SIZOO HAUTE-COIFFURE

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • SIZOO HAUTE-COIFFURE
Private companiesMotor Freight Transportation • SIZOO HAUTE-COIFFURE

Contactgegevens SIZOO HAUTE-COIFFURE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SIZOO HAUTE-COIFFURE: address, phone, fax, email, website, opening hours

SIZOO HAUTE-COIFFURE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Diestsestraat 87; 3000; Leuven, België

Telefoon (phone): 016 20 47 60 (+32-016 20 47 60) 016 20 47 60 (+32-016 20 47 60)

Fax (fax): +32 (16) 704-85-22 +32 (16) 704-85-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SIZOO HAUTE-COIFFURE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SIZOO HAUTE-COIFFURE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SIZOO HAUTE-COIFFURE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SIZOO HAUTE-COIFFURE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SIZOO HAUTE-COIFFURE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SIZOO HAUTE-COIFFURE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SIZOO HAUTE-COIFFURE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SIZOO HAUTE-COIFFURE
Products information SIZOO HAUTE-COIFFURE

BTW identificatienummer (tax): BE03647705078
Ondernemingsnummer: 5063568115
Hoofdstad (capital): 662,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 827,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Hairdressing salons - Gentlemen

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SIZOO HAUTE-COIFFURE
(Get full report from official database of BE for SIZOO HAUTE-COIFFURE)

Aanvulling soorten activiteiten voor SIZOO HAUTE-COIFFURE
Addition kinds of activities for SIZOO HAUTE-COIFFURE

265601. Papierbekers, borden, servies en keukengerei | Paper cups, plates, dishes, and utensils
267299. Papier; | Paper; coated and laminated, nec, nec
412100. Taxi's | Taxicabs
28920101. Detonators en detonerende caps | Detonators and detonating caps
35999903. katapulten | Catapults
38260109. Polariscopes | Polariscopes
38279916. Optische test- en inspectieapparatuur | Optical test and inspection equipment
79990204. Golf, pitch-n-putt | Golf, pitch-n-putt

Werken bij SIZOO HAUTE-COIFFURE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SIZOO HAUTE-COIFFURE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SIZOO HAUTE-COIFFURE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SIZOO HAUTE-COIFFURE. Looking for open vacancies in other companies

 • Heftruckbestuuder (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een heftruckbestuurder met voldoende ervaring.

 • Management Assistent - Tijdelijke opdracht tot 2019 (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Inhoud van de functie als Management Assistent:  Je verzorgt het agendabeheer van verschillende managementleden. Je stelt vertrouwelijke documenten op en kan hierbij discreet handelen.  Je verzorgt de opmaak van presentaties.  Je staat in voor algemene administratieve ondersteuning van verschillende managers.  Je maakt rapportages in Excel.  Bedrijfsprofiel: Voor een toonaangevend bedrijf dat dienstverlening biedt op vlak van HR en payroll zijn we op zoek naar een Management Assistent. 

 • Lasser (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een lasser.  Je zal instaan voor halfautomaat laswerken.  Tevens sta je ook in voor alle voorbereidende werken zoals zagen, boren, slijpen,...

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Niel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIEL)

  Regio: NIEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student Schoonmakers (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Accent

  Type: Studentenjob

  Voor de regio van West-Vlaanderen zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten om op te starten in eigen regio. Volgende aspecten behoren tot het takenpakket van de schoonmaker/schoonmaakster: ?je maakt schoon bij onze klant in de regio ?dit volgens de gevraagde methodes met de gevraagde technieken materialen en machines (je krijgt hiervoor opleiding) ?je gebruikt de correcte persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM?s) ?je besteedt aandacht aan de specifieke procedures die van toepassing zijn bij onze klant

 • Jobstudent carwash - vrijdagavond of zaterdagvoormiddag - Deinze (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een transportbedrijf regio Deinze ben ik op zoek naar jobstudenten die beschikbaar zijn op ofwel vrijdagavond ofwel op zaterdagvoormiddag. Jouw takenpakket: Wassen van vrachtwagens Verplaatsen van vrachtwagens. Jouw loonpakket: €11,0133 bruto/uur Jouw uurrooster: Vrijdagavond: 17u - 24u Zaterdagvoormiddag: 7u - 14u Checklist: Ben je beschikbaar op ofwel vrijdagavond ofwel zaterdagvoormiddag? Zoek je een studentenjob die je op regelmatige basis kan uitoefenen? Is regio Deinze haalbaar voor jou? Ben je in het bezit van een rijbewijs B? Indien je op bovenstaande vragen volmondig JA kan antwoorden, neem dan snel contact met ons op via 056/74.21.10 of mail naar [email protected] Ik kijk alvast uit naar onze eerste kennismaking. Bedrijfsprofiel:   Transportbedrijf met vestigingen in Ham, Weert, Deinze & Kruishoutem. Grootste klanten zijn Coca-Cola, DS Smith & SPA. Zoeken voornamelijk chauffeurs CE, Magazijniers, heftruckchauffeurs en reachtruckchauffeurs.

 • STUDENT: Onthaal/inschrivingen voor beurs in Kortkrijk 25/11 tem 27/11 M/V (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar studenten om de inschrijvingen via Ipad in goede banen te leiden. Mensen informeren en verder helpen bij de inschrijving. -> Expo Interpom te Kortrijk (aardappel- en groenteexpo) VG.943/buosa

 • jobstudent Panos Rail Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: PANOS RAIL BRUGGE

  Type: Studentenjob

  Als student werk je mee in de Panos uitbating in het station van Brugge. Je helpt mee met het afbakken van onze producten. Je steekt de handen uit de mouwen, bedient de klanten, rekent af en vult producten aan. Je zorgt voor een uitstekende service en bent service en bent klantvriendelijk.

 • Bijlesgever wiskunde (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • MICROSOFT DYNAMICS AX SPECIALIST (BISSEGEM)

  Regio: BISSEGEM

  Bedrijf: Hays Brugge

  Type: Vaste Job

  Technische ervaring met Microsoft Dynamics AX No-nonsense Regio Kortrijk Voor onze klant, een toonaangevende leverancier van industriële projecten in regio Kortrijk, zijn wij vanuit Hays IT op zoek naar een Microsoft Dynamics AX specialist. Als Microsoft Dynamics AX specialist ben je, in nauwe samenwerking met de externe partner, verantwoordelijk voor alles wat betreft het ERP-pakket binnen de firma. Het is jouw verantwoordelijkheid om de beschikbaarheid en goede werking van het pakket te garanderen voor alle gebruikers. Je fungeert als schakel tussen de business en IT. In deze rol analyseer je de verschillende noden en vertaal je deze naar praktische en gebruiksvriendelijke oplossingen. Waar mogelijk ontwikkel je zelf het nodige maatwerk. Bij te complexe zaken stuur je de externe consultants aan. Bovendien ben je verantwoordelijk voor de ERP service desk en sta je in voor de nodige interne opleidingen voor alle ERP-software.

 • ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) - Regio Antwerpen (ELSENE)

  Regio: ELSENE

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1549795-inline.html?cid=Partner_VDAB ‘’Ik ben een echte ondernemer. Mijn vaardigheden en expertise, die heb ik gekoppeld aan de strategische en tactische kracht van Beobank’’   Beobank heeft mijn commerciële ervaring, enthousiasme, loyaliteit en integriteit geanalyseerd. Na enkele ontmoetingen hebben ze mijn drijfveren en mijn wil om een succesvolle carrière op te bouwen geëvalueerd. En uiteindelijk hebben ze mij de functie van ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) voorgesteld. Mijn missie? Mijn agentschap uitbouwen met behulp van mijn organisatorische vaardigheden, mijn grondige marktkennis en proactieve visie ten dienste van mijn klanten, zowel particulieren als professionals (individuele ondernemers en kmo’s). Mijn rol? Hun dagelijkse leven verbeteren met oplossingen op maat. En waken over hun economische belangen en de verwezenlijking van hun projecten. Mijn job? Met veel dynamiek een team leiden en stimuleren, om onze kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen te bereiken. Samen met mijn medewerkers breng ik de mogelijkheden in mijn regio in kaart en ontwikkel ik een commercieel plan om de optimale groei van mijn agentschap te verzekeren.

 • Werkstage in een therapie- en opleidingscentrum (M/V) (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: ACT Academie

  Type: Leercontract

  Over ACT Academie De ACT Academie is een instituut dat als missie heeft zoveel mogelijk mensen, particulieren en hulpverleners, te helpen een zo rijk en waardevol mogelijk leven op te bouwen. Particulieren worden hierbij ondersteund aan de hand van individuele ACT-therapie en groepstherapie. Hulpverleners kunnen een uitgebreid parcours volgen van basisopleiding en een verdiepingstraject. We bieden open opleiding aan en in-huis trainingen. (ziekenhuizen, CGG’s, OCMW’s). Ons team bestaat uit gepassioneerde hulpverleners en administratieve krachten die allen ACT integreren in hun leven. Een nieuw domein waar de ACT Academie zich mee bezig houdt is nutritionele psychologie, gecombineerd met ACT-technieken. Dit domein gaat over de invloed van voeding op het psychisch welzijn. Kijk voor meer info op https://act-academie.be/cvp/ De werkstage Een werkstage is ook een ideale formule voor psychologen die later hun diploma hebben behaald of gedurende lange tijd niet als klinisch psycholoog hebben gewerkt. Indien je uitkeringsgerechtigd bent kan je navragen of je je uitkering kan behouden gedurende je stageperiode. Opdracht: Assisteren bij de opleidingen voor hulpverleners en (groeps-) therapie voor particulieren Ondersteunende taken in het kader van opleiding en therapie Achter de schermen werken in een opleidingscentrum Geven van individuele ACT-begeleiding onder supervisie

Zoek naar antwoorden van SIZOO HAUTE-COIFFURE in sociale netwerken
Look for responds of SIZOO HAUTE-COIFFURE in social networks

Lees alle opmerkingen voor SIZOO HAUTE-COIFFURE. Laat een reactie achter voor SIZOO HAUTE-COIFFURE. SIZOO HAUTE-COIFFURE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SIZOO HAUTE-COIFFURE. Leave a respond for SIZOO HAUTE-COIFFURE. SIZOO HAUTE-COIFFURE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SIZOO HAUTE-COIFFURE op de google maps. Adres en contacten SIZOO HAUTE-COIFFURE
Location of SIZOO HAUTE-COIFFURE on the google maps. Address and contacts of SIZOO HAUTE-COIFFURE

Andere gerelateerde bedrijven als come SIZOO HAUTE-COIFFURE SIZOO HAUTE-COIFFURE: Vanluchene Tom BVBA | DE BLANKE ZWANE | CR?CHE PINOCCHIO | DELVAUX | APOTHEEK CNOCKAERT

Other related companies as SIZOO HAUTE-COIFFURE: Vanluchene Tom BVBA | DE BLANKE ZWANE | CR?CHE PINOCCHIO | DELVAUX | APOTHEEK CNOCKAERT

SIZOO HAUTE-COIFFURE is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SIZOO HAUTE-COIFFURE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03647705078. Het bedrijf SIZOO HAUTE-COIFFURE bevindt zich op het adres: Diestsestraat 87; 3000; Leuven. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 662,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 827,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Lijst met producten zijn Hairdressing salons - Gentlemen.
De hoofdactiviteit van SIZOO HAUTE-COIFFURE is Motorvrachtvervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SIZOO HAUTE-COIFFURE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SIZOO HAUTE-COIFFURE, openstaande posities, locatie van SIZOO HAUTE-COIFFURE op de kaart.

SIZOO HAUTE-COIFFURE is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is SIZOO HAUTE-COIFFURE, company assigned to the tax number BE03647705078. The company SIZOO HAUTE-COIFFURE is located at the address: Diestsestraat 87; 3000; Leuven. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 662,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 827,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hairdressing salons - Ladies. List of products are Hairdressing salons - Gentlemen.
The main activity of SIZOO HAUTE-COIFFURE is Motor Freight Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SIZOO HAUTE-COIFFURE is not available. You also can look at reviews of SIZOO HAUTE-COIFFURE, open positions, location of SIZOO HAUTE-COIFFURE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SIZOO HAUTE-COIFFURE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SIZOO HAUTE-COIFFURE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SIZOO HAUTE-COIFFURE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SIZOO HAUTE-COIFFURE, employees, financial statistics.