Ferme Blanche (La)

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • Ferme Blanche (La)

Contactgegevens Ferme Blanche (La): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ferme Blanche (La): address, phone, fax, email, website, opening hours

Ferme Blanche (La)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue d'Azebois 2; 6041; Charleroi (Gosselies), België

Telefoon (phone): 071 56 09 05; 0477 34 20 07; 071 34 19 33 (+32-071 56 09 05; 0477 34 20 07; 071 34 19 33) 071 56 09 05; 0477 34 20 07; 071 34 19 33 (+32-071 56 09 05; 0477 34 20 07; 071 34 19 33)

Fax (fax): 071 34 19 33; 071 56 09 05 (+32-071 34 19 33; 071 56 09 05) 071 34 19 33; 071 56 09 05 (+32-071 34 19 33; 071 56 09 05)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ferme Blanche (La): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ferme Blanche (La)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ferme Blanche (La)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ferme Blanche (La), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ferme Blanche (La). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ferme Blanche (La), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ferme Blanche (La). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ferme Blanche (La)
Products information Ferme Blanche (La)

BTW identificatienummer (tax): BE04844940185
Ondernemingsnummer: 7648376464
Hoofdstad (capital): 709,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 192,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Caterers; Party planning

Product categorie (product category): Halls - Rental

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ferme Blanche (La)
(Get full report from official database of BE for Ferme Blanche (La))

Aanvulling soorten activiteiten voor Ferme Blanche (La)
Addition kinds of activities for Ferme Blanche (La)

562100. Vrouwenkleding winkels | Women's clothing stores
20919902. Kaviaar: verpakt in blikjes, potten, enz. | Caviar: packaged in cans, jars, etc.
36990000. Elektrische apparatuur en benodigdheden, niet inbegrepen | Electrical equipment and supplies, nec
38239904. Vochtigheidsinstrumenten, industrieel proces type | Humidity instruments, industrial process type
38290702. thermokoppels | Thermocouples
49530203. Afvalverzameling en verwijdering | Rubbish collection and disposal
72170202. Tapijt- en tapijtreinigingsinstallatie | Carpet and rug cleaning plant
87320000. Commercieel nonphysisch onderzoek | Commercial nonphysical research

Werken bij Ferme Blanche (La): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ferme Blanche (La): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ferme Blanche (La). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ferme Blanche (La). Looking for open vacancies in other companies

  • Chef-kok (m/v) Lovendegem (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een restaurant in Lovendegem is op zoek naar een ervaren chef-kok die hen wilt ondersteunen in de keuken. Je bent in het bezit van een grote portie ervaring en vakkennis die je tot uiting kan laten komen in gerechten. Je hebt een passie voor koken, specifiek in de gastronomische basiskeuken. Je staat in voor het bereiden en dresseren van gerechten, helpen bij het opstellen van menu's, de voorraad opvolgen en je werkt volgens de normen voor hygiëne en voedselveiligheid. Zij bieden jouw een voltijdse job aan op lange termijn met optie vast. uurrooster: Ma: 10u - 15u Di en woe: vrij Do: 10u - 15u en 18u - 22u Vrij: 10u - 15u en 18u 22u30 Za: 17u30 - 24u Zo: 10u30 - 15u en 18u-22u30

  • Flexibele winkelbediende met commerciële uitstraling (m/v) - regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf met verschillende tankstations verspreid over heel België zijn we op zoek naar een gemotiveerde winkelbediende in de regio van Waregem. Taken: - Vlotte bediening van de klanten - Aanvullen van de rekken - Kassawerk - Klaarmaken van broodjes - Correcte afhandeling van de administratie Aanbod: - Leuke en afwisselende omgeving - Correcte verloning - Je werkt in ploeg, ook weekendwerk - Variabel uurrooster - Opleiding wordt voorzien Vereisten: - Je hebt een goed voorkomen en bent klantvriendelijk. - Ervaring is een broodjeszaak, retail, of een tankstations kan een pluspunt zijn - Je bent commercieel aangelegd en hebt zin voor verantwoordelijkheid. - Je bent in staat om zelfstandig te werken - Je bent flexibel naar uren - Avond- en weekendwerk schrikt u niet af

  • Bijstandsverlener bij autopech (parttime ook mogelijk) (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze opdrachtgever is een nationale speler inzake mobiliteit. We zijn voor hen op zoek naar collega's voor de alarmcentrale binnenland. Welke taken mag je verwachten in deze functie? Als bijstandsverlener beantwoord je telefonische oproepen van klanten die problemen hebben met de wagen/moto/fiets. Je doet een duidelijke analyse van het probleem en geeft deze info correct en volledig door aan de dispatching. Je zorgt ervoor dat jouw collega's van de dispatching en de wegenwacht over kwalitatieve informatie beschikken om de best mogelijk interventie te doen. Je bent bereid te werken in een 2-ploegensysteem, waarbij je ook regelmatig in het weekend werkt.

  • Kelner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een kelner in een aangename en standingvolle brasserie. Je neemt de bestellingen aan, serveert dranken en eten, staat mensen bij in hun keuzes en geeft advies waar nodig.

  • Poetshulp /Huishoudhulp in Sint-Pieters-Leeuw – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Polyvalent verkoopsmedewerker (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak/supermarkt in Sint-Martens-Latem is Tempo-Team op zoek naar een verkoopsmedewerker. Als medewerker sta je in voor verschillende taken in de winkel: afbakken van brood, maken van belegde broodjes, aanvullen en op orde houden in de winkel en afrekenen aan de kassa. Ben je van nature klantgericht en gemotiveerd om in een traiteurzaak te werken, dan is deze job iets voor jou! Je werkt ofwel fulltime in een flexibel uurrooster. De winkel is open van maandag tot zondag. Openingsuren liggen tussen 06u30 en 22u30.

  • Deeltijds (Student)Receptionist(e) - Sint-Agatha-Berchem (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: Receptel

    Type: Studentenjob

    Ben jij een geboren host/hostess en sta jij graag in voor de gastvrije en professionele ontvangst van bezoekers en klanten? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! Voor één van onze klanten zijn we op zoek naar een gedreven, service-minded en sociaalvaardig persoon, om te werken als onthaalbediende. Takenpakket: Naast een kwalitatieve dienstverlening naar bezoekers en medewerkers toe, sta je in voor volgende taken: • Je beheert inkomend telefoonverkeer in het Engels, Frans en Nederlands • Je staat in voor een optimaal beheer van de vergaderzalen • Je zorgt voor administratieve ondersteuning in het domein van post en leveringen, catering, bestellingen kantoormateriaal, …

  • Magazijnier (GIJVERINKHOVE)

    Regio: GIJVERINKHOVE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de organisatie van het magazijn of opslagplaats voor goederen: de in- en uitvoer en de aankoop van goederen. Je rapporteert functioneel aan de projectmanager en hiërarchisch aan de zaakvoerder. Je bestelt de nodige grondstoffen. Dit kan op aanvraag van de werfcoördinator en/of projectmanager zijn. Je stelt de nodige documenten op en voert de gegevens in de computer in via specifieke computerprogramma's. Je staat in en bent verantwoordelijk voor een correcte stock. Je staat in voor de orde en netheid van het magazijn. Soms sta je ook in voor de organisatie van het laden en lossen. Je staat in voor het afvalbeheer op de site (atelier). Je brengt in overleg met de zaakvoerder verbeteringen aan omtrent organisatie. Je hebt contact met interne en externe klanten en leveranciers.

  • combinatiejob verzorgkundige -werken in het WZC en de Thuiszorg (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ZORGBEDRIJF LEUVEN

    Type: Vaste Job

    Wil je deeltijds of voltijds werken en ben je gepassioneerd door de zorg voor ouderen en hulpbehoevenden? Heb je zin in een uitdagende job waar je alle zorgaspecten combineert en toch met een vast uurrooster werkt? Zorg Leuven gaat de zorguitdaging verder aan en gaat op zoek naar de perfecte mix van verzorgenden en zorgkundigen. ‘Verzorgkundigen’, zeg maar, gemotiveerde en flexibele medewerkers gebeten door zorg, die de functies van verzorgende en zorgkundige willen combineren. Je zal dus zowel in de thuiszorg als in de woonzorgcentra tewerkgesteld worden. Zo draai je je hand er niet voor om, om bijvoorbeeld ’s morgens de bewoners van een woonzorgcentrum bij te staan en in de namiddag mensen thuis te begeleiden. Mogelijke vaste uurroosters: WZC 7u15-10u15 en Thuiszorg van 16u30-20u30 = 7u/dag WZC 7u15-10u15 en Thuiszorg van 11:00-15u00 = 7u/dag WZC 7u15-12u51 en Thuiszorg van 13u30-15u30 = 7u36/dag = voltijdse tewerkstelling Thuiszorg 11u45-15u45 en WZC van 16u30-20u06 = 7u36/dag = voltijdse tewerkstelling

  • Technisch Tekenaar (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669944-inline.html?cid=Partner_VDAB In het kader van een project bij onze klant, actief in het aanbieden van toekomstgerichte netwerkoplossingen, zijn wij op zoek naar een Technisch Tekenaar. Als technisch tekenaar maak je deel uit van de dienst Databeheer. Bij aanvang van de opdracht zal een opleiding voorzien worden. • Je werkt actief mee aan de integratie van 2 SCADA-systemen • Je verzamelt, bewerkt en visualiseert de verkregen technische data • Je bent verantwoordelijk voor het digitaal intekenen van netelementen elektriciteit, gas en riolering in een technisch tekenpakket • Je houdt het datamodel voor de visualisatie van netelementen up to date • Je respecteert de opgestelde planning en kwaliteitsnormen • Je communiceert nauwgezet met collega’s binnen de tekencel en directie

  • Trainee Recruiter (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Leercontract

    For our offices situated in Brussels, Zaventem, Groot-Bijgaarden, Ghent and Antwerp we are looking for a Trainee Recruiter to support the team and its business. Our growing companies are constantly on the lookout for the newest talents, so this internship can be a great stepping stone for your future career! You will report directly to the Manager and be integrated in a team of consultants. However, this opportunity needs to be linked to a current education/school to benefit the reward of credits at the end of the traineeship. As a Trainee Recruiter you will join a dynamic team and will be formed and trained in an interesting and exciting fashion. Main tasks of a Trainee Recruiter: Interview candidates and take care of a thorough administration of the files Search for new candidates on the various job sites and screen CVs that come in response to our vacancies online Contact registered candidates by telephone for a follow-up of their professional situation Guide and coach your candidates during their search and you advise your colleagues on the matching of candidates with vacancies Take references for candidates from former employers Possibility to join your consultants in customer visits to observe

  • Flexi-job winkelbediende slagerij (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Flexijob

    Voor een supermarkt in de regio van Tielt zoekt Konvert een flexi-job winkelbediende voor de slagerij. U staat in voor het bestellen van de klanten, snijden van charcuterie, inpakken van vlees en bereide gerechten, maken van belegde broodjes,...

Zoek naar antwoorden van Ferme Blanche (La) in sociale netwerken
Look for responds of Ferme Blanche (La) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ferme Blanche (La). Laat een reactie achter voor Ferme Blanche (La). Ferme Blanche (La) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ferme Blanche (La). Leave a respond for Ferme Blanche (La). Ferme Blanche (La) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ferme Blanche (La) op de google maps. Adres en contacten Ferme Blanche (La)
Location of Ferme Blanche (La) on the google maps. Address and contacts of Ferme Blanche (La)

Andere gerelateerde bedrijven als come Ferme Blanche (La) Ferme Blanche (La): Robaeys F | ATALANTA SEMINAR | VANDORPE PHILIP | Cercle Polyglotte de Bruxelles | JANNE & CO

Other related companies as Ferme Blanche (La): Robaeys F | ATALANTA SEMINAR | VANDORPE PHILIP | Cercle Polyglotte de Bruxelles | JANNE & CO

Ferme Blanche (La) is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ferme Blanche (La), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04844940185. Het bedrijf Ferme Blanche (La) bevindt zich op het adres: Avenue d'Azebois 2; 6041; Charleroi (Gosselies). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 709,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 192,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Halls - Rental. Lijst met producten zijn Caterers; Party planning.
De hoofdactiviteit van Ferme Blanche (La) is Motorvrachtvervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ferme Blanche (La) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ferme Blanche (La), openstaande posities, locatie van Ferme Blanche (La) op de kaart.

Ferme Blanche (La) is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ferme Blanche (La), company assigned to the tax number BE04844940185. The company Ferme Blanche (La) is located at the address: Avenue d'Azebois 2; 6041; Charleroi (Gosselies). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 709,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 192,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Halls - Rental. List of products are Caterers; Party planning.
The main activity of Ferme Blanche (La) is Motor Freight Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Ferme Blanche (La) is not available. You also can look at reviews of Ferme Blanche (La), open positions, location of Ferme Blanche (La) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ferme Blanche (La), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ferme Blanche (La), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ferme Blanche (La), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ferme Blanche (La), employees, financial statistics.