Buurthuis De Veldbazuin

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • Buurthuis De Veldbazuin
Private companiesPersonal Services • Buurthuis De Veldbazuin

Contactgegevens Buurthuis De Veldbazuin: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Buurthuis De Veldbazuin: address, phone, fax, email, website, opening hours

Buurthuis De Veldbazuin

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dorp 5; 3221; Holsbeek (Nieuwrode), België

Telefoon (phone): 016 56 56 79 (+32-016 56 56 79) 016 56 56 79 (+32-016 56 56 79)

Fax (fax): +32 (60) 198-74-25 +32 (60) 198-74-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Buurthuis De Veldbazuin: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Buurthuis De Veldbazuin"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Buurthuis De Veldbazuin"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Buurthuis De Veldbazuin, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Buurthuis De Veldbazuin. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Buurthuis De Veldbazuin, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Buurthuis De Veldbazuin. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Buurthuis De Veldbazuin
Products information Buurthuis De Veldbazuin

BTW identificatienummer (tax): BE06110565185
Ondernemingsnummer: 9476501464
Hoofdstad (capital): 329,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 505,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Pubs

Product categorie (product category): Halls - Rental

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Buurthuis De Veldbazuin
(Get full report from official database of BE for Buurthuis De Veldbazuin)

Aanvulling soorten activiteiten voor Buurthuis De Veldbazuin
Addition kinds of activities for Buurthuis De Veldbazuin

3432. Armaturen armaturen en trim | Plumbing fixture fittings and trim
483300. Televisiestations | Television broadcasting stations
35560500. Vlees, pluimvee en zeevruchten verwerkende machines | Meat, poultry, and seafood processing machinery
37929903. Camping aanhangwagens en chassis | Camping trailers and chassis
79990501. Fietsverhuur | Bicycle rental

Werken bij Buurthuis De Veldbazuin: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Buurthuis De Veldbazuin: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Buurthuis De Veldbazuin. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Buurthuis De Veldbazuin. Looking for open vacancies in other companies

  • Bordenbouwer (m/v) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Aan de hand van een installatiedossier, schema's, stukken- en klemmenlijst en een bord lay-out, bouw je zelfstandig een elektrisch stuur- en regelbord, als onderdeel van een productie installatie in een bedrijf Je voorziet in het benodigde materiaal en materieel Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen, elektrische componenten Daarna monteer je de kabelgoten, de elektrische onderdelen en breng je de bedrading en labeling aan Je test de kast en werkt ze af

  • Werkplaats en service coördinator (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de onderhoud van compressoren, generatoren en andere toestellen. Je beheert de werkbonnen en wisselstukken.

  • Verkoper / Verkoopster Tuincentrum & Hobby (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoper/verkoopster bij onze klant die gespecialiseerd is in Tuin en hobby artikelen zal jouw takenpakket bestaan uit Begroeten van de klanten met een grote glimlach Actief verkopen Aanvullen Winkel op orde houden Adviseren van de klanten

  • Elektricien (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker openbare verlichting sta je in voor werken aan bovengrondse lijnen, zowel hoog- als laagspanning. Je herkent netsystemen en bent in staat om fouten op te sporen. Samen met je collega sta je in voor het plaatsen en wegnemen van van (verlichtings)-palen met behulp van een hoogtewerker.

  • Verkoop adviseur (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verwelkomt de klanten. Je geeft advies zonder te dwingend over te komen. Je handelt je verkoop administratief correct af.

  • HUISHOUDHULP VOOR EEKLO (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Eeklo.

  • Bijverdienen als magazijnmedewerk(st)er (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Brabantia produceert huishoudartikelen. Als magazijnmedewerk(st)er doe je allerlei taken zoals orderpicken, inpakken, containers laden en lossen,... . Je kan zelfstandig werken en hebt oog voor detail.

  • Commerciële binnendienst A -Z (projecten) NL/FR - Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Internal Sales Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    In deze functie heb je de verantwoordelijkheid over het volledige verkoopproces, van offerte tot oplevering en dit project per project van A tot Z. TAKEN: • Opmaken, verwerken en opvolgen van de offertes inclusief prijscalculatie; • De binnenkomende orders plaatsen bij onze leveranciers en onderaannemers; • De aankooporders opvolgen en afstemmen tussen de betrokken partijen om zo een gedegen planning te bekomen; • Opvragen en controle van de uitvoeringsdocumenten; • Opmaken van de facturatie na oplevering; • Administratieve en telefonische ondersteuning van de sales • Klachtenbehandeling Kortom, een zeer gevarieerd takenpakket Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler en Europese marktleider in hun segment. Samen met klant en leverancier streven ze naar een duurzame toekomst Ter uitbreiding van hun team zijn ze op zoek naar een dynamische commerciële medewerker die zich vlot kan behelpen in het Frans Je komt terecht in een jeugdig tof team waar je de kansen krijgt om je carrière (verder) uit te bouwen. Interesse om deel uit te maken van dit internationaal topbedrijf?  Wacht niet langer en solliciteer nu online

  • Recruiter technische profielen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Tormans is een detacheringskantoor dat in zijn totaliteit zo’n 350 technische mensen tewerkstelt bij een verscheidenheid aan klanten. Onze opdrachten situeren zich bij de belangrijkste (inter)nationale bedrijven in diverse sectoren. Zo zijn we actief in de (petro)chemie, farmacie, metallurgie, voedingssector en bouw. Doorheen de jaren hebben we als vaste supplier een uitstekende reputatie opgebouwd en staan we garant voor hooggekwalificeerde technische specialisten. Als Recruiter binnen onze organisatie sta je in voor het rekruteren van technische profielen binnen een bepaalde discipline. Hiervoor werk je samen met de accountmanager en je collega recruiters voor het vinden van geschikte kandidaten. Je komt terecht in een zeer leuk team in onze nieuwe kantoren te Mechelen. VOORNAAMSTE TAKEN: Nadat een nieuwe opdracht is binnengekomen vertaal jij de vraag van de klant in een duidelijke profielbeschrijving. Deze profielbeschrijving verspreid je op verschillende kanalen om het juiste talent aan te trekken. Daarnaast ga je actief op zoek naar potentiële medewerkers waarmee je een lange termijnrelatie opbouwt. Je bouwt langdurige relaties op met je klanten en neemt een adviserende rol op. Je staat in voor de selectie en screening van potentiële medewerkers voor je vacatures. Je begeleidt hen doorheen het proces tot de loonbespreking en indiensttreding binnen Tormans. Je volgt lopende projecten op en plaatst het juiste talent op het juiste project. Je verzorgt de administratieve opvolging van klanten- en medewerkersdossiers gaande van offerte tot facturatie.

  • Schrijnwerker/Interieurbouwer (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: WILLEKENS TIJL

    Type: Vaste Job

    Wegens snelle groei zoeken wij een schrijnwerker/interieurbouwer (M/V) die het team komt versterken voor het plaatsen van binnen- en buitenschrijnwerk. Je vervaardigt en plaatst keukens en inbouwkasten met behulp van de modernste machines. Je maakt en plaatst houten interieurelementen in een gebouw. Je doet o.a. het afkasten van ramen en deuren. Je plaatst binnendeuren en omlijstingen. Je werkt met hout en plaatmaterialen op basis van hout. Je werkt in een atelier met moderne machines en op werven voor nieuwbouw en renovatie. Je werkt meestal in een ploeg. Soms maak je verre verplaatsingen naar de werf. Je past de milieu- en veiligheidsregels strikt toe. Je werkuren zijn regelmatig, maar kunnen variëren naargelang de opdracht.

  • Schoonmaak(st)er Vakantieverhuur (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: INTERHOME

    Type: Werfreserve

    - schoonmaak van vakantiewoningen - bedden opmaken - afval wegbrengen - inspectie van de woning op eventuele gebreken voor volgende verhuur

  • Flexijob Polyvalente Zaalmedewerker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: DE LOFT

    Type: Flexijob

    Voor onze zaak zijn we op zoek naar een polyvalente medewerker die zal instaan voor onze ontbijtservice. Hieronder verstaan we het ontbijt voorzien voor gasten, klaarzetten van de zaal, afruimen van de tafels, afwas en het klaarzetten van de zaal voor de middagservice. Welke taken je steeds zal invullen zijn afhankelijk van de drukte.

Zoek naar antwoorden van Buurthuis De Veldbazuin in sociale netwerken
Look for responds of Buurthuis De Veldbazuin in social networks

Lees alle opmerkingen voor Buurthuis De Veldbazuin. Laat een reactie achter voor Buurthuis De Veldbazuin. Buurthuis De Veldbazuin bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Buurthuis De Veldbazuin. Leave a respond for Buurthuis De Veldbazuin. Buurthuis De Veldbazuin on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Buurthuis De Veldbazuin op de google maps. Adres en contacten Buurthuis De Veldbazuin
Location of Buurthuis De Veldbazuin on the google maps. Address and contacts of Buurthuis De Veldbazuin

Andere gerelateerde bedrijven als come Buurthuis De Veldbazuin Buurthuis De Veldbazuin: Naeyaert F | VANDERHEYDEN | WIM'S HAIRSTYLE | GARAGE D'HOEST | Janssens Wendy

Other related companies as Buurthuis De Veldbazuin: Naeyaert F | VANDERHEYDEN | WIM'S HAIRSTYLE | GARAGE D'HOEST | Janssens Wendy

Buurthuis De Veldbazuin is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Buurthuis De Veldbazuin, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06110565185. Het bedrijf Buurthuis De Veldbazuin bevindt zich op het adres: Dorp 5; 3221; Holsbeek (Nieuwrode). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 329,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 505,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Halls - Rental. Lijst met producten zijn Pubs.
De hoofdactiviteit van Buurthuis De Veldbazuin is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Buurthuis De Veldbazuin is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Buurthuis De Veldbazuin, openstaande posities, locatie van Buurthuis De Veldbazuin op de kaart.

Buurthuis De Veldbazuin is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Buurthuis De Veldbazuin, company assigned to the tax number BE06110565185. The company Buurthuis De Veldbazuin is located at the address: Dorp 5; 3221; Holsbeek (Nieuwrode). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 329,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 505,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Halls - Rental. List of products are Pubs.
The main activity of Buurthuis De Veldbazuin is Personal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Buurthuis De Veldbazuin is not available. You also can look at reviews of Buurthuis De Veldbazuin, open positions, location of Buurthuis De Veldbazuin on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Buurthuis De Veldbazuin, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Buurthuis De Veldbazuin, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Buurthuis De Veldbazuin, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Buurthuis De Veldbazuin, employees, financial statistics.