DOMINIQUE (TRAITEUR) SPRL

Contactgegevens DOMINIQUE (TRAITEUR) SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DOMINIQUE (TRAITEUR) SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

DOMINIQUE (TRAITEUR) SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Roelandsveldstraat 53; 1700; Dilbeek, België

Telefoon (phone): 02 347 26 98 (+32-02 347 26 98) 02 347 26 98 (+32-02 347 26 98)

Fax (fax): 02 347 26 98 (+32-02 347 26 98) 02 347 26 98 (+32-02 347 26 98)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DOMINIQUE (TRAITEUR) SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DOMINIQUE (TRAITEUR) SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DOMINIQUE (TRAITEUR) SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DOMINIQUE (TRAITEUR) SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DOMINIQUE (TRAITEUR) SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DOMINIQUE (TRAITEUR) SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DOMINIQUE (TRAITEUR) SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DOMINIQUE (TRAITEUR) SPRL
Products information DOMINIQUE (TRAITEUR) SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE09803344726
Ondernemingsnummer: 6064422607
Hoofdstad (capital): 186,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 454,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Caterers; Party planning

Product categorie (product category): Halls - Rental

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DOMINIQUE (TRAITEUR) SPRL
(Get full report from official database of BE for DOMINIQUE (TRAITEUR) SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor DOMINIQUE (TRAITEUR) SPRL
Addition kinds of activities for DOMINIQUE (TRAITEUR) SPRL

8361. Woonzorg | Residential care
20480201. Botmeel, bereid als diervoeder | Bone meal, prepared as animal feed
24310207. Venster schermen, houten frame | Window screens, wood frame
28349908. Eigen geneesmiddelen | Proprietary drug products
36210207. Synchrone condensatoren, elektrisch | Synchronous condensers, electric
38250216. Lab standaarden, elektrisch: weerstand, inductie, capaciteit | Lab standards, electric: resistance, inductance, capacitance
59991001. Grafstenen, afgewerkt | Gravestones, finished
67330101. Beheerder van particuliere boedels, niet-opererende | Administrator of private estates, nonoperating
72990104. Scalp behandeling service | Scalp treatment service
80490000. Kantoren van de gezondheidspraktijk | Offices of health practitioner

Werken bij DOMINIQUE (TRAITEUR) SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DOMINIQUE (TRAITEUR) SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DOMINIQUE (TRAITEUR) SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DOMINIQUE (TRAITEUR) SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior Credit Controller - Brussels (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij gepassioneerd door cijfers en heb je een grote affiniteit voor boekhouding? Heb je zin om je professionele leven een twist te geven en je te specialiseren als Credit Collector? Accountemps is opzoek naar een Junior Credit Collector die hongerig is naar nieuwe ervaringen en uitdagingen. De klant is gelegen in het mooie Brussel en actief in de dienstverlenende sector. Jouw verantwoordelijkheden: De bedrijfsportfolio bijhouden; Rappels uitsturen via mail; Banken inboeken; Betalingen en afbetalingsplannen afhandelen; Contact opnemen met bedrijven en klanten. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Operator (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zorgt mee voor een goede werking van de productielijn en het aanvullen van de verpakkingen Je bedient de machines Je werkt mee aan de productie Je rijdt met een heftruck, voor het ordellijk stapelen van paletten Door je flexibiliteit sta je mee in voor diverse taken

  • Store manager (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als store manager begint je avontuur met: de eindverantwoordelijke voor je store je staat in voor de realisatie van onze ondernemingsmissie. Je neemt hierin het voortouw en je hebt een voorbeeldfunctie Als teamleider ben je verantwoordelijk voor een efficiënte werkplanning en werkorganisatie ( uurrooster interne communicatie...). Je coacht en motiveert voortdurend je medewerkers om bij het adviseren van klanten hun gespecialiseerde kennis en ervaring op een inspirerende manier over te brengen. Je ondersteunt je medewerkers zodat ze hun competenties ( kennis vaardigheden...) optimaal ontwikkelen en versterken. Samen met je team bied je de klanten een aantrekkelijke winkelomgeving waar een persoonlijke en unieke klantenservice centraal staat. Aandacht voor rendement en efficiëntie vind je vanzelfsprekend. Je volgt dan ook nauwgezet de resultaten op en stuurt dagelijks bij waar nodig. Je rapporteert rechtstreeks aan je District manager.

  • Student Automechanica (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Dag Student! Voor een garage in Brugge zoeken we een student automechanica. Volg je de richting automechanica of een gelijkaardige studie? Heb je ervaring met automechanica? En ben je beschikbaar in augustus? Lees dan snel verder!

  • Student schoonmaak burelen (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: SERVICE PLUS LAVAZZA IMPORTER & DISTRIBUTOR

    Type: Studentenjob

    Voor onze onderneming in Kontich zijn wij op zoek naar een student/e voor de schoonmaak van onze kantoren.

  • Jobstudent carwash (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: SITRA

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent medewerker carwash sta je in voor een kwalitatieve externe schoonmaak van de trekkers en opleggers van de onderneming. Je werkt in team en rapporteert aan de werkplaatsverantwoordelijke. Je bent flexibel ingesteld en arbeidsintensief werk schrikt jou niet af. Je wordt ingeschakeld op zaterdagvoormiddag.

  • Assistent Productieverantwoordelijke (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: TALENT ANGELS

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de dagelijkse leiding over een aantal productielijnen De productieplanning coördineren waarbij kwaliteit, productiviteit, veiligheid en klantgerichtheid steeds centraal staan Instaan voor de dagelijkse werkorganisatie van 3 shiften (planning 65 medewerkers) Aansturen, coachen, controleren, leiden en begeleiden van de productieoperatoren De productieoperatoren op de vloer helpen bij omschakelingen en bij storingen Organiseren van de afhaal- en uitleverplanning met eigen vervoer en onderaannemers Nauw samenwerken met het hoofd technische dienst teneinde dat het onderhoud van het machinepark (preventief en curatief) kan plaatsvinden Zorg dragen voor algemene veiligheid en het naleven van het arbeidsreglement Het productieproces analyseren en voorstellen doen om dit te verbeteren (rendement en optimalisaties) Productiecijfers rapporteren (zorgt dat doelstellingen behaald worden)

  • Security Application Expert (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Vaste Job

    Je werkt samen met je team en de beheerders van de verschillende applicaties aan de uitbouw van ons identity & access management (IAM) systeem. Je beheert onze IAM-omgeving en implementeert er de businessprocessen die specifiek zijn voor de KU Leuven. Je ontwikkelt koppelingen tussen ons IAM-systeem en andere omgevingen en systemen. Je blijft up-to-date binnen je expertisedomein, leert voortdurend bij en brengt onze IAM-omgeving zo naar een topniveau. Bedrijfsprofiel: Je interesse in de beveiligingsaspecten van IT is eindeloos. Je wordt warm van securityconcepten ontwerpen en implementeren. En je wilt je kennis inzetten en uitdiepen binnen een state-of-the-art ICT-organisatie. Driemaal ‘check!’? Dan kan jij onze Security Application Expert worden. Ben je benieuwd waarom je toekomstige collega's graag bij ICTS werken? Laat je inspireren via:

  • Drukker - Afwerker (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: VERDUYN

    Type: Vaste Job

    - papiersnijder - bediening van de plooimachine - drukwerk leveren bij de klanten met bestelwagen (rijbewijs in eerste instantie niet vereist, maar wenselijk) - andere afwerkingen o.a. handwerk - bedienen van digitale printers en toestellen (plastificatie, digitale foliedruk, bookletmaker) - drukker GTO éénkleur - rillen, kappen, perforeren, nummeren op typopersen en digitale toestellen

  • Customer Service Medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Heb je ervaring met customer service? Ben je commercieel ingesteld? Spreek je goed Nederlands en Engels? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Je beantwoordt de inkomende telefonische oproepen. Je bent het aanspreekpunt voor klanten en vertegenwoordigers. Je bent verantwoordelijk voor de verwerking van orders en retours. Je vormt een connectie tussen de klant en het sales team. Je zorgt voor een transparate communicatie tussen deze partijen. Je zorgt voor de administratieve ondersteuning van het commerciële team. Je bent verantwoordelijk voor de communicatie met het hoofdkantoor.

  • accountmanager-handelsvertegenwoordiger b2b (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verkopen van geschenkartikelen aan de bloemisten - geschenkenzaken in de provincies Namen, Luik en Luxemburg

  • logopedist / logopediste (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: FOKUS PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Fokus PraktijkHuis is recent geopend (januari 2018) en gelegen in een rustige en groen dorp te Dessel. Wij bieden individuele begeleiding, groepssessies en workshops aan volwassenen. Wij zijn een groepspraktijk die zorg willen dragen voor de algemene geestelijke en lichamelijke gezondheid van mensen uit de buurt. De integriteit, autonomie en persoonlijke verantwoordelijkheid staan centraal in onze zorg. We willen samenwerken in gelijkwaardigheid: met mensen, met collega's en met de hulpverleners die betrokken zijn bij het traject. Onze zorg is ook kwaliteitsvolle zorg: wij baseren ons op een cliëntcenterent en experiëntele disciplines en zullen zorgvragen op een holistische manier benaderen en opvolgen. Als hulpverlener scholen we ons daarom voortdurend bij en zorgen voor onze zelfontplooiing. Om beter tegemoet te komen aan vragen betreft begeleiding en hulpverlening voor volwassenen en jongeren zijn wij op zoek naar een logopedist die zich op zelfstandige basis kan inzetten binnen de praktijk. Fokus PraktijkHuis is een groepspraktijk in volle ontwikkeling. Ben je enthousiast, gedreven, zelfstandig en heb je het hart op de juiste plaats? Help je graag mee een bestaande praktijk verder uitbouwen?

Zoek naar antwoorden van DOMINIQUE (TRAITEUR) SPRL in sociale netwerken
Look for responds of DOMINIQUE (TRAITEUR) SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor DOMINIQUE (TRAITEUR) SPRL. Laat een reactie achter voor DOMINIQUE (TRAITEUR) SPRL. DOMINIQUE (TRAITEUR) SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DOMINIQUE (TRAITEUR) SPRL. Leave a respond for DOMINIQUE (TRAITEUR) SPRL. DOMINIQUE (TRAITEUR) SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DOMINIQUE (TRAITEUR) SPRL op de google maps. Adres en contacten DOMINIQUE (TRAITEUR) SPRL
Location of DOMINIQUE (TRAITEUR) SPRL on the google maps. Address and contacts of DOMINIQUE (TRAITEUR) SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come DOMINIQUE (TRAITEUR) SPRL DOMINIQUE (TRAITEUR) SPRL: Manfroy Chauffage SA | ANIJS | ADMIN. CONTRIB. DIRECTES | JEAN-CLAUDE DEPROUW | KOENRAAD SWIERS

Other related companies as DOMINIQUE (TRAITEUR) SPRL: Manfroy Chauffage SA | ANIJS | ADMIN. CONTRIB. DIRECTES | JEAN-CLAUDE DEPROUW | KOENRAAD SWIERS

DOMINIQUE (TRAITEUR) SPRL is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DOMINIQUE (TRAITEUR) SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09803344726. Het bedrijf DOMINIQUE (TRAITEUR) SPRL bevindt zich op het adres: Roelandsveldstraat 53; 1700; Dilbeek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 186,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 454,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Halls - Rental. Lijst met producten zijn Caterers; Party planning.
De hoofdactiviteit van DOMINIQUE (TRAITEUR) SPRL is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DOMINIQUE (TRAITEUR) SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DOMINIQUE (TRAITEUR) SPRL, openstaande posities, locatie van DOMINIQUE (TRAITEUR) SPRL op de kaart.

DOMINIQUE (TRAITEUR) SPRL is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is DOMINIQUE (TRAITEUR) SPRL, company assigned to the tax number BE09803344726. The company DOMINIQUE (TRAITEUR) SPRL is located at the address: Roelandsveldstraat 53; 1700; Dilbeek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 186,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 454,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Halls - Rental. List of products are Caterers; Party planning.
The main activity of DOMINIQUE (TRAITEUR) SPRL is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DOMINIQUE (TRAITEUR) SPRL is not available. You also can look at reviews of DOMINIQUE (TRAITEUR) SPRL, open positions, location of DOMINIQUE (TRAITEUR) SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DOMINIQUE (TRAITEUR) SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DOMINIQUE (TRAITEUR) SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DOMINIQUE (TRAITEUR) SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DOMINIQUE (TRAITEUR) SPRL, employees, financial statistics.