Square (Coiffure)

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • Square (Coiffure)
Private companiesTransportation by Air • Square (Coiffure)

Contactgegevens Square (Coiffure): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Square (Coiffure): address, phone, fax, email, website, opening hours

Square (Coiffure)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Square des Combattants 6; 1020; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 427 17 86 (+32-02 427 17 86) 02 427 17 86 (+32-02 427 17 86)

Fax (fax): +32 (87) 765-80-15 +32 (87) 765-80-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Square (Coiffure): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Square (Coiffure)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Square (Coiffure)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Square (Coiffure), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Square (Coiffure). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Square (Coiffure), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Square (Coiffure). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Square (Coiffure)
Products information Square (Coiffure)

BTW identificatienummer (tax): BE09367187500
Ondernemingsnummer: 2793792724
Hoofdstad (capital): 901,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 119,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in Square (Coiffure) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Square (Coiffure)
(Get full report from official database of BE for Square (Coiffure))

Aanvulling soorten activiteiten voor Square (Coiffure)
Addition kinds of activities for Square (Coiffure)

349902. Metalen huishoudelijke artikelen | Metal household articles
431100. Ons. | U.s. postal service
482200. Telegraaf en andere communicaties | Telegraph and other communications
738918. Ontwerpdiensten | Design services
24990500. Cork- en kurkproducten | Cork and cork products
33219903. Grijze ijzeren gietstukken, nec | Gray iron castings, nec
35680304. Drives: riem, kabel of touw | Drives: belt, cable, or rope
50870603. Betongraven en kisten | Concrete burial vaults and boxes
56610000. Schoenenwinkels | Shoe stores
82439900. Dataverwerking scholen, nec | Data processing schools, nec

Werken bij Square (Coiffure): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Square (Coiffure): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Square (Coiffure). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Square (Coiffure). Looking for open vacancies in other companies

 • Koeltechnieker (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  onderhoud en herstel van technische klimaat- en koelsystemen zelfstandig en nauwkeurig werken je werkt binnnen en buiten je werkt op verplaatsing je werkt bij hoge en lage temperaturen

 • Toonbankverkoper/magazijnier (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zoeken een toonbankverkoper voor een groothandel in industrie-artikelen. Gaande van kleine vijsjes tot groot constructiemateriaal. Je taken situeren zich in de verkoop alsook in het magazijn. Je adviseert de klanten, neemt materialen uit en rekent af. Als er bestellingen moeten worden klaargezet, pick je in het magazijn en zet je klaar voor verzending. Je werkt ook 1 zaterdag op de 3.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Herk-de-stad, 16 uur per week in 2 gastgezinnen (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor 2 gastgezinnen wonende te Herk-de-stad. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak,strijken, koken of voorbereiden van de maaltijden en boodschappen doen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp in Lier (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • Receptionist(e) voor elke woensdag ! (HUIZINGEN)

  Regio: HUIZINGEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Ben je een administratieve wonder die graag bezig is met mensen en alles wat rond administratie draait ? En ben je een student die zich kan permitteren om elke woensdag vrij te zijn? Is het goed kunnen plannen en organiseren iets natuurlijks bij jou ? Als je je nu al aangesproken voelt, dan raden we je aan zeker verder te lezen !

 • Student winkelbediende (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: ADECCO AALTER

  Type: Studentenjob

  Voor een non-food retailer te Maldegem zijn wij op zoek naar studenten die kunnen werken in het weekend tijdens het schooljaar. Je hebt de keuze tussen zaterdag en zondag, maar er wordt wel verwacht dat je elke week kan werken. Je zal de rekken aanvullen Kassawerk Klanten helpen

 • Jobstudent: Brasserie Medewerker (VELDWEZELT)

  Regio: VELDWEZELT

  Bedrijf: KIM'S BRASSERIE

  Type: Studentenjob

  Je zal instaan voor volgende taken: Bestellingen opnemen Bestellingen brengen Ijs verkopen Meehelpen poetsen

 • POLYVALENT ADMINISTRATIEF BEDIENDE M/V (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: INTELECT

  Type: Vaste Job

  Als Polyvalent Bediende met goede talenkennis Nederlands en Frans werk je in een dynamische, jonge en internationale werkomgeving. Met je sterke talenkennis ondersteun je de collega's van Import en Exportmet administratieve taken en telefonische klantopvolging in de 2 talen Je bent o.a. verantwoordelijk voor volgende taken: - het opvolgen van inkomende orders en bestellingen via mail/telefoon/fax - orderverwerking in het systeem + opvolging van stock en leveringen - Speciale transporten regelen - facturatie - klantbeheer en klantenbinding van bestaande klanten met als doel meer opportuniteiten te benutten en de klanttevredenheid te vergroten.

 • Junior .NET developer (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: Net-IT

  Type: Vaste Job

  Je bent op zoek naar een (eerste) professionele uitdaging als .Net Developer. We luisteren naar wat jij wilt maken van je carrière en geven je de kansen en ondersteuning om jezelf volledig te ontplooien. Je komt terecht in een team van enthousiaste personen die zichzelf en elkaar steeds op de hoogte houden van de laatste technologische innovaties.

 • Verpleegkundige (m/v) voor woonzorgcentrum regio Merchtem (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Vaste Job

  Ben jij een enthousiaste verpleegkundige, met een hart voor ouderenzorg, op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben jij het profiel dat we zoeken! Wij zijn momenteel op zoek naar een voltijdse verpleegkundige voor een gloednieuw woonzorgcentrum in regio Merchtem. Je zal mee instaan voor de verpleegkundige verzorging van de bewoners tijdens de vroeg- en laatdienst. Je zal instaan voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: klaarzetten van medicatie, inspuitingen, bloednames, wondzorg,... Je houdt de verpleegdossiers up- to date en zorgt voor een gepaste opvolging en bijhorende registraties. Je stelt de juiste prioriteiten in functie van een professionele dienstverlening voor onze bewoners.

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

 • Receptionist(e) - Regio Antwerpen - 38u - Wervingsreserve (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

  Type: Werfreserve

  Je staat in voor volgende taken: Onthaal van bezoekers en telefonisch onthaal van de klanten Maken van de toegangsbadges Beheer en opvolging van mails, fax, enz. Beheer/reserveren van taxi's, vergaderzalen, lunchen, parkings Beheer van de inkomende en uitgaande post, ontvangst en opvolging van de verzendingen Beheer van de diensten voorzien voor het personeel (conciergerie/shop) Respect van de procedures van de klant en interne procedures van Sodexo Administratieve taken

Zoek naar antwoorden van Square (Coiffure) in sociale netwerken
Look for responds of Square (Coiffure) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Square (Coiffure). Laat een reactie achter voor Square (Coiffure). Square (Coiffure) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Square (Coiffure). Leave a respond for Square (Coiffure). Square (Coiffure) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Square (Coiffure) op de google maps. Adres en contacten Square (Coiffure)
Location of Square (Coiffure) on the google maps. Address and contacts of Square (Coiffure)

Andere gerelateerde bedrijven als come Square (Coiffure) Square (Coiffure): ' T STOVEKE | ATELIER BRUNO ROBBE | JACQUELINE DE REUSE/P. LABB? | Itineris | PHARMACIES DE GARDE

Other related companies as Square (Coiffure): ' T STOVEKE | ATELIER BRUNO ROBBE | JACQUELINE DE REUSE/P. LABB? | Itineris | PHARMACIES DE GARDE

Square (Coiffure) is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Square (Coiffure), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09367187500. Het bedrijf Square (Coiffure) bevindt zich op het adres: Square des Combattants 6; 1020; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 901,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 119,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Square (Coiffure) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Square (Coiffure) is Vervoer per lucht, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Square (Coiffure) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Square (Coiffure), openstaande posities, locatie van Square (Coiffure) op de kaart.

Square (Coiffure) is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Square (Coiffure), company assigned to the tax number BE09367187500. The company Square (Coiffure) is located at the address: Square des Combattants 6; 1020; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 901,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 119,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Square (Coiffure) were not found.
The main activity of Square (Coiffure) is Transportation by Air, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Square (Coiffure) is not available. You also can look at reviews of Square (Coiffure), open positions, location of Square (Coiffure) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Square (Coiffure), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Square (Coiffure), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Square (Coiffure), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Square (Coiffure), employees, financial statistics.