Salle Des Combattants

Contactgegevens Salle Des Combattants: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Salle Des Combattants: address, phone, fax, email, website, opening hours

Salle Des Combattants

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place des Combattants 2; 4141; Sprimont (Louveigné), België

Telefoon (phone): 04 360 80 93 (+32-04 360 80 93) 04 360 80 93 (+32-04 360 80 93)

Fax (fax): +32 (15) 813-94-19 +32 (15) 813-94-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Salle Des Combattants: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Salle Des Combattants"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Salle Des Combattants"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Salle Des Combattants, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Salle Des Combattants. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Salle Des Combattants, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Salle Des Combattants. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Salle Des Combattants
Products information Salle Des Combattants

BTW identificatienummer (tax): BE07317413330
Ondernemingsnummer: 6352539062
Hoofdstad (capital): 153,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 466,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in Salle Des Combattants zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Halls - Rental

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Salle Des Combattants
(Get full report from official database of BE for Salle Des Combattants)

Aanvulling soorten activiteiten voor Salle Des Combattants
Addition kinds of activities for Salle Des Combattants

357802. Rekenmachines en machines toevoegen | Calculators and adding machines
17999912. Omheining constructie | Fence construction
38430117. Tangen, tandheelkunde | Pliers, dental
65539905. Eigendomsonderdelen en ontwikkelaars, alleen begraafplaatsen | Real property subdividers and developers, cemetery lots only
78129900. Film- en videoproductie, anders | Motion picture and video production, nec

Werken bij Salle Des Combattants: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Salle Des Combattants: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Salle Des Combattants. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Salle Des Combattants. Looking for open vacancies in other companies

  • MEDEWERKER VERZENDING/EXPEDITIE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Inhouse Jebo Food

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bent u klaar om te werken in een groeiend voedingsbedrijf te Brugge? Dan zoeken wij uw talent! Een dynamisch voedingsbedrijf uit Brugge is op zoek naar gedreven expeditiemedewerkers. Het bedrijf maakt artisinale, rijke brood- en toastsalades in een industriële omgeving mét een kmo-spirit. Uw takenpakket: - Correct wegzetten van producten in de frigo. - Correct klaarzetten van de producten voor de bestellingen. - Afgewerkte producten in dozen plaatsen. - Dozen stapelen. - Paletten verplaatsen met een manueel transpallet.

  • Junior Credit Controller - Brussels (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij gepassioneerd door cijfers en heb je een grote affiniteit voor boekhouding? Heb je zin om je professionele leven een twist te geven en je te specialiseren als Credit Collector? Accountemps is opzoek naar een Junior Credit Collector die hongerig is naar nieuwe ervaringen en uitdagingen. De klant is gelegen in het mooie Brussel en actief in de dienstverlenende sector. Jouw verantwoordelijkheden: De bedrijfsportfolio bijhouden; Rappels uitsturen via mail; Banken inboeken; Betalingen en afbetalingsplannen afhandelen; Contact opnemen met bedrijven en klanten. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Medewerker productieondersteuning (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ASAP MAASMECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Maasmechelen zoeken we een medewerker voor productieondersteuning te bieden. Je staat in voor een vlot verloop van werkzaamheden volgens de productieplanning en doorlooptijden. Je taken bestaan uit: - zorgen voor voldoende werkvoorraad aan de werkposten en een vlotte wasdoorstroming; - materialen aanbrengen (bv. veerbodembakken); - courante storingen oplossen zoals vastgelopen wasgoed, vastgelopen zakken in hangbaan ed.; - algemeen overzicht houden over productieflow; - storingen melden en deze opvolgen; - kwaliteitsproblemen melden aan directe leiding; - zorgen voor de werkverdeling aangegeven door teamleiders; - algemene veiligheidsvoorschriften naleven; - toezicht houden op orde en netheid in productiezones;

  • Calculator (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Mijn opdrachtgever is dé specialist op het gebied van isolatie, stellingbouw en asbestverwijdering in de (petro-)chemische en voedingsindustrie, nucleaire en elektrische energiecentrales en de civiele bouw.  Ze hebben ruim 450 werknemers in dienst, op diverse projecten in de Benelux. Om onze calculatiedienst verder te kunnen uitbreiden, en de groeiende vraag van onze klanten te kunnen beantwoorden, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Calculator. U bent verantwoordelijk voor het opstellen van de prijsoffertes, na uw technische studie van de prijsaanvragen. Deze studie behelst een volledige analyse van de benodigde materialen, transportkosten, werkuren etc. Dit alles in overleg met de onze Hoofdverantwoordelijke Calculatie en onze ervaren projectleiders en werfverantwoordelijken. U schrikt er niet van terug om ter plaatse op onze werven (in de Benelux) de prijsvragen in detail te bestuderen. Naast onze disciplines Isolatie en Stellingbouw word je ook betrokken in onze andere disciplines zoals tracing, schilderwerken, …. Zowel interne als externe opleidingen worden voorzien door het bedrijf.

  • Dakwerker (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een bedrijf in onze Leuvense regio zoekt momenteel een dakdekker. Als ervaren dakwerker zal je worden ingezet in diverse opdrachten, zowel platte als schuine daken maar ook restauratie van erkende gebouwen behoort tot de taken. Er wordt verwacht dat je ervaring hebt, in die zin dat je ook echt zelfstandig kan meewerken.

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Bouwel (BOUWEL)

    Regio: BOUWEL

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet 2018 goed in en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals, Grobbendonk, Bevel, Bouwel Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Huishoudhulp regio Oedelem (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, koken, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz. Je werkt aan huis, al dan niet in aanwezigheid van de werkgever of klant. Je organiseert je werk zelfstandig. Je respecteert de gewoontes van het gezin, waarbij je werkt. Je helpt graag anderen. Er zijn geen specifieke diplomavereisten. Beroepservaring en opleiding zijn een pluspunt.

  • Poetshulp regio Lebbeke (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Lebbeke Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

  • CALCULATOR BOUWWERKEN - Regio Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als Calculator word je ingezet in een team verantwoordelijk voor het opmaken van aanbestedingsdossiers en ben je en spilfiguur binnen de onderneming. Je staat in voor de prijscalculatie en de volledige aanbesteding. Voor het tijdig en correct opmaken van het dossier analyseer je de lastenboeken, de uitvoeringsmethodes en de plannen van het project Je vraagt offertes op bij mogelijke leveranciers en onderaannemers Je geeft een optimaal antwoord op de technische en administratieve eisen van het bestek. Je wordt betrokken bij de verder onderhandelingen na het indienen van het bestek, bij het goedkeuren van de aanbesteding verzeker je de overdracht naar de uitvoering

  • Foreman (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Katoen Natie is op zoek naar een foreman voor hun afdelingen in de haven. Als foreman heb je volgende taken: Je team aansturen. Dit team bestaat uit een 12 tal mensen die verantwoordelijk zijn voor het lossen en laden van containers.     Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Voor Katoen Natie rekruteert VIO Interim gemotiveerde mensen die op zoek zijn naar een job met verantwoordelijkheidsgevoel in een internationaal bedrijf. Hou jij van een no-nonsens aanpak en ben je hands on? Dan kan Katoen Natie wel eens het bedrijf zijn waar jij gelukkig bij kan worden.

  • zelfstandig vertegenwoordiger b2b JUWELIERS EN OPTIEKERS - OP COMMISSIEBASIS (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gronico trading bvba zoekt zelfstandig vertegenwoordigers -niet in vaste loondienst - wel op commisisiebasis Wij verdelen een exclusieve collectie weerstations, barometers, thermometers, reiswekkers, alarmklokken, pluviometers, vergrootgalzen en verrekijkers... wij zijn actief bij : juweliers optiekers electrozaken momenteel zijn zoeken wij zelfstandige vertegenwoordigers, al of niet exclusief voor ons werkend, voor alle provincies van belgie en voor alle bovenvermelde segmenten. Een goede verloning op basis van commissie is voorzien. Interesse neem contact BVBA GRONICO TRADING Industrieweg 1080 3540 Herk de stad Limburg 013 55 26 36

  • Regionale Sales representant(e) Knokke-Heist (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: BESTVISIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bestvisit.eu is een jong creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben jij onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) Bestvisit.eu is een creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) ben jij verantwoordelijk voor het promoten bij de lokale Kmo's van advertenties en marktplaatsaccounts in je eigen exclusieve regio. Kortom, jij maakt jou Bestvisit regio tot een succes in je gemeente! Ben je bereid samen met ons het netwerk uit te bouwen ? Aan jou de taak om klanten te overtuigen en te begeleiden bij de keuze van het type jaar abonnement samen met de afwikkeling en het opstarten van hun account .. Daarnaast zal je ook een frequent contact opnemen met de klant. Verdienste & bespreekbaar

Zoek naar antwoorden van Salle Des Combattants in sociale netwerken
Look for responds of Salle Des Combattants in social networks

Lees alle opmerkingen voor Salle Des Combattants. Laat een reactie achter voor Salle Des Combattants. Salle Des Combattants bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Salle Des Combattants. Leave a respond for Salle Des Combattants. Salle Des Combattants on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Salle Des Combattants op de google maps. Adres en contacten Salle Des Combattants
Location of Salle Des Combattants on the google maps. Address and contacts of Salle Des Combattants

Andere gerelateerde bedrijven als come Salle Des Combattants Salle Des Combattants: Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg Lier VZW | Skylla | De Bruyn NV | COURTHEOUX | Euregio.Net AG

Other related companies as Salle Des Combattants: Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg Lier VZW | Skylla | De Bruyn NV | COURTHEOUX | Euregio.Net AG

Salle Des Combattants is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Salle Des Combattants, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07317413330. Het bedrijf Salle Des Combattants bevindt zich op het adres: Place des Combattants 2; 4141; Sprimont (Louveigné). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 153,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 466,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Halls - Rental. Producten gemaakt in Salle Des Combattants zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Salle Des Combattants is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Salle Des Combattants is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Salle Des Combattants, openstaande posities, locatie van Salle Des Combattants op de kaart.

Salle Des Combattants is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Salle Des Combattants, company assigned to the tax number BE07317413330. The company Salle Des Combattants is located at the address: Place des Combattants 2; 4141; Sprimont (Louveigné). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 153,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 466,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Halls - Rental. Products created in Salle Des Combattants were not found.
The main activity of Salle Des Combattants is Printing, Publishing and Allied Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Salle Des Combattants is not available. You also can look at reviews of Salle Des Combattants, open positions, location of Salle Des Combattants on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Salle Des Combattants, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Salle Des Combattants, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Salle Des Combattants, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Salle Des Combattants, employees, financial statistics.