Solange Coiffure

Contactgegevens Solange Coiffure: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Solange Coiffure: address, phone, fax, email, website, opening hours

Solange Coiffure

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Tirlemont 166; 4520; Wanze (Antheit), België

Telefoon (phone): 085 21 57 23 (+32-085 21 57 23) 085 21 57 23 (+32-085 21 57 23)

Fax (fax): +32 (53) 280-78-75 +32 (53) 280-78-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Solange Coiffure: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Solange Coiffure"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Solange Coiffure"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Solange Coiffure, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Solange Coiffure. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Solange Coiffure, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Solange Coiffure. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Solange Coiffure
Products information Solange Coiffure

BTW identificatienummer (tax): BE09921722412
Ondernemingsnummer: 2622131347
Hoofdstad (capital): 402,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 339,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in Solange Coiffure zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Solange Coiffure
(Get full report from official database of BE for Solange Coiffure)

Aanvulling soorten activiteiten voor Solange Coiffure
Addition kinds of activities for Solange Coiffure

3823. Process controle instrumenten | Process control instruments
206302. Vloeibare suikerproducten, met uitzondering van raffinage | Liquid beet sugar products, except refining
34520203. Wassers, metaal | Washers, metal
34839905. Chemical warfare projectielen en componenten | Chemical warfare projectiles and components
36749915. Thermo-elektrische apparaten, vaste toestand | Thermoelectric devices, solid state
38430112. Boren, tandheelkunde | Drills, dental
39619904. Sleutelhangers, behalve edelmetaal | Keychains, except precious metal
76992600. Raamblind reparatie | Window blind repair services

Werken bij Solange Coiffure: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Solange Coiffure: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Solange Coiffure. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Solange Coiffure. Looking for open vacancies in other companies

 • Schade Inspecteur (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor een vlekkeloze inspectie van schades aan wagens die in de pool komen of einde lease worden en werkt volgens een bepaalde normering en methodiek aan de hand van een camera tablet en dit al dan niet in aanwezigheid van de klant of bestuurder. Je zorgt ervoor dat deze klant of bestuurder steeds perfect geïnformeerd wordt over de schade toestand van de geinspecteerde wagen en dat de klant of bestuurder aftekent voor akkoord met de geregistreerde schades. Waar nodig geef je extra toelichtingen bij de schades aan de wagen en check je samen met de bestuurder of klant of een aangifte voor de verzekering aangewezen is. Tevens geef je nuttige tips aan de bestuurder of klant in verband met het voorkomen van schades. En noteert steeds alle bemerkingen of vragen vanwege de klant op de schade-inspectietool. Je verwerkt de schades die vastgesteld werden tijdens de inspectie binnen de afgesproken deadlines tot een schade-rapport en stuurt dit door aan de geautoriseerde personen bij de klant Naast inspectie van wagens zal je ook instaan voor het uitleveren van wagens aan bestuurders en zal je een volledig beeld geven van de uit te leveren wagen op het vlak van schades alsook andere aspecten zoals technische zaken of gebruik van de wagen.

 • Operator continueververij 3 ploegen M/V (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als productiemedewerker sta je in voor de controle van het product, instellen en bedienen van de machines.

 • Assistent Supermarktmanager (MAASEIK)

  Regio: MAASEIK

  Bedrijf: t-groep NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is een supermarkt waarbij klantcontact en vriendelijkheid hoog in het vaandel wordt gedragen! Takenpakket in een notendop: Dagelijkse leiding over de winkel Fungeren als voorbeeld met betrekking tot klantvriendelijkheid, cultuurwaarden van de winkel Je bent in staat tot sterke mondelinge communicatie Je staat dichtbij de medewerkers en dichtbij de klant. Je maakt daarbij actief contact. Je signaleert verbeterpunten. Je rapporteert aan de filiaalmanager Je plant je werk grondig in Je bent in staat om opbouwend aan te sturen op het personeel

 • Servicetechnieker (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf actief in de Automotive Sector regio Gent te Deinze zijn wij op zoek naar een Servicetechnieker (m/v) Je zal instaan voor assemblage werk in de productieafdeling Je bent verantwoordelijk voor de installatie, reparatie en het afregelen van de apparatuur ter plaatse bij klanten Je zal ook training en uitleg geven aan klanten Dit is een heel gevarieerde job: productie- en installatiewerk, communicatie met klanten en uitvoeren van installaties en herstellingen.

 • Verantwoordelijke bar regio Lummen (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in de regio van Lummen zijn we op zoek naar een gemotiveerde barman/barvrouw. Jouw taken: De dranken klaarmaken en aan de toog, in de zaal, op het terras aan de klant serveren De tafels, toog afruimen De bar- en zaaluitrusting onderhouden en schoonmaken De glazen afwassen De betaling voor de consumpties innen De klant ontvangen en de bestelling van dranken opnemen De ruimtes en de bar inrichten en opnieuw op orde zetten Het betreft een fulltime functie, maar deeltijds is bespreekbaar.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Gistel - Oudenburg (GISTEL)

  Regio: GISTEL

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Stagiair HR-Diensten (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: StepStone

  Type: Studentenjob

  www.stepstone.be/vacatures----1522635-inline.html?cid=Partner_VDAB House of Talents groepeert 10 bedrijven : Sales Talents, Care Talents, Financial Talents, HR Talents, Executive Talents, BTS, Next-ICT,  Arcq, Chaintec en Digitalents. Onze gemeenschappelijke noemer is specialisatie, expertise, innovatie en klantgerichtheid. We bieden HR diensten aan zoals: rekrutering & selectie, projectsourcing, interim management, assessment en training. We hebben 110 interne medewerkers en stellen samen 850 mensen tewerk.  We zijn uiterst fier om in de top 10 ranking als "Great Place to Work" van Vlerick te staan en hebben kantoren in Jette, Antwerpen, Kortrijk, Leuven en Luik. Je kan dus zowel een stage lopen in een Nederlandstalige als in een Franstalige omgeving.  Een stage bij House of Talents is dat een aanrader? Luister live naar Charlotte (stagiair marketing) haar aanstekelijk enthousiasme bij Siska en oordeel zelf :-) https://youtu.be/cGEnYnsRyA8 Als stagiair word je ingezet voor een variatie aan taken: Onthaal en telefonie (NL/FR), administratieve ondersteuning: klassement, agenda beheer consultants Database beheer en update Templates communicatie (interview reports, mailings etc..) Advertenties online plaatsen Job omschrijvingen opstellen en vertalen (NL/FR) Assistentie bij rekrutering: assistentie selectie interviews en assessment centers Search en selectie kandidaten: CV search, benaderen interessante kandidaten, CV screen en telefonische screenings van sollicitanten Assistentie Senior Consultants bij klantenbeheer en vacaturebeheer

 • Boekhouder - schoolverlater (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: EMD ACCOUNTING & TAX

  Type: Vaste Job

  Als financieel beheerder staat u in voor: - het inboeken van de aan- en verkoopfacturen en het financieel; - het verwerken van de BTW-aangiftes; - het voorbereiden van jaarafsluitingen van vennootschappen; - het voorbereiden van fiscale aangiften (personenbelasting en vennootschapsbelasting).

 • Supervisor Collections & Debt Recovery met juridische achtergrond (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ICREDIT

  Type: Vaste Job

  Als people gerichte Supervisor Collections & Debt Recovery zorg je voor de aansturing, coaching en ontwikkeling van je eigen team. Je geeft op een coachende manier leiding aan een team van +/- 15 personen om op die manier de afdeling- en dienst doelstellingen te realiseren. Je geeft richting aan je team door het duiden en concretiseren van de visie en het beleid binnen je eigen verantwoordelijkheidsgebied. Je volgt actualiteit en evoluties op binnen je vakgebied en ontwikkelt actieplannen om deze binnen je eigen werkprocessen te implementeren. Je formuleert het jaarplan en bent verantwoordelijk voor het behalen van de resultaatafspraken. Je zorgt voor resourceplanning, forecasting en werkverdeling binnen je departement. Je treedt op als aanspreekpunt in geval van klachten en/of escalatie. Je adviseert je teamleden m.b.t. de te volgen strategie bij complexe procedures. Je zorgt voor een maandelijkse rapportering over de afdelingsactiviteiten.

 • Stage (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: ESAS Technical Services

  Type: Werfreserve

  Esas staat open voor stageplaatsen. Wanneer je nog een leuke stageplaats zoekt binnen IT, aarzel dan niet je Cv en motivatiebrief te sturen. Je vindt ons ook terug op de job- en stagebeurs op 13 maart ( van 10u tot 16u ) in de Waagnatie, Rijnkaai 29, 2000 Antwerpen.

 • WINKELBEDIENDE SLAGERIJ (VORSELAAR)

  Regio: VORSELAAR

  Bedrijf: STEVENS ROEL

  Type: Flexijob

  Je zal de klanten bedienen aan de toog. Je maakt de bestellingen klaar en rekent af. Daarnaast zorg je ervoor dat de toog steeds aangevuld en proper is. Als het rustiger is help je ook mee in het atelier bij het maken van kleine bereidingen en je doet de afwas.

 • zaalhulp/keukenhulp FLEXI (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: HET ANKER

  Type: Flexijob

  Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar nieuwe collega's zowel voor keuken als voor zaal. Je kan minstens 1 vaste dag per week en eventueel ook andere dagen. We zijn opzoek naar iemand die zich voor een langere tijd wil engageren.

Zoek naar antwoorden van Solange Coiffure in sociale netwerken
Look for responds of Solange Coiffure in social networks

Lees alle opmerkingen voor Solange Coiffure. Laat een reactie achter voor Solange Coiffure. Solange Coiffure bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Solange Coiffure. Leave a respond for Solange Coiffure. Solange Coiffure on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Solange Coiffure op de google maps. Adres en contacten Solange Coiffure
Location of Solange Coiffure on the google maps. Address and contacts of Solange Coiffure

Andere gerelateerde bedrijven als come Solange Coiffure Solange Coiffure: Fonds de Sécurité d'Existence des Ouvriers de la Construction | DAMART | DAGCENTRUM MAASLAND | LEONARD SAEYS | PIERRE BAUGNEE

Other related companies as Solange Coiffure: Fonds de Sécurité d'Existence des Ouvriers de la Construction | DAMART | DAGCENTRUM MAASLAND | LEONARD SAEYS | PIERRE BAUGNEE

Solange Coiffure is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Solange Coiffure, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09921722412. Het bedrijf Solange Coiffure bevindt zich op het adres: Chaussée de Tirlemont 166; 4520; Wanze (Antheit). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 402,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 339,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Solange Coiffure zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Solange Coiffure is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Solange Coiffure is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Solange Coiffure, openstaande posities, locatie van Solange Coiffure op de kaart.

Solange Coiffure is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Solange Coiffure, company assigned to the tax number BE09921722412. The company Solange Coiffure is located at the address: Chaussée de Tirlemont 166; 4520; Wanze (Antheit). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 402,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 339,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Solange Coiffure were not found.
The main activity of Solange Coiffure is Amusement and Recreation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Solange Coiffure is not available. You also can look at reviews of Solange Coiffure, open positions, location of Solange Coiffure on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Solange Coiffure, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Solange Coiffure, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Solange Coiffure, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Solange Coiffure, employees, financial statistics.