAMUR

    Bedrijf: ADECCO HOSPITALITY

    Type: Studentenjob

    Pour notre client Panama, nous recherchons des étudiants qui peuvent effectuer des missions de promotion à Marche-en-Famenne tout au long de l'année. Pour différentes marques.

  • Dossierbeheerder/Accountant voor internationale speler- Antwerp (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit kantoor staat al sinds 1936 garant voor topkwaliteit en service. Doorheen deze periode wisten ze een uitstekende reputatie op te bouwen waardoor ze ook vandaag nog blijven groeien. Om deze groei te kunnen blijven ondersteunen zijn zij op zoek naar een dossierbeheerder/ accountant om hun team van 10 medewerkers te versterken. Dossierbeheerder/ Accountant - Je Functie: Je staat in voor het beheer van een aantal eigen dossiers die je van A-Y zal beheren. Naast de boekhoudkundige verwerking sta je ook in voor het fiscaal adviseren van je klanten, je bent namelijk hun eerste hulplijn. Op termijn groei je ook door naar coach van de junior dossierbeheerders die je zal begeleiden en ondersteunen in hun groeiproces.

  • erkend familiaal bemiddelaar (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ORATO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Psycholoog / Therapeut op zelfstandige basis (min. 4u) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ANTHENTIEK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een therapeutische praktijk die zich richt op werk-gerelateerde problematieken. Onze missie is om alle mensen die vastlopen in hun loopbaan te begeleiden in de brede betekenis van het woord. Zo bieden we ondersteuning bij loopbaanbegeleiding, burn-out, zelfvertrouwen, uitstelgedrag, communicatievaardigheden, etc. We hebben een enthousiast, warm en deskundig team. Dit team zoekt omwille van de groei van Anthentiek naar versterking. Als je interesse hebt om je bij ons team aan te sluiten, kijk dan hier beneden en meld je aan voor deze vacature. Functiebeschrijving: je behandelt werk-gerelateerde problematieken vanuit een ACT-kader je begeleidt cliënten bij hun loopbaanvragen je begeleidt cliënten in kortdurende loopbaan/therapeutische trajecten je adviseert cliënten bij mogelijke doorverwijzingen naar in of out-house trainingen of partners je neemt deel aan intervisies die mogelijk buiten de reguliere werktijden vallen je voert administratieve opdrachten uit die inherent zijn aan je functie.

  • Schrijnwerker Waals Brabant (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Kasteel D'Aertrycke (Torhout) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Kasteel D'Aertrycke wil groeien en is daarom op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van ONS HUIS ST-ANNA/ OCMW BRUGGE in sociale netwerken
Look for responds of ONS HUIS ST-ANNA/ OCMW BRUGGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ONS HUIS ST-ANNA/ OCMW BRUGGE. Laat een reactie achter voor ONS HUIS ST-ANNA/ OCMW BRUGGE. ONS HUIS ST-ANNA/ OCMW BRUGGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ONS HUIS ST-ANNA/ OCMW BRUGGE. Leave a respond for ONS HUIS ST-ANNA/ OCMW BRUGGE. ONS HUIS ST-ANNA/ OCMW BRUGGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ONS HUIS ST-ANNA/ OCMW BRUGGE op de google maps. Adres en contacten ONS HUIS ST-ANNA/ OCMW BRUGGE
Location of ONS HUIS ST-ANNA/ OCMW BRUGGE on the google maps. Address and contacts of ONS HUIS ST-ANNA/ OCMW BRUGGE

Andere gerelateerde bedrijven als come ONS HUIS ST-ANNA/ OCMW BRUGGE ONS HUIS ST-ANNA/ OCMW BRUGGE: LUCIEN DE ROO | LUYPAERT G | Rhodos NV | COPET & FILS | Sgeertek

Other related companies as ONS HUIS ST-ANNA/ OCMW BRUGGE: LUCIEN DE ROO | LUYPAERT G | Rhodos NV | COPET & FILS | Sgeertek

ONS HUIS ST-ANNA/ OCMW BRUGGE is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ONS HUIS ST-ANNA/ OCMW BRUGGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03495819091. Het bedrijf ONS HUIS ST-ANNA/ OCMW BRUGGE bevindt zich op het adres: Sint-Annarei 6; 8000; Brugge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 579,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 854,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Handicapped - Services and centres. Producten gemaakt in ONS HUIS ST-ANNA/ OCMW BRUGGE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ONS HUIS ST-ANNA/ OCMW BRUGGE is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ONS HUIS ST-ANNA/ OCMW BRUGGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ONS HUIS ST-ANNA/ OCMW BRUGGE, openstaande posities, locatie van ONS HUIS ST-ANNA/ OCMW BRUGGE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ONS HUIS ST-ANNA/ OCMW BRUGGE is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is ONS HUIS ST-ANNA/ OCMW BRUGGE, company assigned to the tax number BE03495819091. The company ONS HUIS ST-ANNA/ OCMW BRUGGE is located at the address: Sint-Annarei 6; 8000; Brugge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 579,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 854,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Handicapped - Services and centres. Products created in ONS HUIS ST-ANNA/ OCMW BRUGGE were not found.
The main activity of ONS HUIS ST-ANNA/ OCMW BRUGGE is Printing, Publishing and Allied Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ONS HUIS ST-ANNA/ OCMW BRUGGE is not available. You also can look at reviews of ONS HUIS ST-ANNA/ OCMW BRUGGE, open positions, location of ONS HUIS ST-ANNA/ OCMW BRUGGE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ONS HUIS ST-ANNA/ OCMW BRUGGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ONS HUIS ST-ANNA/ OCMW BRUGGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ONS HUIS ST-ANNA/ OCMW BRUGGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ONS HUIS ST-ANNA/ OCMW BRUGGE, employees, financial statistics.