pavillon de la baume

Contactgegevens pavillon de la baume: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data pavillon de la baume: address, phone, fax, email, website, opening hours

pavillon de la baume

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue d'Ordin 17; 5190; Jemeppe-sur-Sambre (Moustier-sur-Sambre), België

Telefoon (phone): 071 38 28 86; 0496 36 39 15 (+32-071 38 28 86; 0496 36 39 15) 071 38 28 86; 0496 36 39 15 (+32-071 38 28 86; 0496 36 39 15)

Fax (fax): +32 (19) 871-96-34 +32 (19) 871-96-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) pavillon de la baume: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "pavillon de la baume"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "pavillon de la baume"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van pavillon de la baume, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen pavillon de la baume. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of pavillon de la baume, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees pavillon de la baume. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti pavillon de la baume
Products information pavillon de la baume

BTW identificatienummer (tax): BE01540527343
Ondernemingsnummer: 5426116943
Hoofdstad (capital): 858,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 793,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in pavillon de la baume zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Halls - Rental

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor pavillon de la baume
(Get full report from official database of BE for pavillon de la baume)

Aanvulling soorten activiteiten voor pavillon de la baume
Addition kinds of activities for pavillon de la baume

24310110. Louver deuren: hout | Louver doors: wood
26210605. Wenskaart papier | Greeting card paper
37149903. Dump truck lift mechanisme | Dump truck lifting mechanism
39999940. Theatrale landschap | Theatrical scenery
63249901. Tandartsverzekering | Dental insurance

Werken bij pavillon de la baume: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in pavillon de la baume: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor pavillon de la baume. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for pavillon de la baume. Looking for open vacancies in other companies

  • TOONBANKVERKOPER (M/V) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een vlotte toonbankverkoper met kennis van bouwmaterialen en -machines. Je werkt van maandag tot en met vrijdag.

  • Wegenwerker (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in de regio Kalmthout zijn we opzoek naar een grondwerker voor de rioleringen. Je zult voornamelijk worden ingezet in de regio Noorderkempen. Aanbod: Na een geslaagde proefperiode via Randstad heb je kans op een vast contract Doorgroeimogelijkheden Aantrekkelijk salaris met alle voordelen van de bouw

  • Logistiek medewerker Elisabeth Center Antwerp - voltijds (38u/week) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar dé gemotiveerde medewerker om het team te versterken. Als logistiek medewerker zorg je voor de op- of afbouw van evenementen of het in- uitladen van vrachtwagens met materiaal. Je taken verschillen in functie van het soort evenement maar kunnen inhouden:

  • Servicemonteur poorten/ zonnewering (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Infinity Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Deinze zijn we op zoek naar een servicemonteur van poorten zonnewering. Je staat in voor het onderhoud en herstellen van de installaties. Je hebt zowel ervaring in techniek en elektriciteit. Je denkt analytisch en probleemoplossend. Je staat de klant te woord. Je hebt geen hoogtevrees.

  • Magazijnier Houtbedrijf (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant - een toonaangevend bedrijf dat een totaalaanbod biedt op vlak van renovatie, binnen- en buitenafwerking - zijn wij op zoek naar een magazijnier. Je zorgt voor de receptie en het technisch nazicht van de goederen. Je staat in voor stockbeheer en orderpicking. Je zorgt voor een correcte registratie van materieel. Daarnaast zorg je voor de belevering van diverse machines vanuit het magazijn naar de productie.

  • Montage monteur op locatie regio Lanaken (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een meubelfabrikant zijn we op zoek naar een montage monteur! Jouw takenpakket? Jouw werkzaamheden bestaan uit het in- en uitladen van meubels, het transporteren ervan, het monteren van meubels (ook maatwerk), het verlenen van service en het ondersteunen van de montage afdeling. Meestal ga je met een collega monteur op pad om bij de klant meubels af te leveren en te monteren. Daarnaast help je mee op de montage afdeling.

  • Project assistant regio West-Vlaanderen (m/v) (1248717) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Secretary Plus Management Support

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je als assistant steeds op zoek naar een nieuwe uitdaging, verfrissende inzichten en boeiende contacten? Hou je van afwisseling en wil je je carrière constant laten evolueren, maar ben je toch gesteld op werkzekerheid? Stop dan met zoeken! Secretary Plus Outsourcing Solutions biedt je de variatie die je wil met de zekerheid van een vast contract en continuïteit in je job. In West-Vlaanderen hebben wij momenteel verschillende projecten als medewerker customer service, management assistant, sales assistant, logistiek bediende, ... dit met onmiddellijke indiensttreding.

  • Monteur verwarming water sanitair (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze klant in Maasmechelen is Accent Construct op zoek naar een monteur sanitair en verwarming. Jouw takenpakket binnen deze vacature bestaat uit: af- en aanvoerleidingen leggen installatie van sanitaire voorzieningen (kranen wc´s douchebakken..) radiators ophangen verwarmingselementen plaatsen Dit bij zowel particulieren als op projecten. De werven zijn meestal gelegen in Limburg.

  • LESGEVER KLEUTERZWEMMEN (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks kleuterzwemmen op vrijdag (start 9/11) van 13:45-14:45uur in Maldegem zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen worden gegeven aan gedetineerden. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Boekhouder / Dossierbeheerder - Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Gerenommeerd accountantskantoor in Herentals op zoek naar dynamische boekhouder. Droom jij ervan om deel uit te maken van een team met een uitstekende reputatie? Wil jij werken in een supermodern kantoor dat eveneens vooruitstrevend te werk gaat? Proficiat, je hebt zonet jouw nieuwe job gevonden! Le Grand & Associates, financieel selectie- en rekruteringsbureau gespecialiseerd in Accountancy, Tax, Audit en Legal profielen, is op zoek naar een dossierbeheerder met een brede ervaring voor een topkantoor in Herentals. Dit kantoor staat bekend om zijn vriendelijke service en dit steeds op maat van de klant. Jouw functie: Je fungeert als boekhoudkundig en fiscaal expert. Je voert eindbesprekingen met de klanten waarvoor jij verantwoordelijk bent. Je staat in voor de afsluitingen en de fiscale aangiften. Je begeleidt eventueel minder ervaren medewerkers.

  • Administratieve Kracht / Receptioniste (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Motion Center

    Type: Zelfstandige activiteit

    Motion Center is een multidisciplinaire groepspraktijk in het hartje van Tienen. Onze visie is een "gezonde geest in een gezond lichaam" Beweging onder de vorm van kinesitherapie of personal training is de basis bij Motion Center. Om dat doel te bereiken, zijn we ervan overtuigd dat naast beweging, aangepaste voeding en mentale ondersteuning uiterst belangrijk is. Ons team van therapeuten bestaat uit kinesitherapeuten, personal trainers, diëtisten, psychologen en logopedisten. Bij Motion Center behandelen we zowel volwassenen als kinderen. Door de sterke groei zijn we momenteel op zoek naar een Administratieve duizendpoot op zelfstandige basis om ons team te versterken. Functieomschrijving Samen met je collega’s van de administratie sta je in voor het dagelijkse onthaal van onze klanten en patiënten en het goede functioneren van onze praktijk. Je takenpakket bestaat onder andere uit het volgende: - Onthaal/receptie - Inplannen en beheren van de agenda’s van de therapeuten - Het medisch dossier van de patiënt samenstellen en bijwerken - Opmaken van getuigschriften en invullen documenten voor mutualiteit en verzekeringen - Opvolgen van betalingen - Bestellen van kantoormateriaal Profiel Ben jij vriendelijk en discreet, spreek je naast Nederlands ook een aardig woordje Frans en kan je bovendien goed met een PC werken, dan bij jij misschien de persoon die wij zoeken. Aanbod Wij bieden jou een tewerkstelling van minimum 10 uren per week op zelfstandige basis in een jong en dynamisch team in het hartje van Tienen. Interesse? Stuur dan een mail met je motivatie en je CV naar [email protected]

  • Logopedist(e) (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: SOFIE VAN DEN EYNDE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ter uitbreiding van de praktijk zijn we op zoek naar een logopediste op zelfstandige basis. Aantal uren: deeltijds/voltijds, te bespreken Starten: zo snel mogelijk Behandelingen worden zowel in de praktijk als op nabijgelegen scholen gegeven. Je beschikt over een eigen lokaal waar alle materiaal voor handen is. In de praktijk is een softwarepakket aanwezig voor de administratie, hierin krijg je ondersteuning. Volgende problematieken komen aan bod: - Leerstoornissen - Spraak -en taalstoornissen - Neurogene stoornissen Jouw profiel: Diploma: prof. Bachelor of master logopedie/audiologie Talenkennis : Nederlands (zeer goed) Dient in het bezit te zijn van rijbewijs type B Geen ervaring vereist Solliciteren: Stuur je cv op via post/mail of neem telefonisch contact op.

Zoek naar antwoorden van pavillon de la baume in sociale netwerken
Look for responds of pavillon de la baume in social networks

Lees alle opmerkingen voor pavillon de la baume. Laat een reactie achter voor pavillon de la baume. pavillon de la baume bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for pavillon de la baume. Leave a respond for pavillon de la baume. pavillon de la baume on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie pavillon de la baume op de google maps. Adres en contacten pavillon de la baume
Location of pavillon de la baume on the google maps. Address and contacts of pavillon de la baume

Andere gerelateerde bedrijven als come pavillon de la baume pavillon de la baume: MODULAR LIGHTING INSTRUMENTS NV | G.O.C. ANTWERPEN | Everest | MAISON LE R?GAL | SMB Consult SPRL

Other related companies as pavillon de la baume: MODULAR LIGHTING INSTRUMENTS NV | G.O.C. ANTWERPEN | Everest | MAISON LE R?GAL | SMB Consult SPRL

pavillon de la baume is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is pavillon de la baume, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01540527343. Het bedrijf pavillon de la baume bevindt zich op het adres: Rue d'Ordin 17; 5190; Jemeppe-sur-Sambre (Moustier-sur-Sambre). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 858,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 793,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Halls - Rental. Producten gemaakt in pavillon de la baume zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van pavillon de la baume is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van pavillon de la baume is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van pavillon de la baume, openstaande posities, locatie van pavillon de la baume op de kaart.

pavillon de la baume is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is pavillon de la baume, company assigned to the tax number BE01540527343. The company pavillon de la baume is located at the address: Rue d'Ordin 17; 5190; Jemeppe-sur-Sambre (Moustier-sur-Sambre). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 858,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 793,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Halls - Rental. Products created in pavillon de la baume were not found.
The main activity of pavillon de la baume is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of pavillon de la baume is not available. You also can look at reviews of pavillon de la baume, open positions, location of pavillon de la baume on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over pavillon de la baume, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf pavillon de la baume, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about pavillon de la baume, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company pavillon de la baume, employees, financial statistics.