DOMAINE DE L'ORNEAU (LE)

Contactgegevens DOMAINE DE L'ORNEAU (LE): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DOMAINE DE L'ORNEAU (LE): address, phone, fax, email, website, opening hours

DOMAINE DE L'ORNEAU (LE)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Try al Vigne 30; 5030; Gembloux-sur-Orneau (Gembloux), België

Telefoon (phone): 081 61 41 15 (+32-081 61 41 15) 081 61 41 15 (+32-081 61 41 15)

Fax (fax): +32 (10) 159-24-39 +32 (10) 159-24-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DOMAINE DE L'ORNEAU (LE): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DOMAINE DE L'ORNEAU (LE)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DOMAINE DE L'ORNEAU (LE)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DOMAINE DE L'ORNEAU (LE), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DOMAINE DE L'ORNEAU (LE). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DOMAINE DE L'ORNEAU (LE), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DOMAINE DE L'ORNEAU (LE). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DOMAINE DE L'ORNEAU (LE)
Products information DOMAINE DE L'ORNEAU (LE)

BTW identificatienummer (tax): BE02894592285
Ondernemingsnummer: 8733551025
Hoofdstad (capital): 230,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 827,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Caterers

Product categorie (product category): Halls - Rental

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DOMAINE DE L'ORNEAU (LE)
(Get full report from official database of BE for DOMAINE DE L'ORNEAU (LE))

Aanvulling soorten activiteiten voor DOMAINE DE L'ORNEAU (LE)
Addition kinds of activities for DOMAINE DE L'ORNEAU (LE)

603699. Spaarinstellingen, behalve federale, nec | Savings institutions, except federal, nec
22820200. Kunstmatige en synthetische vezelgarens, draaien, kronkelen, enz. | Manmade and synthetic fiber yarns, twisting, winding, etc.
26750208. Tabellen en tijdkaarten, doodgesneden: aangekocht papier | Tabulating and time cards, die-cut: purchased paperboard
27520702. Tags, gelithografeerd | Tags, lithographed
30520102. Autoslang, rubber | Automobile hose, rubber
38220303. Koelthermostaten | Refrigeration thermostats
39310205. Harpen en onderdelen | Harps and parts
79990403. Zwembad | Pool parlor

Werken bij DOMAINE DE L'ORNEAU (LE): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DOMAINE DE L'ORNEAU (LE): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DOMAINE DE L'ORNEAU (LE). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DOMAINE DE L'ORNEAU (LE). Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper/aanvuller/magazijnier M/V (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Alken zoeken we verkoper/aanvuller/magazijnier M/V. Jouw taken zijn vooral helpen bij het binnenbrengen van containers van groeten&fruit en de dranken uitpakken in de winkel en magazijn op orde houden. Het is een vervanging van een langdurige zieke, tijdelijke opdracht tot eind van het jaar misschien nog langer

  • Schilder (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Herk-De-Stad zijn we op zoek naar een schilder met ervaring  Onze klant werkt voornamelijk bij bedrijven, kantoren, winkels enzoverder, maar hebben ook een aantal particuliere klanten Werven over heel België 

  • Administratief bediende hulpboekhouding (tijdelijk) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een dynamisch bedrijf uit de regio van Waregem zijn we op zoek naar een tijdelijk administratief bediende hulpboekhouding: Je staat in voor volgende taken: Alles i.v.m. bestellingen (bestelbon opmaken, orderbevestigingen opvolgen, controle facturatie, controle stock, …) Boekhouding (input aankoopfacturen) Nacalculatie stock + aankoopfacturen Contracten onderaannemers opmaken Forecast isolatie en eventuele andere materialen naar leveranciers toe Rapportering aankoop Algemene administratieve taken: klassement, telefonie,... .

  • Werken als huishoudhulp regio Geel? Kies voor Domestic Services! (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Automechanicien (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Waregem zijn we op zoek naar een automechanicien (m/v): Je staat in voor de uitvoering van periodieke controles, onderhoud, herstellingen en diagnoses van voertuigen Je spoort storingen en defecten op Je noteert de uitgevoerde werken zorgvuldig Je fungeert tevens als technisch raadgever voor de collega’s techniekers Indien nodig sta je de klant te woord met technische uitleg en advies

  • STUDENT front end developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Ben jij bezig met een IT opleiding? Geloof jij in een digitale toekomst waarin machines onderling verbonden geraken en geïntegreerd worden in hun omgeving? Ben je gebeten door nieuwe technologieën en schrikt een combinatie van front- en back-end werk je niet af? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken! De opdrachtgever zoekt student(en) die kunnen ondersteunen in het uitwerken van verschillende projecten binnen het domein van de digitalisatie en automatisatie. Binnen deze projecten vertaal je de ideeën en concepten naar performante en gebruiksvriendelijke eindproducten. Je krijgt een afwisselend takenpakket in een stimulerende, creatieve werkomgeving. Hoe vaak werk ik? Als part time- IT helpdesk medewerker werk je 1 dag binnen dit bedrijf van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Per week werk je minimaal 1 dag. Meer werken kan uiteraard!

  • Kandidaat Rayonverantwoordelijke Brussel Zuid-Oost (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Colruyt Group telt meer dan 28.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers.

  • Ervaren winkelmanager regio Dendermonde (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Tevreden klanten en tevreden medewerkers? Als ervaren winkelmanager begrijp je de wisselwerking tussen beiden en zorg je er dankzij je coördinatie- en organisatietalent voor dat je Colruyt-filiaal op rolletjes loopt. Voor je uit de startblokken schiet, bieden we je een grondige opleiding aan. Als ervaren winkelmanager heb je al een eerste ervaring als leidinggevende achter de rug. Eerst brengen we je talenten en competenties in kaart. Op basis daarvan stellen we een opleidingstraject op waarmee we aan de slag gaan. Na je opleiding word je winkelmanager en krijg je de leiding over een Colruyt-filiaal met 35 tot 60 medewerkers. Van rayonverantwoordelijken en bediende verkopers tot eerste verkopers: ze verwachten allemaal dat je hen helpt en motiveert om hun taken zo goed mogelijk te vervullen. Als winkelmanager neem je onderstaande taken op: Een team coachen. Je bent er voor je team, staat open voor hun mening en houdt rekening met hun feedback. Je vervangers zorgen voor de organisatie op de werkvloer en staan samen met jou in voor de dagelijkse coaching van de medewerkers. Jij begeleidt hen waar nodig en creëert zo een aangenaam werkkader, zodat iedereen zich goed voelt. Doelstellingen bepalen en realiseren. Je zet de beschikbare middelen optimaal in. Zo behaal je je doelstellingen op vlak van zakencijfer en loonkost. Daarnaast stel je de werking van je filiaal kritisch in vraag. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie. De dienstverlening optimaliseren. Ook op commercieel vlak ben jij de verantwoordelijke. Je hebt aandacht voor klantvriendelijkheid en veiligheid en draagt die houding uit naar je team. Zo kunnen zij de klanten op een klantgerichte en commerciële manier verder helpen. Tijdens je opleiding werk je in een Colruyt-winkel volgens een variabel uurrooster.

  • Allround technisch medeweker (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Allround technisch medewerker Voor onze klant te Geel zijn we op zoek naar een allround technisch medewerker Je verzorgt aanpassingen aan schrijnwerk Je installeert huishoudtoestellen en extra's in keukens en badkamers Je installeert water en gastoevoer en elektriciteit Je voorziet zonnepanelen, luifels, fietsendragers, Tv-satellieten,...

  • Fascia-therapeut (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: COMPLEMENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Complement is een dynamische groepspraktijk aan de Expo in Antwerpen. Als team van therapeuten werken wij vanuit een energetische holistische visie op gezondheid en welzijn. Momenteel bieden wij volgende disciplines aan: acupunctuur, cranio-sacrale therapie, energetische loopbaancoaching, voedingsadvies, voetreflexologie, healing, yoga 1-op-1 en Feng Shui. Het Complement is op zoek naar een gemotiveerde fascia-therapeut om het team te versterken.

  • Security Reception Officer M/V - Diegem - Voltijds of deeltijds - Werfreserve (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor het onthaal en de receptie van bezoekers en leveranciers en je bent aldus het eerste aanspreekpunt voor een wereldbefaamd bedrijf. Je bent vooral een host die weet hoe je personen op een zeer klantvriendelijke manier dient aan te spreken maar dit wel met de nodige aandacht voor zowel Safety als Security. Kortom, je bent zichtbaar aanwezig bij onze klant om op een discrete manier de veiligheid te garanderen. Je staat in voor het onthaal van bezoekers in een internationale omgeving. Je bent verantwoordelijk voor allerhande administratieve taken. Je ontvangt de bezoeker, controleert zijn gegevens, je contacteert de lokale contactpersoon, neemt de nodige acties wanneer de bezoeker niet correct is aangemeld in het bezoekerssysteem... Je staat in voor het registreren en aanmelden van bezoekers en het aanmaken van bezoekersbadges Je geeft duidelijke informatie aan bezoekers over de geldende veiligheidsregels op de site en je maakt hen wegwijs Diverse administratieve taken in het kader van onthaal, safety en security

  • Vastgoedmakelaar als regioverantwoordelijke bij Century 21 Waterinckx. (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

      Wenst u deel uit te maken van het grootste vastgoednetwerk ter wereld? U bent een zelfstandig ingesteld commercieel talent? Is immo uw passie? 3x ja? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Functie Regioverantwoordelijke van een nader te bepalen regio. Taakomschrijving U staat in voor uw eigen afgebakende regio om volgende activiteiten uit te voeren: Prospectie om onze vastgoedportefeuille uit te breiden Zelfstandig verkoopgesprekken voeren met de benaderde prospecten Begeleiden van bezichtigingen van onroerende goederen Onderhandelingen voeren met verkopers en kopers Zorgvuldig de contacten met klanten onderhouden Vereiste competenties Zowel zelfstandig als in team kunnen functioneren Commercieel ingesteld zijn Stipt en punctueel zijn Flexibel zijn wat betreft werkuren en -dagen Bereid zijn om ’s weekend te werken Houder zijn van een rijbewijs type B Houder van een bachelor-diploma (afstudeerrichting 'vastgoed' is geen vereiste) Houder zijn van een B.I.V.-nummer Uw voordelen U bepaalt zelf uw uren en werkt volledig zelfstandig Interessante verloning. Hard werken wordt bij ons beloond! Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen om uw (technische) kennis uit te breiden     Interesse? Lees hier meer over ons kantoor te Dendermonde. Solliciteren kan altijd via de rode sollicitatieknop!

Zoek naar antwoorden van DOMAINE DE L'ORNEAU (LE) in sociale netwerken
Look for responds of DOMAINE DE L'ORNEAU (LE) in social networks

Lees alle opmerkingen voor DOMAINE DE L'ORNEAU (LE). Laat een reactie achter voor DOMAINE DE L'ORNEAU (LE). DOMAINE DE L'ORNEAU (LE) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DOMAINE DE L'ORNEAU (LE). Leave a respond for DOMAINE DE L'ORNEAU (LE). DOMAINE DE L'ORNEAU (LE) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DOMAINE DE L'ORNEAU (LE) op de google maps. Adres en contacten DOMAINE DE L'ORNEAU (LE)
Location of DOMAINE DE L'ORNEAU (LE) on the google maps. Address and contacts of DOMAINE DE L'ORNEAU (LE)

Andere gerelateerde bedrijven als come DOMAINE DE L'ORNEAU (LE) DOMAINE DE L'ORNEAU (LE): Belimo Automation NV | Systemic SA | CHRISTEL TROUBLEYN | L. ARNAUTS | ACADEMIE BEELDENDE KUNSTEN

Other related companies as DOMAINE DE L'ORNEAU (LE): Belimo Automation NV | Systemic SA | CHRISTEL TROUBLEYN | L. ARNAUTS | ACADEMIE BEELDENDE KUNSTEN

DOMAINE DE L'ORNEAU (LE) is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DOMAINE DE L'ORNEAU (LE), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02894592285. Het bedrijf DOMAINE DE L'ORNEAU (LE) bevindt zich op het adres: Rue Try al Vigne 30; 5030; Gembloux-sur-Orneau (Gembloux). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 230,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 827,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Halls - Rental. Lijst met producten zijn Caterers.
De hoofdactiviteit van DOMAINE DE L'ORNEAU (LE) is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DOMAINE DE L'ORNEAU (LE) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DOMAINE DE L'ORNEAU (LE), openstaande posities, locatie van DOMAINE DE L'ORNEAU (LE) op de kaart.

DOMAINE DE L'ORNEAU (LE) is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is DOMAINE DE L'ORNEAU (LE), company assigned to the tax number BE02894592285. The company DOMAINE DE L'ORNEAU (LE) is located at the address: Rue Try al Vigne 30; 5030; Gembloux-sur-Orneau (Gembloux). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 230,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 827,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Halls - Rental. List of products are Caterers.
The main activity of DOMAINE DE L'ORNEAU (LE) is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DOMAINE DE L'ORNEAU (LE) is not available. You also can look at reviews of DOMAINE DE L'ORNEAU (LE), open positions, location of DOMAINE DE L'ORNEAU (LE) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DOMAINE DE L'ORNEAU (LE), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DOMAINE DE L'ORNEAU (LE), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DOMAINE DE L'ORNEAU (LE), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DOMAINE DE L'ORNEAU (LE), employees, financial statistics.