Triffoy Michel SPRL

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • Triffoy Michel SPRL

Contactgegevens Triffoy Michel SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Triffoy Michel SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Triffoy Michel SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Condroz 21; 5590; Ciney, België

Telefoon (phone): 083 21 21 58 (+32-083 21 21 58) 083 21 21 58 (+32-083 21 21 58)

Fax (fax): +32 (55) 721-48-65 +32 (55) 721-48-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Triffoy Michel SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Triffoy Michel SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Triffoy Michel SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Triffoy Michel SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Triffoy Michel SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Triffoy Michel SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Triffoy Michel SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Triffoy Michel SPRL
Products information Triffoy Michel SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE04284088134
Ondernemingsnummer: 5142944335
Hoofdstad (capital): 325,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 107,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Triffoy Michel SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bakers and confectioners

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Triffoy Michel SPRL
(Get full report from official database of BE for Triffoy Michel SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Triffoy Michel SPRL
Addition kinds of activities for Triffoy Michel SPRL

20150907. Spreads, sandwich: pluimvee | Spreads, sandwich: poultry
32290102. Barware | Barware
35899902. Vloerschuurmachines, commercieel | Floor sanding machines, commercial
38210301. Bunsen branders | Bunsen burners
45229901. Luchtvrachtvervoerders, onopgelost | Air cargo carriers, nonscheduled

Werken bij Triffoy Michel SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Triffoy Michel SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Triffoy Michel SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Triffoy Michel SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpdrukker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De job als hulpdrukker of de afdeling rotatiedruk bestaat uit : -het instellen van de verpakkingsstraat achter de drukpers; -het volgens stapelschelschema's stapelen van drukwerk op pallets; -het assisteren vn de drukkers met alle voorkomende werkzaamheden.

  • Customer service assistant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zorgt voor een continue input en actualisatie van zowel de opleidings- als klantgegevens in onze programmadatabank. Je verwerkt inschrijvingen, staat klanten te woord en beantwoordt alle vragen op een klantgerichte en efficiënte wijze, zowel telefonisch als per email. Je staat in voor een correcte versturing en verwerking van de facturatie en je verwerkt nauwgezet administratie rond opleidingscheques. Je beantwoordt klantenvragen mbt ons opleidingsaanbod. Je maakt overeenkomsten op en wisselt informatie uit in verband met de praktische organisatie van een training. Op drukke momenten sta je het operations team bij in de uitvoering van de opleidingen. Hiervoor contacteer je klanten of docenten, je bereidt de documentatie voor en verzorgt de praktische uitvoering van opleidingen en congressen.

  • Technieker Bus M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Asse zijn we momenteel op zoek naar een Technieker Bus M/V. Je voert onderhoud & herstellingen uit, je stelt diagnoses en werkt aan de elektronische systemen van bussen en voert softwareprogrammaties uit, je maakt nieuwe voertuigen klaar, doet depannages, zowel binnen als buiten de werkuren.

  • Gepassioneerde Shopmanager met gevoel voor Mode, Fashion & Lifestyle (m/v) (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een klassevolle en toonaangevende kledingzaak regio Maasmechelen, zijn we op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde Shopmanager om hun tof team te versterken! * Je geniet ervan om de klanten vriendelijk te onthalen en deskundig verder te helpen * Je bent een energiek en postief persoon, dat het team begeleid en ondersteund om het beste uit henzelf te halen * Je beschikt over de nodige commerciële flair en legt de klant graag in de watten. * Je bent een geboren peoplemanager die samen met het team wilt bouwen aan een ultieme shopervaring voor de klant. * Je bent een echte uitblinker als het aankomt op klantenservice en verkoop. * Je bent verantoordelijk voor het commerciële resultaat van de vestiging. * Waarden zoals discipline, respect en integriteit draag je hoog in het vaandel. * Je zorgt voor een correcte kassa afsluiting en spoort eventuele kasverschillen op. * Klantcontacten onderhouden (informeren, adviseren, klachtbehandeling, retouren...) * Wekelijks overleg met de commercieel manager om toekomstige ontwikkelingen, acties en verbeteringen te bespreken. Je werkt aan de hand van een flexibel uurrooster. Je hebt er helemaal geen probleem mee om weekendwerk te verichten.

  • HUISHOUDHULP HERENTALS (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Herentals zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • chauffeurs CE (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Daels Transport

    Type: Vaste Job

    Chauffeur met rijbewijs CE - je werkt van ongeveer van 05u tot 17u van maandag tot vrijdag bij uitzondering kan het ook voorkomen dat je dient uit te slapen tijdens de week , je taak is de distributie van pallet goederen bij klanten 2 a 3 klanten per werkdag voornamelijk in Belgie , dit zowel leveren als het ophalen ,

  • Group Treasurer (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: ADECCO GENT EXPERTS

    Type: Vaste Job

    Adecco Experts is op zoek naar een gemotiveerde Group Treasurer voor een gekende internationale speler in volle expansie! Een ideale job voor iemand die veel verantwoordelijkheden op zich kan nemen en snel wil doorgroeien. Je maakt deel uit van het Finance&Accounting team en je rapporteert aan de CFO. Jouw takenpakket ziet er uit als volgt: Je bent verantwoordelijk voor de Trade Finance: beheer en opvolging van garantielijnen en garanties, beheer van leasing-en kredietlijnen en aanvragen + opmaken borgen en bankgaranties Je bent verantwoordelijk voor cash management: Backup/aansturen van dagelijkse cashmanagement Aankopen en hedging van vreemde valuta Internationale betalingsverkeer aansturen Working Capital beheer en cashflow forecasting Advisering inzake efficiency en kostminimalisatie Renteberekening-en totale financieringskostenbeheer Helpen bij afsluitingen Administratieve taken betreffende bankrekeningen, bankrelaties en autorisaties Mee opzetten van een treasury management system en cashpooling. Je bent verantwoordelijk voor Credit Insurance: de kwartaal rapportage van Credendo buitenlandse projecten Je bent verantwoordelijk voor Project Financiering Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van bankrelaties en relevante instanties

  • Projectleider voor Oost- en West-Vlaanderen (M/V) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gelegen in Aalter, zijn wij op zoek naar een gedreven PROJECTLEIDER ! - Je bent eindverantwoordelijke over één of meerdere werven, hoofdzakelijk in West- en Oost-Vlaanderen. - Je stuurt een 10-tal eigen medewerkers en onderaannemers aan - Je bent verantwoordelijk voor de aankoop van het materiaal, opmetingen, kwaliteitscontrole en opvolging van schadedossiers - Aministratie maakt deel uit van je takenpakket: opmaak van maandelijkse vorderingsstaten, rapporteringen, controle van facturatie, uitwerking van offertes, nacalculatie, opvolging bestelbonnen. Hierbij kan je terugvallen op de ondersteuning van 2 collega's - Je bent het contactpersoon tegenover de architecten, opdrachtgevers, studiebureaus,... - Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder - Je staat in voor de opvolging van je teams - Je beheert het budget, maakt planningen op, bewaakt deadlines, woont werfvergaderingen bij,.. 

  • ORACLE DEVELOPER (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Bachelor informatica of gelijkwaardig door ervaring Goede Oracle forms/reports kennis Regio Kortrijk Voor onze klant, uitgesproken marktleider in België binnen de interieursector, is Hays IT op zoek naar een Oracle Developer. Als Oracle developer ben je verantwoordelijk voor het programmeerwerk binnen een Oracle database omgeving. Je krijgt als enige binnen het IT team de verantwoordelijkheid over alles wat betreft de interne Oracle database, maar kunt steeds terugvallen op de IT verantwoordelijke voor vragen of begeleiding indien nodig. Je staat in voor onderhoud, zoekt naar optimalisaties in het pakket en helpt collega's ook met hun vragen betreffende de Oracle database.

  • BIJLESLEERKRACHTEN WISKUNDE (regio VILVOORDE-ZAVENTEM/VLAAMS-BRABANT) (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: VZ2018

  • Freelance Typescript developer - lange termijn (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bedrijfsinformatie Dit bedrijf te Oost-Vlaanderen is actief binnen de E-commerce. Zij spelen in op huidige trends op de markt en een groot deel van hun verkoop bestaat uit voorwerpen die hun klanten zelf een personal touch geven. Zij zijn actief in 15 landen en marktleider in België. Jobinhoud Je zal je sterk toeleggen op een specifiek tool, die je optimaliseert en uitbreidt met nieuwe functionaliteiten. Je staat in voor ontwikkeling van de client-side aan de hand van Typescript. Je neemt initiatief en geeft voorstellen naar nieuwe technologieën. Je kan functionele vragen omzetten in technische oplossingen.

Zoek naar antwoorden van Triffoy Michel SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Triffoy Michel SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Triffoy Michel SPRL. Laat een reactie achter voor Triffoy Michel SPRL. Triffoy Michel SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Triffoy Michel SPRL. Leave a respond for Triffoy Michel SPRL. Triffoy Michel SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Triffoy Michel SPRL op de google maps. Adres en contacten Triffoy Michel SPRL
Location of Triffoy Michel SPRL on the google maps. Address and contacts of Triffoy Michel SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Triffoy Michel SPRL Triffoy Michel SPRL: VACANSOLEIL | PICPUS | JEAN-CLAUDE LINET | R. HOOGHE | FRANK & ELS

Other related companies as Triffoy Michel SPRL: VACANSOLEIL | PICPUS | JEAN-CLAUDE LINET | R. HOOGHE | FRANK & ELS

Triffoy Michel SPRL is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Triffoy Michel SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04284088134. Het bedrijf Triffoy Michel SPRL bevindt zich op het adres: Rue du Condroz 21; 5590; Ciney. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 325,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 107,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bakers and confectioners. Producten gemaakt in Triffoy Michel SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Triffoy Michel SPRL is Leder- en leerproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Triffoy Michel SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Triffoy Michel SPRL, openstaande posities, locatie van Triffoy Michel SPRL op de kaart.

Triffoy Michel SPRL is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Triffoy Michel SPRL, company assigned to the tax number BE04284088134. The company Triffoy Michel SPRL is located at the address: Rue du Condroz 21; 5590; Ciney. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 325,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 107,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bakers and confectioners. Products created in Triffoy Michel SPRL were not found.
The main activity of Triffoy Michel SPRL is Leather and Leather Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Triffoy Michel SPRL is not available. You also can look at reviews of Triffoy Michel SPRL, open positions, location of Triffoy Michel SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Triffoy Michel SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Triffoy Michel SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Triffoy Michel SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Triffoy Michel SPRL, employees, financial statistics.