Snit Studio (Allard Georgine)

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • Snit Studio (Allard Georgine)
Private companiesFood Stores • Snit Studio (Allard Georgine)

Contactgegevens Snit Studio (Allard Georgine): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Snit Studio (Allard Georgine): address, phone, fax, email, website, opening hours

Snit Studio (Allard Georgine)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grote Steenweg 429; 3350; Linter (Drieslinter), België

Telefoon (phone): 011 78 31 78 (+32-011 78 31 78) 011 78 31 78 (+32-011 78 31 78)

Fax (fax): +32 (15) 882-81-70 +32 (15) 882-81-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Snit Studio (Allard Georgine): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Snit Studio (Allard Georgine)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Snit Studio (Allard Georgine)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Snit Studio (Allard Georgine), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Snit Studio (Allard Georgine). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Snit Studio (Allard Georgine), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Snit Studio (Allard Georgine). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Snit Studio (Allard Georgine)
Products information Snit Studio (Allard Georgine)

BTW identificatienummer (tax): BE03182983398
Ondernemingsnummer: 8470428466
Hoofdstad (capital): 752,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 300,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in Snit Studio (Allard Georgine) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Snit Studio (Allard Georgine)
(Get full report from official database of BE for Snit Studio (Allard Georgine))

Aanvulling soorten activiteiten voor Snit Studio (Allard Georgine)
Addition kinds of activities for Snit Studio (Allard Georgine)

26750402. Ei cartons, die-cut: gemaakt van aangekochte materialen | Egg cartons, die-cut: made from purchased materials
26799904. Papierproducten, geconverteerd, nec | Paperboard products, converted, nec
29110300. Intermediaire destillaten | Intermediate distillates
32690101. Pannen: steengoed, grof aardewerk en aardewerk | Cookware: stoneware, coarse earthenware, and pottery
38240208. Predetermining counters | Predetermining counters
38430000. Tandheelkundige apparatuur en benodigdheden | Dental equipment and supplies
39490504. Bogen, boogschieten | Bows, archery
75340000. Banden retreading en reparatie winkels | Tire retreading and repair shops
96319905. Kernenergie inspectie en regelgeving kantoor, govt. | Nuclear energy inspection and regulation office, govt.

Werken bij Snit Studio (Allard Georgine): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Snit Studio (Allard Georgine): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Snit Studio (Allard Georgine). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Snit Studio (Allard Georgine). Looking for open vacancies in other companies

 • Orderpicker 2 ploegen of vaste nacht bij Estée Lauder te Oevel m/v (OEVEL)

  Regio: OEVEL

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je verzamelt cosmeticaproducten in je pickzone die jou krijgt toegewezen. Er zijn verschillende pick-methoden mogelijk. Bij de ‘pick to light’ ben je verantwoordelijk voor één rek met één merk van producten. Bij de ‘goods to person’ ben je verantwoordelijk voor één pick-machine waarbij je producten van verschillende merken pickt. Je scant je opdracht (cartonlabel) in met een (hand)scanner. Op die manier weet je welke producten en het aantal producten dat je nodig hebt om je opdracht te kunnen verwerken. Je verzamelt de aangegeven producten in het magazijn. Je let hierbij op het correcte aantal en de staat van de producten. Indien je vuil of beschadigingen opmerkt aan de producten, dan volg je de vastgelegde procedures om deze producten uit stock te halen. Je plaatst de verzamelde goederen in een kartonnen doos. Je doet dit op logische en zorgvuldige wijze. Zo plaats je bijvoorbeeld de zwaarste producten onderaan de doos. Je voert al je handelingen uit volgens de vooropgestelde procedures, gedurende het hele proces. Dit doe je door je in te loggen op je pickzone en cartonlabel (je opdracht) te scannen. Op die manier is er steeds een accuraat en up to date zicht op de stand van zaken met betrekking tot de opdrachten en de goederen in het magazijn. Je stelt veiligheid voor jezelf en collega’s steeds voorop. Je spreekt je collega’s aan op onveilig handelen en meld onveilige situaties aan je coach.

 • Transportverantwoordelijke - Volvo group (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor het leveren van afgewerkte producten op afgesproken eindbestemming en op afgesproken leveringsdatum. Je moniteert pro-actief de leveringen en stuurt bij om de impact op de eindklant te vermijden of te minimaliseren. Je bent verantwoordelijk om leveringen te herplannen op vraag van de klant (rush/express). Je maakt pro-actief gebruik van short en mid-term forecast. Je bent het dagelijks contact voor operationele vragen van de klant of de leverancier. Je bent verantwoordelijk voor de leveringsopvolging voor de markten waar je verantwoordelijk voor bent. Je bent een belangrijke schakel in het escalatie process van terugkerende afwijkingen.

 • Ploegbaas Regio Brussel (EVERE)

  Regio: EVERE

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jouw missie je staat in voor de planning, voorbereiding en coördinatie van de werken aan gebouwgebonden installaties (Elektriciteit, HVAC, loodgieterij,..) en de kwaliteitscontrole na uitvoering je geeft leiding aan een team van technici je hebt contacten met klanten en staat in voor de coördinatie met onderaannemers je verleent technische bijstand en voert een aantal administratieve taken uit

 • Tuinarbeiders / groenarbeiders Bilzen (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: Q-Jobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zoeken wij tuinarbeiders mét ervaring. Je taken zijn het aanleg en het onderhoud van grote groenprojecten.

 • Bevrachter baantransport (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jouw takenpakket is gevarieerd en commercieel: Je staat in voor de coördinatie van het logistieke proces en de planning van de binnenkomende orders Je biedt de nodige ondersteuning begeleiding en aansturing van de chauffeurs Je spreekt jouw netwerk aan wanneer nodig en onderhoudt een goed contact met jouw klanten Je zorgt samen met jouw collega's de vooropgestelde doelstellingen (KPI?s) bereikt worden Je bent verantwoordelijk voor een correcte administratie ( voorbereiding facturatie prestatiebladen chauffeurs ? )

 • Hvac Technieker (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Izegem, Regio Roeselare zoeken wij:  EEN INSTALLATEUR SANITAIR HVAC Functieomschrijving: Als HVAC technieker staat u samen met uw collega's in voor allerhande hvac werken. U legt de sanitaire & - verwarmingsleidingen, plaatst ketels en radiatoren, zet het sanitair op.... Kortom u bent in staat om een werf van begin tot einde af te werken.

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Wortegem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

  Regio: WORTEGEM-PETEGEM

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Jobstudenten horeca (NIEUWPOORT)

  Regio: NIEUWPOORT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Studentenjob

  Bedrijf Deze brasserie gelegen aan de dijk van Nieuwpoort is al 19 jaar stevig op koers en heeft al heel wat zeeën doorvaren! Deze zaak blaast eenvoud, klassiek en traditie uit dankzij haar levend verse producten en volledig gerenoveerd interieur. Daarnaast beschikt deze brasserie over een uitgebreide kaart vol Belgische klassiekers, verse salades, pasta's en gerechten uit de wereldkeuken. Om de mensen een bord kwaliteit voor te kunnen schotelen, vraagt het team nog naar jobstudenten voor de zaal. Je zorgt ervoor dat deze heerlijke gerechten op de juiste tafel belanden, en dat de afgelikte borden tijdig worden afgeruimd. De complimenten krijg je er gratis bij!

 • JOBSTUDENT Buffetmedewerker - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

  Regio: ZILLEBEKE

  Bedrijf: COREX

  Type: Studentenjob

  “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste buffetmedewerkers die zich tijdens het weekend en/of tijdens de week kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: meehelpen aan het buffet : je bent verantwoordelijk voor het verzorgen / opstellen van de gerechten. Je zet de gerechten uit en zorgt voor een mooie decoratie ervan. Je zult de artikelen ook verwerken : afdekken / in de frigo's plaatsen / bijwerken voor de voglende dag. Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

 • Face-to-Face Interviewer (Regio Doel)

  Regio: Regio Doel

  Bedrijf: Kantar Belgium

  Type: Zelfstandige activiteit

  Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

 • Eventmedewerker (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: DS Consultancy & Events

  Type: Werfreserve

  LOOKING FOR HORECA PEOPLE Zorgen voor een goed verloop van de evenementen. Ontvangst van klanten. Opbouw en afbouw van events Bediening van genodigden

 • Tour Guide Brussels (ELSENE)

  Regio: ELSENE

  Bedrijf: VIVA BRUSSELS

  Type: Flexijob

  At Viva’s Tour we are looking for free lance tour guides in Brussels in English language. You don’t need previous studies in the touristic area. We are looking for people that are charismatic, fun, communicative and energetic. Also those, who are passionate about the city and enjoy sharing it with people from all over the world. Once becoming a guide, you need to register as independant. Send you applications, together with a CV to : [email protected] http://www.vivastour.com

Zoek naar antwoorden van Snit Studio (Allard Georgine) in sociale netwerken
Look for responds of Snit Studio (Allard Georgine) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Snit Studio (Allard Georgine). Laat een reactie achter voor Snit Studio (Allard Georgine). Snit Studio (Allard Georgine) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Snit Studio (Allard Georgine). Leave a respond for Snit Studio (Allard Georgine). Snit Studio (Allard Georgine) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Snit Studio (Allard Georgine) op de google maps. Adres en contacten Snit Studio (Allard Georgine)
Location of Snit Studio (Allard Georgine) on the google maps. Address and contacts of Snit Studio (Allard Georgine)

Andere gerelateerde bedrijven als come Snit Studio (Allard Georgine) Snit Studio (Allard Georgine): MEDICAL BASIC INFORMATION TECHNOLOGIE SERVICES | SILVAIN BULWIK | Defitec SPRL | INTERLEASING BELGIUM NV | LE FOYER D'HORNU

Other related companies as Snit Studio (Allard Georgine): MEDICAL BASIC INFORMATION TECHNOLOGIE SERVICES | SILVAIN BULWIK | Defitec SPRL | INTERLEASING BELGIUM NV | LE FOYER D'HORNU

Snit Studio (Allard Georgine) is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Snit Studio (Allard Georgine), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03182983398. Het bedrijf Snit Studio (Allard Georgine) bevindt zich op het adres: Grote Steenweg 429; 3350; Linter (Drieslinter). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 752,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 300,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Snit Studio (Allard Georgine) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Snit Studio (Allard Georgine) is Voedingswinkels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Snit Studio (Allard Georgine) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Snit Studio (Allard Georgine), openstaande posities, locatie van Snit Studio (Allard Georgine) op de kaart.

Snit Studio (Allard Georgine) is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Snit Studio (Allard Georgine), company assigned to the tax number BE03182983398. The company Snit Studio (Allard Georgine) is located at the address: Grote Steenweg 429; 3350; Linter (Drieslinter). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 752,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 300,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Snit Studio (Allard Georgine) were not found.
The main activity of Snit Studio (Allard Georgine) is Food Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Snit Studio (Allard Georgine) is not available. You also can look at reviews of Snit Studio (Allard Georgine), open positions, location of Snit Studio (Allard Georgine) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Snit Studio (Allard Georgine), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Snit Studio (Allard Georgine), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Snit Studio (Allard Georgine), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Snit Studio (Allard Georgine), employees, financial statistics.