Bertransart (Le)

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • Bertransart (Le)

Contactgegevens Bertransart (Le): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bertransart (Le): address, phone, fax, email, website, opening hours

Bertransart (Le)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Philippeville 45; 6120; Ham-sur-Heure-Nalinnes (Nalinnes), België

Telefoon (phone): 071 21 89 00 (+32-071 21 89 00) 071 21 89 00 (+32-071 21 89 00)

Fax (fax): 071 22 02 56 (+32-071 22 02 56) 071 22 02 56 (+32-071 22 02 56)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bertransart (Le): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bertransart (Le)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bertransart (Le)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bertransart (Le), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bertransart (Le). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bertransart (Le), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bertransart (Le). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bertransart (Le)
Products information Bertransart (Le)

BTW identificatienummer (tax): BE09519073486
Ondernemingsnummer: 2595214843
Hoofdstad (capital): 984,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 894,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Sports clubs & sports centres

Product categorie (product category): Halls - Rental

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bertransart (Le)
(Get full report from official database of BE for Bertransart (Le))

Aanvulling soorten activiteiten voor Bertransart (Le)
Addition kinds of activities for Bertransart (Le)

328102. Huishoudelijke artikelen, behalve meubels: gesneden steen | Household articles, except furniture: cut stone
355201. Machines en uitrusting voor het bereiden van vezel- en garenbereiding | Fiber and yarn preparation machinery and equipment
515903. Veren, huiden en pels | Feathers, hides, and pelts
20910207. Mollusks: verpakt in blikjes, potten, enz. | Mollusks: packaged in cans, jars, etc.
38250235. Tachometergeneratoren | Tachometer generators
51690208. Zuurstof | Oxygen

Werken bij Bertransart (Le): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bertransart (Le): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bertransart (Le). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bertransart (Le). Looking for open vacancies in other companies

  • Productie verantwoordelijke (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent hiërarchisch verantwoordelijk voor je team; Je rapporteert aan de productie manager; Je bent zichtbaar aanwezig op de werkvloer en hierdoor vlot bereikbaar voor je team; - Je werkt mee bij bezettingsproblemen, geeft ondersteuning bij moeilijke productievoortgang, ombouwen enz…; - Je zorgt voor de opmaak van de werkplanningen, opleidingsplannen, … en neemt actie waar nodig om een zo vlot mogelijke productievoortgang te  garanderen; - Je coördineert met de ondersteunende afdelingen; - Onthaal en introductie van nieuwe werknemers in je team; - Procedures en werkinstructies opstellen met input van je team, de productie manager en de preventiedienst; - Voeren van medewerkersgesprekken met de medewerkers van je team; - Ondersteunen en uitvoeren van het productieplan voor je team: - Voortdurend verhogen van de productiviteit van de productielijnen door analyse van opportuniteiten, aandachtspunten en initiatief nemen om deze te  verbeteren; - Verzekeren van een veilige werkplek voor alle werknemers, bereiken van prestaties overeenkomstig de Konings-strategie en wettelijke vereisten; - Sterk leiderschap tonen en coachen van operatoren en lijnverantwoordelijken in hun ontwikkeling en prestaties; - Rolmodel zijn en hierdoor doen respecteren van standaarden, gedragingen en waarden voor alle werknemers

  • Chauffeur CE - trekker / oplegger - Voor iemand die veel uren wil werken! (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde vrachtwagenchauffeur te Roeselare, dit voor de ophaling van paardenmest en kippenmest bij diverse maneges in België, Nederland en Frankrijk! Hoe ziet jouw dag als vrachtwagenchauffeur eruit: Je vertrekt vanuit je eigen woonplaats en rijdt rechtstreeks naar de eerste manege waar je aan de hand van een kraan de paardenmest oplaadt. Je rijdt terug naar de klant waar je de mest lost. Je doet een 3-tal klanten/maneges per dag. Dit kan zijn in België, Nederland of Noord-Frankrijk. Specifieke taken als vrachtwagenchauffeur bestaan uit: Laden van vrachtwagen door middel van laadkraan Elke dag kennis nemen van de uit te voeren opdrachten, deze plannen en eventueel bespreken met de chef en/of collega's om op een efficiënte manier te kunnen werken. Het vervoer van de goederen verzekeren om deze tijdig en veilig op de juiste bestemming te krijgen, rekening houdend met de wegcode. De dienstwagen onderhouden, zowel aan de buiten- als aan de binnenkant, essentiële onderdelen controleren en ze bij defect zelf herstellen of laten herstellen. Deze problemen doorgeven aan de ploegverantwoordelijke rollend materieel of verantwoordelijke aankoop grondstoffen (PM). Een beperkt aantal administratieve taken nodig voor de uitvoering van de eigen opdracht uitvoeren, zoals tachograaf, specifieke transportdocumenten, … . Correct gebruik van de weegbrug. Inspringen bij werkoverlast en vervangen van afwezige collega's.

  • Sales Assistant (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je takenpakket: Actief meewerken, beheren en opvolgen van verkoopkansen. Begeleiden van aanvragen van klanten en verkopers in het verkoopproces: specifieke behoeften van een klant, juiste oplossing voor klant bepalen, productconfiguratie, prijsberekening, offerte tot bestelbon klant . Aanmaken en onderhouden van klantgegevens, klantafspraken, telefoongesprekken, agenda’s Opmaken, uitsturen en opvolgen van offertes naar klanten in samenspraak met verkopers en bijkomende correspondentie . Garanderen van een goede samenwerking met de verkopers en een belangrijke interface zijn naar andere afdelingen: product team, after sales team, verhuur/occasie team. Commercieel ondersteunen van verkopers bij alle voorkomende telefonische en administratieve werkzaamheden Optimaliseren van bestaande verkoopprocessen en meewerken aan verbetertrajecten Ondersteunen promotieacties en organiseren product demo’s Je profiel:

  • Senior Accountant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een internationaal bedrijf gelegen in Antwerpen is op zoek naar een autonome Senior Accountant. Heb je ervaring in de boekhouding van A tot Z en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Jouw takenpakket als Senior Accountant: Je neemt de volledige verantwoordelijkheid voor de boekhouding van A tot Z, gevoerd in Microsoft Dynamics AX (Axapta), van diverse vennootschappen en tijdelijke handelsvennootschappen voor je rekening. verwerken van de inkomende facturen dagelijks verwerken van de financiële verrichtingen beheer van het betalingsverkeer in KBC Reach inboeking van lonen, afschrijvingen etc. opvolgen van de grootboekrekeningen Je dient correct en tijdig de BTW- en intrastataangiften in (zowel België als Frankrijk); Je bent het intern aanspreekpunt voor de collega's voor boekhoudkundige en BTW gerichte problemen; Je beheert in samenspraak met de Financial Controller het cash management, en bereidt de betalingen voor ; Je assisteert de Financial Controller bij de maand- en jaarafsluitingen, begrotingen en forecasts, fiscale aangiften, interne en externe audits.. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Financial Controller en werk je als rechterhand met hem samen. Naast de operationele taken dien je door te groeien in je expertise én in je people skills om te evolueren naar een leidinggevende functie.

  • Huishoudhulp regio Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Rotselaar Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Enthousiaste huishoudhulp in De Pinte (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in 's Herenelderen - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kinrooi - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Vaste medewerkers op zaterdag voor events (regio Brugge) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SERVE IT

    Type: Studentenjob

    MIRA - Event Support is een dynamisch bedrijf uit Brugge dat garant staat voor een vlotte en professionele bediening tijdens de meest uiteenlopende events. We zijn aanwezig op grote kleppers zoals Kookeet, Lauretum in Style, Trammelant, Ronde van Vlaanderen, ... maar ook privéfeesten zoals huwelijken, verjaardagsfeesten, personeelevents, ... staan op de agenda. Ter versterking van het huidig team is MIRA - Event Support op zoek naar vaste weekendmedewerkers, zowel studenten als flexijobs.

  • Projectleider (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: NOVA Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Je maakt offertes op en je doetwerfbezoeken/opmetingen bij klanten ter voorbereiding van de montages Je bent verantwoordelijk voorde planning van de transporten, keuringen, onderhoud en andere praktischeafspraken met de klant Je geeft richtlijnen aan deonderhoudstechniekers en monteurs Je bent het eerstelijnsaanspreekpunt voor de klant op een project Je plaatst bestellingen bijleveranciers Je helpt bij het uitwerken vankwaliteitscontrole processen Occasioneel spring je bij om teladen, te monteren of onderhoud te doen aan de machines bij klanten De helft van de tijd zit je inons hoofdkantoor in Beernem, de andere helft ben je op baan om klanten enwerven te bezoeken Bedrijfsprofiel: Voor onze klant zijn wij op zoek naar een projectleider stellingbouw. Met een 10-tal werknemers zijn zijmarktleider in België in de verhuur, verkoop, montage en onderhoud vanbouwliften en hefsteigers. Hun klanten zijn grote bouwbedrijven en industriëlesites die kiezen voor service en expertise. Bij onze klant krijgt iedereenverantwoordelijkheid en ruimte om zich te ontwikkelen in een gemoedelijkesfeer.

  • zelstandige installateur / technieker van kachels (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: HESTIAFIRE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een zelfstandige medewerker / technieker voor het installeren en onderhouden van kachels en haarden voor 1 of meerdere dagen in de week

  • Zelfstandige fietstechniekers (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: BIZ BIKE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken iemand die beschikt over een goede dosis gedrevenheid en zelfstandigheid om ons team bij Bizbike te vervoegen. Je job bestaat er uit de elektrische fietsen van de klanten terug volledig in orde te brengen en zo de tevredenheid opnieuw te garanderen. Je staat in voor herstellingen van onze fietsen bij de klanten en gaat daarvoor de weg op.

Zoek naar antwoorden van Bertransart (Le) in sociale netwerken
Look for responds of Bertransart (Le) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bertransart (Le). Laat een reactie achter voor Bertransart (Le). Bertransart (Le) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bertransart (Le). Leave a respond for Bertransart (Le). Bertransart (Le) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bertransart (Le) op de google maps. Adres en contacten Bertransart (Le)
Location of Bertransart (Le) on the google maps. Address and contacts of Bertransart (Le)

Andere gerelateerde bedrijven als come Bertransart (Le) Bertransart (Le): FLSOOI AUTOBANDEN SPRL | LIBRAIRIE DU BIERCHAMPS | DE GROENE WATERMAN | SOPEXA | Elcoval BVBA

Other related companies as Bertransart (Le): FLSOOI AUTOBANDEN SPRL | LIBRAIRIE DU BIERCHAMPS | DE GROENE WATERMAN | SOPEXA | Elcoval BVBA

Bertransart (Le) is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bertransart (Le), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09519073486. Het bedrijf Bertransart (Le) bevindt zich op het adres: Rue de Philippeville 45; 6120; Ham-sur-Heure-Nalinnes (Nalinnes). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 984,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 894,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Halls - Rental. Lijst met producten zijn Sports clubs & sports centres.
De hoofdactiviteit van Bertransart (Le) is Spoorwegvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bertransart (Le) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bertransart (Le), openstaande posities, locatie van Bertransart (Le) op de kaart.

Bertransart (Le) is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bertransart (Le), company assigned to the tax number BE09519073486. The company Bertransart (Le) is located at the address: Rue de Philippeville 45; 6120; Ham-sur-Heure-Nalinnes (Nalinnes). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 984,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 894,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Halls - Rental. List of products are Sports clubs & sports centres.
The main activity of Bertransart (Le) is Railroad Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Bertransart (Le) is not available. You also can look at reviews of Bertransart (Le), open positions, location of Bertransart (Le) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bertransart (Le), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bertransart (Le), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bertransart (Le), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bertransart (Le), employees, financial statistics.