Valentino

Contactgegevens Valentino: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Valentino: address, phone, fax, email, website, opening hours

Valentino

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brugsesteenweg 148; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 226 91 41 (+32-09 226 91 41) 09 226 91 41 (+32-09 226 91 41)

Fax (fax): +32 (69) 647-79-14 +32 (69) 647-79-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Valentino: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Valentino"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Valentino"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Valentino, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Valentino. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Valentino, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Valentino. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Valentino
Products information Valentino

BTW identificatienummer (tax): BE06298980712
Ondernemingsnummer: 5584594726
Hoofdstad (capital): 466,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 502,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Valentino zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Valentino
(Get full report from official database of BE for Valentino)

Aanvulling soorten activiteiten voor Valentino
Addition kinds of activities for Valentino

072301. Veldgewassen, behalve contantkorrels, marktvoorbereidende diensten | Field crops, except cash grains, market preparation services
14810101. Ontwikkeling van mijnen, niet-metaalhoudende mineralen | Mine development, nonmetallic minerals
32950211. Lood, zwart (natuurlijk grafiet): gemalen, geraffineerd of gemengd | Lead, black (natural graphite): ground, refined, or blended
57190202. Verlichtingsarmaturen | Lighting fixtures
73360102. Creatieve diensten aan adverteerders, behalve schrijvers | Creative services to advertisers, except writers
75490104. Aanhangwagen onderhoud | Trailer maintenance

Werken bij Valentino: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Valentino: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Valentino. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Valentino. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers voeding - oproepbasis - snelle opstart - Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant met vestigingen in Olen en Herselt zijn wij op zoek naar flexibele productiemedewerkers die kunnen werken op oproepbasis.

  • Productiearbeider puntjeslijn (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant, gelegen regio Diest, zijn we op zoek naar een medewerker puntjeslijn Taakomschrijving: - Etiketten instellen, nazicht op data - klantnaam etc; - Doosjes plooien; - Verpakte paté inleggen in doosjes. - uitkloppen van paté, die hierna met machines worden uitgesneden in puntjes

  • Productie Operator M/V Sint-Amands (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Sint-Amands zoeken wij een Productie Operator met volgende taken: - Picken en mengen van grondstoffen om tot het juiste recept te komen - Afboeken van de grondstoffen in functie van correct recept en voorraadbeheer - Bewaken van kwaliteit tijdens productie - Afwijkingen aan machine bijsturen (snelheid, temperatuur…) - Onderhoud en reiniging van machine - Je helpt bij eenvoudige storingen - Je rapporteert aan de Productie Verantwoordelijke

  • Ervaren verkoopster (m/v) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ACTIEF NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor een vlotte verkoop van kledij. Je bewaakt de uitstraling van de winkel Je werkt parttime, eventueel fulltime indien nodig.

  • schrijnwerker monteur (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als schrijnwerker sta je in voor : renoveren monteren en installeren van ramen en deuren op de werf vooral aluminium en pvc binnenafwerking plaatsing van hang- en sluitwerk schrijnwerkelementen verzagen volgens het plan of de afmetingen van de werf de werking van bewegende onderdelen de waterdichtheid of de isolatie van het werkstuk controleren schrijnwerkelementen plaatsen en vastzetten met haken geleiders hoekijzers...

  • Teamleader / Foreman (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een people-minded persoon met sterke kennis van warehouse processen?! Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven! ull; Als teamleader stuur je een team van magazijnmedewerkers binnen één shift aan. Je zorgt samen met je supervisor en je team voor een efficiënte organisatie van het werk. Indien nodig werk je zelf actief aan de operatie om de resultaten te behalen. ull; Je functioneert als coach voor jouw team. Je zorgt voor een duidelijke communicatie en bouwt mee aan een goede teamsfeer. ull; Je zorgt ervoor dat de veiligheid maximaal gewaarborgd wordt en dat orde en netheid door iedereen gerespecteerd en nageleefd wordt. ull; Je hebt oog voor mogelijke problemen en reikt oplossingen aan om deze op te lossen of te voorkomen. Je werkt proactief mee aan het continu verbeteren van de bestaande processen en dit via de aangereikte tools. ull; Je zorgt daarnaast voor een correcte administratie en rapportering. (bijv. rapportering van productiviteit, kwaliteit & personeelswijzigingen)

  • Gezocht; Studenten voor een delicatessenzaak te Aalter (M/V) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een delicatessenzaak te Aalter, zijn wij op zoek naar studenten voor de afdeling beenhouwerij. Ben jij beschikbaar het volledig jaar door om in het weekend bij te werken? Zo ja, dan kan deze vacature iets zijn voor jou. Je staat in voor de verkoop, behandelen van klanten, snijden van vlees, maken van broodjes, verpakken van kaas/vlees.

  • Student with excellent knowledge of Guaraní (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has very good knowledge of Guaraní language. The job requires to do data quality checks in Guaraní. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that language because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Chauffeur CE voor kipwagen (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: KONI TRANS

    Type: Vaste Job

    Om ons team uit te breiden zijn we op zoek naar een kipwagenchauffeur voor grond- en asfaltvervoer in gans Belgie. Woon-werkverkeer met vrachtwagen is mogelijk.

  • Bediende verkoper Colruyt Hoboken (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Klinisch Psycholoog (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor haar vestiging in Mortsel is Senses Praktijkhuis op zoek naar een klinisch psycholoog. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesisten, chiropractor, acupuncturisten, tabakoloog, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Er is een mogelijkheid om naast locatie Mortsel ook op locatie Lier te werken. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Zorgkundigen regio Eecklo gezocht! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar zorgkundigen die zo snel mogelijk beschikbaar zijn om ondersteuning te bieden of die graag hun vaste job wensen te combineren met deze boeiende en leerrijke opdracht.

Zoek naar antwoorden van Valentino in sociale netwerken
Look for responds of Valentino in social networks

Lees alle opmerkingen voor Valentino. Laat een reactie achter voor Valentino. Valentino bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Valentino. Leave a respond for Valentino. Valentino on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Valentino op de google maps. Adres en contacten Valentino
Location of Valentino on the google maps. Address and contacts of Valentino

Andere gerelateerde bedrijven als come Valentino Valentino: Ernst Guy Ets SPRL | M.B.R. | Loosveldt J | GEERT BOSSAERT | GEMEENTEBESTUUR

Other related companies as Valentino: Ernst Guy Ets SPRL | M.B.R. | Loosveldt J | GEERT BOSSAERT | GEMEENTEBESTUUR

Valentino is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Valentino, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06298980712. Het bedrijf Valentino bevindt zich op het adres: Brugsesteenweg 148; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 466,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 502,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Valentino zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Valentino is Leder- en leerproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Valentino is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Valentino, openstaande posities, locatie van Valentino op de kaart.

Valentino is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Valentino, company assigned to the tax number BE06298980712. The company Valentino is located at the address: Brugsesteenweg 148; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 466,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 502,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Valentino were not found.
The main activity of Valentino is Leather and Leather Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Valentino is not available. You also can look at reviews of Valentino, open positions, location of Valentino on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Valentino, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Valentino, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Valentino, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Valentino, employees, financial statistics.