Dienstencentrum Het Klavertje

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • Dienstencentrum Het Klavertje
Private companiesLeather and Leather Products • Dienstencentrum Het Klavertje

Contactgegevens Dienstencentrum Het Klavertje: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dienstencentrum Het Klavertje: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dienstencentrum Het Klavertje

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Groenstraat 87; 3530; Houthalen-Helchteren (Houthalen), België

Telefoon (phone): 011 52 61 60 (+32-011 52 61 60) 011 52 61 60 (+32-011 52 61 60)

Fax (fax): 011 52 69 38 (+32-011 52 69 38) 011 52 69 38 (+32-011 52 69 38)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dienstencentrum Het Klavertje: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dienstencentrum Het Klavertje"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dienstencentrum Het Klavertje"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dienstencentrum Het Klavertje, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dienstencentrum Het Klavertje. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dienstencentrum Het Klavertje, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dienstencentrum Het Klavertje. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dienstencentrum Het Klavertje
Products information Dienstencentrum Het Klavertje

BTW identificatienummer (tax): BE01247467041
Ondernemingsnummer: 3319213867
Hoofdstad (capital): 702,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 619,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in Dienstencentrum Het Klavertje zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Handicapped - Services and centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dienstencentrum Het Klavertje
(Get full report from official database of BE for Dienstencentrum Het Klavertje)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dienstencentrum Het Klavertje
Addition kinds of activities for Dienstencentrum Het Klavertje

17529908. Houten vloerinstallatie en renovatie | Wood floor installation and refinishing
20510104. Brood, bruin; | Bread, brown; boston and other (canned)
27820100. Grootboek-, inventaris- en accountboeken | Ledger, inventory, and account books
32990306. pleisterwerk | Stucco
36799903. Cores, magnetisch | Cores, magnetic
37210202. Ballonnen, hete lucht (vliegtuigen) | Balloons, hot air (aircraft)
51491001. Honing | Honey
61629903. Hypotheekbanken | Mortgage bankers
73899906. Koffie service | Coffee service
79220306. Zomertheater | Summer theater

Werken bij Dienstencentrum Het Klavertje: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dienstencentrum Het Klavertje: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dienstencentrum Het Klavertje. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dienstencentrum Het Klavertje. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als winkelmedewerker sta je voornamelijk in voor: - het uitpakken van goederen - het helpen bij het inladen van de auto's van klanten - bestellingen klaarzetten - klanten helpen waar nodig

  • Meestergast ovenafdeling vaste nacht (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je stuurt en coacht en assisteert daarbij een ploeg van een 20-tal medewerkers in de hoogtechnologische productieafdeling. Je zorgt voor verdere opleiding van je teamleden door kennisoverdracht - en captatie. Je ziet toe op de werkzaamheden van de logistieke afdeling en spreekt de technische ploeg aan in geval van storingen. je overlegt met collega's en leidinggevenden om duurzame oplossingen te vinden. Je hebt geregeld contact met de productie- en personeelsplanner en rapporteert aan de manager productie. Je hebt een voorbeeldfunctie , draagt de waarden van de firma hoog in het vaandel en leeft de veiligheid-, kwaliteits- en milieuvoorschriften steeds strikt na.

  • Industrieel reiniger gezocht (ma-vrij 17u -1u) (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een job? Voor een goede klant van ons, zijn we op zoek naar een industrieel reiniger. Je komt terecht in voedingsbedrijf in Oostkamp. Jouw takenpakket: werken met een hogedrukreiniger. machines manueel reinigen. de vloer rond de machines reinigen. Je werkt van maandag tot vrijdag: 17u tot 1u.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Godveerdegem (GODVEERDEGEM)

    Regio: GODVEERDEGEM

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Technisch jobstudent zaterdag (18+) (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Hiervoor zoeken wij een jobstudent met een technische achtergrond, voor het bedienen van de waslijn. Je taak bestaat uit: Het bedienen van de waslijn; Technische storingen oplossen; Instaan voor de orde en netheid; Meehelpen met het sorteren; ... Je werkt op zaterdag in de namiddagploeg en eventueel ook in vakantieperiodes. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een logistiek bedrijf gelegen in het Industrieterrein van Zellik. Zij zijn verantwoordelijk voor de verhuring van plooiboxen voor o.a. Delhaize. De plooiboxen komen terug binnen in het bedrijf en worden ingescand en nageteld. Nadien komen ze in een moderne, automatische lijn terecht waar ze worden gesorteerd en gereinigd.  Dit allemaal in een nieuwe site.

  • Student winkelmedewerker (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Wil jij als student (M/V) werken op in een supermarkt? Heb je geen 9 to 5 mentaliteit? Lees dan verder! Je helpt in vakanties en in het weekend met het aanvullen van de bakkerij afdeling in deze supermarkt te Kruibeke. Indien nodig help je ook bij de aanvulling van de rekken en levering van binnenkomende goederen.

  • Bediende verkoper Colruyt Alsemberg (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Account Manager Fashion (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: WSA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een enthousiast verkoper en gemotiveerd? Kom dan ons team versterken. Werkzaamheden: Verkopen van aantal collecties per jaar Aanvullen en onderhouden van voorraden bij onze verkooppunten Onderhouden en contacten met bestaande klanten Bestaande en nieuwe klanten adviseren in verkoop en informeren over (aankomende) collecties en nieuwe producten Zoeken en contact leggen met potentiele klanten Jouw profiel: Enthousiast en ambitieus Uitstekende communicatieve vaardigheden Een collegiale en betrokken teamplayer, die zelfstandig kan werken Nederlandse (en Franse taal) spreken Representatief en affiniteit met mode en styling Relevante werkervaring in de branche is een pre Flexibele instelling ( geen 9 tot 5 mentaliteit) In bezit rijbewijs B en bereid tot reizen Woonachtig in België Wij bieden: Uitdagende job en prettige werkomgeving Zeer knappe commissie op basis van verkoop Job is op zelfstandige basis

  • Wedredacteur voor nieuwswebsite (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Media 24

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een gloednieuwe website is Media 24 op zoek naar iemand die gebeten is door de Vlaamse showbizz en ook oog heeft voor het nieuws in de rest van de wereld. We zoeken iemand op freelancebasis wil meerwerken. Je werkt aan een competitief loon. Zijn je sterke punten dat je geboeid bent door het nieuws? Je bent ook nog eens zeer goed op de hoogte van het showbizznieuws? Je bent assertief en stressbestendig? Je bent flexibel naar zowel taakinhoud als naar werktijden en je hebt geen 9-to-5- mentaliteit? Dan ben jij de persoon die wij zoeken. Het is wel belangrijk kom in het bezit te zijn van een BTW-nummer! Aarzel niet en neem vandaag nog contact op.

  • Verkoper / verkoopster in bakkerswinkel (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: DELICAKE

    Type: Flexijob

    Verkoper / verkoopster in een bakkerswinkel/broodjeszaak. Je job bestaat voornamelijk uit het bedienen van klanten en het maken van belegde broodjes, maar ook producten afbakken en afwerken behoren tot het takenpakket.

  • Gepassioneerde flexijobber voor brasserie! (m/v) (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een hippe en gezellige brasserie zijn we op zoek naar een nieuwe, enthousiaste en gedreven collega om als flexijobber hun team te komen versterken! Jouw taken zijn oa. : * klanten bedienen met een glimlach en een vriendelijk woordje * voorbereidingen doen zoals het klaarmaken van de koffieborden, * de zaak mee netjes onderhouden Wij zoeken enkele felxijjobbers die beschikbaar zijn tussen volgende dagen: van dinsdag t.e.m. vrijdag van 11u tot 17u. Welke dagen precies voor jou passen zijn bespreekbaar met onze klant!

Zoek naar antwoorden van Dienstencentrum Het Klavertje in sociale netwerken
Look for responds of Dienstencentrum Het Klavertje in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dienstencentrum Het Klavertje. Laat een reactie achter voor Dienstencentrum Het Klavertje. Dienstencentrum Het Klavertje bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dienstencentrum Het Klavertje. Leave a respond for Dienstencentrum Het Klavertje. Dienstencentrum Het Klavertje on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dienstencentrum Het Klavertje op de google maps. Adres en contacten Dienstencentrum Het Klavertje
Location of Dienstencentrum Het Klavertje on the google maps. Address and contacts of Dienstencentrum Het Klavertje

Andere gerelateerde bedrijven als come Dienstencentrum Het Klavertje Dienstencentrum Het Klavertje: CDES BVBA | 2 Blocks SPRL | AUGUST VERBRUGGEN | DRUKKERIJ STEYLAERTS | ERASMUS-DEP.HORTECO

Other related companies as Dienstencentrum Het Klavertje: CDES BVBA | 2 Blocks SPRL | AUGUST VERBRUGGEN | DRUKKERIJ STEYLAERTS | ERASMUS-DEP.HORTECO

Dienstencentrum Het Klavertje is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dienstencentrum Het Klavertje, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01247467041. Het bedrijf Dienstencentrum Het Klavertje bevindt zich op het adres: Groenstraat 87; 3530; Houthalen-Helchteren (Houthalen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 702,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 619,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Handicapped - Services and centres. Producten gemaakt in Dienstencentrum Het Klavertje zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dienstencentrum Het Klavertje is Leder- en leerproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dienstencentrum Het Klavertje is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dienstencentrum Het Klavertje, openstaande posities, locatie van Dienstencentrum Het Klavertje op de kaart.

Dienstencentrum Het Klavertje is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dienstencentrum Het Klavertje, company assigned to the tax number BE01247467041. The company Dienstencentrum Het Klavertje is located at the address: Groenstraat 87; 3530; Houthalen-Helchteren (Houthalen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 702,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 619,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Handicapped - Services and centres. Products created in Dienstencentrum Het Klavertje were not found.
The main activity of Dienstencentrum Het Klavertje is Leather and Leather Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Dienstencentrum Het Klavertje is not available. You also can look at reviews of Dienstencentrum Het Klavertje, open positions, location of Dienstencentrum Het Klavertje on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dienstencentrum Het Klavertje, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dienstencentrum Het Klavertje, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dienstencentrum Het Klavertje, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dienstencentrum Het Klavertje, employees, financial statistics.