POINT CENTRE IGRETEC

Contactgegevens POINT CENTRE IGRETEC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data POINT CENTRE IGRETEC: address, phone, fax, email, website, opening hours

POINT CENTRE IGRETEC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard Pierre Mayence 1; 6000; Charleroi, België

Telefoon (phone): 071 34 92 69 (+32-071 34 92 69) 071 34 92 69 (+32-071 34 92 69)

Fax (fax): 071 34 92 70 (+32-071 34 92 70) 071 34 92 70 (+32-071 34 92 70)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) POINT CENTRE IGRETEC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "POINT CENTRE IGRETEC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "POINT CENTRE IGRETEC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van POINT CENTRE IGRETEC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen POINT CENTRE IGRETEC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of POINT CENTRE IGRETEC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees POINT CENTRE IGRETEC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti POINT CENTRE IGRETEC
Products information POINT CENTRE IGRETEC

BTW identificatienummer (tax): BE01862701416
Ondernemingsnummer: 6957885742
Hoofdstad (capital): 855,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 348,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in POINT CENTRE IGRETEC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Halls - Rental

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor POINT CENTRE IGRETEC
(Get full report from official database of BE for POINT CENTRE IGRETEC)

Aanvulling soorten activiteiten voor POINT CENTRE IGRETEC
Addition kinds of activities for POINT CENTRE IGRETEC

353700. Industriële vrachtwagens en trekkers | Industrial trucks and tractors
794803. Racehorse zorg | Racehorse care
02729905. Pony boerderij | Pony farm
36210301. Controleapparatuur voor bussen of vrachtwagens, elektrisch | Control equipment for buses or trucks, electric
39110401. Compacts, edelmetaal | Compacts, precious metal
73891301. Arbitrage- en bemiddelingsdienst | Arbitration and conciliation service

Werken bij POINT CENTRE IGRETEC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in POINT CENTRE IGRETEC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor POINT CENTRE IGRETEC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for POINT CENTRE IGRETEC. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur Assemblage (m/v) (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken een assemblagemedewerker te Bilzen- Voormonteren en assembleren van behandelingsbanken (kinesistenbank merk Gymna) Dit is licht bandwerk in een montagelijn. Correct uitvoeren van de assemblagehandelingen Correct uitvoeren van de kwaliteitscontroles Correct verzendklaar maken, verpakken en labelen. 

  • Werfleider/Projectleider (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Uittekenen van werfinstallaties - Je komt terecht in een bouwbedrijf, gespecialiseerd in grondwerken, waterleidingen en dergelijke - Planningen opstellen (personeel, transport en materiaal) - Leiding geven - Vergaderingen bijwonen ifv de werven - Opvolgen en kwaliteitscontrole van de uitgevoerde werken - Meewerken aan verbetering van veiligheid - Technische voorstellen indienen. Je hebt dus zelf ook inspraak en denkt mee - Communicatie met klanten, bestuur van het bedrijf, onderaannemers, ... - Controle van facturen en sociale documenten - Bijhouden van stock - Je zult later ook instaan voor opleiding en onthaal van medewerkers

  • VOLVO TRUCKS werft aan! (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Trucks in Oostakker zoekt bedreven productiemedewerkers m/v om in twee ploegen aan de slag te gaan. Heb je een sterke interesse in de auto-industrie? En ben je op zoek naar een verrijkende job in de productie? Dan is dit jouw kans!

  • Handlanger voor plaatsen van rolluiken (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Houthalen zijn we dringend op zoek naar een handlanger voor het helpen plaatsen van rolluiken en zonweringen. Heb je een eerste ervaring in de bouwsector en ben je onmiddellijk beschikbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • STAGIAIR(E) Recruitment Trainee (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Studentenjob

    Interesse in een stage als recruitment trainee bij Robert Half? Interesse in een stage als recruitment trainee bij Robert Half? Als Stagiair Recruitment Trainee ondersteun je een gedreven sales team met het vinden van de beste professionals en heb je het volgende takenpakket: WAT GA JE DOEN? Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en kandidaten, zowel telefonisch als per mail; Je screent grondig de ingezonden CV's van potentiële kandidaten en contacteert hen telefonisch om een interview vast te leggen; Je volgt interviews mee en stelt je geziene kandidaten voor aan het team. Je geeft snel en accuraat de verslagen in van de kandidateninterviews; Je bent verantwoordelijk voor de sourcing en rekrutering van sterke profielen; Je beheert de mailboxen van verschillende afdelingen en verwerkt de binnenkomende CV's; Je stuurt bevestigingsmails uit naar kandidaten en je bezorgt hen de online testen; Je verwerkt tijdig de teruggekregen documenten zodat consultants meteen aan de interviews kunnen beginnen; Je controleert de dossiers van de kandidaten en vraagt indien nodig ontbrekende documenten op; Je focust op de uitbouw van een mooi kandidatennetwerk met behulp van LinkedIn en alumnidatabanken; Je schrijft vacatures uit op een aantrekkelijke manier en plaatst deze online op de verschillende jobboards; Je verzamelt commerciële informatie en detecteert salesopportuniteiten; Je stelt toffe mailings op ter promotie van geïnterviewde kandidaten en/of interessante jobs; Je beheert onze database zodat je die optimaal kan gebruiken om kandidaten aan te leveren en je houdt de gegevens up-to-date; Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Student headhunter m/v (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: ADECCO ASSE

    Type: Studentenjob

    Heb jij dit accademiejaar tijd vrij tijdens de week en zoek je nog een leuke , uitdagende bijverdienste? Dan is deze job zeker iets voor jou. We zoeken een vlotte persoonlijkheid met een sterke talenkennis die van uit het kantoor in Groot-Bijgaarden mee zal werken aan de werving en selectie van hogere bediende profielen. Zo zal je outbound telefoongesprekken voeren met potentiele kandidaten. (geen call center) En je encodeert allerhande info in de database. Je stelt gerichte vragen aan de kandidaten, houdt de vacatures em up to date.

  • RELATIEBEHEERDER BANK EN VERZEKERINGEN (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Relatiebeheerder bank & verzekeringen Ervaring in beleggingen of kredieten of verzekeringen Commercieel en klantgericht Onze klant is het Argenta bankkantoor in Wachtebeke en is reeds meer dan 10 jaar een gevestigde waarde in de regio. Wegens de sterke groei van het kantoor zijn wij van Hays Bank & Verzekeringen momenteel voor hen op zoek naar een ervaren relatiebeheerder bank & verzekeringen. In de job van relatiebeheerder werk je actief mee aan de verdere uitbouw van het kantoor. Hiervoor voer je adviesgesprekken over alle domeinen heen (sparen, beleggen, kredieten, verzekeringen). Je detecteert proactief opportuniteiten en nodigt de klanten en prospecten uit voor een kennismakend gesprek op kantoor. Tijdens deze gesprekken breng je de persoonlijke situatie van de klanten in kaart en stel je passende producten voor die bij hun profiel passen. Verder zorg je voor een correcte administratieve afhandeling van de dossiers. Indien nodig vervang je de collega die aan het loket zit. Samen met de kantoorhouder zet je commerciële acties op. Op termijn kan je je verder specialiseren in een bepaald domein waarbij je back-up blijft voor de andere domeinen.

  • Operator / Technieker waterzuivering (regio Boom) (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: AQUAFIN

    Type: Vaste Job

    Als operator / technieker in de waterzuivering streef je samen met jouw collega’s naar een goede werking van onze zuiveringsinfrastructuur zodat de waterkwaliteit in onze Vlaamse beken en rivieren nog verder verbetert. Je staat in voor de procesvoering van de rioolwaterzuiveringsinstallaties, pompstations en collectoren. Dit doe je aan de hand van een rondgang, het nemen van stalen en controleren van metingen. Je stuurt de procesparameters bij waar nodig. Je schat correct in welke bijsturingen in het proces noodzakelijk zijn voor de goede werking van de infrastructuur in het zuiveringsgebied. Daarnaast zorg je voor het elektrisch en mechanisch preventief onderhoud aan onze installaties en los je elektrische en mechanische storingen op. Je doet dit regelmatig individueel, maar kan hiervoor wel rekenen op overleg met de collega’s en jouw teamcoördinator. Het zuiveringsgebied waarbinnen je werkt, is de regio rond het teamcentrum of je standplaats. Je maakt binnen dit zuiveringsgebied dagelijkse verplaatsingen naar de installaties. Hiervoor kan je een dienstwagen gebruiken. Na een inwerkperiode neem je ook deel aan ons wachtsysteem. Tijdens je wacht kan je opgeroepen worden indien er zich storingen voordoen op de installaties. Indien de situatie het vereist, sta je ervoor open om in een ander team te gaan werken. Ten slotte zorg je voor de administratieve opvolging van het proces aan de hand van o.a. rapporteringen. Deze administratieve taken houden ongeveer 1/5 de van het totale pakket in.

  • LASSER ( Elek, HA, TIG) - Logi Technic (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Lasser voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als lasser word je bij Logi-technic uitgestuurd naar verschillende opdrachten te Oost-Vlaanderen voor korte en lange termijn. Bij de klant ben je verantwoordelijk voor onder andere constructie- & laswerken in staal, inox of speciale legeringen. Je vertrekt vanuit de tekening & kan de aanvraag volledig zelfstandig uitvoeren. Hierbij kies je zelf de juiste gereedschappen & werk je uiterst nauwkeurig. Kunnen planlezen is een must.

  • Assistant Storemanager - Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Vaste Job

    Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

  • Productiemedewerker in de vaste avondploeg gezocht! (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: YES! TALENTS AALST

    Type: Werfreserve

    Yes!talents Aalst is op dringend zoek naar een gemotiveerde productie-arbeider voor de avondploeg(16u00-24u00) Heb je technische feeling en je bent gemotiveerd? Dan ben jij de kracht die wij zoeken! Niet aarzelen en contacteer ons snel!

  • Flexiwerkers Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Als flexiwerker ben je gedurende de hele periode van 5/11 tot 14/12 beschikbaar van maandag t.m. vrijdag. Je werkt 8 uren op een dag, of tot dat het werk gedaan is.  Je vervangt de oude vuilnisbakken naar de nieuwe versie bij mensen aan huis. Hiervoor wordt je een techniek aangeleerd, dat je de vuilbakken per 4 kan verplaatsen. Eveneens werk je met een scansysteem om iedere vuilbak aan het huis te koppelen waar je hem levert.  De job zal plaatsvinden in de regio Noorderwijk.  Bedrijfsprofiel: Een bedrijf die specifieke diensten en producten levert aan openbare besturen, inzamelbedrijven en product- en technologieleveranciers met als inzet een betere, schonere en vooral afvalarme wereld is opzoek naar 4 flexiwerkers.  

Zoek naar antwoorden van POINT CENTRE IGRETEC in sociale netwerken
Look for responds of POINT CENTRE IGRETEC in social networks

Lees alle opmerkingen voor POINT CENTRE IGRETEC. Laat een reactie achter voor POINT CENTRE IGRETEC. POINT CENTRE IGRETEC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for POINT CENTRE IGRETEC. Leave a respond for POINT CENTRE IGRETEC. POINT CENTRE IGRETEC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie POINT CENTRE IGRETEC op de google maps. Adres en contacten POINT CENTRE IGRETEC
Location of POINT CENTRE IGRETEC on the google maps. Address and contacts of POINT CENTRE IGRETEC

Andere gerelateerde bedrijven als come POINT CENTRE IGRETEC POINT CENTRE IGRETEC: BAKKERIJ DE NIEUWSTAD | JEAN JARDIN | ANNE-MARIE MINET | ECOLE FOND. COMMUNALE | Air Mind

Other related companies as POINT CENTRE IGRETEC: BAKKERIJ DE NIEUWSTAD | JEAN JARDIN | ANNE-MARIE MINET | ECOLE FOND. COMMUNALE | Air Mind

POINT CENTRE IGRETEC is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is POINT CENTRE IGRETEC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01862701416. Het bedrijf POINT CENTRE IGRETEC bevindt zich op het adres: Boulevard Pierre Mayence 1; 6000; Charleroi. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 855,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 348,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Halls - Rental. Producten gemaakt in POINT CENTRE IGRETEC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van POINT CENTRE IGRETEC is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van POINT CENTRE IGRETEC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van POINT CENTRE IGRETEC, openstaande posities, locatie van POINT CENTRE IGRETEC op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

POINT CENTRE IGRETEC is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is POINT CENTRE IGRETEC, company assigned to the tax number BE01862701416. The company POINT CENTRE IGRETEC is located at the address: Boulevard Pierre Mayence 1; 6000; Charleroi. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 855,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 348,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Halls - Rental. Products created in POINT CENTRE IGRETEC were not found.
The main activity of POINT CENTRE IGRETEC is Amusement and Recreation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of POINT CENTRE IGRETEC is not available. You also can look at reviews of POINT CENTRE IGRETEC, open positions, location of POINT CENTRE IGRETEC on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over POINT CENTRE IGRETEC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf POINT CENTRE IGRETEC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about POINT CENTRE IGRETEC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company POINT CENTRE IGRETEC, employees, financial statistics.