AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN

Contactgegevens AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Victoire 1; 6780; Messancy (Hondelange), België

Telefoon (phone): 063 23 32 54 (+32-063 23 32 54) 063 23 32 54 (+32-063 23 32 54)

Fax (fax): 063 23 32 94 (+32-063 23 32 94) 063 23 32 94 (+32-063 23 32 94)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN
Products information AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN

BTW identificatienummer (tax): BE04968811035
Ondernemingsnummer: 2229644775
Hoofdstad (capital): 283,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 761,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Halls - Rental

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN
(Get full report from official database of BE for AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN
Addition kinds of activities for AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN

325301. Klei muur en vloertegel | Clay wall and floor tile
799200. Openbare golfbanen | Public golf courses
22119910. Cottonades | Cottonades
28129901. Chloor, samengeperst of vloeibaar | Chlorine, compressed or liquefied
28730100. Ammonium- en ammoniumzouten | Ammonia and ammonium salts
34490101. Bars, betonversterking: vervaardigd staal | Bars, concrete reinforcing: fabricated steel
35339906. Goed opmetingsapparatuur | Well surveying equipment
51490000. Levensmiddelen en aanverwante producten, nec | Groceries and related products, nec

Werken bij AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN. Looking for open vacancies in other companies

  • GATEBEDIENDE (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als gatebediende voer je alle administratieve taken uit met betrekking tot het laden en lossen van wagens op en af vrachtwagens en onthaal je de chauffeurs (loketbediende). Import (gate-in) -Ontvangen en controleren van documenten en inbrengen in het systeem. -Plaats geven aan de chauffeurs op de parking en hen aanmelden voor schadecontrole en scanning. Export (gate-out) -Vervolledigen, controleren en klasseren van documenten (CMRs, douanedocumenten, …). -Administratie in en uit het systeem (loten aanmaken, doorduwen en administratief afhandelen). -Informatie geven aan de chauffeurs omtrent plaats van op te halen loten. Verwerking nachtleveringen (gate-in & gate-out) -Administratieve verwerking van de nachtleveringen in het systeem. -Opvolging van de nachtleveringen door tijdig schadecontrole aan te vragen. Voorbereiding ploegsamenstelling -Verzamelen en doorgeven van alle informatie voor het bestellen van de ploegen.

  • Winkelmedewerker regio Brakel - Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt regio Brakel - Zottegem zijn wij op zoek naar enkele winkelmedewerkers. Tijdens jouw tewerkstelling zal je voornamelijk meehelpen met de rekken aan te vullen en de kassa te bedienen. Verder zal je klanten te woord staan en soms helpen in het magazijn en de stock beheren.

  • Onderhoudstechnieker Silopark Mout en Gerst (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SafeTec Antwerpen 4801

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je volgt de implementatie van de elektrische installatie van nabij op zodat je er vanaf de start mee vertrouwd bent. Je volgt mee de opstart op van alle deelinstallaties en maakt jezelf vertrouwd met de schema’s en bediening van de installatie. Na afname en finale opstart van de productie sta je in voor het uitvoeren van periodiek onderhoud, het oplossen van storingen en het opsporen en implementeren van optimalisaties. Je rapporteert aan de supervisor kraandienst Je staat in voor het uitvoeren van diverse werkzaamheden aan en preventief onderhoud van de civiele infrastructuur op diverse locaties waar Zuidnatie actief is. Je maakt gebruik van je kennis en ervaring en kan zelfstandig werken.

  • Monteur (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Arendonk zijn we dringend op zoek naar een monteur U monteert, controleert en test industriële hogedrukreinigers (elektrisch of brandstofmotor aangedreven) U werkt zelfstandig of in een klein team

  • Heftruck chauffeur te Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het bedrijf werd opgericht in 1928 door Henri Essers en is intussen uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende bedrijven in Europa op het vlak van transport en logistiek voor sectoren als chemie, farmaceutica/healthcare en kwalitatief hoogstaande goederen. De afgelopen jaren kende het bedrijf een stevige uitbreiding, te danken aan de autonome groei en een aantal strategische overnames. In 2017 boekte H.Essers een omzet van 646 miljoen €. Het bedrijf telt momenteel 975.000 m² magazijnruimte, een vloot van 1.460 trekkers en 3.050 aanhangwagens en heeft meer dan 6.270 medewerkers verdeeld over 70 vestigingen in 17 landen in West- en Oost- Europa. Naast de hoofdzetel in Genk (België), heeft H.Essers een tweede thuisbasis in Roemenië.

  • GEZOCHT: EEN BEESTIG GOEDE CRAFT FRONT-END DEVELOPER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: DAS MEDIA

    Type: Vaste Job

    DAS Media zoekt een webdeveloper, zo eentje van vlees en bloed, warm van hart en tegelijk scherp en vernuft. Eentje die wel weg weet met onze digitale data. Eentje die niet meteen naar de espressomachine rent als het woord ‘Java’ valt, maar het natuurlijk niet erg vindt dat we hem op tijd en stond heerlijke koffie serveren. Hij mag ook een zij zijn, dat spreekt vanzelf. En van spreken gesproken: hij of zij drukt zich vloeiend uit in HTML, CSS3/SASS en Javascript. Tegelijk weet hij of zij, digitaal vaktermen ook op mensenmaat uit te leggen aan technisch minder onderlegde interne en externe gesprekspartners. Over DAS Media DAS Media is een full service online marketing agency. Met ons team van enthousiaste professionals proberen we elke dag opnieuw het verschil te maken voor klanten als o.a. Luxauto, Vanomobil, Stas, Marie Méro, Orona Comfortlift, Group Ghistelinck, ... Hoe? Door het bepalen van digitale marketing strategieën, zorgen we ervoor dat onze klanten topposities in Google bekomen en vooral meer leads binnen krijgen. DAS Media heeft zich in deze digitale tijden niet toevallig gespecialiseerd in online marketing en investeert voortdurend in knowhow en versterking. Daarom zijn we nu ook op zoek naar een front-end developer die van aanpakken weet.

  • Project engineer - investeringsprojecten bij Chemours (chemie) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: VANDER MEIREN & PAUWELS REKRUTERING

    Type: Vaste Job

    Onze klant, Chemours Belgium (www.chemours.com) is een Amerikaanse beursgenoteerde wereldleider in chemische toepassingen. Zij zoeken een Projectleider CAPEX projecten. In 2017 realiseerde Chemours een omzet van 6,2 miljard dollar. In België heeft Chemours twee locaties (hoofdzetel en logistiek centrum in Kallo en een productieplant in Mechelen) en tellen ze momenteel 110 vaste medewerkers. De firma kan terugvallen op een hecht team van betrokken medewerkers. De cultuur kenmerkt zich door een open sfeer, goede interne en externe relaties en door de drive om zich continu te willen verbeteren. De Belgische entiteit kan dan ook mooie cijfers voorleggen en behoort op mondiaal vlak zeker tot de referentieplants. Chemours België is wereldwijd de enige fabriek die zowel water-, solvent- als solvent-medisch gebaseerde coatings (merknaam Teflon™) produceert voor een uiteenlopend arsenaal aan toepassingen (bvb. consumer bak- en braadpannen, kledij, deodorants, smartphones, medische/farmaceutische toepassingen, etc.). Vander meiren & Pauwels Rekrutering zoekt voor Chemours Belgium - uitvalsbasis Mechelen - een m/v: Project Engineer - investeringsprojecten Sleutelrol op de site van Chemours Mechelen // Je neemt de leiding in uiteenlopende investeringsprojecten // Modernisering van de procesinstallaties, uitbreiding van de fabriek, gebouwentechnieken, utilities, supply chain & warehouse engineering… Functieomschrijving Als Project Engineer ben je verantwoordelijk voor de organisatie van A tot Z en de opvolging van een diverse portfolio aan investeringsprojecten. Je maakt deel uit van een hecht en dynamisch team van collega’s dat als doelstelling heeft om de fabriek verder te moderniseren. De site in Mechelen behoort al tot de beter presterende afdelingen van Chemours op mondiaal vlak, maar innovatie en optimalisatie blijven prioriteiten. Jouw rol is dan ook van groot belang: je neemt als project engineer de lead in het beheren van alle CAPEX projecten in Mechelen. .................................................. Voor de meest volledige functie-omschrijving, verwijzen wij u graag door naar onze website: https://vp-recruitment.be/vacatures/

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio ZOERSEL (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • Klinisch Psycholoog (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor haar vestiging in Mortsel is Senses Praktijkhuis op zoek naar een klinisch psycholoog. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesisten, chiropractor, acupuncturisten, tabakoloog, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Er is een mogelijkheid om naast locatie Mortsel ook op locatie Lier te werken. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Verpleegkundige op zelfstandige basis (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: VRIJDAGHS JOHAN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verpleegkundige op zelfstandige basis thuisverpleging voor voltijds

  • Receptionist(e) - Regio Antwerpen - 38u - Wervingsreserve (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor volgende taken: Onthaal van bezoekers en telefonisch onthaal van de klanten Maken van de toegangsbadges Beheer en opvolging van mails, fax, enz. Beheer/reserveren van taxi's, vergaderzalen, lunchen, parkings Beheer van de inkomende en uitgaande post, ontvangst en opvolging van de verzendingen Beheer van de diensten voorzien voor het personeel (conciergerie/shop) Respect van de procedures van de klant en interne procedures van Sodexo Administratieve taken

  • Flexijob horecamedewerker (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: SAUNATE

    Type: Flexijob

    Als flexi sta je deels op de pklanning en kan je deels onverwacht inspringen. Klanten ontvangen, bedienen en verzorgen doe je met passie. Horeca ervaring is een pluspunt maar geen vereiste.

Zoek naar antwoorden van AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN in sociale netwerken
Look for responds of AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN. Laat een reactie achter voor AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN. AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN. Leave a respond for AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN. AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN op de google maps. Adres en contacten AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN
Location of AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN on the google maps. Address and contacts of AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN

Andere gerelateerde bedrijven als come AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN: Thijs E BVBA | PATRICE DECHAMPS | C. MOLITOR | CHANTAL VAN STEERTEGHEM | Rock & Broll

Other related companies as AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN: Thijs E BVBA | PATRICE DECHAMPS | C. MOLITOR | CHANTAL VAN STEERTEGHEM | Rock & Broll

AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04968811035. Het bedrijf AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN bevindt zich op het adres: Rue de la Victoire 1; 6780; Messancy (Hondelange). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 283,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 761,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Halls - Rental. Producten gemaakt in AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN, openstaande posities, locatie van AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN op de kaart.

AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN, company assigned to the tax number BE04968811035. The company AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN is located at the address: Rue de la Victoire 1; 6780; Messancy (Hondelange). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 283,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 761,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Halls - Rental. Products created in AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN were not found.
The main activity of AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN is not available. You also can look at reviews of AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN, open positions, location of AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN, employees, financial statistics.