Tevel M-C Coiffure

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • Tevel M-C Coiffure
Private companiesTransportation Services • Tevel M-C Coiffure

Contactgegevens Tevel M-C Coiffure: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Tevel M-C Coiffure: address, phone, fax, email, website, opening hours

Tevel M-C Coiffure

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Cour 11; 6536; Thuin (Thuillies), België

Telefoon (phone): 071 53 40 43 (+32-071 53 40 43) 071 53 40 43 (+32-071 53 40 43)

Fax (fax): +32 (58) 606-94-42 +32 (58) 606-94-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Tevel M-C Coiffure: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Tevel M-C Coiffure"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Tevel M-C Coiffure"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Tevel M-C Coiffure, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Tevel M-C Coiffure. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Tevel M-C Coiffure, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Tevel M-C Coiffure. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Tevel M-C Coiffure
Products information Tevel M-C Coiffure

BTW identificatienummer (tax): BE07418762207
Ondernemingsnummer: 2737213134
Hoofdstad (capital): 378,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 713,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Tevel M-C Coiffure zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Tevel M-C Coiffure
(Get full report from official database of BE for Tevel M-C Coiffure)

Aanvulling soorten activiteiten voor Tevel M-C Coiffure
Addition kinds of activities for Tevel M-C Coiffure

10310000. Lood en zinkerts | Lead and zinc ores
20850103. Graanalcohol voor drankdoeleinden | Grain alcohol for beverage purposes
25129902. Woonkamermeubels: gestoffeerd op houten kaders | Living room furniture: upholstered on wood frames
33160103. Strook, staal, scheermesje, koudgewalst: warmgewalst gekocht | Strip, steel, razor blade, cold-rolled: purchased hot-rolled
38270111. Microprojectors | Microprojectors

Werken bij Tevel M-C Coiffure: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Tevel M-C Coiffure: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Tevel M-C Coiffure. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Tevel M-C Coiffure. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround magazijnmedewerker (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn opzoek naar een allround magazijnmedewerker voor een winkel in Brustem. Je gaat zowel als magazijnier werken als allround in de winkel. Als je graag afwisseling wil in je werk is dit de ideale job: Kassa, Winkel, Magazijn werk. Het is een functie voor 38 u/ per week. Na een goede interim periode kan dit een vast contract worden!

  • customer service export (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als customer service export sta je in voor: de algemene dienstverlening opvolgen en controleren volgens de overeengekomen bepalingen voor jouw klanten de facturatie van het transport voorbereiden alle informatie verzamelen met betrekking tot de vrachtprijs en het transport alle nodige transporten regelen en opvolgen van de kaai opstellen en controleren van documenten en aan de klanten dienstverleners ... overhandigen de documenten voor de opvolging van de activiteiten invullen afwijkingen vaststellen en verbeteringen voorstellen klachtenbehandeling

  • Projectassistent - FRANSTALIG (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Dit is het takenpakket als projectassistent: Commerciële ondersteuning: agendabeheer en afspraken plannen voor de collega's verslagen maken van de meetings voorbereiden van de reporting en de maandelijkse cijfers telefonische en mailcontact met klanten en leveranciers ter opvolging ondersteuning in maken van offertes en technische ondersteuning voorbereiden van de contracten met klant en leverancier ondersteuning in projecten milieustudies toekenningen ... Operationele ondersteuning: administratief opvolgen van bestellingen en leveringen onderzoek naar de beste leverancier prijsvergelijkingen maken maken en beheren van technische gegevens (handleidingen technische fiches ...) en deze online klasseren en up to date houden werfopvolging en de registraties van de onderaannemers controleren en bijhouden administratieve ondersteuning voor de veiligheidsnormen van de werven (PPSS PGSS PAQ ...) algemene projectondersteuning: beheer van de oproepen facturatie stockbeheer ...

  • Calculator industriebouw (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als calculator wordt u ingeschakeld in het team van de verkoop en staat u in voor de kostprijsberekening van de projecten. Je volgt deze calculaties op en werkt heel nauw samen met de verkopers.

  • Poetshulp Rillaar V/M (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: KLIEN dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    KLiEN dienstencheques zoekt een gemotiveerde poetshulp. Je poetst bij klanten thuis en zorgt ervoor dat hun woonst goed schoongemaakt is. Belangrijk is dat je op tijd komt en alle afspraken stipt naleeft! Je poetst bij mensen thuis dit houdt o.a. in: spinnenwebben afdoen; stofzuigen; dweilen; ramen lappen; ....

  • HUISHOUDHULPEN VOLTIJDS SINT AMANDS (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Sint Amands zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Student foodtruck (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Student en op zoek naar een job voor een langere periode tijdens het schooljaar? Adecco rekruteert momenteel een student (m/v) om allround taken te doen in een traiteurzaak regio Begijnendijk. Je taken zullen bestaan uit het opnemen van bestellingen via de telefoon, inpakken en klaarzetten van bestellingen, mise en place van gerechten, afwassen, bedienen van klanten aan de toog, uitscheppen van gerechten en afrekenen aan de kassa. Om de zaken vlot te laten verlopen, ken je alle nummers en prijzen van de gerechten goed en weet je de procedures goed op te volgen. Een opleiding zal worden voorzien. Wij zijn gestart met een nieuwe foodtruck en zoeken studenten die met ons graag mee op route gaan. Muziekfestivals, beurzen, foodtruckfestivals. Het gaat zeer leuk worden maar we vragen flexibiliteit in werkuren.

  • Afwasser - Keukenhulp (ASPELARE)

    Regio: ASPELARE

    Bedrijf: LA PROMESSE

    Type: Studentenjob

    Je reinigt, onderhoudt en rangschikt de vaat, het keukengerei, de keukenuitrusting en de lokalen. Je verzamelt en sorteert de vaat volgens soort. Je vult en start de vaatwasser en maakt hem leeg. Je controleert de netheid van de afgewassen vaat en zet hem op zijn plaats. Je werpt afval en etensresten in de vuilnisbakken. Je sorteert het leeggoed. Je schuurt potten en pannen. Je schrobt, schuurt, ontvet, ontsmet werkruimten en installaties. Je verzamelt de vuilniszakken of bakken.

  • Medewerker bakkerij (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in De Panne zijn we op zoek naar jobstudenten voor weekends en schoolvakanties. Je werkt in de voormiddag van 7u30-13u30.

  • Student(e) Verkoop kledingwinkel (STROMBEEK-BEVER)

    Regio: STROMBEEK-BEVER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingwinkel in Mechelen zijn we op zoek naar een enthousiaste jobstudent(e) die elke zaterdag kan werken. Je staat in voor het adviseren en verder helpen van de klanten, het op orde houden van de winkel en te helpen waar nodig. Met voorkeur heb je reeds ervaring in de verkoop en weet je van aanpakken.

  • Receptionist(e)/Telefonist(e) op woensdag (ook voor studenten) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Studentenjob

    Exselsia (part of Tempo-Team) staat voor total front desk management. Een sterke planning en een performant back-up systeem garanderen continuïteit aan het onthaal van onze klanten voor receptie en telefonie. Voor onze klant in Evergem zijn wij op zoek naar een enthousiaste Receptionist(e)/Telefonist(e) om iedere week op woensdag aan de slag te gaan van 8u00 tot 15u30. Je bent het visitekaartje van ons bedrijf en onze klant en vertegenwoordigt onze waarden & normen in de field. Je zorgt voor het aannemen en doorverbinden van de inkomende telefoongesprekken. Je bent verantwoordelijk voor een vriendelijke en professionele ontvangst van bezoekers. Je informeert de klanten zo goed mogelijk, dit doe je met de glimlach en nodige discretie. Je beheert de postverdeling, aangetekende brieven en koerier zendingen. Je biedt administratieve ondersteuning aan de verschillende diensten bij de klant.

  • Bouwtechnisch Bediende (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: TALENT ANGELS

    Type: Vaste Job

    Je volgt de contracten op van de werven in uitvoering en zorgt voor de tijdige en correcte facturatie. Je staat nauw in contact met de projectleiders, die ondersteuning geven bij elk dossier. Eventuele wijzigingen in het dossier dienen ook berekend te worden om daarna de eindafrekening te factureren

Zoek naar antwoorden van Tevel M-C Coiffure in sociale netwerken
Look for responds of Tevel M-C Coiffure in social networks

Lees alle opmerkingen voor Tevel M-C Coiffure. Laat een reactie achter voor Tevel M-C Coiffure. Tevel M-C Coiffure bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Tevel M-C Coiffure. Leave a respond for Tevel M-C Coiffure. Tevel M-C Coiffure on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Tevel M-C Coiffure op de google maps. Adres en contacten Tevel M-C Coiffure
Location of Tevel M-C Coiffure on the google maps. Address and contacts of Tevel M-C Coiffure

Andere gerelateerde bedrijven als come Tevel M-C Coiffure Tevel M-C Coiffure: Noma's Koeling BVBA | KORENHUYS | BEST PARTNER IMMOBILI?RE | Depuydt A | KRIBBE TITECA

Other related companies as Tevel M-C Coiffure: Noma's Koeling BVBA | KORENHUYS | BEST PARTNER IMMOBILI?RE | Depuydt A | KRIBBE TITECA

Tevel M-C Coiffure is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Tevel M-C Coiffure, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07418762207. Het bedrijf Tevel M-C Coiffure bevindt zich op het adres: Rue de la Cour 11; 6536; Thuin (Thuillies). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 378,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 713,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Tevel M-C Coiffure zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Tevel M-C Coiffure is Transportdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Tevel M-C Coiffure is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Tevel M-C Coiffure, openstaande posities, locatie van Tevel M-C Coiffure op de kaart.

Tevel M-C Coiffure is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Tevel M-C Coiffure, company assigned to the tax number BE07418762207. The company Tevel M-C Coiffure is located at the address: Rue de la Cour 11; 6536; Thuin (Thuillies). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 378,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 713,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Tevel M-C Coiffure were not found.
The main activity of Tevel M-C Coiffure is Transportation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Tevel M-C Coiffure is not available. You also can look at reviews of Tevel M-C Coiffure, open positions, location of Tevel M-C Coiffure on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Tevel M-C Coiffure, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Tevel M-C Coiffure, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Tevel M-C Coiffure, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Tevel M-C Coiffure, employees, financial statistics.