Sofie's Hair Fashion

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • Sofie's Hair Fashion
Private companiesFurniture and Fixtures • Sofie's Hair Fashion

Contactgegevens Sofie's Hair Fashion: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sofie's Hair Fashion: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sofie's Hair Fashion

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Appelmansstraat 25; 2018; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 226 25 84 (+32-03 226 25 84) 03 226 25 84 (+32-03 226 25 84)

Fax (fax): +32 (50) 833-28-20 +32 (50) 833-28-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sofie's Hair Fashion: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sofie's Hair Fashion"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sofie's Hair Fashion"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sofie's Hair Fashion, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sofie's Hair Fashion. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sofie's Hair Fashion, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sofie's Hair Fashion. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sofie's Hair Fashion
Products information Sofie's Hair Fashion

BTW identificatienummer (tax): BE04804016113
Ondernemingsnummer: 7522857666
Hoofdstad (capital): 628,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 262,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in Sofie's Hair Fashion zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sofie's Hair Fashion
(Get full report from official database of BE for Sofie's Hair Fashion)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sofie's Hair Fashion
Addition kinds of activities for Sofie's Hair Fashion

3315. Staaldraad en aanverwante producten | Steel wire and related products
251406. Metaal gazon en tuinmeubilair | Metal lawn and garden furniture
333101. Primaire koper smelter producten | Primary copper smelter products
01390100. Voedergewassen | Feeder crops
26550000. Vezelbakjes, drums en soortgelijke producten | Fiber cans, drums, and similar products
34969900. Diverse gefabriceerde draadproducten, nec | Miscellaneous fabricated wire products, nec

Werken bij Sofie's Hair Fashion: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sofie's Hair Fashion: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sofie's Hair Fashion. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sofie's Hair Fashion. Looking for open vacancies in other companies

 • CHAUFFEUR CE (ICHTEGEM)

  Regio: ICHTEGEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf dat instaat voor het vervoer van meel en gesmolten vetten naar de veevoederindustrie zijn we op zoek naar een vrachtwagenchauffeur CE. Je staat in voor oa : *ophaling in slachthuizen *vervoer naar veevoederfabricanten *combinatie trekker - oplegger *kip-, tank- en containertransport *voornamelijk dagritten

 • bakker (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als gemotiveerde bakker heb je interesse in de ambachtelijke banketbakkerij. Zo zal je dagelijks instaan voor het vervaardigen van brood, grondstoffen afwegen, recepten aanpassen, bak controles uitvoeren, kwaliteitscontroles leveren en waken op de orde en netheid binnen de werkplaats. Je streeft mee naar tevredenheid, hygiëne en laat creativiteit de vrije loop.

 • Orderpicker (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: ASAP LOMMEL

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een grote logistieke speler, zijn we op zoek naar orderpickers. Je zal mee instaan in het verzendklaar maken van de binnenkomende bestellingen. Het is belangrijk dat je ervaring hebt als orderpicker of als heftruckchauffeur.

 • Dakwerker platte daken (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Konvert Construct Geel

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is een toonaangevend bouwbedrijf te Herentals. Ze zoeken een gemotiveerde medewerker voor onderhoud en herstelling van platte daken, voornamelijk voor appartementen en industriële gebouwen. Je werkt in een team van 2 of 3 mensen, waarbij je evenwel zelfstandig aan de slag zal gaan. Ervaring als dakwerker is niet nodig, je krijgt een opleiding tijdens je werk.

 • Huishoudhulp Temse (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques St Niklaas

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor de regio Temse. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op!

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Heers (HEERS)

  Regio: HEERS

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Haacht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAACHT)

  Regio: HAACHT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Doel)

  Regio: Regio Doel

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • kelner, jobstudent, extra, bijverdienste (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: VOLTAIRE

  Type: Studentenjob

  klanten bedienen

 • MILIEUCOÖRDINATOR niv. A/B + PREVENTIEADVISEUR type I/II (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: BOVA ENVIRO+

  Type: Vaste Job

  je stelt zelfstandig omgevingsvergunningsaanvragen op en begeleidt de klant doorheen de procedure je staat in voor de uitvoering van extern milieucoördinatorschap voor diverse sectoren je voert zelfstandig compliance audits milieu/veiligheid uit je adviseert bedrijven in hun preventie-en veiligheidsbeleid je geeft invulling aan ondersteuningscontracten, waarbij je tijdelijk of langdurig de internepreventieadviseur bijstaat in het preventiebeleid of de veiligheidsaspecten bij klanten vervult je werkt voor bedrijven uit diverse sectoren je werkt zowel zelfstandig als in teamverband met andere projectleiders/deskundigen je behartigt in belangrijke mate de belangen van de opdrachtgevers en van de projecten je geeft opleidingen, zowel intern als extern rond verschillende veiligheidsthema's en milieu je neemt de verantwoordelijkheid op voor de kwaliteit en financiële opvolging van je projecten en rapporteert aan de manager

 • Diëtist(e) / voedingsdeskundige (TILDONK)

  Regio: TILDONK

  Bedrijf: SPORTKINELAB

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben je gepassioneerd door alles wat met voeding, gewichtsbeheersing, sportvoeding te maken heeft? Dan ben jij de persoon die wij zoeken.

 • WINKELMEDEWERKER BAKKERIJ (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: EYCKMANS BANKET

  Type: Flexijob

  Wij zijn op zoek naar een winkelmedewerker die komt helpen bij het bedienen van de klanten. - op dinsdag van 8u tot 12 u of van 13u tot 18 uur - op vrijdag van 8u tot 12 u of van 13u tot 18 uur en eventueel op zondag van 7u tot 13 u.

Zoek naar antwoorden van Sofie's Hair Fashion in sociale netwerken
Look for responds of Sofie's Hair Fashion in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sofie's Hair Fashion. Laat een reactie achter voor Sofie's Hair Fashion. Sofie's Hair Fashion bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sofie's Hair Fashion. Leave a respond for Sofie's Hair Fashion. Sofie's Hair Fashion on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sofie's Hair Fashion op de google maps. Adres en contacten Sofie's Hair Fashion
Location of Sofie's Hair Fashion on the google maps. Address and contacts of Sofie's Hair Fashion

Andere gerelateerde bedrijven als come Sofie's Hair Fashion Sofie's Hair Fashion: BO-JARDIDECO | Leenders Sven | PLAISIR DE LIRE | MICHEL PREUMONT | CHEZ BETTY

Other related companies as Sofie's Hair Fashion: BO-JARDIDECO | Leenders Sven | PLAISIR DE LIRE | MICHEL PREUMONT | CHEZ BETTY

Sofie's Hair Fashion is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Sofie's Hair Fashion, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04804016113. Het bedrijf Sofie's Hair Fashion bevindt zich op het adres: Appelmansstraat 25; 2018; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 628,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 262,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Sofie's Hair Fashion zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sofie's Hair Fashion is Meubels en uitrustingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sofie's Hair Fashion is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sofie's Hair Fashion, openstaande posities, locatie van Sofie's Hair Fashion op de kaart.

Sofie's Hair Fashion is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Sofie's Hair Fashion, company assigned to the tax number BE04804016113. The company Sofie's Hair Fashion is located at the address: Appelmansstraat 25; 2018; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 628,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 262,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Sofie's Hair Fashion were not found.
The main activity of Sofie's Hair Fashion is Furniture and Fixtures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Sofie's Hair Fashion is not available. You also can look at reviews of Sofie's Hair Fashion, open positions, location of Sofie's Hair Fashion on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sofie's Hair Fashion, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sofie's Hair Fashion, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sofie's Hair Fashion, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sofie's Hair Fashion, employees, financial statistics.