I.E. Zwembad

Contactgegevens I.E. Zwembad: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data I.E. Zwembad: address, phone, fax, email, website, opening hours

I.E. Zwembad

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rupellaan 1; 2830; Willebroek, België

Telefoon (phone): 03 866 10 68 (+32-03 866 10 68) 03 866 10 68 (+32-03 866 10 68)

Fax (fax): 03 866 10 68 (+32-03 866 10 68) 03 866 10 68 (+32-03 866 10 68)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) I.E. Zwembad: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "I.E. Zwembad"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "I.E. Zwembad"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van I.E. Zwembad, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen I.E. Zwembad. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of I.E. Zwembad, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees I.E. Zwembad. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti I.E. Zwembad
Products information I.E. Zwembad

BTW identificatienummer (tax): BE04112701416
Ondernemingsnummer: 9207885742
Hoofdstad (capital): 180,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 549,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in I.E. Zwembad zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Handicapped - Services and centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor I.E. Zwembad
(Get full report from official database of BE for I.E. Zwembad)

Aanvulling soorten activiteiten voor I.E. Zwembad
Addition kinds of activities for I.E. Zwembad

361302. Panel- en distributieborden en andere gerelateerde apparaten | Panel and distribution boards and other related apparatus
20419909. Korenkiem | Wheat germ
32970101. Baksteen, bauxiet | Brick, bauxite
38210303. Ovens, laboratorium | Furnaces, laboratory
50910703. motorboten | Motorboats
54999902. Eieren en gevogelte | Eggs and poultry
56320101. Bontkleding, gemaakt op maat bestelling | Fur apparel, made to custom order
72510104. Schoenwinkel | Shoe repair shop

Werken bij I.E. Zwembad: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in I.E. Zwembad: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor I.E. Zwembad. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for I.E. Zwembad. Looking for open vacancies in other companies

  • Debiteuren beheerder (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hou je en werk je graag met cijfers? Ben je iemand met een sterk analytisch vermogen? Dan zoeken wij jou. Een van onze klanten, gelegen in regio Mechelen en actief in de financiële sector, zoekt ter versterking van haar team een Debiteurbeheerder (m/v). In deze functie zal je instaan voor het verwerken van betalingsachterstanden van de klanten die jou toegewezen worden. Je neemt contact op (telefonisch, mail, post) met de klanten (B2B)om de betalingsachterstanden te innen (betalingstermijn van 90 dagen). Je behandelt de inkomende berichten die gelinkt zijn aan jouw klantenbestand. Je werkt jouw dossiers administratief en correct af. Bij problemen/discussies, meld je dit aan en draag je deze over aan het operations team voor de verdere afhandeling. Je werkt nauw samen met de operationele en financiële afhandeling voor het oplossen van de mogelijke disputen. Je verwerkt tijdig de niet gealloceerde betalingen. Je zal voltijds aan de slag gaan, dit van maandag tot vrijdag in daguren.

  • Kelner (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een horecazaak in Dessel zijn we op zoek naar weekendstudenten. Je werkt ofwel in de bediening in de zaal ofwel aan de afwas. Jouw takenpakket: je verwelkomt de klant je neemt de bestelling op je brengt het drinken en het eten aan tafel je rekent af OF je doet de afwas

  • kwaliteitscontroleur (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole van de stukken, inclusief fitting en optisch scannen. Je staat in voor de verpakking (inclusief labeling) en verzending met criteria die verschillen per klant. Je staat in voor het correct en volledig documenteren van alle activiteiten (via software, formulieren, ...), alsook opvolging van non-conformiteiten en incoming good inspection. Je bent (mede-) verantwoordelijk voor de orde en netheid. Je staat in voor het tijdig verwerken van de stukken en escaleert indien nodig aan de teamleader.

  • Onthaal- en administratieve medewerker Diegem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam Diegem, onderdeel van de groep Robert Half is op zoek naar een onthaal- en administratieve medewerker (m/v) voor een bedrijf gevestigd in Diegem. Het betreft een uitzendopdracht met optie vast. De Onthaal en Administratieve Medewerker maakt deel uit van het office team en rapporteert aan de Human Resource Manager. Je bent verantwoordelijk voor zowel het onthaal als administratieve ondersteunende taken. Omschrijving van het takenpakket: - Klantvriendelijkheid uitstralen binnen de organisatie; - Het eerste aanspreekpunt voor externen. Deze taak omvat het telefonische en persoonlijke onthaal in het Nederlands, Frans en Engels - Professioneel beantwoorden van telefonische oproepen, proactief overnemen van telefoonlijnen van collega's. - Klantgerichte en professionele ontvangst van elke bezoeker naargelang de situatie (klant, leverancier, prospect of juridische instanties). - Houdt permanent toezicht op de orde en netheid op de parkings, in de cosy area, de onthaalruimtes, vergaderzalen, directiekantoor, sanitaire ruimtes (met de ondersteuning van de externe schoonmaakploeg die door de operations assistant wordt aangestuurd). Meldingen aan de gemeente: defecte straatlampen, sluikstorten, etc. - Werkt enthousiast mee aan de safety cultuur van het bedrijf en straalt dit uit. Verantwoordelijk voor een reeks administratieve en praktische taken: - In- en uitgaande post en pakketten. - Assistentie voor het wagenpark. - Voorbereiding van Purchase Orders. - Logistiek beheer van consumables. - Beheer en onderhoud van kantoorapparatuur op alle sites. - Behandeling van de post en de koerierdiensten. - Agendabeheer meetings en vergaderzalen. - Reservatie transport, catering, hotel. - Klassement. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Automechanieker Audi (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiemedewerker volgt u van heel nabij hoe wij de Audi A1 maken. Met een technische opleiding kunt u kiezen tussen de carrosseriebouw, de lakafdeling en de montage. Welke afdeling u ook kiest, u krijgt zeker boeiende opdrachten. In de carrosseriebouw bijvoorbeeld maakt u mee hoe uit ongeveer 230 onderdelen het ruwe koetswerk van de Audi A1 ontstaat en in de montageafdeling worden in elk voertuig 800 tot 1.000 onderdelen ingebouwd. Dat is precisiewerk waar je nauwkeurig en handig voor moet zijn.

  • Tijdelijke winkelmedewerk(st)er (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant zijn wij dringend op zoek naar een tijdelijke winkelmedewerker. Opstart zo snel mogelijk, vermoedelijk tot eind oktober 2018.

  • Halfautomaatlasser/ijzervlechter regio Riemst (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Riemst zijn we op zoek naar een halfautomaatlasser met ervaring! Je komt terecht in een sterke groeiende firma. Je takenpakket zal bestaan uit het samenstellen en lassen van korfen voor de bekisters.

  • Industrieel elektricien * (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Roeselare zijn wij op zoek naar een industrieel elektricien. U staat in voor de bekabeling en aansluiting. U werkt in ploegjes van 2 à 3 personen.

  • HUISHOUDHULP VICHTE (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit VICHTE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Jobstudenten 2-ploegen of dag (Vakanties of gedurende Academiejaar) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    •Je werkt actief mee aan een productie- of verpakkingslijn (bandwerk) : bijvoorbeeld : het vullen van maaltijddoosjes met vers bereide componenten, het inleggen van componenten in een maaltijdschaaltje, manueel etiketteren van producten, stockeren van maaltijden in bakken, stapelen van bakken op paletten, met folie omwikkelen van verzendklare paletten, goederen verplaatsen met manueel transpalet, klaarzetten van orders aan de hand van pickinglists,…. •Je draagt mee zorg voor de kwaliteit en hygiëne binnen je afdeling. •Je voert fysiek intensieve arbeid uit aan een hoog tempo, ook in gekoelde omgeving (+/- 7°C) •#oneteam

  • Mecanicien (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Gents Autobedrijf

    Type: Vaste Job

    Onderhoud en mechanische herstellingen personenwagens.

  • Freelance projectverpleegkundige regio Halle (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen verschillende instellingen (kan ziekenhuis zijn, thuiszorg, woon- en zorgcentra...) op verschillende afdelingen, telkens voor een aantal maanden. Je werkt met jouw zelfstandig statuut en kiest zelf welke opdrachten je wenst te doen. Hierbij kan je ook kiezen of je voltijds, deeltijds en/of flexibele uren kan werken. Heb je zin in afwisseling, wil je graag werken met een zelfstandig statuut, wil je veel bijleren, ...? Dan is dit wellicht ideaal voor jou. Voor meer informatie contacteer ons zeker en dan gaan we verder aan de slag.

Zoek naar antwoorden van I.E. Zwembad in sociale netwerken
Look for responds of I.E. Zwembad in social networks

Lees alle opmerkingen voor I.E. Zwembad. Laat een reactie achter voor I.E. Zwembad. I.E. Zwembad bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for I.E. Zwembad. Leave a respond for I.E. Zwembad. I.E. Zwembad on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie I.E. Zwembad op de google maps. Adres en contacten I.E. Zwembad
Location of I.E. Zwembad on the google maps. Address and contacts of I.E. Zwembad

Andere gerelateerde bedrijven als come I.E. Zwembad I.E. Zwembad: Van Buggenhout | JEAN-MARIE GUSTIN | ANNE-SOPHIE GAILLET | Carolien Stoffen | Softbox

Other related companies as I.E. Zwembad: Van Buggenhout | JEAN-MARIE GUSTIN | ANNE-SOPHIE GAILLET | Carolien Stoffen | Softbox

I.E. Zwembad is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is I.E. Zwembad, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04112701416. Het bedrijf I.E. Zwembad bevindt zich op het adres: Rupellaan 1; 2830; Willebroek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 180,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 549,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Handicapped - Services and centres. Producten gemaakt in I.E. Zwembad zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van I.E. Zwembad is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van I.E. Zwembad is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van I.E. Zwembad, openstaande posities, locatie van I.E. Zwembad op de kaart.

I.E. Zwembad is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is I.E. Zwembad, company assigned to the tax number BE04112701416. The company I.E. Zwembad is located at the address: Rupellaan 1; 2830; Willebroek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 180,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 549,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Handicapped - Services and centres. Products created in I.E. Zwembad were not found.
The main activity of I.E. Zwembad is Personal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of I.E. Zwembad is not available. You also can look at reviews of I.E. Zwembad, open positions, location of I.E. Zwembad on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over I.E. Zwembad, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf I.E. Zwembad, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about I.E. Zwembad, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company I.E. Zwembad, employees, financial statistics.