Souffriau D

Contactgegevens Souffriau D: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Souffriau D: address, phone, fax, email, website, opening hours

Souffriau D

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ieperstraat 193; 8930; Menen, België

Telefoon (phone): 056 51 84 50 (+32-056 51 84 50) 056 51 84 50 (+32-056 51 84 50)

Fax (fax): +32 (68) 124-68-54 +32 (68) 124-68-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Souffriau D: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Souffriau D"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Souffriau D"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Souffriau D, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Souffriau D. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Souffriau D, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Souffriau D. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Souffriau D
Products information Souffriau D

BTW identificatienummer (tax): BE07949127197
Ondernemingsnummer: 4061889648
Hoofdstad (capital): 182,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 646,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in Souffriau D zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Souffriau D
(Get full report from official database of BE for Souffriau D)

Aanvulling soorten activiteiten voor Souffriau D
Addition kinds of activities for Souffriau D

444901. Kanaal en intracoastal goederenvervoer | Canal and intracoastal freight transportation
701102. Vakantie logeert | Vacation lodges
951100. Lucht-, water- en vast afvalbeheer | Air, water, and solid waste management
27540402. Zegels: gravure printing | Seals: gravure printing
38120123. Omnibearing indicatoren | Omnibearing indicators
38250318. Oscillografen en oscilloscopen | Oscillographs and oscilloscopes
39659900. Bevestigingsmiddelen, knopen, naalden en spelden, n.v. | Fasteners, buttons, needles, and pins, nec
65139903. Pensioen hotel operatie | Retirement hotel operation
86610114. Verbond en evangelische kerk | Covenant and evangelical church

Werken bij Souffriau D: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Souffriau D: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Souffriau D. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Souffriau D. Looking for open vacancies in other companies

 • Beheerder Auto | Verzekeringsmaatschappij Berchem (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent het aanspreekpunt voor de makelaar voor mondelinge en schriftelijke beheersvragen binnen de tak auto. Je maakt niet-gestandaardiseerde bijaktes op. Je garandeert een oplossingsgerichte, efficiënte en correcte dienstverlening naar onze makelaar en klant binnen de vooropgestelde doorlooptijd. Je staat in voor het opvragen van de vereiste informatie bij de makelaar of klant en overlegt met je collega's om concrete dossiers te kaderen zodat deze binnen de afgesproken termijnen verwerkt kunnen worden.

 • Bediende dossieradministratie (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je biedt administratieve ondersteuning aan de dienst Studies Je brengt nieuwe netwerken in de toepassing Geo-synergie in Je voegt overzichtsplannen toe voor het uittekenen door de Teamleider Ontwerp Netten Je staat in voor alle administratieve formaliteiten bij de aanvraag van en na het bekomen van vergunningen en actualiseert nadien de statussen in Wevab Je start het veiligheidsdossier op; het aanvragen van plannen van interne en externe leidingen Je stelt het werfdossier met de werfmappen op Je bereidt de dossiers beheersorganen voor Je stelt het KVU-dossier (Klaar Voor Uitvoering) samen Je volgt fasen van Verkavelingen en Big Connection Works op in de IT-systemen Je archiveert aansluitingscontracten Je kent de KVU-status toe onder verantwoordelijkheid van de teamleider Je zorgt voor de input van allerhande administratieve gegevens (tijdslast, …) in SAP Je verzorgt alle administratie rond meldingen naar de verschillende instanties Je maakt ATB’s (Aanvraag Tot Bestelling) aan op basis van de meetstaten, alsook de éénmalige ATB’s Je verzamelt en controleert terugkomende dossiers en sluit deze technisch af Je voert klachten in Je treedt op als inbelpunt wat betreft klantenbeheer

 • Administratief Bediende Customer Service (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: Start People Gent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Administratief Bediende op het departement Customer Service, zal hij of zij voornamelijk instaan voor het administratieve beheer van data. Meer specifiek: klantengegevens, contractbeheer en facturatie. Hij of zij beantwoordt af en toe telefonische oproepen en onderhoudt contact met de andere afdelingen. • Je werkt in een team van 7 personen • Je registreert contractgegevens • Je vergelijkt de ingegeven prestaties met de geldende tarieven • Je factureert uitgevoerde controles • Je klasseert documenten digitaal en manueel • Je behandelt eventuele klachten en helpt onze klanten zo goed mogelijk verder

 • HUISHOUDHULP deeltijds of voltijds (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: DORIFRAN

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zoeken dringend een gemotiveerde medewerker voor het poetsen van privé woningen in Waregem/Anzegem/Avelgem/Vichte/Deerlijk.

 • Vlijtige bij in het huishouden M/V regio Geel (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Actief Dienstencheques Geel

  Type: Dienstenchequebaan

  Je werkt als huishoudhulp bij onze particulieren in een rooster dat je zelf kan samenstellen. Je kan deeltijds werken of je kan kiezen om je planning op te bouwen naar maximum 38 uren per week. Taken die jij ter harte mag nemen zijn: strijken, maaltijden bereiden, poetsen, ramen wassen, kleine boodschappen doen, ...

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in RUMST/BOOM - uitstekend betaald (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • (jr) Enterprise Architect (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: Tri-ICT

  Type: Vaste Job

  Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een ambitieuze (jr) Enterprise Architect. Als architect ga je aan de slag in grote en kleine projecten om samen met onze klant business systemen en processen te definiëren en te verbeteren; Je levert methodologieën, processen en een governance-kader aan aan onze klanten; Je doet projecten op basis van expertise, vaardigheden en ambitie; Je bent in staat te rapporteren aan Executive levels bij klanten. Je werkt op langdurige projecten bij onze klanten in diverse regio's : Brussel of Antwerpen of Gent

 • SCHRIJNWERKER MEUBELMAKER (HUIZINGEN)

  Regio: HUIZINGEN

  Bedrijf: DEDOBBELEER

  Type: Vaste Job

  We zijn op zoek naar een schrijnwerker / meubelmaker om ons team te versterken. Je staat in voor het assembleren en plaatsen van op maat gemaakte keukens, dressings, ... Plaatsen van buitenschrijnwerk, ramen en deuren in hout, PVC en aluminium.

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

 • Professeur / Formateur : Coach sportif (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ACTIRIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Le Centre de Formation à Distance (www.formationadistance.be) fait partie du groupe Ondernemersschool et est aujourd'hui le principal fournisseur de formations à distance en Belgique. Notre groupe est aussi présent en France et aux Pays-Bas, et propose plus de 400 cours qui préparent les étudiants à une nouvelle carrière dans différents secteurs d'activité. Grâce à nos structures et notre culture d'entreprise, nous sommes devenus un institut de formation très dynamique et en phase d'expansion, avec une équipe motivée et enthousiaste qui a la possibilité de s'améliorer professionnellement et de se développer personnellement dans une entreprise multiculturelle et accueillante.*******Le Centre de Formation à Distance (CFD) est actuellement à la recherche d'un formateur motivé pour réaliser une formation de coach sportif. En tant que formateur, vous êtes responsable du développement du cours (rédaction du syllabus) et du suivi des étudiants par e-mail. Vous travaillez depuis la maison et gérez votre propre emploi du temps. Vous serez apte à rédiger des chapitres sur les différents concepts et connaissances propre au métier de coach sportif.

 • Spontane Sollicitatie Schoonmaak Turnhout 2018 (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Welkom in onze wereld van diensten! Als wereldleider op het vlak van facilitaire dienstverlening, is het onze belangrijkste taak om bedrijven een waaier van ondersteunende diensten aan te bieden en te beheren. ISS Facility Services stelt in België 12.000 mensen tewerk in de Catering, Cleaning, Office support en Property Services. Deze vacature betreft een RESERVE. Wanneer wij op zoek zijn naar mensen uit de regio Turnhout zullen wij jou contacteren voor de functie. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... ; Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,...; Dit zijn meestal deeltijdse jobs 's morgens (vanaf 6u) of 's avonds (vanaf 16u).

 • flexijobs zaal (SIJSELE)

  Regio: SIJSELE

  Bedrijf: POORTERSHUYZE

  Type: Flexijob

  Wij zoeken voor maandag, dinsdag, vrijdag en ook voor het weekend zaterdag of/en zondag! flexi-job voor de zaal!! u bent klantvriendelijk u bent een teamplayer u bent gemotiveerd en gebeten door horeca u bent stressbestendig u heeft reeds wat ervaring in de zaalbediening u ziet werk contacteer ons 050-36.09.30

Zoek naar antwoorden van Souffriau D in sociale netwerken
Look for responds of Souffriau D in social networks

Lees alle opmerkingen voor Souffriau D. Laat een reactie achter voor Souffriau D. Souffriau D bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Souffriau D. Leave a respond for Souffriau D. Souffriau D on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Souffriau D op de google maps. Adres en contacten Souffriau D
Location of Souffriau D on the google maps. Address and contacts of Souffriau D

Andere gerelateerde bedrijven als come Souffriau D Souffriau D: LONCKE E. | EXTRA | NATHALIE VAN EYGEN | PMG SERVICES | DEWIT DEWIT

Other related companies as Souffriau D: LONCKE E. | EXTRA | NATHALIE VAN EYGEN | PMG SERVICES | DEWIT DEWIT

Souffriau D is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Souffriau D, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07949127197. Het bedrijf Souffriau D bevindt zich op het adres: Ieperstraat 193; 8930; Menen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 182,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 646,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Souffriau D zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Souffriau D is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Souffriau D is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Souffriau D, openstaande posities, locatie van Souffriau D op de kaart.

Souffriau D is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Souffriau D, company assigned to the tax number BE07949127197. The company Souffriau D is located at the address: Ieperstraat 193; 8930; Menen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 182,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 646,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Souffriau D were not found.
The main activity of Souffriau D is Nonclassifiable Establishments, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Souffriau D is not available. You also can look at reviews of Souffriau D, open positions, location of Souffriau D on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Souffriau D, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Souffriau D, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Souffriau D, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Souffriau D, employees, financial statistics.