VIEUX HANEFFE

Contactgegevens VIEUX HANEFFE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VIEUX HANEFFE: address, phone, fax, email, website, opening hours

VIEUX HANEFFE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Templiers 2; 4357; Donceel (Haneffe), België

Telefoon (phone): 04 259 55 05 (+32-04 259 55 05) 04 259 55 05 (+32-04 259 55 05)

Fax (fax): +32 (3) 988-54-40 +32 (3) 988-54-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VIEUX HANEFFE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VIEUX HANEFFE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VIEUX HANEFFE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VIEUX HANEFFE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VIEUX HANEFFE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VIEUX HANEFFE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VIEUX HANEFFE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VIEUX HANEFFE
Products information VIEUX HANEFFE

BTW identificatienummer (tax): BE05919128417
Ondernemingsnummer: 2305450439
Hoofdstad (capital): 905,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 572,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in VIEUX HANEFFE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Halls - Rental

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VIEUX HANEFFE
(Get full report from official database of BE for VIEUX HANEFFE)

Aanvulling soorten activiteiten voor VIEUX HANEFFE
Addition kinds of activities for VIEUX HANEFFE

20389910. Wafels, bevroren | Waffles, frozen
30890606. Gravure van kunststoffen | Engraving of plastics
35320206. Flotatiemachines (mijnbouwmachines) | Flotation machinery (mining machinery)
36959900. Magnetische en optische opname media, nec | Magnetic and optical recording media, nec
51429901. Bakkerijproducten, bevroren | Bakery products, frozen

Werken bij VIEUX HANEFFE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VIEUX HANEFFE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VIEUX HANEFFE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VIEUX HANEFFE. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Export (m/v) te Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je gebeten door het sociaal contact? Sta je graag klanten te woord en wil je deze helpen op een efficiënte manier? Voor een van onze klanten, internationaal actief op logistiek vlak, zijn wij dringend op zoek naar een Medewerker (m/v) voor de export afdeling. Je treedt op als contactpersoon voor je klanten. Je geeft deze de nodige informatie ivm de status van hun zendingen. Hiernaast handel je ook proactief om zo problemen te voorkomen. Je behandelt klachten op een professionele manier op en biedt een duurzame oplossing aan jouw klanten. Je zal in contact staan met je collega's van de andere filialen om zo een goede opvolging van de zendingen te garanderen. Je staat eveneens in voor de administratieve opvolging van jouw dossiers (inputten van gegevens, klassement, kopieerwerk, mails,...). Kortom een functie met voldoende afwisseling, uitdaging en sociale contacten. Je zal in daguren aan de slag gaan en dit van maandag tot vrijdag in een flexibele uurrooster.

  • Schrijnwerker met bedrijfswagen (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf zijn wij op zoek naar een schrijnwerker. Je vertrekt thuis rechtstreeks naar de werkplaats. Je zal instaan voor 80% buitenschrijnwerk(dakschrijnwerk, ramen/deuren,terrassen,gevelbekleding,..) en 20% binnenschrijnwerk ( parket, gyproc, maatwerk, ingebouwde kasten, winkelinterieur, keukens,...)

  • Productie medewerker 2 ploegen - FT of PT (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in de regio van Oostkamp, zijn we momenteel op zoek naar productie medewerkers! We hebben mogelijkheden in: 2 ploegen (6u-14u en 14u-22u) PT (8u30-12u15 of 17u-20u48)

  • ASSISTANT SHOPMANAGER (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als rechterhand van de shopmanager: coach je je team dagelijks op de vloer help je bij het aanwerven van nieuwe medewerkers zorg je voor begeleiding en evaluaties van je medewerkers en studenten hou je ook focus op het behalen van targets en vertaalt deze in concrete uitdagingen voor het team (omzet conversie gemiddelde aantal stuks klantengegevens nps enz?) maak je ook positieplanningen en uurroosters op .....

  • Lasser (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gevarieerde job die bestaat uit lassen, plooien, knippen en ponsen. Je werkt zelfstandig de constructies af van plan tot eindproduct.

  • HUISHOUDHULP REGIO Grobbendonk M/V (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in UW regio ! Graag in het bezit van een eigen wagen www.group-f.be

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Paal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • MOOIE BIJVERDIENSTE - ZAALHULP - FLEXIJOB (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Studentenjob

    Voor een bloeiende horecazaak regio Roeselare zijn wij op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers om te werken op vrijdagavond, zaterdag en zondag. Dit kan zowel als flexijob en als jobstudent.

  • Productiearbeider - student (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    In de drukkerij zal je deel uitmaken van het productieteam verantwoordelijk voor de afwerking of rotatie. Concreet sta je in voor het opleggen, drukken, afwerken van kranten / magazines. Tijdens de productie voer je nauwkeurig je werk uit met oog op productiviteit. dynamisch en motiveer je collega's aan de machine wat het werken aangenaam maakt. Bij Roularta Media Group staat de mens centraal. Wil je naast je studies nog bijverdienen? Lees dan zeker verder!

  • Operator Meer m/v (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

    Type: Vaste Job

    Operator en op zoek naar een nieuwe job in regio Hoogstraten? We zoeken een gemotiveerde machine operator voor onze klant te Meer. De firma is gespecialiseerd in het bedrukken van flessen en glazen, is hypermodern en je werkt in een sterk geautomatiseerde omgeving! Je zult constante controles uitvoeren op de producten en de drukmachine en de inpakmachine bedienen en ombouwen. Je werkt in 3 ploegen en hebt ervaring met inpakwerk en onderhouds / ombouwwerken. Je bent technisch aangelegd.

  • Ploegbaas metser ( regio Gent) (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Durabrik Group

    Type: Vaste Job

    Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor de metselwerken in de woningbouw. Je coördineert hierbij de werkzaamheden en volgt hierbij de veiligheidsreglementeringen op. Je engageert je om een gedisciplineerd veiligheidsgedrag uit te dragen. Je hoofdtaken zijn : sturen en begeleiden collega's plannen lezen niveaus uitzetten met behulp van een leaser metsen van een volledige ruwbouw bekisting - en betonwerken

  • Project Engineer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673610-inline.html?cid=Partner_VDAB Dixon Engineering is een onafhankelijk technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen engineering, construction en maintenance heel specifiek binnen de proces industrie. Onze opdrachtgever, een internationale chemische marktspeler, wereldwijd bekend voor hun hoge efficiëntie en innovatieve technologieën. Wereldwijd stellen zij ruim 10.000 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van 3.5 miljard euro, een cijfer dat jaar na jaar blijft stijgen. Ter ondersteuning van hun continue groei zijn zij voor hun productievestiging in de haven van Antwerpen op zoek naar een project engineer die graag via zijn/haar technisch inzicht en communicatieve skills mee het verschil wil maken in een bedrijf van wereldformaat. De positie als Project Engineer is verantwoordelijk voor het design, voorbereiding en uitvoering van diverse management of change / revamping opdrachten. Volgende taken staan in de functie centraal: Opstellen van budget, scope en planning Opstellen van lastenboeken en datasheets Offerte vergelijkingen maken, bestellingen plaatsen Contacten met leveranciers en prijsoffertebesprekingen houden Overleggen en coördineren met vertegenwoordigers van andere disciplines en diensten. Controleren van detail engineering ( controle van berekeningen ) Opvolgen van site constructiewerkzaamheden Overdracht van het project en asbuilt ( laten ) maken van de on site documentatie.   Keywords: Project manager, project engineer, project engineering, project management, CAPEX, OPEX

Zoek naar antwoorden van VIEUX HANEFFE in sociale netwerken
Look for responds of VIEUX HANEFFE in social networks

Lees alle opmerkingen voor VIEUX HANEFFE. Laat een reactie achter voor VIEUX HANEFFE. VIEUX HANEFFE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VIEUX HANEFFE. Leave a respond for VIEUX HANEFFE. VIEUX HANEFFE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VIEUX HANEFFE op de google maps. Adres en contacten VIEUX HANEFFE
Location of VIEUX HANEFFE on the google maps. Address and contacts of VIEUX HANEFFE

Andere gerelateerde bedrijven als come VIEUX HANEFFE VIEUX HANEFFE: BROUWERIJ VAN STEENBERGE NV | FRANK SOUBRY | Neerplaats | STRAGIER I | TRUDO ELECTRO

Other related companies as VIEUX HANEFFE: BROUWERIJ VAN STEENBERGE NV | FRANK SOUBRY | Neerplaats | STRAGIER I | TRUDO ELECTRO

VIEUX HANEFFE is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VIEUX HANEFFE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05919128417. Het bedrijf VIEUX HANEFFE bevindt zich op het adres: Rue des Templiers 2; 4357; Donceel (Haneffe). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 905,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 572,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Halls - Rental. Producten gemaakt in VIEUX HANEFFE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VIEUX HANEFFE is Meubels en uitrustingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VIEUX HANEFFE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VIEUX HANEFFE, openstaande posities, locatie van VIEUX HANEFFE op de kaart.

VIEUX HANEFFE is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is VIEUX HANEFFE, company assigned to the tax number BE05919128417. The company VIEUX HANEFFE is located at the address: Rue des Templiers 2; 4357; Donceel (Haneffe). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 905,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 572,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Halls - Rental. Products created in VIEUX HANEFFE were not found.
The main activity of VIEUX HANEFFE is Furniture and Fixtures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VIEUX HANEFFE is not available. You also can look at reviews of VIEUX HANEFFE, open positions, location of VIEUX HANEFFE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VIEUX HANEFFE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VIEUX HANEFFE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VIEUX HANEFFE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VIEUX HANEFFE, employees, financial statistics.