Internationaal Perscentrum Vlaanderen VZW

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • Internationaal Perscentrum Vlaanderen VZW
Private companiesPersonal Services • Internationaal Perscentrum Vlaanderen VZW

Contactgegevens Internationaal Perscentrum Vlaanderen VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Internationaal Perscentrum Vlaanderen VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

Internationaal Perscentrum Vlaanderen VZW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grote Markt 40; 2000; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 225 15 64 (+32-03 225 15 64) 03 225 15 64 (+32-03 225 15 64)

Fax (fax): 03 232 21 30 (+32-03 232 21 30) 03 232 21 30 (+32-03 232 21 30)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Internationaal Perscentrum Vlaanderen VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Internationaal Perscentrum Vlaanderen VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Internationaal Perscentrum Vlaanderen VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Internationaal Perscentrum Vlaanderen VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Internationaal Perscentrum Vlaanderen VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Internationaal Perscentrum Vlaanderen VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Internationaal Perscentrum Vlaanderen VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Internationaal Perscentrum Vlaanderen VZW
Products information Internationaal Perscentrum Vlaanderen VZW

BTW identificatienummer (tax): BE08753875732
Ondernemingsnummer: 7013366699
Hoofdstad (capital): 703,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 349,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Internationaal Perscentrum Vlaanderen VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Halls - Rental

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Internationaal Perscentrum Vlaanderen VZW
(Get full report from official database of BE for Internationaal Perscentrum Vlaanderen VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor Internationaal Perscentrum Vlaanderen VZW
Addition kinds of activities for Internationaal Perscentrum Vlaanderen VZW

3567. Industriële ovens en ovens | Industrial furnaces and ovens
17519903. Scheepsschrijnwerk | Ship joinery
20320302. Rundensoep: verpakt in blikjes, potten, enz. | Beef soup: packaged in cans, jars, etc.
20350202. Vruchten, Brined | Fruits, brined
28650311. kresolen | Cresols
32699906. Textielgeleiders, porselein | Textile guides, porcelain
32910304. Staal schot schuurmiddel | Steel shot abrasive
36120312. Ratio transformatoren | Ratio transformers
37280404. Tegenmaatregelautomaten, vliegtuigen | Countermeasure dispensers, aircraft

Werken bij Internationaal Perscentrum Vlaanderen VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Internationaal Perscentrum Vlaanderen VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Internationaal Perscentrum Vlaanderen VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Internationaal Perscentrum Vlaanderen VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Apothekersassistent - all round (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een enthousiaste apothekersassistent(e) die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Dan ben jij het profiel dat we zoeken! Je werkt in een voltijds weekstelsel. Je werkt zowel aan de robotapotheek (klaarmaken van bestellingen) als in de apotheek zelf, waar je klanten adviseert.

  • Chauffeur C distributie (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    chauffeur C distributie van palletgoederen (en colli's) gemiddeld 20 klanten per dag werken 08.00u - 10.00u per dag starten tussen 06.00u en 09.00u klanten zijn meestal bedrijven, zelden particulieren zelf laden en lossen met manuele transpallet digitach is noodzaak Nederlands is vereiste, noties frans is meegenomen Moeten vaak overleggen met klanten, vaak ook onderhandelen met hen over planning voorkomen is belangrijk want zijn visitekaartje van de firma loon: barema goede chauffeur kan camion meenemen optie vast

  • DRINGENDE POETSHULP TE ZINGEM (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Zingem. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Schaffen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHAFFEN)

    Regio: SCHAFFEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Haacht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Huishoudhulp regio Varsenare (M/V) (VARSENARE)

    Regio: VARSENARE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Studenten horeca voor het plezantste land in Lichtaart! (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als horecamedewerker zorg je ervoor dat de bezoekers in een proper restaurant een lekkere maaltijd kunnen eten. Je helpt mee met het bereiden van deze maaltijden, volgens de geldende HACCP-normen. Daarnaast spring je in waar nodig zoals afruimen en afwassen. Je zorgt mee voor de netheid van het restaurant. Je bedient de bezoekers met de grootste zorg.

  • Jobstudent zaterdag - gekende hippe winkelketen Roeselare M/V (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Adecco Roeselare zoekt een winkelbediende / jobstudent op zaterdag om met plezier te werken in een internationale fashionomgeving te Roeselare . Als winkelbedeinde / verkoopmedewerker bieden we jou een job aan waar elke dag een avontuur is en waar jouw persoonlijke groei en ontwikkeling even belangrijk is als onze business. Behalve heel veel fun, horen bij de job van winkelbediende / verkoopmedewerker heel wat verantwoordelijkheden. Op je ‘to do'-lijstje staan volgende taken: Uitstekende klantenservice bieden om onze verkoop te maximaliseren op de verkoopvloer, in de paskamers en aan de kassa Actief werken met de goederen – aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. Aan de kassa werken De levering verwerken en goederen uitpakken De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en –beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan In team werken en actief je collega's ondersteunen en helpen

  • Student Zorgkundige regio Gent - kerstvakantie (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar enthousiaste studenten (verzorgende of zorgkundige) die aan de slag willen in een woonzorgcentrum tijdens de kerstvakantie. Dit kan in verschillende shiften (vroege en late) voor 5 dagen in de week. Als zorgkundige/verzorgende heb je een belangrijke ondersteunende rol binnen het care departement. Je biedt hulp en kijkt toe op het psychisch, fysisch en sociaal welbevinden van de bewoners binnen het woonzorgcentrum. Als zorgkundige sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners Je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, comfort,... Je werkt samen voor de paramedische zorgen (temperatuur nemen, wegen, hulp bij het nemen van de medicatie,...) Je geeft de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel en biedt hem/haar een luisterend oor in moeilijke momenten Je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen. Je rapporteert aan de hoofdverpleegkundige

  • INTERNE BEVOORRADER - MAGAZIJNIER (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Met een elektrische stapelaar zorg je voor het transport van de goederen uit de stockfrigo\\\'s naar de verschillende verpakkingslijnen. Je bent medeverantwoordelijk voor het correct stockbeheer in de frigo\\\'s via scanning (locatie, artikelcode, lotnummer,...). Je respecteert het FIFO-systeem. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de stocktelling in de frigo\\\'s en help je bij het laden en lossen van de vrachtwagens.

  • Chauffeur CE (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief in de betonhandel, zijn we op zoek naar een chauffeur CE . Dit voor dagritten in de streek rond Gent. Er is een mogelijkheid om de camion mee naar huis te kunnen nemen.

  • Boekhouder/Financieel medewerker met ambitie (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Kempens Heftruckbedrijf

    Type: Vaste Job

    Kempens Heftruckbedrijf is een toonaangevend bedrijf in vorkheftrucks, hoogwerkers, schaarliften, verreikers, voorzetapparatuur, veegmachines en opbouwsystemen. ( www.khb.be) Momenteel zijn wij op zoek naar een gedreven boekhouder/financieel medewerker. Je takenpakket bestaat uit: inboeken van facturen en bankverplichtingen op meerdere boekhoudkundige software pakketten BTW-aangiftes batchfacturatie van huur- en onderhoudscontracten controle van intrastat en intracommunautaire gegevens voor aangiftes opvolgen van investering/afschrijvingstabellen afwerken boekhouding en voorbereiden afsluiting (inclusief updaten afschrijvingstabel en balans) opvolging facturatie en betalingen van nieuwe en occassie machines ten aanzien van klanten, intern of intercompany afspreken en opvolgen van betalingsplannen bij klanten opvolging van te ontvangen creditnota's van leveranciers nazicht boekhoudparameters in softwarepakket

Zoek naar antwoorden van Internationaal Perscentrum Vlaanderen VZW in sociale netwerken
Look for responds of Internationaal Perscentrum Vlaanderen VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor Internationaal Perscentrum Vlaanderen VZW. Laat een reactie achter voor Internationaal Perscentrum Vlaanderen VZW. Internationaal Perscentrum Vlaanderen VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Internationaal Perscentrum Vlaanderen VZW. Leave a respond for Internationaal Perscentrum Vlaanderen VZW. Internationaal Perscentrum Vlaanderen VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Internationaal Perscentrum Vlaanderen VZW op de google maps. Adres en contacten Internationaal Perscentrum Vlaanderen VZW
Location of Internationaal Perscentrum Vlaanderen VZW on the google maps. Address and contacts of Internationaal Perscentrum Vlaanderen VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come Internationaal Perscentrum Vlaanderen VZW Internationaal Perscentrum Vlaanderen VZW: Knaepen J | LERUTH CARROSERIE/INDUSTRIELLE SA | GINETTE ROBERT | Deckers F | BOEHRINGER INGELHEIM

Other related companies as Internationaal Perscentrum Vlaanderen VZW: Knaepen J | LERUTH CARROSERIE/INDUSTRIELLE SA | GINETTE ROBERT | Deckers F | BOEHRINGER INGELHEIM

Internationaal Perscentrum Vlaanderen VZW is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Internationaal Perscentrum Vlaanderen VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08753875732. Het bedrijf Internationaal Perscentrum Vlaanderen VZW bevindt zich op het adres: Grote Markt 40; 2000; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 703,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 349,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Halls - Rental. Producten gemaakt in Internationaal Perscentrum Vlaanderen VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Internationaal Perscentrum Vlaanderen VZW is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Internationaal Perscentrum Vlaanderen VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Internationaal Perscentrum Vlaanderen VZW, openstaande posities, locatie van Internationaal Perscentrum Vlaanderen VZW op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Internationaal Perscentrum Vlaanderen VZW is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Internationaal Perscentrum Vlaanderen VZW, company assigned to the tax number BE08753875732. The company Internationaal Perscentrum Vlaanderen VZW is located at the address: Grote Markt 40; 2000; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 703,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 349,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Halls - Rental. Products created in Internationaal Perscentrum Vlaanderen VZW were not found.
The main activity of Internationaal Perscentrum Vlaanderen VZW is Personal Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Internationaal Perscentrum Vlaanderen VZW is not available. You also can look at reviews of Internationaal Perscentrum Vlaanderen VZW, open positions, location of Internationaal Perscentrum Vlaanderen VZW on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Internationaal Perscentrum Vlaanderen VZW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Internationaal Perscentrum Vlaanderen VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Internationaal Perscentrum Vlaanderen VZW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Internationaal Perscentrum Vlaanderen VZW, employees, financial statistics.