SIX TIF

Contactgegevens SIX TIF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SIX TIF: address, phone, fax, email, website, opening hours

SIX TIF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue del'vaux 39; 5031; Gembloux-sur-Orneau (Grand-Leez), België

Telefoon (phone): 081 64 08 43 (+32-081 64 08 43) 081 64 08 43 (+32-081 64 08 43)

Fax (fax): +32 (10) 568-88-15 +32 (10) 568-88-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SIX TIF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SIX TIF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SIX TIF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SIX TIF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SIX TIF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SIX TIF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SIX TIF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SIX TIF
Products information SIX TIF

BTW identificatienummer (tax): BE02639984130
Ondernemingsnummer: 1791564941
Hoofdstad (capital): 984,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 636,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in SIX TIF zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SIX TIF
(Get full report from official database of BE for SIX TIF)

Aanvulling soorten activiteiten voor SIX TIF
Addition kinds of activities for SIX TIF

391102. Sigaretten en sigaretten accessoires | Cigar and cigarette accessories
01619908. Vrachtwagen boerderij | Truck farm
34430600. Voeringen / voering | Liners/lining
38250229. Spectrumanalysatoren | Spectrum analyzers
50740211. Sauna verwarmers, behalve elektrisch | Sauna heaters, except electric
50870100. Beauty salon en kapper winkel apparatuur en benodigdheden | Beauty salon and barber shop equipment and supplies
56119900. Kledingwinkels voor mannen en jongens, nec | Men's and boys' clothing stores, nec

Werken bij SIX TIF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SIX TIF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SIX TIF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SIX TIF. Looking for open vacancies in other companies

 • Ploegbaas/Monteur staalsconstructies (KINROOI)

  Regio: KINROOI

  Bedrijf: ASAP BREE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  voor een bedrijf specialiseerd in het monteren van prefabbeton- en cellenbetonelementen en staalconstructies, zijn we op zoek naar een Ploegbaas/monteur. Als ploegbaas sta je in voor de montage van staalconstructies en prefabbeton.

 • Vervangingsopdracht schoonmaker/-ster regio Oostende (38u20/week) - dagwerk (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor onze afdeling “Cleaning” zijn we dringend op zoek naar een schoonmaker/-ster voor een bedrijf regio Oostende. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren: maandag t.e.m. vrijdag van 7u-14u40 (38u20/week)

 • Laser-machine-bediener/insteller (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar een operator - lasergestuurde snijmachine voor een klant in onze regio. Dagelijks word je ingezet om snijprogramma's op te roepen, machines afstellen, sorteren van onderdelen, ontbramen van onderdelen en tenslotte kwaliteitscontrole te doen op de afgewerkte stukken. Je wordt ingezet in een twee ploegenstelsel (6u tot 14u en 14u tot 22u). Je start wel in de dagploeg voor enkele maanden Je krijgt een interne opleiding! Ervaring met Trumpf lasersnijmachines is een pluspunt. Verlofkeuze is vrij.

 • Magazijnier (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als magazijnier: Zorg je voor de ontvangst de opslag de voorbereiding alsook de distributie en het klaarmaken van de goederen. Kijk je de lading na en verzamel je de orders. Heb je geregeld contact met interne en externe klanten en leveranciers. Werk je op de computer via specifieke computerprogramma?s voor magazijnbeheer. Gebruik je machines om het laden en lossen te vergemakkelijken. Moet je werken met gevaarlijke goederen of stoffen. Beheer je de nodige administratie. Inventariseer je de goederen. Pas je verpakkingstechnieken toe. Gebruik je een scanner om codes in te lezen. Organiseer je het plaatsen van de goederen. Verstrek je productinformatie. Breng je etiketten aan en klasseer je de goederen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Helchteren – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HELCHTEREN)

  Regio: HELCHTEREN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp in Kortrijk-Harelbeke (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • Jobstudent Barman / Barvrouw (ICHTEGEM)

  Regio: ICHTEGEM

  Bedrijf: DE ENGEL

  Type: Studentenjob

  Je helpt de drankbestellingen klaarzetten. Je vult nadien de toog en de frigo's terug aan.

 • Studentenjob schoonmaak regio Aalter van 29/10 tot 5/11 (herfstvakantie) (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent om te poetsen in een vestiging in Aalter. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Periode: van maandag 29 oktober t.e.m. maandag 5 november Uurrooster (17u30/week): maandag t.e.m. vrijdag van 7u - 10u30

 • Master student Burgerlijk Ingenieur / Architect (ELSENE)

  Regio: ELSENE

  Bedrijf: VIAVERA

  Type: Studentenjob

  The assignment relates to the inventory of buildings of a client and the modelling of buildings to determine re-building costs. Type of buildings are in-city offices and education, and out of city university complexes. The study relates to: – Listing and inventory of the portfolio of the University across Belgium – Review of valuation of the individual buildings based on construction – Development of value schemes of the portfolio – Review of basic surface and volume figures of buildings in the portfolio. Activity involves: desktop research, internet search, google maps interpretations, calculations with the Model in Excel, field investigations and walk-by’s, and with meetings with Engineering team.

 • Schadebeheerder (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Voor een klant in de Antwerpse haven zijn we opzoek naar een schadebeheerder. Zo ben je verantwoordelijk voor de opvolging en afhandeling van alle materiële schadedossiers van aangifte tot definitieve afhandeling. Jouw taken · Je zorgt voor een juiste interpretatie van de schadeaangiftes (aansprakelijkheid, schadevergoeding,…). · Je analyseert de ontvangen informatie en stelt waar nodig een expert aan. · Je zorgt voor een professionele en degelijke communicatie met verzekeraars, experten,… . · Je voert alle administratieve taken correct en tijdig uit. · Je berekent de te voorziene reserves op basis van de ontvangen informatie. · Je houdt de klanten gedurende het volledige proces op de hoogte van de evolutie van het schadegeval. · Je zorgt voor een correcte, snelle en efficiënte regeling van de schade. Claims

 • Credit Controller (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: Talentus Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Je komt terecht in een team van 4 personen op de boekhouding. Moeilijke en verhitte situaties telefonisch en per mail oplossen geven jou energie! Hierbij schrikken administratieve taken jou zeker niet af! Je beheert de klantenportefeuilles. Je volgt heel het proces van A-Z en bijt je vast in elk dossier. Je bereidt gerechtelijke dossiers voor en volgt deze op bij deurwaarder en advocaat. Er wordt geen kennis van de juridische materie verwacht! Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamisch bedrijf met activiteiten in de bouwsector en algemene industrie.  Je krijgt de vrijheid om je eigen werk te organiseren en komt terecht in een team met collega's die elkaar zoveel mogelijk proberen te helpen. 

 • Tekenaar Bouwkunde (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: A.T.I.

  Type: Werfreserve

  Momenteel zoeken we een tekenaar bouwkunde met ervaring in het uittekenen van de wapening en eventueel de bekisting van bouwkundige constructies. Ook algemene bouwkundige plannen uittekenen, behoort tot uw taak. Dit is een functie op het studiebureau. De werklocatie ligt in het centrum van Brussel.

Zoek naar antwoorden van SIX TIF in sociale netwerken
Look for responds of SIX TIF in social networks

Lees alle opmerkingen voor SIX TIF. Laat een reactie achter voor SIX TIF. SIX TIF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SIX TIF. Leave a respond for SIX TIF. SIX TIF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SIX TIF op de google maps. Adres en contacten SIX TIF
Location of SIX TIF on the google maps. Address and contacts of SIX TIF

Andere gerelateerde bedrijven als come SIX TIF SIX TIF: DE BOERESCHUUR | Douchy Frank | De Smet P | SEFA CARS | LABO DENTALTECH

Other related companies as SIX TIF: DE BOERESCHUUR | Douchy Frank | De Smet P | SEFA CARS | LABO DENTALTECH

SIX TIF is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SIX TIF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02639984130. Het bedrijf SIX TIF bevindt zich op het adres: Rue del'vaux 39; 5031; Gembloux-sur-Orneau (Grand-Leez). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 984,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 636,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in SIX TIF zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SIX TIF is Kleding en accessoires, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SIX TIF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SIX TIF, openstaande posities, locatie van SIX TIF op de kaart.

SIX TIF is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is SIX TIF, company assigned to the tax number BE02639984130. The company SIX TIF is located at the address: Rue del'vaux 39; 5031; Gembloux-sur-Orneau (Grand-Leez). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 984,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 636,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in SIX TIF were not found.
The main activity of SIX TIF is Apparel and Accessory Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SIX TIF is not available. You also can look at reviews of SIX TIF, open positions, location of SIX TIF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SIX TIF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SIX TIF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SIX TIF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SIX TIF, employees, financial statistics.