Stefan

Contactgegevens Stefan: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Stefan: address, phone, fax, email, website, opening hours

Stefan

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kerkstraat 161; 8570; Anzegem, België

Telefoon (phone): 056 68 99 77 (+32-056 68 99 77) 056 68 99 77 (+32-056 68 99 77)

Fax (fax): +32 (84) 264-77-57 +32 (84) 264-77-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Stefan: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Stefan"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Stefan"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Stefan, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Stefan. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Stefan, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Stefan. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Stefan
Products information Stefan

BTW identificatienummer (tax): BE09361419677
Ondernemingsnummer: 6219055175
Hoofdstad (capital): 134,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 242,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in Stefan zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Stefan
(Get full report from official database of BE for Stefan)

Aanvulling soorten activiteiten voor Stefan
Addition kinds of activities for Stefan

3355. Aluminium rollen en tekenen, nec | Aluminum rolling and drawing, nec
945100. Administratie van veteranenzaken | Administration of veterans' affairs
34969914. Vallen, dier en vis | Traps, animal and fish
35629900. Ball- en rollagers, nec | Ball and roller bearings, nec
38230202. Manometers, industrieel proces type | Manometers, industrial process type
50830102. Pluimvee-apparatuur | Poultry equipment
62110206. Syndicate aandelen (onroerend goed, entertainment, uitrusting) verkoop | Syndicate shares (real estate, entertainment, equip.) sales

Werken bij Stefan: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Stefan: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Stefan. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Stefan. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerker (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant in de regio Gent zijn wij opzoek naar en productiemedewerker. In de productieafdeling sta je samen met je collega\\\'s in voor de assemblage van onderdelen van vrachtwagens. Daarbij maak je gebruik van duidelijk omschreven montage-instructies. Bij de uitvoering van je werk let je op een hoge kwaliteit van de uitvoering, hou je rekening met het milieu en veiligheid en doe je regelmatig suggesties ter verbetering.

 • Milieucoördinator - Niveau B (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: SYNERGIE LOKEREN CAREERS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Dendermonde zoeken we een milieucoördinator - niveau B Je takenpakket: Ondersteuning geven aan de Environmental manager met betrekking tot bedrijfsinterne milieuzorg. Het opvolgen van diverse registers: afvalstoffenregister, waterbalans, wetgevingsregister, keuringsregister, etc… Het verzamelen en het verwerken van data met betrekking tot energie. Ondersteuning in ISO14001 en ISO50001. Interne audits (EMAT, SMAT, …). Opmaken en geven van toolboxen. Administratieve ondersteuning geven aan Environmental Manager in functie van WCM Ondersteuning geven in diverse milieu gerelateerde projecten.

 • Project Assistant (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, gespecialiseerd in dakwerken, gevels en balustrades, zijn wij op zoek naar een project assistent Als project assistent werk je nauw samen met de regiomanager en projectleiders en sta je in voor het financiële, administratieve proces en de werfvoorraden Je coördineert de uitgaande vorderingsstaten en beheert de goedkeuringen. Hiervoor heb je dagelijks contact met klanten en projectleiders Je zorgt ervoor dat al het materiaal tijdig op de werf geleverd wordt. Je ontvangt leveringsbonnen en beheert de werfstock Door jouw tussentijdse calculaties zorg je ervoor dat het budget niet overschreden wordt en dat de voorraden op peil blijven Je overlegt met alle betrokken partijen

 • Huishoudhulp Maaseik (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: PUUUR BREE

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Nevele (NEVELE)

  Regio: NEVELE

  Bedrijf: De Zon, de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Thuiszorg De Zon is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Thuiszorg De Zon is de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw, een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • Jobstudent Kassamedewerker (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor Media Markt Oostende zijn wij dringend op zoek naar een jobstudent om op woensdagnamiddag en tijdens het weekend (zaterdag of zondag) te werken. Je zal vooral instaan als kassamedewerker.

 • Business Unit Manager Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: VM Vastgoedbeheer

  Type: Vaste Job

  Als Business Unit Manager ben je verantwoordelijk voor het organiseren en structureren van jouw Business Unit en je streeft ernaar om samen met jouw team onze klanten de best mogelijke service te garanderen. Je geeft jouw medewerkers advies en de nodige ondersteuning bij de behandeling van hun dossiers. Je neemt indien nodig acties met het oog op efficiëntie verbetering van jouw business unit Je bouwt mee aan de continuïteit en het verder uitbreiden van zowel het team als het klantenbestand binnen de regio Gent Je superviseert een technische 24/7 service voor onze klanten Je staat in voor het coachen en begeleiden van een team van enthousiaste Property Managers en (administratieve) Technical Property Managers. Je bent een echte People Manager en kan je team enthousiasmeren Je bent tevens verantwoordelijk voor de administratieve en operationele opvolging van de medewerkers Je hebt voor jouw Business Unit de P&L verantwoordelijkheid In samenwerking met de Start-up cel begeleid je de opstart van nieuwe dossiers en zorgt voor een gedegen overdracht binnen het bestaande team Je maakt deel uit van het operationeel management team en rapporteert rechtstreeks aan de CEO

 • KAPPER / KAPSTER (GRIMBERGEN)

  Regio: GRIMBERGEN

  Bedrijf: KAPSALON VANY GRIM

  Type: Vaste Job

  U kan zelfstandig werken in ons kapsalon. U staat in voor het wassen van de haren, knippen, brushen, kleuren... Schoolverlaters zijn eveneens welkom.

 • Junior dossierbeheerder accountancy (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Le Grand & Associates

  Type: Vaste Job

  Sterke begeleiding Alle kansen Nauwe band met de klant Kwaliteit Work-life-balance Is dit de ideale samenvatting van jouw droomjob? Perfect! Onze klant is een groeiend en modern accountantskantoor in Aalst met een interessant en uiteenlopend cliënteel. Het kantoor plaatst een nauwe band met de cliënten op de eerste plaats. Het kantoor werd onlangs volledig vernieuwd waardoor er plaats is vrijgekomen om jou met open armen te ontvangen. Dit doe je: Als junior word je ingezet voor een aantal verschillende dossiers: kmo's, éénmanszaken, vrije beroepers,… . Je beheert dossiers van A-Y. Daarmee bedoelen wij: Algemene boekhoudkundige taken (inboeken van AKF & VKF, voorbereiden van de balansen) Fiscale aangiftes (PB, BTW, VENN.B) Indien jij er klaar voor bent, krijg je steeds meer taken toevertrouwd. In de toekomst kan je volledig zelfstandig je eigen dossiers beheren! Daarbij behoort uiteraard ook het klantenadvies.

 • Commercieel intern bediende - Credit advisor (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: FSD GROUP

  Type: Vaste Job

  Commercieel intern bediende - Credit advisor Geldlenen.be - FSD group, wij zijn tussenpersoon in persoonlijke leningen en verzekering. We zijn actief in België en Luxemburg. Onze partners zijn Elantis (Belfius), Record bank, Alpha Credit (BNPParibas), Afi-Esca, NN, .... Wij zijn op zoek naar een commercieel adviseur Taken: Het behandelen van nieuwe kredietaanvragen. Een vertrouwensrelatie opbouwen met de klanten. Het analyseren en indienen van dossiers. Het beheren en opvolgen van de lopende dossiers. Het beheren van de inkomende en uitgaande telefoongesprekken. Het behouden van onze goede professionele relatie met de banken. Profiel: U hebt een commerciële instelling om een dossier te analyseren. U hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel U bent stressbestendig U bent flexibel en houdt van uitdagingen. U bent Nederlandstalig en hebt kennis van het Frans. Ervaring in het behandelen van kredieten bij een bankinstelling of bij een kredietmakelaar is een troef

 • PLOEGBAAS AFBRAAKWERKEN (RANST) (OELEGEM)

  Regio: OELEGEM

  Bedrijf: SLOOPWERKEN VERVECKEN GWEN

  Type: Vaste Job

  Meewerkende ploegbaas afbraakwerken ( zowel machinaal als manueel) voor een klein ploeg

 • Afwasser - Flexijob (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: BODEGA LORENAS

  Type: Flexijob

  Je bent verantwoordelijk voor het afwassen en afdrogen van de vaat en het proper houden van de werkplek.

Zoek naar antwoorden van Stefan in sociale netwerken
Look for responds of Stefan in social networks

Lees alle opmerkingen voor Stefan. Laat een reactie achter voor Stefan. Stefan bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Stefan. Leave a respond for Stefan. Stefan on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Stefan op de google maps. Adres en contacten Stefan
Location of Stefan on the google maps. Address and contacts of Stefan

Andere gerelateerde bedrijven als come Stefan Stefan: Atlas Snack | Dothée-Docquier (Assurances) | J M C Cleaner | Duterme Blanchisserie | GRIMBERGEN SECURITY NV

Other related companies as Stefan: Atlas Snack | Dothée-Docquier (Assurances) | J M C Cleaner | Duterme Blanchisserie | GRIMBERGEN SECURITY NV

Stefan is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Stefan, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09361419677. Het bedrijf Stefan bevindt zich op het adres: Kerkstraat 161; 8570; Anzegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 134,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 242,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Stefan zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Stefan is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Stefan is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Stefan, openstaande posities, locatie van Stefan op de kaart.

Stefan is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Stefan, company assigned to the tax number BE09361419677. The company Stefan is located at the address: Kerkstraat 161; 8570; Anzegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 134,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 242,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Stefan were not found.
The main activity of Stefan is Printing, Publishing and Allied Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Stefan is not available. You also can look at reviews of Stefan, open positions, location of Stefan on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Stefan, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Stefan, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Stefan, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Stefan, employees, financial statistics.