LE MANOIR DE LA TOUR

Contactgegevens LE MANOIR DE LA TOUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LE MANOIR DE LA TOUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

LE MANOIR DE LA TOUR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chemin de Beloeil 13; 7940; Brugelette, België

Telefoon (phone): 068 45 47 90 (+32-068 45 47 90) 068 45 47 90 (+32-068 45 47 90)

Fax (fax): 068 45 58 86 (+32-068 45 58 86) 068 45 58 86 (+32-068 45 58 86)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LE MANOIR DE LA TOUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LE MANOIR DE LA TOUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LE MANOIR DE LA TOUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LE MANOIR DE LA TOUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LE MANOIR DE LA TOUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LE MANOIR DE LA TOUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LE MANOIR DE LA TOUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LE MANOIR DE LA TOUR
Products information LE MANOIR DE LA TOUR

BTW identificatienummer (tax): BE09228210449
Ondernemingsnummer: 6897735595
Hoofdstad (capital): 391,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 673,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Party planning

Product categorie (product category): Halls - Rental

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LE MANOIR DE LA TOUR
(Get full report from official database of BE for LE MANOIR DE LA TOUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor LE MANOIR DE LA TOUR
Addition kinds of activities for LE MANOIR DE LA TOUR

22111212. Pin strepen, katoen | Pin stripes, cotton
23250000. Broek en broek van mannen en jongens | Men's and boy's trousers and slacks
25319903. Stoelen, draagbaar vouwen | Chairs, portable folding
28659901. Chemische indicatoren | Chemical indicators
36790111. Transducers, elektrisch | Transducers, electrical
51690601. Essentiële oliën | Essential oils
52110206. Schermen, deur en raam | Screens, door and window
72169900. Droogreinigende planten, behalve tapijten, nec | Drycleaning plants, except rugs, nec

Werken bij LE MANOIR DE LA TOUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LE MANOIR DE LA TOUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LE MANOIR DE LA TOUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LE MANOIR DE LA TOUR. Looking for open vacancies in other companies

  • Service-chauffeur (m/v) (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: DANCKAERT

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je staat in voor: leveren van bouwmaterialen, aan huis en op de werf, lossen met de autolaadkraan, soms ook manueel, afhalen van goederen bij de leverancier, laden en lossen van de vrachtwagen met de heftruck, dagelijks onderhouden van de vrachtwagen. Klanten dienen is uw job!

  • Bijwerker intensieve zorgen regio Oost-Vlaanderen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je reeds aan de slag als verpleegkundige? Heb je relevante ervaring binnen de zorgsector? Zou je graag nog een extraatje bijverdienen? Of heb je lege dagen die je graag zou willen opvullen? Voor verschillende ziekenhuizen in de regio Oost-Vlaanderen zijn we op zoek naar verpleegkundigen met een bijzondere beroepstitel om af en toe bij te werken. Je wordt ingeschakeld op afdeling intensieve zorgen/recovery/spoed om de vaste medewerkers bij te staan ter ondersteuning.

  • Finance Manager | Voltijds | Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gedreven en financieel aangelegd? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor een bedrijf in Hasselt zijn wij op zoek naar een Finance Manager. Takenpakket: Uittekenen van een financieel beleid Uittekenen en opvolgen van financiële projecten Jij bent de positieve vibe achter de analytische boekhouding, met als doel een duidelijke rapportering Optimaliseren van financiële processen Presenteren van financiële informatie aan de Raad van Bestuur Contacten onderhouden met banken, bedrijfsrevisoren en andere relevante relaties Je bent sparring partner voor de controlling manager en accounting manager Coachen en ontwikkelen van medewerkers Rapporteren aan CFO

  • Profileerder (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalverwerkend bedrijf regio Roeselare zoeken wij  EEN BEDIENER NABEWERKINGSMACHINES (M/V) Uw functieomschrijving : Als bediener nabewerkingsmachines bedient u (eenvoudige of complexe) nabewerkingsmachines (hetzij conventioneel, hetzij CNC)    zoals zaagmachine, boormachine, lasersnijmachine, strek- en rolbuiger of doornplooier.

  • heftruckchauffeur (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Zottegem zijn we op zoek naar een heftruckchauffeur met attest en dit binnen de houtindustrie. ?Je zal instaan voor het laden en lossen van producten e.d. ?Je staat ook in voor het in orde houden van het magazijn je zorgt ervoor dat de goederen steeds op de goede plaats worden gestockeerd ?Wegbrengen van de afgewerkte producten

  • LAGO zoekt | Redder subtropisch zwemparadijs! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vergeet de hagelwitte stranden op Aruba en de Zeedijk in Blankenberge, LAGO Beveren is dé place to be als je van zwemmen houdt. Met hun spannende wildwaterbaan, verwarmd buitenbad, verzorgd wellnesscomlex en veilige peuterbaden biedt dit zwemparadijs voor ieder wat wils! De veiligheid van de bezoekers staat ten allen tijde centraal. Hiervoor investeerde LAGO Beveren in een drenkelingendetectiesysteem, ter ondersteuning van hun team redders. Door hun succesformule kan LAGO nu enkele nieuwe redders gebruiken. Altijd al willen weten hoe het voelt een redder in nood te zijn? Haal de held in jou naar boven en laat deze unieke kans niet liggen!

  • Halfautomaatlasser (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Lassen van machine onderdelen, stukwerk en kleine series - Kunnen lezen van technische tekening is noodzakelijk - Dagploeg - NL of FR talig

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ROTSELAAR (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Rotselaar en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Rotselaar, Tremelo, Baal, Betekom en Keerbergen.

  • Jobstudent zaterdag - gekende hippe winkelketen Roeselare M/V (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Adecco Roeselare zoekt een winkelbediende / jobstudent op zaterdag om met plezier te werken in een internationale fashionomgeving te Roeselare . Als winkelbedeinde / verkoopmedewerker bieden we jou een job aan waar elke dag een avontuur is en waar jouw persoonlijke groei en ontwikkeling even belangrijk is als onze business. Behalve heel veel fun, horen bij de job van winkelbediende / verkoopmedewerker heel wat verantwoordelijkheden. Op je ‘to do'-lijstje staan volgende taken: Uitstekende klantenservice bieden om onze verkoop te maximaliseren op de verkoopvloer, in de paskamers en aan de kassa Actief werken met de goederen – aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. Aan de kassa werken De levering verwerken en goederen uitpakken De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en –beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan In team werken en actief je collega's ondersteunen en helpen

  • Bijlesgever fysica (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor fysica aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Project manager - Project en innovatie (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5181 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen, maar je werkt overkoepelend binnen ZNA. Afdeling/ Bedrijfseenheid: Project en innovatie Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Ben jij de ervaren projectmanager die we zoeken? Jouw uitdaging: Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding, aanpak en opvolging van een project volgens de project methodologie van ZNA. Je treedt op als een drijvende kracht binnen het project. Je staat in voor het bewaken van de afgesproken regels en de consistentie van de doelstellingen en randvoorwaarden. Je maakt een verzorgde projectplanning op. Je zorgt ervoor dat de ZNA-tools in functie van centrale rapportering up to date blijven. Je staat in voor het beheren en opvolgen van het budget van de projecten en kan acties nemen indien nodig. Je kan correct de administratie van een project beheren, opvolgen en afhandelen. Nog vragen? Meer weten over de functie? Contacteer Natasha Pavlova, HR Rekrutering, op 03 217 79 90. Voel jij je aangesproken?

  • Ervaren CNC operator Hout (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: DESMET G

    Type: Vaste Job

    Je taak bestaat er in om de veiligheidsvoorzieningen van de productie-installaties controleren (werktuigen, montageband, ...), productie- en verwerkingshandelingen uitvoeren met: CNC-gestuurde werktuigmachines, preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren, bewerkings- en afwerkingshandelingen uitvoeren op houten werkstukken: Houtstof verwijderen.

Zoek naar antwoorden van LE MANOIR DE LA TOUR in sociale netwerken
Look for responds of LE MANOIR DE LA TOUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor LE MANOIR DE LA TOUR. Laat een reactie achter voor LE MANOIR DE LA TOUR. LE MANOIR DE LA TOUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LE MANOIR DE LA TOUR. Leave a respond for LE MANOIR DE LA TOUR. LE MANOIR DE LA TOUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LE MANOIR DE LA TOUR op de google maps. Adres en contacten LE MANOIR DE LA TOUR
Location of LE MANOIR DE LA TOUR on the google maps. Address and contacts of LE MANOIR DE LA TOUR

Andere gerelateerde bedrijven als come LE MANOIR DE LA TOUR LE MANOIR DE LA TOUR: Tasiaux P | T.C. Form | ROLAND CALIFICE | WILLY GEUKENS | JOZEF INGELBEEN

Other related companies as LE MANOIR DE LA TOUR: Tasiaux P | T.C. Form | ROLAND CALIFICE | WILLY GEUKENS | JOZEF INGELBEEN

LE MANOIR DE LA TOUR is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LE MANOIR DE LA TOUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09228210449. Het bedrijf LE MANOIR DE LA TOUR bevindt zich op het adres: Chemin de Beloeil 13; 7940; Brugelette. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 391,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 673,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Halls - Rental. Lijst met producten zijn Party planning.
De hoofdactiviteit van LE MANOIR DE LA TOUR is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LE MANOIR DE LA TOUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LE MANOIR DE LA TOUR, openstaande posities, locatie van LE MANOIR DE LA TOUR op de kaart.

LE MANOIR DE LA TOUR is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is LE MANOIR DE LA TOUR, company assigned to the tax number BE09228210449. The company LE MANOIR DE LA TOUR is located at the address: Chemin de Beloeil 13; 7940; Brugelette. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 391,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 673,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Halls - Rental. List of products are Party planning.
The main activity of LE MANOIR DE LA TOUR is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LE MANOIR DE LA TOUR is not available. You also can look at reviews of LE MANOIR DE LA TOUR, open positions, location of LE MANOIR DE LA TOUR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LE MANOIR DE LA TOUR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LE MANOIR DE LA TOUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LE MANOIR DE LA TOUR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LE MANOIR DE LA TOUR, employees, financial statistics.