Sonja's Kapsalon

Contactgegevens Sonja's Kapsalon: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sonja's Kapsalon: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sonja's Kapsalon

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Desiré Van Hoomissenstraat 33; 2880; Bornem (Hingene), België

Telefoon (phone): 03 889 99 74 (+32-03 889 99 74) 03 889 99 74 (+32-03 889 99 74)

Fax (fax): +32 (58) 679-87-88 +32 (58) 679-87-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sonja's Kapsalon: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sonja's Kapsalon"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sonja's Kapsalon"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sonja's Kapsalon, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sonja's Kapsalon. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sonja's Kapsalon, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sonja's Kapsalon. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sonja's Kapsalon
Products information Sonja's Kapsalon

BTW identificatienummer (tax): BE05680450439
Ondernemingsnummer: 1331787109
Hoofdstad (capital): 518,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 843,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in Sonja's Kapsalon zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sonja's Kapsalon
(Get full report from official database of BE for Sonja's Kapsalon)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sonja's Kapsalon
Addition kinds of activities for Sonja's Kapsalon

384201. Persoonlijke veiligheidsuitrusting | Personal safety equipment
807100. Medische laboratoria | Medical laboratories
20219902. Boterpoeder | Butter powder
23260206. Werkbroek | Work pants
35539907. Mortisers, houtbewerkingsmachines | Mortisers, woodworking machines
36790303. Voeding, alle soorten: statisch | Power supplies, all types: static
39490603. Zwembaden, plastic | Swimming pools, plastic
39530100. Embossing zegels en handzegels | Embossing seals and hand stamps
65310105. Makelaar, residentieel | Real estate agent, residential
80930303. Gezinsplanningskliniek | Family planning clinic

Werken bij Sonja's Kapsalon: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sonja's Kapsalon: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sonja's Kapsalon. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sonja's Kapsalon. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiearbeider DD/NAP (KINROOI)

  Regio: KINROOI

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een productiebedrijf in Kinrooi zijn wij op zoek naar een medewerker voor de beton. Je werkt in 2 ploegen of in de nacht. Je wil fysiek zwaar werk, wil werken in een stoffige omgeving.

 • Mechanieker (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: Flexpoint

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Mol die werkzaam is in de betonsector zijn we op zoek naar een mechanieker die kan lassen en kennis heeft van hydraulica. Jouw takenpakket bestaat uit: - Elektrische , hydraulische en pneumatische schema's lezen en interpreteren. - Het lassen van mechanische stukken en onderdelen. - Revisie en onderhoud van machines. - Controle over elektriciteit en elektronische componenten, geautomatiseerde controlesystemen en PC toepassingen (MS-office)

 • Monteur (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar monteurs  sanitaire regio Vlaams-Brabant Kranen, ketels, leidingen … Van A tot Z sanitair in de vingers hebben

 • .net developer (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Binnen deze jonge en dynamische onderneming sta je in voor: ontwikkelen van nieuwe tools voor de klanten onderhouden van de bestaande tools en adviseren van klanten je werkt 50% van je tijd vanuit kantoor, 50% bij de klanten (regio Limburg)

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Weelde (POPPEL)

  Regio: POPPEL

  Bedrijf: POETSHULP & WERK

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Poetshulp & Werk verricht je bij de klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken, maar uiteraard mag jij zelf ook aangeven wat je het liefst doet. Je wordt begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kan. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en op welke dagen wel of niet. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan !

 • Gemotiveerde Huishoudhulpen dienstencheques - Regio Peer en Hechtel-Eksel bij ouderen (PEER)

  Regio: PEER

  Bedrijf: Sthep

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

 • Huishoudhulp Kinrooi (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: PUUUR BREE

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Jobstudent verkoop Groenten en Fruit (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant te regio Kempen zijn we op zoek naar een jobstudent. U staat in voor de verkoop van groenten en fruit U werkt 1 zaterdag op 2 Bedienen van de klanten Winkel op orde houden + werken in de zomervakantie

 • JOBSTUDENT BAR IN DANSCAFE (OOSTDUINKERKE)

  Regio: OOSTDUINKERKE

  Bedrijf: Accent

  Type: Studentenjob

  Als jobstudent barmedewerker krijg heel wat leuke taken toegewezen: ? Bestellingen opnemen en klaar maken ? Bier tappen ? Bedien je de klanten vriendelijk ? Frigo's aanvullen en de bar net houden

 • Verkoop(st)er (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: PREMAMAN

  Type: Studentenjob

  Je adviseert de klanten en begeleidt hen bij hun eventuele aankoop. Je zorgt eveneens voor de presentatie van de shop en staat mee in voor de goede gang van zaken. beheer van de leveringen / stock (controle, etikketeren,...) voorbereiden transfers

 • Zelfstandige kinderverzorg(st)er (WINGENE)

  Regio: WINGENE

  Bedrijf: ' T PETOETERKE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken versterking voor ons team! Als kinderverzorg(st)er sta je in voor de verzorging en begeleiding van kinderen van 0 tot 3 jaar. – Naast verzorging (eten geven, luiers verversen,...sta je ook in voor de begeleiding en animatie van kinderen van 0 tot 3 jaar (activiteiten doen, knutselen, – Ook logistieke taken behoren tot deze job (ruimtes proper houden,... – Je staat mee in voor het onthaal van ouders, invullen van heen-en weerschriftjes,... Je werkt 4 dagen per week op dinsdag-woensdag-donderdag en vrijdag Op Maandag moet je niet werken

 • Stagiair(e) HR consultant/talentmatcher (m/v) (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

  Type: Leercontract

  #todo Op korte termijn superveel leren rond hr & sales, buitenstappen als een social butterfly? YES WE CAN! Klaar om deze uitdaging aan te gaan? Jij kickt op het vinden van talent, ook via social media weet jij de beste sollicitanten te strikken (denk maar aan jouw collega-studenten, followers,…) Mensenkennis? Ja hoor, uit een telefonische screening kan jij perfect opmaken wat de kandidaat zoekt en met welke functies je hem/haar kan matchen De toppers daarna uitnodigen voor een diepte-interview? Check, want jij plant de agenda’s van de consultants in Kandidatenprofielen updaten kan je als de beste, jij streeft de perfectie na Die talenknobbel inzetten? No problemo, indien nodig help je ook bij de vertaling van vacatures en kandidatendossiers Vacatures of mailings uitschrijven? Jij weet ze wel te pimpen en te verspreiden via de juiste kanalen Multitasken is dagelijkse kost, organiseren van jobdagen & deelnemen aan jobbeurzen horen daar ook bij

Zoek naar antwoorden van Sonja's Kapsalon in sociale netwerken
Look for responds of Sonja's Kapsalon in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sonja's Kapsalon. Laat een reactie achter voor Sonja's Kapsalon. Sonja's Kapsalon bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sonja's Kapsalon. Leave a respond for Sonja's Kapsalon. Sonja's Kapsalon on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sonja's Kapsalon op de google maps. Adres en contacten Sonja's Kapsalon
Location of Sonja's Kapsalon on the google maps. Address and contacts of Sonja's Kapsalon

Andere gerelateerde bedrijven als come Sonja's Kapsalon Sonja's Kapsalon: VAN DEN ABEELE-D'EER | DAGCENTRUM-CENTRE DE JOUR-THUIS | TEA ROOM SAVARAIN | Van Daele | PRODINAR NV

Other related companies as Sonja's Kapsalon: VAN DEN ABEELE-D'EER | DAGCENTRUM-CENTRE DE JOUR-THUIS | TEA ROOM SAVARAIN | Van Daele | PRODINAR NV

Sonja's Kapsalon is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Sonja's Kapsalon, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05680450439. Het bedrijf Sonja's Kapsalon bevindt zich op het adres: Desiré Van Hoomissenstraat 33; 2880; Bornem (Hingene). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 518,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 843,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Sonja's Kapsalon zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sonja's Kapsalon is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sonja's Kapsalon is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sonja's Kapsalon, openstaande posities, locatie van Sonja's Kapsalon op de kaart.

Sonja's Kapsalon is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Sonja's Kapsalon, company assigned to the tax number BE05680450439. The company Sonja's Kapsalon is located at the address: Desiré Van Hoomissenstraat 33; 2880; Bornem (Hingene). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 518,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 843,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Sonja's Kapsalon were not found.
The main activity of Sonja's Kapsalon is Nonclassifiable Establishments, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Sonja's Kapsalon is not available. You also can look at reviews of Sonja's Kapsalon, open positions, location of Sonja's Kapsalon on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sonja's Kapsalon, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sonja's Kapsalon, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sonja's Kapsalon, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sonja's Kapsalon, employees, financial statistics.